Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10112
 • 9EA-01045
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
2.243,90 Kr. * 2.491,90 Kr. * (9,95% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 2 Core Add-on
Enheder 1x
Virtuelle maskiner Kræver basislicens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Brugsret


Fuldend dine licensbehov for Windows Server 2019 Datacenter med 2-Core  -pakker fra Wiresoft! Datacenter -udgaven af Windows Server 2019 er specielt designet til brug i større, moderne datacentre: Den tilbyder næsten ubegrænsede virtualiseringsmuligheder og høj skalerbarhed - herunder Shielded VM'er og mange hybridfunktioner - og kombinerer pålidelig ydeevne og ekstra sikkerhedslag for omfattende beskyttelse af data og applikationer i multi-Cloud-miljøer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Fuldend dine Windows Server 2019 Datacenter-licensbehov med 2-Core-pakker fra Wiresoft! Datacenter-udgaven af Windows Server 2019 er specielt designet til brug i større, moderne datacentre: Den tilbyder næsten ubegrænsede virtualiseringsmuligheder og høj skalerbarhed - herunder Shielded VM'er samt mange hybridfunktioner - og kombinerer pålidelig ydeevne og ekstra sikkerhedslag til omfattende beskyttelse af data og applikationer i multi-cloud-miljøer.

Serveroperativsystemet Windows Server 2019 Datacenter giver mulighed for sikker sammenkobling af fysiske og virtuelle netværk eller tilrådighedsstillelse af cloud-baserede servere og er derfor ideelt egnet til at opfylde de aktuelle krav til moderne IT. Denne udgave er baseret på Windows 10 som styresystem og tilbyder mange optimeringer af eksisterende funktioner samt nye, effektive funktioner og tjenester.

Vigtige beslutningsfaktorer for køb af Datacenter Edition af Windows Server 2019 er funktionerne Hyper-V, Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct og Storage Replica: Sammen med Shielded Virtual Machines til drift af et ubegrænset antal virtuelle computere er disse funktioner uundværlige for alle virksomheder, der skal levere pålidelige virtualiseringsinfrastrukturer. Datacenter Edition indeholder også eksklusive funktioner som f.eks:

 • Ubegrænset lagerreplika
 • Hyperkonvergeret infrastruktur
 • Softwaredefinerede netværk
 • Software-defineret lagring

Windows Server 2019 tilbyder virksomheder en tæt forbindelse mellem lokale miljøer og de gennemprøvede Microsoft Azure-tjenester - disse giver yderligere hybride funktioner og yderligere sikkerhedslag samt støtte til ændring og servermigration, herunder data til skyen med Storage Migration Service.

Licenseringen af Windows Server 2019 Datacenter er altid kernebaseret, med et minimum på 16 kerner pr. server. Større servere kan desuden licenseres med 2-core-pakker. Det giver dig mulighed for at udvide dine licenskrav på en nem og fleksibel måde.

Hos Wiresoft kan du finde Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Package som brugt software - til en betydeligt lavere pris end de tilsvarende nye varer - selv om den tilbyder alle de typiske datacenterfunktioner med hensyn til funktionalitet, ydeevne og sikkerhed. Nedenstående oversigt indeholder detaljerede oplysninger om de effektive funktioner i Windows Server 2019 Datacenter samt Microsofts licensbetingelser med 2-Core-pakker.

Windows Server 2019 Datacenter - til næsten ubegrænset virtualisering

Windows Server 2019 Datacenter-udgaven tager virtualiseringsmulighederne - samt sikkerheden for data og applikationer - til et nyt niveau: Ud over mange forbedringer og tilføjelser til funktioner, der allerede kendes fra den tidligere version, har den mulighed for at skabe softwaredefinerede HCI-infrastrukturplatforme (hyperkonvergente), som giver mange fordele inden for server- og skrivebordsvirtualisering, fordi de ikke kun er nemmere at implementere og administrere, men også at skalere og dermed forenkle implementeringen af selv komplekse it-infrastrukturer.

Hvilken merværdi tilbyder Windows Server 2019 Datacenter?

Grundlæggende tilbyder Windows Server 2019 Datacenter Edition et maksimum af virtualiseringsmuligheder - og derfor er den særligt velegnet til virksomheder, hvor dette spiller en vigtig rolle sammen med de tilhørende højere it-arbejdsbelastninger. I Datacenter Edition er antallet af virtuelle maskiner og Hyper-V-containere, der kan køres, ubegrænset, med en RAM-grænse på 24 TB. Til dette formål er følgende vigtige funktioner også tilgængelige med maksimal funktionalitet:

Udvidet beskyttelse i skyen med skærmede virtuelle maskiner

Skjoldede VM'er (virtuelle maskiner) gør det muligt at oprette meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer. Virtuelle servere er således sikret på en sådan måde, at data og applikationer, der er gemt i en offentlig sky, er pålideligt beskyttet mod uautoriseret adgang eller brug. Eksisterende VM'er kan også konverteres til Shielded VM'er, og der kan oprettes beskyttede Linux VM'er. Beskyttede VM'er kan installeres med Server Manager, i Windows Admin Center eller via PowerShell.

Softwarebaserede netværk

SDN-funktionen (Software-Defined Networking) i Windows Server 2019 muliggør central konfiguration af både fysiske (f.eks. routere, switche og gateways) og virtuelle netværksenheder og -elementer (f.eks. virtuelle Hyper-V-switche, Hyper-V-netværksvirtualisering og RAS-gateways) samt dynamisk styring af dem. De eksisterende SDN-kompatible enheder kan bruges til at opnå en højere integration mellem det fysiske og virtuelle netværk, da netværkslagene ikke længere er bundet til netværksenhederne. I denne henseende tilbyder Windows Server 2019 Datacenter Edition muligheden for at peer og problemfrit forbinde to netværk samt overvågning af firewalls.

Med SDN er det f.eks. muligt at:

 • Dynamisk oprettelse, sikring og tilslutning af netværk
 • Definere politikker til kontrol af fysiske og virtuelle netværk
 • Skala netværksstrategier
 • Fremskynde implementeringen af arbejdsbelastninger
 • Minimering af sikkerhedsrisici på netværket
 • Krypterede netværk til sikker kryptering af virtuelle netværk via DTLS (Datagram Transport Layer Security)

Software-defineret lagring

SDS (Software-Defined Storage) i Windows Server 2019 afkobler lagerhardware fra lagringssoftware. Dette gør det muligt at administrere, skalere og tilvejebringe datalagring uafhængigt af den underliggende lagerhardware. Dette gør det også muligt at udskifte eller udvide den nemt uden at ændre driftsprocesserne, hvilket også bidrager til omkostningseffektivitet.

Lagerreplikker

I Windows Server 2019 Datacenter er funktionen Storage Replica tilgængelig uden begrænsninger. Dette understøtter både synkron og asynkron replikering af data, hvilket effektivt forhindrer tab af data på filsystemniveau. Mens synkron replikering spejler data på fysiske lokationer med en fejlsikker volumen, foregår asynkron replikering mellem lokationer via netværksforbindelser med en højere latenstid. Disaster Preparedness and Recovery (DR) minimerer også risikoen for nedetid.

Storage Spaces Direct (S2D)

Storage Spaces Direct kombinerer servernes lokale datalagring i en virtuel klynge. Knudepunkterne kan forbinde forskellige fysiske databærere eller databærersystemer, og kommunikationen mellem dem foregår via SMB-protokollen. S2D giver således en øget fejlsikkerhed, så flere klyngenoder også kan fejle i tilfælde af et større antal klyngenoder, uden at klyngen selv bliver påvirket.

Ud over den enkle implementering og styring af softwaredefinerede lagringssystemer (SDS) gør Storage Spaces Direct det også muligt at oprette skalerbare, meget tilgængelige lagringssystemer, hvorved serverlageret kan bruges uafhængigt af hardwaren og dermed mere effektivt.

Andre nye funktioner i Windows Server 2019

Ud over disse eksklusive funktioner i Windows Server 2019 Datacenter Edition er følgende nøglefunktioner også tilgængelige for virksomheder:

Omfattende analyser med System Insights

Funktionen System Insights til forudsigelsesanalyse, der understøttes af en maskinlæringsmodel, er tilgængelig i Windows Server 2019. Dette giver indsigt i driften af lokalt implementerede servere ved at analysere deres præstationsindikatorer og hændelser for at lave præcise forudsigelser, der kan bidrage til at reducere den indsats, der kræves for at administrere Windows Server-instanser reaktivt, og dermed bidrage til at reducere driftsomkostningerne.

Understøttelse af Kubernetes og Linux

I Windows Server 2019 understøttes Kubernetes og Linux nu bedre: Linux- og Windows-containere, der administreres med Kubernetes, kan således også anvendes parallelt. Nye funktioner som f.eks. containernetværk er også tilgængelige for Kubernetes, og de enkelte images er blevet forbedret her.

Bedre beskyttelse af data og netværk med Azure Services

Det bliver stadig vigtigere for virksomhederne at sikre en pålidelig beskyttelse af ikke kun data, men også af netværksinfrastrukturer. Windows Server 2019 tilbyder effektive funktioner som Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) med Exploit Guard og Domain Controller.

Her giver de hybride funktioner i Windows Server 2019 mulighed for forbedret beskyttelse af lokale Active Directories samt nemmere brug af Microsoft Azure-tjenester - så det tættere samarbejde mellem Windows Server og Azure-tjenester muliggør nem synkronisering af data eller backup af data, bl.a. med:

 • Azure Backup
 • Azure Site Recovery
 • Azure Update Management
 • Adgangskoder, der er forbudt i Azure AD
 • Beskyttelse af Azure AD-adgangskoder og
 • Azure-netværksadapter

Dette forbinder en lokal server i Azure Cloud med et virtuelt Azure-netværk. Storage Migration Assistant gør det også lettere at migrere servere, herunder data til skyen, hvor Azure File Sync kan fungere som lagerplacering.

Hardwarekrav til at køre Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019-softwaren er baseret på Windows 10, og for at sikre en problemfri og sikker drift af Windows Server 2019 Datacenter skal den anvendte hardware opfylde nedenstående minimumskrav. De faktiske krav afhænger også af den respektive systemkonfiguration og de installerede programmer.

 • Plads på harddisken: 32 GB
 • Lagerplads RAM: 512 MB
 • Hukommelse til server desktop display: 2 GB
 • Processorarkitektur: x64
 • Processorhastighed: 1,4 GHz / 64 bit
 • Grafikkort med understøttelse af Super VGA: 1.024 x 768 pixels
 • Netværkskort: 1x Ethernet med en minimumsgennemstrømning på mindst GBit/s

Licensering med Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Ved licensering af servere med Windows Server 2019 Datacenter skal Microsofts licensregler også overholdes for anvendt software, som anvender antallet af kerner som beregningsgrundlag. Følgende bestemmelser finder anvendelse:

Generelle Microsoft-licensbetingelser for Windows Server 2019 Datacenter

Microsoft-server-software som Windows Server 2019 Datacenter er altid oprindeligt licenseret på grundlag af den fysiske hardware. Ud over antallet af fysiske kerneprocessorer tælles også antallet af virtuelle servere med. En serverlicens dækker altid to fysiske processorkerner. Microsofts licensregler er baseret på et minimumsantal på 8 kerner pr. processor - uanset om den eksisterende hardware har færre end 8 kerner eller ej. Desuden skal der være mindst 2 processorer pr. fysisk server = 16 kerner.

Hvis en Windows Server i en virksomhed har et højere antal kerner end 16, kan disse også licenseres fleksibelt med 2-kernede pakker til Windows Server 2019 Datacenter.

Andre licenskrav til Windows Server 2019 Datacenter

I et Hyper-V-miljø er alle processorer licenseret i overensstemmelse med de fysiske processorkerner. Især Windows Server Datacenter-udgaven giver mulighed for at udføre et ubegrænset antal Hyper-V-instanser. Forudsætningen for dette er, som allerede nævnt, at alle tilsvarende processorkerner på serveren allerede er licenseret.

Der kræves ingen licens til Linux-instanser i Datacenter Edition.

Ud over Windows Server-licensen skal alle klienter - brugere og slutenheder - der har adgang til Windows Server 2019 også være udstyret med en klientadgangslicens (CAL). Bruger- og enheds-CAL'er kan også fås fra Wiresoft til lave priser.

Ofte stillede spørgsmål om Wiresoft brugt software til Microsoft Windows Server 2019 Datacenter

En 2-core pakke til Windows Server 2019 Datacenter, som Wiresoft tilbyder som brugt software, adskiller sig ikke i brugbarhed fra en tilsvarende ny, ubrugt serverlicens - ikke kun fordi software generelt ikke slides op. Ikke desto mindre er der ofte flere spørgsmål om brugte Windows Server-licenser - disse spørgsmål besvares nedenfor.

Hvor kommer brugt software som Windows Server 2019 Datacenter 2-Core fra?

Windows Server 2019 Datacenter-software, der tilbydes af Wiresoft som brugt, f.eks. 2-Core-pakken, kommer fra organisationer eller virksomheder, der normalt selv har købt den som ny, eventuelt også brugt den og senere solgt den til Wiresoft. Efter salget til Wiresoft eller ved tilbuddet i butikken kaldes dette derfor brugt software, hvorved det kan bruges som en ny licens.

Er salg, køb og brug af brugt Windows Server 2019 Datacenter-software lovligt?

Ja: Hos Wiresoft kan du være sikker på, at du som kunde ikke overtræder nogen gældende love ved køb af en brugt software som Windows Server 2019 Datacenter 2-Core eller ved den faktiske, officielle brug af den, fordi den sædvanlige jurisdiktion ikke kun tillader handel med Microsofts brugte software, men også brugen af den, hvis softwaren stammer fra en virksomheds licenslager. Forskellige domstolsafgørelser om dette har klart bekræftet dette igen og igen.

Er en brugt Windows Server 2019 Datacenter 2-Core-licens også omfattet af den sædvanlige køberbeskyttelse?

Ja: Brugt software som f.eks. den tilbudte Windows Server 2019 Datacenter 2-Core-pakke giver dig som Wiresoft-kunde også de samme fordele som sammenlignelig ny serversoftware: Du har den sædvanlige købssikkerhed gennem øjeblikkelig download efter købet og kan aktivere din serverlicens med den medfølgende gyldige licensnøgle med det samme.

Har brugt software som Windows Server 2019 Datacenter 2-Core andre fordele?

Brugt software giver Wiresoft-kunder først og fremmest en stor økonomisk fordel, fordi de kan opdatere deres softwarelagre meget billigere end med nye varer og dermed holde dem opdateret på en bekvem måde. Brugt software fra Wiresoft kan således bidrage til at reducere driftsomkostningerne, fordi det også giver revisionssikkerhed på grund af den komplette registrering af alle købere!

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun 2-core-pakker af Windows Server 2019 Datacenter Edition som billig brugt software, men også de tilsvarende 16-core-pakker til basislicensering. Hvis du har et lavere virtualiseringsbehov, kan du også finde Windows Server 2019 Standard Edition - samt tidligere versioner af Windows Server 2019 - og de respektive nødvendige klientadgangslicenser (CAL'er). Wiresofts omfattende portefølje af brugt software omfatter også mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål vedrørende din licensering af Windows Server 2019 Datacenter eller en anden udgave, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier