Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10102
 • 7NQ-01158
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
12.343,90 Kr. * 13.714,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 2 Core 
Mindste licensering 4 Core Pro Server
CAL Ikke påkrævet
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Udgaven SQL Server 2017 Standard  , med de inkluderede database-, rapporterings- og analysefunktioner, tilbyder især små og mellemstore virksomheder en kraftfuld version af den gennemprøvede relationelle dataplatform fra Microsoft. Ud over mange udvidelser og forbedringer af eksisterende funktioner, herunder masterdata Services og rapportering Services, indeholder den også vigtige nye funktioner, herunder Business Intelligence og Always Encrypted-teknologi - plus en høj grad af skalerbarhed til at køre forretningskritiske arbejdsbelastninger sikkert og pålideligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core

Med de inkluderede database-, rapporterings- og analysefunktioner tilbyder SQL Server 2017 Standard Edition især små og mellemstore virksomheder en kraftfuld version af Microsofts gennemprøvede relationelle dataplatform. Den indeholder mange udvidelser og forbedringer af eksisterende funktioner, herunder Master Data Services og Reporting Services, samt vigtige nye funktioner, herunder Business Intelligence og Always Encrypted-teknologi - plus høj skalerbarhed til at køre missionskritiske arbejdsbelastninger sikkert og pålideligt. Med SQL Server 2017 Standard kan du få ny indsigt baseret på dine data med avancerede analyser i databasen i Python eller R samt meningsfulde interaktive visualiseringer. Læg dertil valget af udviklingssprog og operativsystemer, og du kan implementere SQL Serve-applikationer ikke kun på Windows, men også på Linux og Linux-baserede Docker-containere - og du kan vælge mellem at køre dem lokalt eller i skyen.

SQL Server Standard 2-Core Edition opfylder således alle krav til et moderne, kraftfuldt relationelt databasestyringssystem, som det typisk stilles især i små og mellemstore virksomheder til ERP-software, CRM- og varestyringssystemer - Microsoft SQL Server indeholder alle forudsætninger for en sikker platform til datawarehousing.

Wiresoft tilbyder Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core som brugt software - til en væsentlig lavere pris end ny vare - dette er fuldt anvendeligt og giver et stort omfang med hensyn til ydeevne og sikkerhed, da dette er særligt attraktivt for sådanne virksomheder eller organisationer, der bruger tilsvarende mere kraftfulde servere, så varianten bestående af serverlicens/CAL ikke kan anvendes. Licenseringen af Microsoft SQL Server 2017 Standard udføres også for brugt software i overensstemmelse med Microsofts licensstyring. Detaljerede oplysninger om de gældende licensbetingelser samt de funktionsområder, der er inkluderet i SQL Server 2017 Standard, kan findes i følgende oplysninger.

Hvad er nyt i SQL Server 2017 Standard 2-Core?

Standard-udgaven af SQL Server 2017 tilbyder en bred vifte af funktioner, som er nødvendige for drift i mindre eller mellemstore virksomheder til applikationer og datamarkeder på mellemniveau - herunder høj skalerbarhed, hvilket også giver mulighed for problemfri ydeevne. Ud over høj virtualiserbarhed omfatter dette også høj tilgængelighed med failover, avanceret OLTP og in-memory column store samt operationelle realtidsanalyser og PolyBase. Med PolyBase-teknologien kan relationelle data og Big Data også kombineres og dermed bruges på mange forskellige måder.

Business Intelligence-funktionerne giver multidimensionale modeller og grundlæggende tabelmodeller til analyse af datasæt samt funktioner til lagring i hukommelse, grundlæggende rapportering og analyse. I Advanced Analytics understøtter SQL Server Machine Learning Services integrationen af maskinlæringsfunktioner, herunder tilslutning til open source Python og -R, giver et konsistent miljø ikke kun på Windows, men også til Linux og Docker, samt hybrid transaktions- og realtidsanalysebehandling.

SQL Server 2017 Standard understøtter desuden mange generelle udviklingsværktøjer både til lokal brug og i skyen, herunder T-SQL og SQL CLR. Derudover tilbyder Standard-udgaven også forbedret sikkerhed med Always Encrypted, herunder Always On høj tilgængelighed og katastrofeberedskab til Windows og Linux.

SQL Server 2017 Standard indeholder innovationer for følgende funktionsområder:

Funktioner i SQL Database Engine

Ud over øget ydeevne indeholder databasemotoren yderligere funktioner til komplekse analyser og forbedrede arbejdsgange, herunder adaptiv forespørgselsbehandling med forbedringer til adaptive sammenføjninger og feedback om hukommelsesallokering i batchtilstand. Den overlappende udførelse af tabelværdifunktioner med flere instruktioner sparer CPU-ressourcer, mens de nye dynamiske forvaltningslister samtidig øger ydeevnen, herunder automatisk optimering; når der opstår problemer med forespørgselsydelsen, vises de straks, og der oprettes og implementeres automatisk passende forslag til løsning. Desuden kan CLR-samlinger nu tilføjes til en positivliste.

SQL Server-analysetjenester

I SQL Server Analysis Services (SSAS) tilbyder SQL Server 2017 opdateringer af eksisterende nøglefunktioner, ud over forbedringer af tabulære modeller, er tabulær tilstand nu tilgængelig som standardinstallationsmulighed. Funktionen Hent data i Power BI udnytter eksisterende datakilder, når du kører forespørgsler i Power Query M-formelsproget.

SQL Server-integrationstjenester

Scale Out-funktionen i SSIS indeholder forbedringer og forenkler f.eks. udførelsen på flere pc'er. Scale Out Master understøtter høj tilgængelighed og optimerer failover-håndteringen af eksekveringslogfiler. SSIS-kataloget indeholder endnu en global egenskab til at angive standardtilstanden ved implementering af SSIS-pakker, og SQL Server på Linux understøttes nu.

Linux med SQL Server 2017 Standard

Brugere kan nu bruge det åbne styresystem Linux til at få adgang til SQL Server. For både Linux- og C++-programmer sker forbindelsen via Open Database Connectivity-grænsefladen. Brugen af Java Database Connectivity-driveren til Java-applikationer er også blevet optimeret.

Nye SQL Server Machine Learning-tjenester

Det område, der tidligere var kendt som SQL Server R Services, er blevet omdøbt til SQL Server Machine Learning Services, bl.a. på grund af understøttelsen af Python ved siden af det tidligere programmeringssprog R. Nu kan R- eller Python-scripts bruges til udførelse, og Microsoft Machine Learning-serveren kan installeres til at implementere R- og Python-modeller. Udviklere har også adgang til ML- og AI-biblioteker til Python, som er tilgængelige i et open source-miljø.

Oplysninger om ydeevne og de enkelte komponenter i SQL Server 2017 Standard Edition

Nedenfor er en kort oversigt over ydelsen og de medfølgende funktioner. Standard Edition af Microsoft SQL Server understøtter et maksimalt antal på 24 kerner og en maksimal databasestørrelse på 524 PB. Følgende oplysninger om maksimumsgrænser og tilgængelige funktioner gælder også:

Hukommelse

 • Den maksimale størrelse for hukommelsesoptimerede data er 32 GB pr. database
 • Den maksimale bufferpoolstørrelse pr. instans er 128 GB
 • Den maksimale columnstore-segmentcache pr. instans er 32 GB

OLTP-ydelse (online transaktionsbehandling)

Følgende specifikationer gælder her for Standard Edition:

 • Avanceret OLTP med in-memory OLTP, operationel analyse
 • Med hensyn til Basic High Availability understøttes failover i en enkelt database med to knudepunkter samt en sekundær replika, der ikke kan læses, og som ikke kan læses
 • Administrerbarhed: Management Studio og politikbaseret administration understøttes

Datawarehousing

 • Til rådighed for datamarkeder og datawarehousing er: Partitionering, datakomprimering og registrering af ændringer, herunder snapshot af databasen
 • In-memory OLTP og in-memory columnstore er begrænset til skaleringsgrænserne for den respektive størrelse af lageret i standardudgaven af SQL Server 2017
 • Columnstore- og operationelle realtidsanalyser er begrænset til maksimalt to grader af parallelitet - dvs. to kerner pr. forespørgsel
 • Bemærk venligst: Med PolyBase er horisontal skalering af forespørgsler ikke mulig i Standard Edition

Business Intelligence-funktioner

Standard Edition af SQL Server 2017 tilbyder grundlæggende business intelligence-funktioner til virksomheder med grundlæggende flerdimensionale modeller samt en grundlæggende tabelmodel og in-memory-lagringstilstand, grundlæggende rapportering og analyser. Til dataintegration er SQL Server Integration Services og integrerede konnektorer tilgængelige.

Den maksimale udnyttelse af arbejdshukommelsen for Analysis Services pr. instans er 16 GB i tabeltilstand og 64 GB for MOLAP (Multidimensional OLAP). Den maksimale udnyttelse af arbejdshukommelsen for Reporting Services er 64 GB pr. instans.

Andre oplysninger og noter

 • Grundlæggende integration af maskinlæring er tilgængelig for Advanced Analytics, plus: Tilslutning med open source Python og -R og begrænset parallelitet
 • For programmerbarhed og understøttede udviklingsværktøjer: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML og grafdata
 • Avanceret sikkerhed leveres af SQL Server 2017 med: Always Encrypted, sikkerhed på række-niveau, datamaskering samt kompatibilitetsrapporter med SQL Server Audit
 • Bemærk venligst: Følgende funktioner er IKKE tilgængelige på Linux: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase og Stretch Database

Hardware- og softwarekrav til SQL 2017 Standard 2-Core

Følgende specifikationer gælder ved installation af Standard 2-Core-udgaven af MS SQL Server 2017, og de er nødvendige for at sikre optimal drift.

Hardware:

 • Harddisk: 6 GB ledig lagerplads, dette afhænger også af de installerede SQL Server-komponenter
 • Hukommelse: mindst 4 GB, efterhånden som databasens størrelse øges, bør hukommelsen øges for at sikre optimal SQL Server-ydelse
 • Processortype: x64-processor, f.eks. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon med Intel EM64T-understøttelse, Intel Pentium IV med EM64T-understøttelse - x86-processorer understøttes ikke længere, bemærk venligst:
 • SQL Server-installation understøttes kun på x64-processorer: Det anbefales at installere på en computer med NTFS- eller ReFS-filformat
 • Processorhastighed: mindst 1,4 GHz; 2,0 GHz eller hurtigere anbefales

Software:

 • SQL Server 2017 Standard-versionen kræver .NET Framework 4.6, og SQL Server-opsætningen installerer automatisk .NET Framework, Master Data Services og Replication
 • Understøttede styresystemer: Windows Server 2016 Datacenter, Standard samt Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials samt R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials samt Foundation
 • Når SQL Server 2017 er installeret i Server Core-tilstand, understøttes den af følgende Windows Server-udgaver: Windows Server 2017 Standard og Datacenter; Windows Server 2016 Standard og Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard og Datacenter; Windows Server 2012 Standard og Datacenter

Bemærkninger til andre styresystemer:

 • På 64-bit klientstyresystemer understøttes alle funktioner i SQL Server 2017 Standard.
 • På 32-bit klientstyresystemer understøttes følgende funktioner i SQL Server 2017 Standard: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, tilslutningsmuligheder eller bagudkompatibilitet for Client Tools eller Client Tools SDK, alle Distributed Replay-komponenter samt Controller og Client og dokumentationskomponenter

Licensering af SQL Server 2017 Standard 2-Core

For SQL Server 2017 Standard Edition er den kernelicensering, som Microsoft indførte med 2016 SQL Server-versionen, alternativt tilgængelig, hvilket er beskrevet nedenfor. I modsætning til tidligere versioner, hvor antallet af kerner i en processor ikke spillede nogen rolle for licensering, gælder der nu en anden licensmetrik: Antallet af kerner i en SQL Server danner nu grundlag for fastlæggelsen af licenskravet. Til dette formål er der så 2-kernede pakker til rådighed, så der kan licenseres to kerner pr. pakke; dette gælder også for brugt software.

Det samlede antal licenser, der kræves for en SQL-server, er derfor baseret på det maksimale antal kerner, idet hver fysisk kerne på en server kræver sin egen licens. Microsoft forudsætter grundlæggende et minimum på 8 licenser pr. server og har defineret følgende betingelser:

 • Hver fysisk processor er beregnet med mindst 8 kerner.
 • Hver fysisk server er beregnet med mindst 16 kerner.
 • Alle fysiske og aktive kerner skal være licenseret i henhold til de to ovennævnte betingelser.
 • Basislicenserne til SQL Server 2017 Standard fås som pakker med 2 stk.

Hvis du har spørgsmål om den korrekte licensering af SQL Server 2017 Standard 2-Core, er du velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core som brugt software fra Wiresoft

De produkter, som Wiresoft tilbyder som brugt software med SQL Server 2017 Standard 2-Core, adskiller sig ikke fra en ny serverlicens - ikke kun fordi softwaren ikke slides op, men også med hensyn til deres anvendelighed. I det følgende besvarer Wiresoft alle typiske spørgsmål om brugte SQL Server-licenser:

Hvor kommer den brugte SQL Server 2017 Standard 2-Core-software fra?

Den brugte SQL Server 2017 Standard 2-Core-software, der tilbydes af Wiresoft, kommer fra virksomheder, der selv har købt den ny og derefter solgt den videre til Wiresoft. Med deres tilbud i Wiresoft Shop er denne software markeret som brugt software, men den kan bruges som en ny licens.

Giver en brugt SQL Server 2017 Standard 2-Core-licens købssikkerhed?

Ja: Wiresofts brugte software som SQL Server 2017 Standard 2-Core tilbyder dig som kunde de samme fordele som den tilsvarende nye serversoftware: Købersikkerhed gennem øjeblikkelig download efter dit køb og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende gyldige licensnøgle.

Er både køb og brug af SQL Server 2017 Standard 2-Core brugt software lovlig?

Ja: Hos Wiresoft kan du være sikker på, at du som kunde ikke overtræder nogen love, hverken når du køber brugt software til SQL Server 2017 Standard 2-Core eller når du rent faktisk bruger den, fordi den brugte software, der tilbydes, kommer fra en virksomheds licenslager. I dette tilfælde tillader den gældende retspraksis ikke blot handel med Microsofts brugte software, men også brugen af den, hvilket er blevet bekræftet flere gange af forskellige domstolsafgørelser.

Har brugt software fra Wiresoft som f.eks. SQL Server 2017 Standard 2-Core andre fordele?

Brugt software fra Wiresoft giver mange kunder en økonomisk fordel, da de dermed kan opdatere deres softwarelager langt billigere end med tilsvarende nye varer for at være opdateret. Desuden kan de også finde ældre versioner af serverlicenser, som ikke længere tilbydes regelmæssigt. Desuden giver brugt software fra Wiresoft også revisionssikkerhed på grund af den komplette verifikation af alle købere!

Hos Wiresoft finder du ikke kun SQL Server 2017 Standard 2-Core Edition som billig brugt software, men også Standard Edition med Server/CAL-licensering samt andre udgaver af SQL Server 2017 og nyere versioner af Microsoft SQL Server. Wiresofts portefølje af brugt software omfatter også mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om din kernebaserede licensering af SQL Server 2017 Standard eller en anden udgave, er du velkommen til at bruge vores ekspertrådgivning via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier