Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - højere sikkerhed for netværk Windows Server 2022 Standard er det nye serverstyresystem fra Microsoft. Den er baseret på Windows 10 og tilbyder endnu mere sikkerhed og muligheder for at dele data,...
4.286,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core Supplér dine licenskrav til Windows Server 2022 Standard fleksibelt med 2-Core-pakker fra Wiresoft! Standard Edition af Windows Server 2022 er udviklet specielt til brug i mindre datacentre:...
535,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Komplet dine licensbehov til Windows Server 2022 Datacenter med 2-Core -pakker fra Wiresoft! Datacenter-udgaven af Windows Server 2022 er specielt designet til brug i større, moderne...
2.893,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - forbedret sikkerhed for store netværk Windows Server 2022 Datacenter er Microsofts nye serverstyresystem, der især er beregnet til større virksomheder. Denne Windows 10-baserede version af...
24.084,90 Kr. *

Standard Edition af Windows Server 2022 tilbyder allerede mange mindre datacentre omfattende funktionaliteter samt tilstrækkelige muligheder for virtualisering af tjenester til deres behov, som suppleres af forbedret skalerbarhed og yderligere optimeringer af ydeevnen - kombineret med effektive sikkerhedsfunktioner til pålidelig beskyttelse af data og applikationer i multi-cloud-miljøer.

Med Datacenter Edition af Windows Server 2022 får især store organisationers og virksomheders mere komplekse datacentre udvidede muligheder med hensyn til virtualisering af applikationer og data, herunder endnu større skalerbarhed og yderligere sikkerhedsfunktioner.

De to udgaver Windows Server 2022 Standard og Windows Server 2022 Datacenter kan nu købes i Wiresoft Software Shop som brugt software - og du kan drage fordel af den lavere pris i forhold til det tilsvarende nye produkt.

I den følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner i Windows Server 2022 samt forskelle mellem standard- og datacenterudgaven. For yderligere oplysninger kan du kontakte en af vores medarbejdere.

Et overblik over Windows Server 2022 Standard- og Datacenter-udgaverne

Ligesom sin forgænger vil den nuværende version af Microsoft Windows Server 2022 serverstyresystemet sandsynligvis være baseret på Windows 10 - med den velkendte desktopgrænseflade, der gør det nemt for brugerne at finde rundt og med alle funktioner tilgængelige på det velkendte sted. Derudover får de 10 års produktsupport fra Microsoft i form af support og opdateringer til Microsoft Server 2022-udgaverne.

I Windows Server 2022 Buy er der igen fokus på områderne sikkerhed og beskyttelse af data, ydeevne og virtualisering - ud over grundlæggende optimeringer i begge udgaver. De funktioner, der findes i Standard Edition, er også inkluderet i Datacenter Edition og suppleres eller udvides der.

Sikkerhedsfunktioner - Køb Windows Server 2022

Windows Server 2022 tilbyder sikkerhed i flere lag for Standard og Datacenter til omfattende beskyttelse af data og tjenester, herunder deres tilgængelighed, f.eks. med disse funktioner:

 • Grundlæggende er TLS 1.3 - den nyeste version af Transport Layer Security - aktiveret, ligesom HTTPS, for at sikre sikre forbindelser ved kryptering af data og en sikker kommunikationskanal mellem to slutpunkter. Ved hjælp af HTTPS-protokollen, Secure DNS og DoH (DNS-over-HTTPS) krypteres DNS-forespørgsler for at forhindre manipulation af DNS-oplysninger og aflytning af DNS-data.
 • Server Message Block (SMB) anvender nu automatisk standarderne AES-256-GCM og AES-256-CCM til kryptering af data, så snart der oprettes en forbindelse med en anden computer, forudsat at denne computer også understøtter denne standard.
 • Samtidig giver kryptering ved hjælp af SMB Direct samt RDMA (Remote Direct Memory Access) større båndbredde med lavere latenstid til direkte lagring, lagringsreplikker, Hyper-V og SQL Server.
 • Trusted Platform Module 2.0 giver et sikkert, hardwarebaseret lager til kryptografiske nøgler og data, som også bruges i BitLocker-drevkryptering - herunder verifikation af systemintegritet og pålidelighed af kode, når Windows Server 2022 startes.
 • Sikrede core-serverprocessorer tilbyder firmwarebeskyttelse med DRTM-teknologi (Dynamic Root of Trust for Measurement) ved at verificere opstartsoperationer og isoleret driveradgang til hukommelse via DMA-beskyttelse (Direct Memory Access) samt kodeintegritetsunderstøttelse i henhold til VBS- (virtualiseringsbaseret sikkerhed) og HVCI- (hypervisor-baseret sikkerhed) standarder.
 • VBS giver især et sikkert hukommelsesområde, der er isoleret fra operativsystemet, og som beskytter serveren mod visse risici, f.eks. risici i forbindelse med minedrift af kryptovaluta. Ved at bruge Credential Guard gemmes brugerens loginoplysninger også i en virtuel container, som operativsystemet ikke har direkte adgang til.
 • Failover-klynger giver også mulighed for detaljeret kontrol af krypteringen af CSV (Cluster Shared Volumes) og SBL (Storage Bus Layer).

Migrations- og lagringsfunktioner i Windows Server 2022

Migrering af datamængder og lagring og deres tilrådighedsstillelse er også et vigtigt funktionsområde i Windows Server 2022. Den optimerede Storage Migration Server Orchestrator giver udvidede muligheder for dette, f.eks. til migrering af lokale brugere eller grupper til Windows-serveren og mellem failover-klynger og storage, Linux-servere kan også inkluderes, samt NetApp CIFS-servere eller NetApp Factory Application Server (FAS).

Containertjenester i Windows Server 2022

Brugen af Windows Containers i Windows Server giver nu optimeret applikationskompatibilitet og ydeevne ud over forbedringer, især i forbindelse med brugen af Kubernetes. F.eks. er Windows-containere blevet startet 30 % hurtigere ved at reducere deres image-størrelse med op til 40 %, hvilket også forbedrer deres ydeevne. Windows Admin Center er ligeledes blevet opdateret, hvilket gør det lettere at oprette containere til .NET-programmer. Desuden er konfigurationen af noder, IPv6 og implementeringen af netværkspolitikker ved brug af Kubernetes blevet væsentligt forenklet.

Andre ydeevne- og virtualiseringsfunktioner - Køb Windows Server 2022

Brugerne kan også drage fordel af mange andre funktioner i Windows Server 2022 Standard og Datacenter, som også øger serverstyresystemets samlede ydeevne:

 • Ved reparation af hukommelse har brugerne mere kontrol over datasynkroniseringen takket være den nu tilpasselige hastighed. De tilgængelige ressourcer kan enten tildeles til at reparere datakopier (robusthed) eller til at udføre aktive arbejdsbyrder (ydeevne). Det gør det også muligt at administrere klynger mere fleksibelt og effektivt.
 • Læse- og skriveydelsen er blevet forbedret ved at tillade langsommere medier, f.eks. HDD, at blive forbundet med hurtigere medier, f.eks. NVMe eller SSD, samt lagring på standalone-servere ved lagerbuscachen.
 • Med SMB-komprimering kan filer overføres hurtigt, selv på travle netværk, uden at de først skal komprimeres manuelt.
 • Ved at bruge TCP HyStart++ er TCP-protokollen (Transmission Control Protocol) blevet forbedret, hvilket reducerer tab af pakker
 • RACK (Recent ACKnowledgment) reducerer Retransmit TimeOuts (RTO) under retransmissioner

Inden for virtualisering er Windows Server:

 • Optimeringer for virtuelle switches i Hyper-V med RSC (Receive Segment Coalescing), pakker i hypervisor-netværket kombineres og behandles således som større segmenter. RSC reducerer således CPU-cyklusser og forbedrer ydeevnen for netværkets datatrafik.
 • Med understøttelsen af Nested Virtualization på AMD-processorer giver Windows Server 2022 flere muligheder for at køre Hyper-V på en virtuel Hyper-V-maskine (VM).

Desuden er Microsoft Edge nu tilgængelig som standard i Windows Server 2022 og erstatter Internet Explorer; Edge er baseret på Chromium Open Source og giver derfor større sikkerhed.

Eksklusive funktioner i Windows Server 2022 Datacenter-udgaven

Kun Windows Server 2022 Datacenter Edition tilbyder, ud over de nævnte funktioner, en hel portefølje af yderligere plusfunktioner samt understøttelse af Shielded Virtual Machines til oprettelse af meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer med Hyper-V, herunder et ubegrænset antal virtuelle computere plus en Hyper-V-vært pr. licens, samt:

 • Softwaredefinerede netværk (SDN)
 • Software-defineret lagring (SDS)
 • Storage Spaces Direct (SSD)
 • Ubegrænset Storage Replica - til både synkron og asynkron replikering af volumener mellem servere eller klynger under katastrofeberedskab
 • Hyper Converged Infrastructure - til softwaredefineret konsolidering af computer-, lager- og netværksfunktioner i en klynge
 • Virtuel OSE (operativsystemmiljø)

Licensering af Windows Server 2022 Edition Standard og Datacenter

Licenseringen af Windows Server 2022-versionen vil sandsynligvis igen være baseret på den velkendte kernebaserede licensordning samt alternativt på kombinationen af serverlicens plus klientadgangslicens for Standard Edition og udelukkende kernebaseret licensering for Datacenter Edition.

Selv hvis du køber Windows Server 2022 som brugt software, er licenseringen altid i overensstemmelse med Microsofts licensbetingelser, som i tilfælde af kernebaseret licensering, som udelukkende er tilgængelig for Datacenter Edition, bruger antallet af kerner som målestok for beregning af licensbehovet. Følgende bestemmelser finder derfor anvendelse:

 • Den pågældende Windows Server 2022-software er licenseret på grundlag af den fysiske hardware, der rent faktisk anvendes. Ud over antallet af fysisk tilgængelige kerneprocessorer tages der også hensyn til antallet af virtuelle servere.
 • Der gælder således følgende: En enkelt Windows Server 2022-licens dækker 2 fysiske processorkerner.
 • Der tages altid udgangspunkt i et mindste antal på 8 kerner pr. processor - også selv om den eksisterende hardware har færre end 8 kerner.
 • Der anvendes altid mindst 2 processorer pr. fysisk server.
 • Dette resulterer i et minimumsantal på 16 kerner.
 • For serverhardware med mere end 16 kerner skal alle yderligere kerner licenseres med yderligere Windows Server 2022-pakker.

Når du licenserer Windows Server 2022 med kombinationen af serverlicens og klientadgangslicens, som er tilgængelig for Standard-udgaven, skal hver bruger eller en enhed, der har adgang til Windows-serveren, være udstyret med sin egen bruger-CAL eller enheds-CAL. Dette gælder også for licenser til fjernadgang til Windows Server 2022.

For yderligere oplysninger, især om Client Access-licensering og især om Hyper-V-instanser til Windows Server 2022, bedes du kontakte en Wiresoft-medarbejder. Tilsvarende bruger- eller enheds- samt RDS CAL'er til Windows Server 2022 kan også fås fra Wiresoft som brugt software.

Køb Windows Server 2022-udgaverne Standard og Datacenter som Microsoft brugt software hos Wiresoft

De to nye udgaver af Windows Server 2022 - Standard og Datacenter - er allerede tilgængelige hos Wiresoft som brugt software til fordelagtige priser. Du nyder godt af disse fordele:

 • Når du køber en Windows Server 2022-udgave, får du en original Microsoft-software med en gyldig licensnøgle - og ingen testversioner med begrænset brug eller tidsbegrænsede testversioner.
 • Betegnelsen af en Windows Server 2022 Edition som "brugt software" indebærer ikke nogen begrænsninger med hensyn til softwarens funktionalitet.
 • Brugt Windows Server 2022-software i standard- og datacenterudgaverne er blevet testet af Wiresoft for fuld brugbarhed før videresalg.
 • Handel med og brug af Microsofts brugte software med en Windows Server 2022-udgave er lovlig, fordi det er tilladt i henhold til loven.
 • Ved køb af en brugt licens fra Wiresoft får du altid et lovligt og samtidig originalt Microsoft Windows Server 2022-produkt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Microsoft Windows Server 2022 Edition eller Client Access-licensering, skal du blot kontakte os på chatten, via telefon eller e-mail.