AUTORISERET ORIGINALT PRODUKT
FORSENDELSE INDEN FOR 24 TIMER
SUPPORT VIA CHAT, E-MAIL OG TELEFON
GRATIS HOTLINE +4969 - 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS

MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS

2.303,57 Kr. *

inkl. moms.

Tilgængelig som en øjeblikkelig download


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2021 Home and Business - den uundværlige forretningssoftware til virksomheder...mere
Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS"

Microsoft Office 2021 Home and Business - den uundværlige forretningssoftware til virksomheder og selvstændige

Den nyeste version af Microsoft Office Suite 2021 i Home and Business Edition tilbyder professionelle brugere i virksomheder og selvstændige en endnu bedre funktionalitet og effektivitet - både når det gælder oprettelse og redigering af dokumenter og omfattende kommunikation og sikkert samarbejde og udveksling af data og dokumenter. Office 2021 løfter således også samarbejdet i skyen - og også på hjemmekontoret - op på et nyt niveau. Med henblik herpå indeholder det nye MS Office 2021 Home and Business omfattende sikkerhedsstandarder, der også tager hensyn til de gældende databeskyttelsesregler.

Som altid er der i denne nye version af MS Office talrige forbedringer og tilføjelser til de velprøvede programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook: Blandt andet giver omfattende muligheder for fælles redigering af dokumenter i realtid mulighed for sikkert arbejde samt beskyttet udveksling af oplysninger i teamet og barrierefrit arbejde. MS Office 2021 Home and Business suppleres af den digitale notesbog OneNote og Microsoft Teams, som erstatter Skype. Alle Office-programmer kan også bruges som Office Web Apps.

I MS Office 2021 Home and Business beskytter den gennemprøvede sikkerhedsfunktion Data Loss Prevention desuden mod tab af data gennem omfattende sikkerhedsbestemmelser og individuelle adgangsrettigheder, og udgaven overholder også de strenge databeskyttelsesregler:

Derudover indeholder den aktuelle Home and Business Edition 2019 en række praktiske optimeringer til professionel og effektiv udveksling af dokumenter til samarbejde, især i skyen.

Du kan allerede nu finde Microsoft Office 2021 Home and Business Edition i Wiresoft Software Shop - til en lavere pris sammenlignet med tilsvarende nye produkter - det er bedst at kontakte vores team med det samme og finde ud af, hvornår denne Office-version bliver officielt tilgængelig for dig, ligesom andre udgaver af MS Office 2021. I den følgende oversigt præsenteres alle de inkluderede Office-programmer og der gives oplysninger om alle de nyskabelser i denne udgave, som allerede er kendt og tilgængelig for dig med Office 2021 Home and Business.

Beviste Office-programmer endnu mere effektive i MS Office Home and Business 2021

I Home and Business Edition af det nye MS Office 2021 udgør de enkelte programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook også rygraden, suppleret med OneNote og Microsoft Teams. I Microsoft Office 2021 Home and Business Edition er disse funktioner blevet optimeret, og der er tilføjet yderligere funktioner, som gør det overordnede samarbejde endnu mere effektivt:

 • Microsoft Word 2021 er stadig det uundværlige program til tekstoprettelse, men den aktuelle version understøtter også arbejdet med dokumenter, f.eks. med et integreret oversættelsesværktøj, en optimeret dikteringsfunktion og forbedret stavekorrektion, herunder grammatisk korrektion. Ved hjælp af taleudskrivningsværktøjet kan du få tekster læst op, mens du skriver, og omvendt er taleindtastningsfunktionen også blevet yderligere forbedret. Den reviderede editor gør det nemmere at acceptere forslag til skrivning og stavning direkte med et klik. Genkendelsen af virtuelt blæk er også blevet forbedret, så en tekst skrevet med en digital pen på en skærm konverteres endnu bedre til en Word-tekst. Der er enkelte forbedringer, f.eks. i SVG-grafik: Mere komplekse billeddokumenter kan nu også integreres, skaleres og redigeres uden at det kræver meget hukommelse. Såkaldte HEIC-billeder kan også indsættes direkte fra iPhones eller iPads uden konvertering.
 • Microsoft Excel tilbyder nu dynamiske arrays og en forbedret XVERWEIS-funktion til professionel analyse og behandling af data ud over nye funktioner og filtre som f.eks. tidslinjefiltre i Office-version 2021. Tabelfunktionerne til finansielle beregninger er også blevet optimeret, og den gode kompatibilitet med CSV-filer er også blevet opretholdt. Yderligere detaljer om de funktioner, der er tilgængelige i Excel i MS Office 2021 Home and Business Edition, er endnu ikke kendt, men kontakt Wiresoft-teamet med eventuelle spørgsmål.
 • Microsoft PowerPoint 2021 tilbyder som sædvanlig en bred vifte af designmuligheder med en række spændende effekter som f.eks. morphing grafik og billeder samt andre billedredigeringsmuligheder. Ultra HD-filer kan også indsættes direkte i præsentationer med PowerPoint; grafik kan frit skaleres og zoomes ind i et billede ved hjælp af zoomfunktionen; animationer kan også udføres med en digital pen. Delingsmulighederne omfatter nu også højttalervisning af en PowerPoint-fil, og med Microsoft Forms kan der startes en direkte undersøgelse blandt deltagerne i et møde.
 • Microsoft Outlook 2021 understøtter global kommunikation med forretningspartnere og medarbejdere andre steder, bl.a. ved automatisk at tage højde for forskellige tidszoner og tidsforskydninger ved planlægning af aftaler. Den nye Outlook 2021 understøtter også oprettelse og administration af et vilkårligt antal e-mail-konti pr. bruger, hvilket er særligt fordelagtigt for brugere, der har brug for flere konti. Med Microsoft Teams kan meddelelser i Outlook deles direkte med andre kolleger og partnere; sidst men ikke mindst indeholder Outlook 2021 en ny dikteringsværktøjslinje, som gør det lettere at skrive e-mails med udvidede stemmekommandoer og automatisk tegnsætning.

Udnyt de mange andre fordele ved Microsoft Office 2021 Home and Business

Home and Business-udgaven af MS Office 2021 byder ikke kun på mange optimeringer og nye funktioner i de enkelte programmer, men scorer også med en lang række generelle praktiske funktioner og fordele, som bl.a. også understøtter mobilt arbejde og letter intuitivt samarbejde i teamet om dokumenter, regneark eller præsentationer samt kommunikation mellem medarbejdere.

Brugerne kan også få adgang til mange af Office -funktionerne på farten via smartphone eller tablet: Webapps i Office 2021 gør adgangen endnu nemmere, så de enkelte funktioner og elementer til hurtig redigering af dokumenter på farten kan findes endnu hurtigere. Filer kan også åbnes og deles med andre brugeres enheder i skyen.

Skrivebordsgrænsefladen i Office 2021 imponerer med sit klare layout, og mange programmer kan også bruges i mørk tilstand, hvilket understøtter øjenvenligt arbejde. Desuden gør den nye drop-down menu i søgeområdet det endnu nemmere at søge efter e-mails og dokumenter - brugerne skal blot klikke for at skifte mellem den pågældende postkasse og en åben mappe. Via historikmenuen i desktopklienten er det også muligt at vende direkte tilbage til de sidst besøgte steder. Der er også en ny mulighed for at maskere telefonnumre, hvilket kan skabe mere privatliv og anonymitet.

I Office 2021 vil der sandsynligvis også være et gruppepolitikobjekt (GPO) til rådighed til administration af gruppepolitikker, som er sikret ved hjælp af ADMX-filer. Ud over kontrol af opdateringer omfatter disse også sikkerhedsindstillinger til kontrol af makroer i eksterne dokumenter. Desuden kan Office 2021 Edition også bruges på en terminal eller fjernskrivebordsserver; licensen vil efter al sandsynlighed igen omfatte en anden brugsret til en mobil computer for en defineret bruger.

Sidst men ikke mindst understøtter alle Office 2021-programmer også tilgængelighed, bl.a. ved hjælp af internationale standarder og med praktiske forslag til layout af dokumenter, som også kan suppleres med lydinstruktioner. I afsnittet "Brugervenlighed" er der forskellige muligheder, f.eks. et stort udvalg af toner i "Feedback med lyd".

Data Loss Prevention er tilgængelig i Office 2021 Home og Business - for at beskytte mod tab og uautoriseret videregivelse af vigtige data

Microsofts   værktøj Data Loss Prevention (DLP), som er afprøvet i mange Office-udgaver, anvendes også i MS Office 2021 Home and Business til pålidelig beskyttelse af fortrolige oplysninger eller data mod forsætlig eller utilsigtet videregivelse fra medarbejdernes side. På denne måde sikrer organisationer eller virksomheder især, at personlige oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, som det f.eks. kræves i DSVGO. Alle databevægelser, f.eks. overførsler via e-mail eller via internetbaserede applikationer, overvåges ikke kun ved hjælp af dynamisk indholdsbaseret kontrol, men blokeres også i tilfælde af overtrædelse af reglerne.

Systemadministratorer kan oprette individuelle, differentierede regler for adgang til visse data afhængigt af brugeren eller grupper for enten kun at begrænse eller helt blokere adgangen til eller overførslen af dem, mens brugerne også kan advares om potentielle risici i tilfælde af en overhængende trussel om tab af data.

I det nye MS Office 2021 kan administratorer nemmere definere for de enkelte programmer, hvilke oplysninger der overhovedet må integreres i et dokument. Når du bruger cloud-tjenester som Microsoft OneDrive, går vigtige data desuden ikke tabt, selv i tilfælde af serverfejl eller fejl på en slutenhed, og brugerne kan også få adgang til og redigere disse filer hvor som helst.

Systemkrav til Microsoft Office 2021 Home and Business

Følgende systemkrav gælder for MS Office 2021 Home and Business Edition. Afhængigt af brugen af yderligere apps eller programmer kan der desuden være yderligere krav til lagringsplads osv.

 • Operativsystemer: Windows 10, Windows 11
 • Processor: 1 GHz (32- eller 64-bit)
 • Arbejdshukommelse: mindst 2 GB RAM
 • Plads på harddisken: min. 3 GB
 • Billedopløsning: mindst 1.280 x 800 pixels
 • Grafikkort: DirectX 10

Hvilke Windows-versioner er kompatible med MS Office 2021 Home and Business-softwaren?

Som allerede anført i systemkravene kræver alle udgaver af Microsoft Office 2021 mindst Windows 10 som operativsystem for at kunne fungere korrekt. Microsoft Office 2021 Home and Business er derfor ikke kompatibelt med Windows 8, 7 eller ældre versioner. Hvis du har spørgsmål, skal du blot kontakte Wiresoft-teamet.

Hvor er Microsoft Office 2021 Home and Business licenseret?

Som sædvanlig er denne Home and Business Edition af Microsoft Office 2021 licenseret til en specifik individuel slutenhed. Afhængigt af de aktuelt gældende Microsoft-regler har du ret til at installere et vilkårligt antal kopier af denne Office-version og de tidligere versioner på denne computer, herunder deres implementering på en netværksserver, for at bruge dem eksternt eller via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) via den licenserede enhed. Kontakt en Wiresoft-repræsentant for at få flere oplysninger.

Køb Microsoft Office 2021 Home and Business i Wiresoft Software Shop

Den nye Microsoft Office 2021 Home and Business Edition er allerede nu tilgængelig som enkeltlicens hos Wiresoft - det betyder, at prisen er lavere end for det nuværende nye produkt. Når du køber Office 2021 Home and Business hos Wiresoft, får du desuden altid følgende fordele:

 • Når du har gennemført dit køb, er din MS Office 2021 Home and Business-software straks tilgængelig for dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Denne licens til MS Office 2021 Home and Business samt alle andre licenser, som Wiresoft tilbyder til salg, er hverken en prøveversion med begrænset gyldighed eller tidsbegrænsning eller en licensnøgle, der allerede er aktiveret, men du køber et Microsoft-softwareprodukt fra vores softwareforretning, som kun er godkendt til dig.
 • Alle tilsvarende licenser til MS Office Home and Business 2021 , der er købt hos Wiresoft, er også blevet testet af os for fuld brugbarhed inden salget.
 • Retsgrundlaget for videresalg af Microsoft-software som Office Home and Business 2021 er den gældende lovgivning, som udtrykkeligt tillader salg og køb samt brug af denne software.
 • Det betyder, at når du køber en licens hos Wiresoft, kan du være sikker på, at du køber og bruger et lovligt og samtidig originalt Microsoft-produkt.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit køb af en licens til Microsoft Office Home and Business 2021 eller en anden Office 2021-udgave samt ældre Office-versioner eller anden Microsoft-software, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Læs, skriv og diskutere anmeldelser...mere
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2021 HOME AND BUSINESS"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Sidst set