Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - den nye professionelle version af den gennemprøvede projektstyringssoftware Med Project 2021 Professional har Microsoft frigivet en ny version af den alsidige software, der er uundværlig som...
3.509,90 Kr. *
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - den nyeste version af projektstyringssoftwaren som en købsversion Project 2021 Standard er den nyeste version af Microsofts alsidige projektstyringssoftware, som primært er udviklet til SMV'er og selvstændige...
2.411,90 Kr. *

Du kan finde Project 2021 Standard og Professional Edition som brugt software i Wiresoft Software Shop umiddelbart efter den officielle udgivelse - du vil drage fordel af den lavere pris i forhold til det nye produkt. I det følgende vil du lære om alle de nye funktioner og features i Project 2021, der er kendt indtil videre, og få oplysninger om forskellene mellem Standard og Professional Edition.

Du kan få de seneste oplysninger om MS Project 2021 ved at kontakte en af vores medarbejdere. Du kan også finde ud af, hvilke andre Microsoft-programmer, der er tilgængelige hos Wiresoft, der er kompatible med Project 2021, og som også er tilgængelige som brugt software.

Hvilke målgrupper er MS Project 2021 beregnet til?

Microsoft Project 2021 er udviklet til både nybegyndere og professionelle projektledere, der afhængigt af deres vidensniveau enten bruger deres egne skabeloner, når de planlægger nye projekter, eller opretter nye projektplaner fra bunden på grundlag af et neutralt, tomt Gantt-diagram, eller bruger det store udvalg af skabeloner til projekttyper, der allerede indeholder alle de typiske komponenter. Data i Excel-, Word-, Outlook- eller PowerPoint-filer samt opgavelister kan importeres til Project, samtidig med at formateringen og overskrifterne bevares, hvilket reducerer den krævede indsats til redigering.

Afhængigt af MS Project 2021-udgaven - køb Standard eller Professional - har brugerne yderligere muligheder for at bruge eller synkronisere med eksterne datakilder.

Visuelt præsenterer MS Project 2021 Buy sig selv i modsætning til den tidligere version med en endnu mere overskuelig desktopgrænseflade, der gør det lettere at få adgang til ofte anvendte funktioner. Den forbedrede brugervenlighed suppleres af de "mørkegrå" og "hvide" designs, som man kender fra MS Office, og som gør det muligt at arbejde mere koncentreret på skærmen ved at reducere farverne.

Maksimer projektets succes med - Køb MS Project 2021

Uanset om det drejer sig om nystartede virksomheder, SMV'er eller store virksomheder - professionel projektledelse gør det lettere at planlægge succeser og minimere risici - opgavens omfang omfatter altid følgende elementer, som kan differentieres yderligere eller suppleres afhængigt af kompleksiteten:

 • Udarbejdelse af en projektplan inkl. køreplan
 • Definition af ressourcer og deltagere
 • Fastsættelse af milepæle, indtil målet er nået
 • Overvågning og kontrol af projektets fremdrift samt af kapaciteten
 • Rapportering, både under det igangværende projekt og efter dets afslutning med henblik på dokumentation

Typiske opgaver, der kan udføres lettere med MS Project 2021, omfatter:

 • Dynamisk projektplanlægning: Med MS Project-projektplaner kan projektindsatsen, projektets varighed og indsættelsen af deltagere planlægges dynamisk og dermed fleksibelt. Tidslinjevisninger gør det lettere at overholde tidsfristerne i de enkelte fag.
 • Brug business intelligence til komplekse projekter: Afhængigt af den installerede MS Project Edition kan Power BI også bruges til at oprette interaktive dashboards, der ikke kun viser den overordnede status for et projekt, men også giver detaljerede oplysninger om de enkelte projektområder. Dette gør det muligt at vurdere risici bedre og om nødvendigt planlægge nødforanstaltninger på et tidligt tidspunkt.
 • Udvikle innovative løsninger: Med MS Project 2021 kan arbejdsgange automatiseres og individuelle løsninger, f.eks. til mobile enheder, og disse kan også bruges i skyen.
 • Budgetplanlægning: Takket være den omfattende kontrol af ressourcer og kapacitet kan flaskehalse og omkostningseksplosioner erkendes tidligt og dermed undgås bedre.
 • Projektfeedback: Med de integrerede feedbackværktøjer kan de involverede i et projekt bruge deres specifikke knowhow til at udvikle løsningsforslag og koordinere med hinanden for i fællesskab at sikre den planlagte afslutning og succes af et projekt. Hurtigt genererede statusrapporter og rapporter fra tidligere projekter kan også bidrage til dette.

Til alle disse opgaver tilbyder Project 2021 omfattende værktøjer i både Standard- og Professional-udgaven til registrering og omfattende kortlægning og styring af alle processer og komponenter, der indgår i projektstyring. Den nuværende version af MS Project tilbyder således følgende grundlæggende fordele for brugerne:

 • Opret projekter hurtigt og nemt: Med de praktiske skabeloner i MS Project 2021 kan selv nybegyndere planlægge og koordinere opgaver med succes. Til dette formål kan de vælge mellem mange skabeloner, der er baseret på bedste praksis i branchen og kan tilpasses individuelt i stedet for at skulle oprette en projektstyringsplan fra bunden. Ud over de velprøvede standardskabeloner som Gantt-diagrammer er mange andre typer, f.eks. netværksdiagrammer eller flowdiagrammer, tilgængelige i Project 2021.
 • Styr projekter mere overskueligt: De kraftfulde projektstyringsværktøjer giver alle forudsætninger for at styre selv krævende projekter i detaljer inden for alle delområder og fagområder samt for at styre dem i alle de enkelte faser og samtidig altid bevare overblikket over alle indbyrdes sammenhænge. Til dette formål tilbyder MS Project 2021 forskellige visningsmuligheder, f.eks. visninger som formularer, regneark eller kolonner til at fremhæve bestemte aspekter af et projekt, suppleret af forskellige filtre, hvormed de enkelte opgaver og ressourcer kan vises tydeligt - inklusive deres links og tilknytninger til andre faser eller projekter.
 • Lettere samarbejde i teamet: Selv med lokalt spredte medlemmer af et projekt bruger alle deltagere den samme planversion sammen med MS Project 2021 og har således altid et overblik over alle aktuelle udviklinger og de respektive ansvarsområder. Den fælles erfaringsudveksling øger også effektiviteten i forbindelse med udførelsen af nuværende og fremtidige opgaver. Teammedlemmer kan også få adgang til oplysninger i form af rapporter.

Vigtige funktioner i MS Project 2021

Ud over de nævnte grundlæggende funktioner har MS Project 2021 Standard såvel som Professional andre gennemprøvede funktioner, som enten supplerer dem, f.eks. inden for ressourcestyring og rapportgenerering, eller som giver yderligere funktioner, f.eks. til porteføljestyring:

Porteføljeforvaltning

Porteføljestyring er en af de vigtigste komponenter i MS Project 2021, fordi den gør det muligt at registrere ikke kun et enkelt projekt, men alle projekter og overvåge deres respektive fremskridt. Projektledere har således altid et overblik over alle aktuelle statuspunkter - hvis et projekt ikke skrider fremad som planlagt, kan de reagere øjeblikkeligt og træffe modforanstaltninger. De hyppigste tilfælde her er opgaver, som endnu ikke er afsluttet i henhold til tidsplanen, og omkostninger, som er ved at overskride budgettet. Især når andre projekter påvirkes af disse uønskede udviklinger, fordi de planlagte ressourcer bliver knappe eller ikke er tilgængelige, kan den aktuelle status gøres synlig med det samme i MS Project 2021 via den uafhængige opdatering med et enkelt klik, og kritiske situationer kan erkendes.

Ved at forbinde MS Project 2021 buy med Power BI er der også detaljerede visningsmuligheder med hensyn til analyse og forslag til forbedringer til rådighed for budgetstyring.

Strukturering og sammenkædning af de enkelte projektopgaver

MS Project 2021 skelner mellem fire typer af aktiviteter eller aktivitetstyper i projektindtastning og -styring, som er baseret på en planlægningsformel, hvor de tre værdier arbejde, varighed og tildelingsenheder er relateret til hinanden:

 • Faste enheder
 • Fast arbejde
 • Fast varighed
 • Aktivitetskontrol

MS Project 2021 indeholder en maske til dette formål, hvorigennem de forskellige opgaver kan styres:

 • Opgaver kan importeres til et søjlediagram, herunder samtidig tilføjelse af flere opgaver samt tildeling af de respektive ressourcer og relationer.
 • Alle opgaver kan knyttes til hinanden enten via drop-down-menuen eller i opgavetabellen i feltet "kollektivt opgavenavn".
 • Der kan indstilles separate start- og slutdatoer for hver tidslinje, og tidslinjebjælker kan mærkes specielt, hvilket giver større klarhed over de sammenkædede opgaver.
 • De enkelte opgaver i et projekt kan sorteres hierarkisk efter vigtighed - denne funktion er især praktisk ved mere komplekse projektplaner, da individuelle ændringer automatisk anvendes på alle de tilknyttede opgaver.
 • På samme måde kan de enkelte opgaver kædes sammen for at visualisere deres indbyrdes forhold.

Ressourceforvaltning

Ressourcestyring i MS Project 2021 skelner grundlæggende mellem tre typer ressourcer: "arbejdskraft", "materiale" og "omkostninger". Dette giver mulighed for en detaljeret, mere overskuelig og dermed mere effektiv planlægning og styring af alle ressourcer, der er planlagt til et projekt. Via ressourcepuljen kan disse ressourcer styres centralt med henblik på planlægning på tværs af projekterne og tildeles klart til de enkelte aktiviteter; begrænsninger med hensyn til deres tidsmæssige tilgængelighed samt mulige risici i tilfælde af overbelastning af arbejdskraft kan således undgås, og det samme gælder i tilfælde af overskridelse af omkostningsgrænser.

Generering af rapporter - Køb MS Project 2021

Oprettelse af meningsfulde rapporter om et projekt er et vigtigt aspekt - også af agil projektledelse - her tilbyder MS Project mange muligheder for at visualisere projektdata på en informativ måde, afhængigt af den tilsigtede anvendelse. Dette gælder ikke kun for status quo for et igangværende projekt, men også for rapporter om afsluttede opgaver. Indsigt og bedste praksis kan deles med andre i teamet eller partnere. Project 2021 tilbyder en lang række rapportskabeloner til de mest almindelige projekttyper, som kan forbedres yderligere med billeder eller grafik m.m. Rapporterne kan oprettes i en række forskellige formater. De oprettede rapporter kan stilles til rådighed for andre i formaterne .PDF, .XPS, .CSV, .XML.

Eksklusive funktioner i MS Project 2021 Professional Edition

Ud over de ovennævnte funktioner har MS Project 2021 Professional Edition også følgende eksklusive funktioner, som er særligt vigtige for projektstyring i store organisationer og virksomheder:

 • Forbedret klarhed i Teamplanner
 • Yderligere skabeloner og planlægningsværktøjer til at øge produktiviteten
 • Valgfrit samarbejde med MS SharePoint og MS Project Server
 • Valgfri brug af Project Online

Kontakt en Wiresoft-repræsentant for at få de seneste oplysninger om MS Project 2021 Professional Edition.

Køb MS Project 2021 i udgaverne og Professional fra Wiresoft som Microsoft brugt software

Editionerne og Professional af Microsoft Project 2021 kan fås hos Wiresoft som brugt software til fordelagtige priser fra den officielle udgivelse. Du nyder godt af disse fordele:

 • Handel med og brug af Microsofts anvendte software, som f.eks. køb MS Project 2021, er lovlig og derfor tilladt i henhold til loven.
 • Wiresofts betegnelse af Microsoft Project 2021 Edition - Standard eller Professional - som "brugt software" indebærer ikke nogen begrænsninger af funktionaliteten af denne MS Project-software.
 • Når du køber en Project 2021 Edition fra Wiresoft, køber du en original, fuldt funktionel Microsoft-software - ikke en prøveversion med begrænset brug eller tidsbegrænset prøveversion.
 • Brugt software som f.eks. en af Project 2021-udgaverne - Standard eller Professional - er også blevet testet af Wiresoft for fuld brugbarhed før videresalg.
 • Når du køber brugt software fra Wiresoft, får du altid et lovligt og originalt Microsoft Project 2021-produkt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om en udgave af Microsoft Project 2021 eller anden brugt Microsoft-software, skal du blot kontakte os via chat, telefon eller e-mail.