Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Bruger-CAL'er til fjernskrivebord til tjenester Windows Server 2012 / R2 køb brugt For at kunne få adgang til Windows Server 2012 eller R2 via Remote Desktop Services skal hver bruger have en separat klientadgangslicens, RDS User CAL,...
215,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) Databeskyttelse er et evigt tilbagevendende problem, når det drejer sig om håndtering af kundedata i en virksomhed. Hvis din virksomhed har meget med følsomme kundedata at gøre, kan...
215,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) RDS er en nem måde at give medarbejderne i din organisation en sikker måde at få adgang til virksomhedens data på. Remote Desktop Services erstatter ældre terminalservere og tilbyder...
215,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL
Køb Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) er efterfølgeren til de gamle Terminal Server CAL'er. RDS er en centraliseret desktop- og applikationsplatform, der giver dig flere muligheder...
215,90 Kr. *

Oversigt over serverarkitekturen i Remote Desktop Services 2012

Remote Desktop Services version 2012 indeholder følgende komponenter:

 • Remote Desktop Connection Broker (RDCB)
 • Vært for fjernskrivebordssession (RDSH)
 • Gateway til fjernskrivebord (RD Gateway)
 • Webadgang til fjernskrivebord (RDWA)
 • Vært for virtualisering af fjernskrivebord (RDVH)
 • Licensering af fjernskrivebord (RDS-CAL)

Nedenfor finder du en kort forklaring på de enkelte serverkomponenter.

Broker til forbindelse til fjernskrivebord

Remote Desktop Connection Broker gør det muligt for klientcomputere med en klientadgangslicens at få adgang til alle serverbaserede desktops og funktioner ved at etablere forbindelsen mellem dem og de virtuelle maskiner og terminalserverdesktops i datacenteret.

RDCB's opgaver omfatter kontrol af brugerdata, håndtering af desktop images og tildeling af en bruger til et fjernskrivebord samt belastningsudligning af de tilsvarende servere.

Connection Broker bruger en lokal database eller - hvis konfigurationen er passende - en SQL-database.

Vært for fjernskrivebordssession

RDSH eller Remote Desktop Session Host er en specifik rolle i Remote Desktop Services. Den giver adgang til de respektive programmer eller skriveborde for flere brugere med en CAL parallelt i separate sessioner. I forbindelse med desktopvirtualisering har sessionsværten den yderligere funktion at sætte sig selv ind i omdirigeringstilstand mellem klienterne og RD Connection Broker.

Windows Server 2012 RDS er det også muligt at oprette såkaldte samlinger af brugergrupper, som organiserer de forskellige værtsressourcer (nøgleord: belastningsbalance).

Gateway til fjernskrivebord

Via RD Gateway - en anden rolle i Windows Server 2008 R2 - kan brugere, der er autoriseret af CAL, få sikker adgang til sessionsværter eller virtualiseringsværter i virksomhedens interne netværk via internettet fra enhver slutenhed, der er i stand til at gøre det. Både sessionbaserede og virtuelle desktops og individuelle programmer (RemoteApps) kan tilgås via desktop gatewayen. Kommunikationen mellem enheden og gatewayen foregår via Remote Desktop Protocol (RDP), som er tunneleret gennem HTTPS. Værktøjet RD Gateway Manager kan også bruges til at definere forbindelsesgodkendelsespolitikker (CAP'er) for individuelle brugere.

Webadgang til fjernskrivebord

RD Web Access styrer adgangen til et fjernskrivebord eller et virtuelt skrivebord via startmenuen eller en webbrowser. Remote Desktop Web Access opretter den fil med Remote Desktop-protokollen, som klienten bruger til at få adgang til virksomhedens infrastruktur via internettet.

I Windows Server 2008 R2 er den såkaldte Per User RemoteApp Program Filtering også tilgængelig her, hvormed en licenseret bruger får et personligt, dvs. også begrænset, udvalg af programmer.

Vært for virtualisering af fjernskrivebord

RD Virtualisation Host i Microsoft RDS 2012 R2 understøtter scenarier for Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Der understøttes to typer virtuelle desktops: Personlige virtuelle skriveborde, som tildeles bestemte brugere, eller skrivebordspools, som mere ligner arbejdsstationer, der bruges af forskellige brugere. Med RDVH kan Windows-baserede applikationer også hostes ved hjælp af Hyper-V.

Licensering af fjernskrivebord

For at kunne bruge Remote Desktop Services kræves der normalt en licensserver. RD Desktop Licensing administrerer de nødvendige licenser i RDS-infrastrukturen. Hvis en klient har brug for en adgangslicens (RDS CAL), anmoder sessionsværten om denne fra licensserveren, så endenheden kan få adgang til sessioner eller virtuelle desktops, forudsat at der er en tilsvarende CAL tilgængelig.

Brug af Fjernskrivebordstjenester 2012 / 2012 R2 med en klientadgangslicens

Hvis du har købt en udgave af Microsoft Server version 2012 eller R2 - tilgængelig fra Wiresoft - omfatter dette to adgangslicenser til administratorer fra fabrikken. Disse må dog kun bruges til administrative opgaver, men de giver ikke nogen bruger eller en enhed tilladelse til at få fjernadgang til fjerntjenesterne. For at bruge disse tjenester skal en klient derfor have en af de to adgangslicenser - enten en bruger-CAL eller en enheds-CAL. En af de to CAL'er er også påkrævet, selv hvis der anvendes tredjepartsbrugersoftware.

Hos Wiresoft finder du fordelagtige tilbud på bruger- og enheds-CAL'er til Remote Desktop Services for både Windows Server 2012 og 2012 R2. Med en CAL til et af de to serversystemer kan brugerne også få adgang til ældre versioner (nedgradering), men det er ikke tilladt eller muligt at bruge tjenesterne i en højere serverversion (opgradering) med denne CAL. På den anden side kan brugerne med en CAL til Microsoft Server 2012 også få adgang til 2012 R2-versionen.

De vigtigste funktioner i RDS af Windows Server 2012 R2 RDS CAL'er i Windows Server 2012 R2

2012-versionen af Windows Desktop Services tilbyder også følgende yderligere nøglefunktioner:

 • Omfattende understøttelse af flere skærme
 • Ensretning af RemoteApp samt RD Web Access
 • Skalerbar forbindelsesmægler til sessionsdesktops og VDI-desktops
 • Omfattende kompatibilitet med en lang række andre applikationer
 • Optimeret bitmap-acceleration til 3D-applikationer og medieindhold baseret på Microsoft Silverlight og Flash
 • Understøttelse af lydoptagelser og feeds

Bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til adgang til RDS 2012 / R2-versioner

Som allerede nævnt tilbyder Microsoft to forskellige typer klientadgangslicenser til Windows Remote Desktop Services 2012 og 2012 R2: Bruger-CAL'er og Enheds-CAL'er. De adskiller sig ved, at i det første tilfælde er brugeren licenseret, og i det andet tilfælde er det enheden, der er licenseret. Med en af de to CAL-typer er det kun en enkelt bruger eller en enkelt enhed, der har tilladelse til at få adgang til fjernskrivebordstjenesterne. Det er ikke tilladt at overføre adgangslicensen til en anden bruger eller en anden enhed på et senere tidspunkt. Det er heller ikke muligt at skifte mellem de to licenser - fra User CAL til Device CAL og omvendt.

Med bruger-CAL'en er en enkelt specifik bruger således berettiget til at bruge RDS, uanset hvilken terminal han anvender til dette formål. Med en bruger-CAL kan du således få adgang til servertjenesterne i Windows Server 2012 og 2012 R2 fra enhver Windows-kompatibel enhed. Det er ligegyldigt, om der er tale om en stationær pc på en arbejdsstation på kontoret eller en anden slutenhed, f.eks. en bærbar computer på hjemmekontoret eller en bærbar computer, der bruges på farten.

En Device CAL er derimod en enhedsrelateret licens, som er permanent tildelt en bestemt individuel enhed. Det kan ikke kun være en stationær pc på kontoret, men også en bærbar computer - uanset hvem der bruger den. Det betyder, at alle brugere, der er autoriseret til at bruge den licenserede enheden, kan bruge den til at få adgang til de fjernskrivebordstjenester, der leveres til den. Enheds-CAL'en er også nødvendig, når du opretter en arbejdsgruppeserver; mere om dette nedenfor.

Da der i de fleste virksomheder eller organisationer kun sjældent er en af de to måder at bruge fjernskrivebordstjenesterne i Windows Server 2012 eller 2012 R2 på, anbefales det at købe en kombination af bruger-CAL'er og enheds-CAL'er. Hvis du har spørgsmål om dine individuelle CAL-krav til Microsoft Remote Desktop Services 2012, er du velkommen til at kontakte os - vi sammensætter gerne en skræddersyet licenspakke til dig - inklusive et fordelagtigt tilbud.

Konfiguration af RDS til Windows Server 2012 på en arbejdsgruppeserver

Generelt kan enhver kompatibel RDS-licensserver også være vært for licenser fra tidligere versioner af Remote Desktop Services, så en Windows 2012 R2 RDS-licensserver kan bruge alle versioner op til Windows Server 2012 R2, men ikke en højere version af Remote Desktop Services.

Hvis du vil konfigurere Fjernskrivebordstjeneste på en arbejdsgruppeserver, skal du bruge Windows PowerShell til at administrere rolletjenesterne. Du bør også være opmærksom på: Du skal derfor bruge en enhedskatalysator i stedet for en bruger-katalysator. Der er også forskelle i forhold til klientadgangslicenser for brugere. Følgende liste giver et overblik over alle forskelle mellem de to CAL-typer:

Enhed CAL

 • En RDS-enheds-CAL er fysisk tildelt enheden.
 • RDS-enheds-CAL'en spores af licensserveren, uanset Active Directory-medlemskab
 • Op til 20 % af RDS CAL'er kan tilbagekaldes
 • En midlertidig RDS CAL er gyldig i mellem 52 og 89 dage

Bruger CAL

 • En RDS-bruger-CAL er tildelt en enkelt bruger i Active Directory
 • Denne bruger-CAL spores af licensserveren og kan ikke spores inden for en arbejdsgruppe
 • RDS-bruger-CAL'er kan ikke tilbagekaldes og er ikke midlertidigt tilgængelige
 • RDS-bruger-CAL'er kan blive overbelastet

Disse oplysninger kan ændres eller opdateres af Microsoft, hvis det er relevant.

Fjerne behovet for CAL'er til Microsoft RDS 2012 med Wiresoft

Spar penge ved at købe CAL'er til enkeltbrugere og enkelt enheder til Microsoft Remote Desktop Services 2012 og 2012 fra Wiresoft! Vores udvalg af CAL'er til den aktuelle Windows Server-software giver dig mulighed for at supplere din eksisterende licensering med klientadgangslicenser eller opgradere til en højere version. Hos Wiresoft nyder du især godt af de billige individuelle licenser, hvor du kun køber præcis så mange CAL'er, som du rent faktisk har brug for. Alle Microsoft-produkter, som vi tilbyder, er originale licensrettigheder fra det europæiske område. De er ubrugte og kommer fra virksomheder, der har lovmæssig tilladelse til at sælge dem videre. De er blevet testet af Wiresoft for ægthed og fuld funktionalitet. Mange Wiresoft-kunder kan bekræfte fordelene ved at købe CAL'er til Remote Desktop Services 2012 hos os. Kontakt os venligst for at få flere oplysninger.