Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10044
 • CV2-00025
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
243,90 Kr. * 269,90 Kr. * (9,63% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  32bit/64bit


Windows 8.1 Enterprise er den mest omfattende udgave af Microsoft operativsystem version 8.1 - den tilbyder en grundlæggende revision af den tidligere version, samtidig med at den bevarer sine væsentlige innovationer: især det optisk helt nye Metro-design, som for første gang tilbyder en ensartet brugergrænseflade på tværs af alle slutenheder. Det såkaldte "Modern UI"-design (UI = "User Interface") viser alle ofte anvendte apps og andre værktøjer i enkle, minimalistiske ikoner i fliseform.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"

Windows 8.1 Enterprise - køb den maksimale effektivitet som en enkelt licens

Windows 8.1 Enterprise er den mest omfattende udgave af Microsofts styresystem version 8.1 - det er en grundlæggende revision af den tidligere version, samtidig med at de vigtigste nyskabelser er bevaret: især det helt nye Metro-design, som for første gang giver en ensartet brugergrænseflade på tværs af alle slutenheder. Det såkaldte "Modern UI"-design (UI = "User Interface") viser alle ofte anvendte apps og andre værktøjer i enkle, minimalistiske ikoner i form af fliser.

Under den innovative desktop-grænseflade, som nu også indeholder den velkendte startskærm fra de ældre versioner igen, tilbyder Windows 8.1, især i Enterprise Edition, tilbyder en lang række vigtige eksklusive funktioner og muligheder, som er uundværlige i virksomheder, især til oprettelse og administration af netværk - herunder omfattende sikkerhed og databeskyttelse: Ud over Windows To Go, som giver brugerne mulighed for at tage hele Windows 8.1 operativsystemet med sig virtuelt på farten via USB-stick, omfatter dette DirectAccess til etablering af en fjernforbindelse mellem klientcomputere og virksomhedsnetværk, selv uden VPN, samt AppLocker, som kan bruges til at begrænse udførelsen af programmer og scripts på slutenheder, og BranchCache til accelereret dataadgang i virksomhedsnetværk.

Ved at købe 8.1 Enterprise Edition som brugt software fra Wiresoft får brugerne den fordel, at de kan bruge dette operativsystem, som Microsoft udelukkende tilbød som volumenlicens, som en enkelt licens. Desuden er Windows 8.1 Enterprise kompatibel med mange ældre hardwaresystemer, hvilket udvider kredsen af brugere yderligere.

I Wiresoft Onlineshop kan du ud over Windows 8.1 Enterprise Edition også finde andre Windows operativsystemer som enkeltbrugerversioner i forskellige udgaver, som den almindelige handel ikke fører, samt mange andre Microsoft-programmer. I den følgende oversigt præsenteres alle typiske eksklusive funktioner i Windows 8.1 Enterprise samt vigtige generelle funktioner i Windows 8.1.

Eksklusive funktioner i Windows 8.1 Enterprise Edition

Windows 8.1 Enterprise er med sit eksklusive plus af funktioner og egenskaber primært designet til større virksomheder og organisationer, hvor fjerntilgængelighed spiller en vigtig rolle ud over netværksadministration. Det er især følgende funktioner, der udgør den afgørende merværdi af Windows 8.1 Enterprise:

Windows To Go Creator

Med Windows To Go har brugere af Windows 8.1 Enterprise alt, hvad de har brug for til at bruge Windows 8.1 Enterprise på enhver slutenhed med det samme i én hånd: som et USB-stik. Denne funktion udvider anvendelsesmulighederne for Windows -operativsystemet til også at omfatte computere, der ikke tilhører virksomheden, f.eks. af freelancere eller midlertidigt ansatte, som således også får midlertidig adgang til netværket. Med funktioner som Kontrol af startskærm kan startskærmen defineres på forhånd af administratoren for at definere ensartet brug på tværs af alle brugere.

DirectAccess

DirectAccess til Windows 8.1 Enterprise gør det muligt at oprette en proprietær, IPv6-baseret fjernforbindelse, som giver brugerne adgang til ressourcer på et virksomhedsnetværk uden at skulle starte VPN. Omvendt giver det administratorer mulighed for at få adgang til fjernbrugernes maskiner for f.eks. at ændre politikker og opdatere software.

BranchCache

BranchCache i Windows 8.1 Enterprise er designet til at optimere overførslen af indhold over Wide Area Networks (WAN'er) ved at cache indhold fra fil-, fjern- og webservere til lokale klienter og servere. Så snart filer ændres i kilden, overfører Windows 8.1 Enterprise ikke de komplette filer, men kun de blokke, der er ændret. Dette gælder også, når du får adgang via DirectAccess eller andre VPN-scenarier. Fordelen er derfor en reduktion af netværkstrafikken og en øget adgangshastighed til alt indhold. BranchCache kan også være særlig nyttig, når du forbinder filialer.

AppLocker

Denne eksklusive funktion i Windows 8.1. Enterprise begrænser adgangsrettighederne til at udføre visse programmer og scripts for at styrke sikkerheden for enheden og dataene på dem.

SideLoading

SideLoading gør det muligt for Windows 8.1. Enterprise at installere virksomhedsapps på domæne-pc'er og tablets uden at bruge den "officielle" metode til implementering. Desuden giver SideLoading adgang til flere apps til mobile enheder end gennem kommercielle app-butikker som Google Play.

Andre funktioner i Windows 8.1 Enterprise, der er vigtige for virksomheder, er bl.a

Som den mest omfattende af alle Windows 8.1-udgaverne, tilbyder Windows 8.1 Enterprise også andre funktioner, der er særligt vigtige for virksomheder, især når det gælder oprettelse, administration og sikkerhed af netværk:

 • BitLocker - Beskyttelse af hardware. Nogle gange er det banalt: Den bærbare computer kører bare videre for øjnene af dig i metroen, ligger glemt på sædet i toget - eller er faktisk blevet stjålet! For at sikre, at alle følsomme virksomheds- eller persondata, der er gemt på den, ikke kan misbruges af "finderen", forhindrer den integrerede BitLocker dette ved at kryptere dem sikkert.
 • BitLocker To Go er modstykket til kryptering af USB-sticks og eksterne harddiske.
 • Domain Join til styring af slutpunkter i et virksomhedsnetværk er en vigtig funktion, især til fjerntilførsel af data og programmer. Domænetilslutning giver en computer mulighed for at oprette forbindelse til et virksomhedsnetværk offline via Access Directory - uden behov for en fysisk eller VPN-forbindelse. Den integrerede domænecontroller giver it-administratorer mulighed for at administrere alle netværkscomputere, der er samlet under ét domæne. DirectAccess opretter og administrerer politikker centralt, så netværkscomputere deler en fælles database og sikkerhedspolitik. Den kan også bruges til at administrere BYOD-scenarier (Bring Your Own Device), som for det meste er private enheder, der ikke tilhører et bestemt domæne.
 • Hyper-V bruges til at virtualisere datacentre. Den version, der også er integreret i Windows 8.1 Enterprise, kan bruges til klientvirtualisering, så virtuelle servere kan flyttes eller kopieres mellem Hyper-V-værter, selv mens systemet kører; dette omfatter også harddiskaftryk i VDHX-format. Individuelle systemer kan isoleres fuldstændigt med Hyper-V, som også har sikkerhedsfunktioner som DEP (Data Execution Prevention) og NAT (Network Address Translation) til at administrere IPv4-adresser.
 • Andre sikkerhedsfunktioner omfatter forbedret end-to-end-sikkerhed med Trusted Boot og Secure Boot, Windows Defender og Microsoft SmartScreen til at opdage skadelig software bag en URL, EFS (Encrypting File System) til at kryptere filer på NTFS-volumener i Windows-NT-baserede styresystemer og Windows firewall.

Typiske tilføjelser og nye funktioner for hele Windows 8.1 udgaven

Operativsystemet Windows 8.1. har stadig det typiske fundamentalt reviderede design i forhold til den tidligere version Windows 8, men Microsoft har reageret på mange brugeres ønsker og tilbyder nu med den forbedrede version nogle ændringer, der gør det lettere at bruge.

"Modern UI"-fliseudseende og Charms Bar

Som tidligere vises startskærmen for Windows 8.Enterprise og de andre udgaver viser stadig det nye Metro-design med de monokrome fliser. Brugerne kan nu skifte til den velkendte, ældre startmenuvisning ved at klikke på knappen Windows. Her kan de ændre vigtige indstillinger direkte via højreklik eller straks udføre funktioner som genstart eller slukning. Derudover tilbyder Windows 8.1. følgende:

 • I Windows version 8.1 Enterprise osv. er der fire flisestørrelser (Large, Wide, Medium, Small) til rådighed til yderligere tilpasning af ikonerne. Vigtigere apps kan således vises mere fremtrædende på skrivebordet, og den større skærm viser også flere funktioner/aktuelle oplysninger. Der findes en dedikeret app "Hjælp og tips" til dette formål, som forklarer yderligere muligheder.
 • Selv med åbne apps kan de aktive programmer i Windows 8.1 nu vises i frit valgbare størrelser - afhængig af skærmopløsningen er det muligt at vise op til fire åbne apps samtidigt. Skærmens størrelse forbliver variabel, selv efter åbning.
 • Windows 8.1. tilbyder også nye indstillingsmuligheder for Charms Bar, et værktøj, som også blev introduceret i den tidligere version. Dette giver brugerne øjeblikkelig adgang til de fem Standard-funktioner "Start, Indstillinger, Enheder, Søg, Del". Hvis du ønsker at undvære den, kan du også deaktivere Charms Bar på Windows 8.1 Enterprise og skifte mellem apps.
 • Desuden kan der ud over den tidligere integrerede Standard-desktopbaggrunde vises egne eller downloadede fotos eller flere i vekselvirkning.

Opdatering til SkyDrive

SkyDrive, Microsofts online lagringstjeneste, har nu en mere effektiv synkronisering, der kun opdaterer mapper og miniaturebilleder i stedet for fuldstændig automatisk datasynkronisering med slutenheder. Filer opdateres og downloades nu kun efter et dobbeltklik, hvilket sparer ressourcer på harddisken, og funktionen er især nyttig, når internetforbindelsen er svag.

Nye apps i Windows 8.1

For hele Windows 8.1. versionen og dermed også 8.1 Enterprise Edition er der flere nye apps, som kan bruges til praktiske ting. Det gælder bl.a. lommeregner-appen til enkle beregninger, men også til omregning af måleenheder, vækkeur-appen med nedtællingstimer og stopur, appen til madlavning og hygge med mange opskrifter og indkøbsliste og lydoptager-appen til dine egne lydoptagelser, som kan gemmes direkte fra appen på SkyDrive. Fotos-appen indeholder grundlæggende billedredigeringsfunktioner, f.eks. til at justere eksponeringen og farvetonen. Alle apps kan nu grupperes efter dine egne præferencer.

Hardwarekrav til installation af Windows 8.1 Enterprise

Installationen af Windows 8.1 Enterprise har visse hardwarekrav: Windows 8.1 Enterprise findes i en 32-bit og en 64-bit version, og visse programmer og apps kan kun bruges med 64-bit versionen. Følgende tekniske minimumskrav skal opfyldes af hver slutenhed ved installation af Windows 8.1:

 • Processor: 1 GHz / 32-bit med PAE-, NX/XD- og SSE2-understøttelse eller 1 GHz / 64-bit med CMPXCHG16b-, LAHF/SAHF- og PrefetchW-understøttelse
 • Harddiskplads (HDD): 16 GB eller 20 GB
 • Hukommelse: 1 GB RAM eller 2 GB RAM
 • Grafikkort: DirectX 9-grafikprocessor med WDDM 1.0
 • Skærm: 1.024 x 768 til Windows Store-apps, mindst 1.366 x 768 pixel til andre funktioner som f.eks. docking-funktionen

Dit sikre køb - Windows 8.1 Enterprise hos Wiresoft som enkeltlicens

Windows 8.1 Enterprise tilbydes af Microsoft eller den konventionelle handel kun som en volumenlicens. I Wiresofts onlineshop kan du dog købe Windows 8.1 Enterprise Edition som en enkeltbrugerlicens - som såkaldt brugt software, men med identisk funktionalitet.

Microsoft brugt software køb - sikkert og billigt hos Wiresoft: Den enkeltlicens af Windows 8.1 Enterprise Edition, der tilbydes til køb her, var en del af en mere omfattende volumenlicens, som normalt kun købes af større virksomheder. Sidstnævnte har ret til videresalg - en lovlig proces i henhold til EU-lovgivningen - hvor volumenlicensen først opdeles i individuelle licenser og derefter markedsføres som brugt software. Denne opdeling og den nye mærkning som brugt software betyder ikke nogen reel indvirkning på anvendeligheden eller funktionaliteten af denne Windows 8.1 Enterprise eller et andet desktop-operativsystem, fordi software generelt ikke udsættes for slitage.

Wiresoft sælger originale Enterprise Editions af Windows 8.1-softwaren, som er identisk med det produkt, der tilbydes af Microsoft. Køb af brugt software i Wiresoft Software Shop udgør ingen juridisk risiko for dig, da handel med brugt Microsoft-software er lovligt tilladt, hvilket er blevet bekræftet af adskillige retskraftige domme.

Derfor kan du straks downloade Windows 8.1 Enterprise-licensen til en terminalenhed, efter at du har gennemført købsprocessen, og aktivere den med den medfølgende volumenlicensnøgle, som kun gælder for dig, og bruge den uden begrænsninger.

Derfor er det også billigt at købe software fra Wiresoft: Brugt software fra Wiresoft er et betydeligt billigere alternativ til mange andre softwaretilbud, hvis kunderne ønsker at bruge Windows 8.1 Enterprise desktop-operativsystemet som enkeltbrugerlicens. På grund af tilbuddet om brugt software med enkeltbrugerlicenser i Wiresoft Shop kan du også købe specielle udgaver som 8.1 Enterprise til en særlig lav pris - ligesom mange af vores tidligere kunder, som omfatter små og mellemstore virksomheder og organisationer, men også selvstændige og private, der nyder godt af vores softwaretilbud til lave priser!

I Wiresoft Software-Shop kan du ud over Windows 8.1 Enterprise som brugt software også finde andre versioner af Windows Desktop-operativsystemer samt programmer fra Microsoft som en billig købsversion til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om denne eller anden Microsoft-software, kan du kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier