Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 

header_wiresoft

HVEM ER VI, OG HVAD LAVER VI?

Wiresoft er en ung, international e-handelsvirksomhed, der driver Europas største onlinebutik for download-software fra kendte producenter. Som en nystartet virksomhed, der blev grundlagt i 2010, har vi nu med succes etableret os i Tyskland med professionelle tjenester og en alsidig produktportefølje. Med vores online shop er vi aktive inden for B2C- og B2B-sektoren. Som en del af vores eksterne og interne konsulentydelser yder vi også kompetent rådgivning om kommende revisioner, licensmodeller, procesoptimeringsspørgsmål og meget mere. I mellemtiden er Wiresoft Group vokset til en voksen virksomhed og har etableret sig internationalt - i mere end 27 lande. 

 

HVAD TILBYDER VI?

 
om-us-1

penge

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Vores primære mål er altid at tilbyde vores kunder fordelagtige indkøbspriser og omfattende service. Vi henvender os til B2C- og B2B-kunder.

service

SERVICE

Vi giver ekspertrådgivning til vores kunder via telefon, live chat, skærmdeling eller e-mail i kontortid fra mandag til fredag (8:00 til 16:00) - vi hjælper også med installation af software købt hos Wiresoft.

om-us-2

om-us-3

citat

"Takket være vores 100 % pengene tilbage-garanti behøver vores kunder ikke at bekymre sig om at stå alene med deres problem på et tidspunkt!"

Administrerende direktør - Soheil Hosseini

kvalitet

KVALITET

Wiresoft står for testet kvalitet til en rimelig pris. Vores veluddannede personale kontrollerer på forhånd, om de produkter, der sælges, opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Dette sikrer, at produktet er et originalt produkt, der er dedikeret til det pågældende økonomiske område. Varerne placeres først på vores salgsplatform efter en vellykket inspektion. På denne måde har vi vundet tillid hos mange tilfredse kunder over hele verden. Med software fra Wiresoft er du på den sikre side.

om-us-4
om-us-5

 bæredygtighed

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed er en topprioritet for vores virksomhed. Derfor har vi i de seneste år taget yderligere skridt til at sikre en mere ansvarlig brug af de tilgængelige ressourcer: For at kompensere for det store papirforbrug styres næsten alle processer hos Wiresoft digitalt. Af hensyn til miljøet har vores kolleger også mulighed for at ansøge om en rabat på jobbilletten for at komme på arbejde med offentlige transportmidler - af hensyn til miljøet.

b2b

B2B

I vores B2B-butik tilbyder vi en bred vifte af softwareprodukter til den kommercielle og offentlige sektor. Vi tilbyder dedikeret kundeservice til B2B-kunder. Hvis det er nødvendigt, yder forretningsteamet også support på stedet til kommende projekter og tilbyder skræddersyet indkøbsrådgivning samt omfattende support i forbindelse med licensspørgsmål og kommende revisioner. Eksternt er vores tekniske konsulenter ansvarlige for pre-audits og teknisk rådgivning - f.eks. om procesoptimering. Internt forvalter de testmiljøet og udfører intern rådgivning, workshops og meget mere. Selv efter købet tilbyder vi dig intensiv professionel support og omfattende service.

om-us-6
 
 

HVOR KOMMER VI FRA?

Zeitstrahl 2010 2017 2019 2022 Grundlagt Internationa-lisering Åbning af yderligere lokationer Forretningsmodel undersøgt af en advokat Aktiv i mere end 27 lande
heart_icon 1.000.000 tilfredse kunder
 
users_icon55 Kolleger
 
e_ikon4.8 TrustedShops anmeldelser
 
 

VORES VISION

Wiresoft som en tværfaglig og multikulturel virksomhed

 
vision-01

I de seneste år er vores team blevet udvidet med kolleger fra marketing, udvikling, kundeservice på fremmedsprog, indkøb, salg og sekretariat. Dette giver os mulighed for løbende at forbedre vores forretningsområder, udvide vores produktsortiment og øge vores kundekreds.

 
vision-2

Teamwork og en åben virksomhedskultur er ikke tomme ord for os, men internaliserede og levede værdier. Vi ser os selv som et stort, mangfoldigt og stærkt team: et godt samarbejde mellem vores kolleger er baseret på gensidig respekt og tillid. Hos Wiresoft fortjener alle at få mulighed for at opdage deres egne udfordringer for at udnytte deres unikke potentiale fuldt ud i et positivt arbejdsklima.

 
vision-3

Kosmopolitisme og multikulturalisme er også særligt vigtige værdier for os: Som virksomhed ønsker vi til enhver tid at imødekomme de forskellige behov i en globaliseret verden og tolererer ikke nogen form for udelukkelse. Den multikulturelle sammensætning af vores team afspejler Wiresofts internationale orientering: Dette gør os i stand til altid at tilbyde skræddersyede tjenester i en multikulturel verden.

 
vision-4

Vi bestræber os på altid at give dig en yderst bekvem shoppingoplevelse i hele verden gennem vores bedste tilbud og skræddersyede service. Ved altid at garantere et bredt udvalg af kraftfuld mærkevaresoftware samt uovertruffen lave priser og høj kundevenlighed fortsætter vi med at vokse som en internationalt orienteret virksomhed og kommer tættere på vores mål hver dag.

 
Kategorier