Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25 Pack - Enheds-CAL'er til fjernskrivebordstjenester til Windows Server 2016 køb brugt For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) i Windows Server 2016 kræves der en tilsvarende RDS Client Access Licence (RDS CAL) til hver bruger...
6.803,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 Pack - Enheds-CAL'er til fjernskrivebordstjenester til Windows Server 2016 køb brugt For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) i Windows Server 2016 kræves der en tilsvarende RDS Client Access Licence (RDS CAL) til hver bruger...
2.759,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 Pack - Enheds-CAL'er til fjernskrivebordstjenester til Windows Server 2016 køb brugt For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) i Windows Server 2016 kræves der en tilsvarende RDS Client Access Licence (RDS CAL) til hver bruger...
1.393,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 25 PACK USER CAL
25 Pack - Remote Desktop Services User CALs til Windows Server 2016 køb brugt For at kunne bruge Windows Server 2016 's fjernskrivebordstjenester skal alle brugere have en RDS Client Access Licence (kort sagt: RDS User CAL), så de kan få...
6.803,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 10 PACK USER CAL
10 Pack - Remote Desktop Services User CALs til Windows Server 2016 køb brugt For at kunne bruge Windows Server 2016 's fjernskrivebordstjenester skal alle brugere have en RDS Client Access Licence (kort sagt: RDS User CAL), så de kan få...
2.759,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 - 5 PACK USER CAL
5 Pack - Remote Desktop Services User CALs til Windows Server 2016 køb brugt For at kunne bruge Windows Server 2016 's fjernskrivebordstjenester skal alle brugere have en RDS Client Access Licence (kort sagt: RDS User CAL), så de kan få...
1.393,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 USER CAL
Remote Desktop Services User CALs for Windows Server 2016 køb brugt For at kunne bruge Remote Desktop Services på Windows Server 2016 skal alle brugere have en RDS Client Access License (forkortelse: RDS User CAL), så de kan få adgang...
295,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2016 DEVICE CAL
Enheds-CAL'er til Remote Desktop Services til Windows Server 2016 køb brugt For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) i Windows Server 2016 kræves der en tilsvarende RDS Client Access License (RDS CAL) til hver bruger for at kunne...
295,90 Kr. *

Fordele ved Microsoft Remote Desktop Services 2016

Microsofts Remote Desktop Services 2016 kan leveres enten som sessionsbaserede desktops eller som en virtuel desktop-infrastruktur (VDI), og en kombination af begge dele er også mulig. Med sessionsbaseret virtualisering af desktops deler brugerne en virtuel maskine, hvilket er særlig fordelagtigt for opgaveorienterede applikationer. VDI er på den anden side særligt velegnet til projekter, hvor sikkerheden i miljøet og dataene spiller en rolle.

Fordelene ved Remote Desktop Services 2016 i et overblik

  • Terminalserveren, der er licenseret med RDS 2016, kan bruges af mange slutenheder med en aktuel bruger-CAL eller en enheds-CAL: f.eks. Windows-pc'er eller Apple-computere, tablets og smartphones samt ThinClients.
  • Ældre pc'er nyder godt af terminal-serverens stærke regnekraft og kan derfor også bruge alle tjenesterne i RDS 2016.
  • IT-indsatsen reduceres ved central vedligeholdelse af terminalserveren, hvilket øger tilgængeligheden og reducerer omkostningerne på samme tid.
  • Behovet for softwarelicenser er optimeret.
  • Sikkerheden for data mod uautoriseret adgang og malware er også øget.
  • Via RemoteApps får brugerne kun adgang til de programmer, der er blevet frigivet til dem.
  • Via VPN er RDS 2016 på terminalserveren også tilgængelig på farten. Det er således nemt at skabe fleksible arbejdsstationer.
  • Windows Server Containers er tilgængelige med Windows Server 2016.

Høj skalerbarhed og tilgængelighed

RDS 2016 reducerer også den indsats, der kræves til administration af terminalservere sammenlignet med klient-server-netværk. Administratorer såvel som brugere med en CAL nyder godt af skalerbarheden og den individuelt definerbare automatisering med Windows Server 2016 RDS. Flere servere kan forbindes til et enkelt arbejdsmiljø for at øge ydeevnen og pålideligheden med Hyper-V og for at levere desktops og programmer uanset placering. Linux kan også bruges med den.

Automatiseringsværktøjer som Desired State Configuration og PowerShell gør administrationen lettere for administratorer og sparer dermed også tid. Hybrid cloud-løsninger i Remote Desktop Services 2016 er ideelle til lagring, backup, genoprettelse og VM-scenarier. Og Quality of Service-regler kan bruges til at definere, hvilke applikationer der skal prioriteres.

Høj fleksibilitet og tilrådighedsstillelse af Remote Desktop Services 2016

Virtualiseringsmiljøerne i RDS 2016 tilbyder en høj grad af fleksibilitet i forbindelse med levering af applikationer til hver enkelt bruger: Medarbejderne kan også bruge de programmer, der er installeret på terminalserveren via ThinClients eller ZeroClients, efter at de har logget ind. Via RemoteApp gøres individuelle applikationer tilgængelige på brugerens skrivebord, hvilket ikke kun gør det muligt at definere individuel adgang til individuelle tjenester, men også giver en fordel, især når der arbejdes i et sikkert fjernmiljø.

Remote Desktop Services 2016 kan også bruges med ældre computere via CAL

Med RDS 2016 er Windows-serverens regnekraft lige tilgængelig på alle arbejdsstationer, uanset hastigheden på de enkelte enheder. Takket være virtualiseringen af applikationerne kan selv ældre pc'er med en klientadgangslicens drage fuld fordel af Remote Desktop Services.

Bedre databeskyttelse

Det høje sikkerhedsniveau i Remote Desktop Services 2016 reducerer også de risici, der kan opstå som følge af forkert brugerbetjening. Sikkerhedssystemet med flere lag registrerer angreb og forhindrer dem. Ud over Windows Defender tilbyder Windows Server 2016 også detektorer, der rapporterer om indbrud og minimerer mulige skader. Ud over kryptering af virtuelle maskiner bidrager andre værktøjer også til at sikre sikkerheden for følsomme data. Disse omfatter Credential Guard, som beskytter login-data, og funktioner som Just Enough Administration og Just-In-Time Administration. Hyper-V, en hypervisor-baseret virtualiseringsteknologi fra Microsoft, kan bruges til at isolere særligt følsomme applikationer.

Kørsel af Windows Server Containers med Remote Desktop Services 2016

Windows Server Containers blev også integreret med Windows Server version 2016. De er baseret på open source-platformen Docker og er tilgængelige som Windows Server Containers eller Hyper-V Containers. Containere giver mulighed for isoleret drift af programmer på fysiske og virtuelle maskiner eller i Hyper-V. De administreres enten med Docker-klienten eller i PowerShell.

Klientadgangslicenser til Remote Desktop Services 2016

For at kunne bruge alle de programmer, der leveres med RDS 2016 som bruger, kræves der en CAL (Client Access Licence), enten som en bruger-CAL eller som en enheds-CAL. Det betyder, at alle tjenester, herunder VDI-teknologier (Virtual Desktop Infrastructure), kan bruges overalt, hvor internettet er tilgængeligt.

Microsofts licenssystem er baseret på klientadgangslicenser til brugere, ikke kun for Windows Server 2016, men også for Remote Desktop Services. Brugen (pr. licens) af et program er således uafhængig af dets implementering. Windows Server-operativsystemet giver som standard kun to fjernadgangsrettigheder, som kun må bruges til serveradministration. Brugerne har ikke lov til at bruge dem. Microsofts licensbetingelser fastsætter her, at der kræves en RDS CAL til en bruger eller en slutenhed for at få adgang til de definerede tjenester. Denne regel gælder også, hvis en bruger ønsker at få adgang til en Windows-server via software fra tredjepart; dette kræver også en tilsvarende RDS-licens. Disse begrænsninger betyder også ekstra sikkerhed for dataene, fordi uautoriserede tredjeparter eller ubudne gæster ikke har adgang til dem.

Forskelle mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til RDS 2016

Som sædvanlig tilbyder Microsoft også to forskellige former for licensering af Windows Remote Desktop Services 2016. Afhængigt af, om fokus er på brugeren eller enheden, er der tale om bruger-CAL'er eller enheds-CAL'er. Det betyder, at enten en enkelt bruger eller en enkelt slutenhed er autoriseret til at få adgang til Fjernskrivebordstjenester. Det er ikke muligt at skifte mellem de to typer licenser.

Bruger-CAL 'en er altid beregnet til en enkelt specifik bruger, uanset hvilken enhed der anvendes. Denne bruger kan derfor få adgang til servertjenesterne fra helt andre enheder via User CAL. Det er ligegyldigt, om han gør det fra sin stationære pc på en arbejdsstation på kontoret eller fra en anden pc, f.eks. et andet sted eller på hjemmekontoret, eller fra en bærbar pc, når han er på farten.

En Device CAL er en enhedsafhængig licens, der er bundet til en specifik individuel enhed, f.eks. en stationær pc på kontoret ELLER en bærbar computer, uanset hvilken bruger den tilhører. Det betyder, at alle brugere, der er autoriseret til at bruge denne licenserede enheds enhed, også kan bruge de fjernskrivebordstjenester, der leveres til den.

Hvilken type CAL der er mest egnet for en virksomhed, kan naturligvis variere fra sag til sag. På den ene side spiller antallet af medarbejdere i en virksomhed, der anvender RDS, en rolle her, og på den anden side spiller den fremherskende arbejdsmetode en rolle: Hvis forskellige medarbejdere f.eks. bruger Windows-applikationer og -tjenester på en stationær pc på arbejdspladsen ELLER skiftevis på en bærbar computer, er en Device CAL den mest velegnede form for licensering.

RDS-CAL 2016 tildeles fysisk til hver enhed og spores af licensserveren uanset medlemskab i Active Directory. RDS-CAL'er kan ikke overbelastes.

Hvis en medarbejder bruger RDS 2016-applikationerne regelmæssigt, men fleksibelt, dvs. med forskellige enheder og fra forskellige steder, f.eks. også på hjemmekontoret eller på farten, er bruger-CAL den mere praktiske licenstype her.

RDS-CAL tilknyttes en bruger i Active Directory og følges af licensserveren. RDS-kalibreringstilladelser kan ikke spores inden for en arbejdsgruppe. RDS-CAL'er til brugere kan også blive overbelastet.

En kombination af bruger-CAL'er og enheds-CAL'er kan også anbefales.

Hvis du har spørgsmål om dine licensbehov til Microsoft Remote Desktop Services 2016, skal du blot kontakte os - vi sammensætter gerne din skræddersyede licenspakke - inklusive et fordelagtigt tilbud.

Få dækket dit behov for CAL'er til RDS 2016 til en rimelig pris med Wiresoft

Ved køb af bruger- og enheds-CAL'er til Microsoft Remote Desktop Services 2016 hos Wiresoft sparer du penge! Du har mulighed for enten at supplere din eksisterende licensering med CAL'er til RDS 2016 eller opgradere fra en ældre Microsoft Server-version til 2016-versionen. Med bruger- eller enheds-CAL'er kan du drage fordel af de alsidige virtualiseringsmuligheder og den skalerbarhed, som Microsoft tilbyder dig - og af de fordelagtige priser, som Wiresoft tilbyder dig sammenlignet med andre udbydere. Det skyldes, at alle vores Microsoft-produkter er originale licensrettigheder, som stammer fra den europæiske region, og som vi lovligt har erhvervet fra virksomheder som ubrugte softwarelicenser. De er blevet testet af Wiresoft for autenticitet og funktionalitet - mange af vores entusiastiske kunder bekræfter fordelen ved at købe CAL'er til Remote Desktop Services 2016 fra Wiresoft. Du skal blot kontakte os for at få flere oplysninger.