AUTORISERET ORIGINALT PRODUKT
FORSENDELSE INDEN FOR 24 TIMER
SUPPORT VIA CHAT, E-MAIL OG TELEFON
GRATIS HOTLINE +4969 - 173261340
 

Om os

Nogle gange er de enkle idéer de bedste.

I dagens serviceøkonomi er næsten alle virksomheder afhængige af at bruge fælles software. Samtidig stiger priserne på de almindelige formater hvert år. Det er ikke så underligt, for tidligere kunne udviklere og producenter opnå en monopolstilling, hvor der næsten ingen konkurrence er. Denne udgangsposition giver de store selskaber mulighed for at justere priserne efter behag. Hos Wiresoft har vi en enkel idé om, hvordan vi kan modvirke softwareleverandørernes monopolstilling.

Virksomheder, der er afhængige af Standard software, kan reducere deres omkostninger betydeligt ved at købe og sælge licenser, som de allerede har købt. Desuden sætter denne praksis nye standarder for liberaliseringen af softwaremarkedet og er et udråbstegn mod de traditionelle udbyderes stigende priser.

Denne handel med brugt software giver ikke kun økonomisk mening, den er også baseret på virksomhedernes fortsatte udvikling. Fordi software ikke er en standardiseret vare, som der allerede findes en livlig handel med brugte produkter. Computersystemer og -programmer er underlagt en større fleksibilitet, de skal konstant opdateres og tilpasses virksomhedens behov. 

Det er her, vi gerne vil begynde. I forbindelse med opkøb, fusioner eller konkurser ligger allerede erhvervede licenser ofte ubenyttede hen. Vores virksomhed overtager den ubrugte software, herunder licenser, og overdrager dem til andre virksomheder. På denne måde tjener både den sælgende og den købende virksomhed på genanvendelsen af den brugte software.

Sidst set