Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10042
 • H30-04073
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
94,90 Kr. * 103,90 Kr. * (8,66% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  32bit/64bit


Windows 7 i Enterprise-udgaven svarer stort set til Windows 7 Ultimate-versionen, med den eneste forskel, at Windows 7 Enterprise fås som volumenlicens og derfor er særligt velegnet til store virksomhedsnetværk. Derudover understøtter Windows 7 Enterprise boot af virtuelle drev (VHD). Det betyder, at Windows 7 Enterprise også kan bruges på ældre hardware med lidt harddiskplads og på tynde klienter.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
Windows 7 i Enterprise-udgaven er stort set den samme som Windows-7-Ultimate-versionen, med den eneste forskel, at Windows 7 Enterprise fås som volumenlicens og derfor er særligt velegnet til store virksomhedsnetværk. Desuden understøtter Windows 7 Enterprise opstart af virtuelle harddiske (VHD). Det betyder, at Windows 7 Enterprise også kan bruges på ældre hardware med lidt harddiskplads og på tynde klienter.

Hvad tilbyder Windows 7 Enterprise?

Med Windows 7 Enterprise Edition får du et styresystem, der er perfekt egnet til multinationale arbejdsgrupper. Brugeren har 35 sproggrupper til rådighed, som kan vælges frit til enhver tid - også under drift. Og hvis du stadig bruger ældre programmer, der er udviklet til Windows XP, kan Windows 7 Enterprise startes i en særlig Windows-XP-tilstand, som gør det muligt at køre XP-optimeret software uden problemer. Det velkendte harddisk-krypteringsprogram BitLocker giver yderligere sikkerhed i virksomheden. Virtuelle drev i VHD-format understøttes også, så en Windows-7-Enterprise-arbejdsstation kan starte sit styresystem op via netværket fra en server.

Yderligere funktioner i Windows-7-Enterprise-Edition

 • Navigationsfunktioner som springlister, ryst og snap
 • nem tilslutning til virksomhedsnetværk
 • Windows Media Center, som understøtter alle almindelige lyd- og videoformater (HDTV)
 • brugervenlig tilpasning af design og proceslinjen
 • Indeksering af alt indhold giver mulighed for hurtig søgning af fotos, dokumenter og websteder
 • Hurtig genopretning ("opvågning") fra strømspare- og dvaletilstande

Systemkrav til installation af Windows 7 Enterprise 

For at kunne bruge Windows 7 produktivt skal den anvendte pc have mindst én processor (Intel eller AMD) med 32- eller 64-bit arkitektur. For 32-bit versionen af Windows 7 Enterprise skal du have mindst 1 GB RAM, men 2 GB er bedre (især for 64-bit versionen). Til installationen skal du bruge omkring 20 GB ledig plads på harddisken og et grafikkort, der understøtter DirectX 9. Hvis du vil bruge XP-tilstand, skal du bruge yderligere en GB RAM og yderligere 15 GB på harddisken.

Windows 7 Enterprise nyder godt af udvidet support indtil 2023

Hvorfor købe Windows 7 Enterprise nu, når vi alle ved, at understøttelsen fra Microsoft ophører den 14. januar 2020? Især i større virksomheder med mange pc-arbejdspladser er opgradering til en nyere version af Windows tidskrævende og dermed omkostningstunge forhindringer. Det er i princippet rigtigt, at fra begyndelsen af 2020 vil Windows-7-pc'er ikke længere modtage sikkerhedsopdateringer fra Microsoft. Windows 7 Ultimate vil dog fortsat modtage regelmæssige opdateringer via en ekstra supportkontrakt kaldet "Windows 7 Extended Security Updates" (ESU), som garanterer sikkerheden for Windows-7 Enterprise-installationer indtil 2023.

købWindows 7 Enterprise online som en download nu

Så snart du bestiller Enterprise-udgaven af Windows 7 online hos wiresoft, modtager du en download-URL og et passende installations-id (nøgle) fra os, som identificerer dig som autoriseret bruger af Windows 7 Enterprise. Du har ikke brug for et databærer (DVD) til installationen, men kan starte straks efter bestilling og downloading. Den ekstremt lave pris skyldes, at vi modtager individuelle licenser fra virksomheder, der ikke har brug for dem som en del af en samlet kvote. Det er en fordel for dig som køber. Den licens, du modtager fra os, er helt lovlig: Du modtager et såkaldt Medialess License Kit (MLK-licensmodel fra Microsoft) fra os. Denne mediefri pakke (download og nøgle) er desuden med til at holde prisen så lav som muligt.
Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
04/03/2023

Perfect

activated at once you don't need a second try it's just perfect

Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier