Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10408
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
324,90 Kr. * 359,90 Kr. * (9,72% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 2 Core 
Enheder 1x
Virtuelle maskiner Kræver basislicens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Brugsret


Windows Server 2016 er designet til små virksomheders behov for virtualisering og IT og er versionen af 10. Med en 2- pakke kan eksisterende licenser udvides fleksibelt. Standard Server WindowsCore Server

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core

Windows Server 2016 Standard er designet til mindre virksomheders behov for virtualisering og IT og er serverversionen af Windows 10. Med en 2-kernepakke kan eksisterende serverlicensering udvides fleksibelt.

Kort information om Microsoft Windows Server 2016 Standard

Med Windows Server 2016 Standard får virksomheder et pålideligt, cloud-kompatibelt serverstyresystem, der er designet til miljøer, hvor der kun i mindre grad anvendes virtualisering af applikationer, og hvor der overvejende anvendes fysiske servere. Sammenlignet med den tidligere version tilbyder denne Standard Edition også mange nye funktioner og forbedringer, der er designet til at understøtte overgangen til et cloud-baseret miljø - og sikre infrastruktursikkerhed gennem øget stabilitet og forbedret beskyttelse mod netværks- og lagringsfejl. Brugen af Windows Server 2016 Standard er nærmest intuitiv via den velkendte grænseflade fra Windows 10.

Sammenligning af udgaver: Hvad tilbyder Windows Server 2016 Standard?

Når man beslutter sig for at købe Standard Edition af Windows Server 2016, er behovet for virtualisering af applikationer i en virksomhed den afgørende faktor. Standard tilbyder allerede mange funktioner til udvikling og drift af hyperkonvergente infrastrukturer i en mindre virksomhed. De suppleres af Microsoft Azure Services, som gør det muligt at forbinde lokale miljøer tættere med skyen med yderligere praktiske funktioner.

Windows Server 2016 Standard tilbyder ikke kun tilstrækkelige forudsætninger til at oprette virtuelle netværk, men også til at blive brugt til forvaltning af it-infrastrukturer i et datacenter; datasikkerheden er også blevet yderligere styrket med forskellige optimeringer til dette formål.

Licensering af standardudgaven af Windows Server 2016 med brugt software

Fra og med Windows Server 2016-versionen er licensering af Standard Edition udelukkende kernebaseret: Der er altid angivet et minimum antal på 16 kerner for hver server; yderligere kerner kan licenseres med 2-kernede pakker - flere oplysninger nedenfor.

Wiresoft tilbyder 2-Core Package of Windows Server 2016 Standard som brugt software. Dette har først og fremmest den store fordel, at prisen er lavere end for nye varer - med samme funktionsudbud, f.eks. inden for virtualisering, og samme ydeevne - og desuden tilbydes denne version normalt ikke længere som ny. Følgende oversigt indeholder detaljerede oplysninger om det funktionelle omfang af Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition samt de nøjagtige licensbetingelser.

Hvad indeholder Windows Server 2016 Standard Edition?

Først og fremmest er Windows Server 2016 Standard generelt kendetegnet ved en højere ydelse ved udførelsen af applikationer og en stærkere forbindelse til skyen sammenlignet med forgængeren. Derudover er der nye funktioner, der understøtter overgangen til et cloud-miljø og skaber forudsætningerne for virtualisering af servere og applikationer.

Med Standard Edition kan der derfor i et vist omfang oprettes komplekse virtuelle netværk, som har større stabilitet kombineret med bedre beskyttelse af infrastrukturerne.

Når du bruger Windows Server 2016 Standard som datacenter til effektiv forvaltning af en it-infrastruktur i en mindre virksomhed, indeholder denne udgave bl.a. nye serverroller samt yderligere muligheder for tildeling af brugerrettigheder; desuden sikrer den forbedrede beskyttelse i tilfælde af netværks- eller lagringsfejl større sikkerhed og hurtigere genopretning.

Windows Server 2016 Standard kan også startes i den enklere Core-applikation - ved ikke at vise den grafiske skrivebordsgrænseflade kan ydelsen på især ældre hardware forbedres betydeligt, når serversoftwaren køres.

Vigtige funktioner i standardversionen, som hovedsagelig vedrører mulighederne for virtualisering af applikationer, præsenteres mere detaljeret nedenfor.

Virtualisering med Hyper-V

Standardudgaven af Windows Server 2016 indeholder virtualiseringsrettigheder til 2 virtuelle maskiner eller 2 Hyper-V-containere, som har maksimalt 24 TB RAM til rådighed. For yderligere to VM-rettigheder skal alle eksisterende fysiske aktive kerner licenseres igen.

Hyper-V tilbyder forskellige lagerfunktioner, f.eks. iSCSI-initiator til brug af SCSI-protokollen over et IP-netværk samt understøttelse af Storage Spaces til at kombinere drev i en logisk lagerpulje, som derefter giver lagerpladser (Storage Spaces Direct er ikke tilgængelig i standardudgaven), samt MPIO (Multipath I/O) til bedre fordeling af belastningen mellem forbindelserne og større failover og belastningsudligning. Sidst men ikke mindst forbedrer VM Storage Resiliency tilgængeligheden af Windows Server 2016 Hyper-V-klynger ved at øge tolerancen over for fejl i lagringssystemet.

Understøttelse af Windows Server-containere under Docker

Nyt i Microsoft Windows Server 2016 er understøttelse af Windows Server Containers samt Hyper-V-containere baseret på Docker, open source-software til nem isoleret implementering af server- og cloud-applikationer ved hjælp af containervirtualisering, hvilket også forenkler implementeringen. Med Docker er alle de komponenter, der er nødvendige for dette, tilgængelige via containerværten.

Nano Server i Windows Server 2016

Derudover er Nano Server tilgængelig, et fjernstyret serveroperativsystem, der er optimeret til Windows Server Containers eller Docker-udvidelsen og kan konfigureres som vært for Docker-containere. Nano Server gør det muligt at oprette betydeligt slankere servere, fordi brugen af en virtuel motor sparer op til 90 % af lagerpladsen i en virksomhed. Nano Server kan også bruges ikke kun til at oprette Hyper-V-klynger, men også til klassiske servertjenester, f.eks. filservere.

Brug af Microsoft Azure-tjenester med Windows Server 2016 Standard

I Windows Server 2016 Version er forbindelsen mellem styresystemet og Microsoft Azure cloud-tjenesten blevet udvidet yderligere. Distribuerede datacentre kan således forbindes endnu mere effektivt og pålideligt for at danne højtydende servere og klynger med høj tilgængelighed, fordi Azure tilbyder den særlige fordel af en hybrid infrastruktur fra ende til anden - med ensartede funktioner til identiteter, sikkerhed og administration for alle komponenter samt Cloud Witness, funktionen for høj tilgængelighed til failover-klynger, og RDS Connection Broker til levering af virtuelle desktops.

Oversigt over Microsoft-serverapplikationer og -komponenter, der er tilgængelige med Windows Server 2016 Standard

Serverapplikationer, der er tilgængelige med Windows Server 2016 Standard, og som kan installeres via Server Manager (eller PowerShell), omfatter:

 • Microsoft SQL Server: Versioner 2016, 2014 til 2012
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Data Protection Manager 2016, Operations Manager 2016
 • Konfigurationshåndtering (1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Project Server 2016
 • Host Integration Server 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 og
 • BizTalk Server 2016

Følgende komponenter understøttes også:

 • .NET Framework 4.6 og 3.5
 • PowerShell
 • BitLocker-drevkryptering og oplåsning af netværk
 • BranchCache
 • Intelligent baggrundsoverførselstjeneste (BITS)
 • Klient til NFS (Network File System)
 • Failover-klynge
 • Styring af gruppepolitik

Følgende funktioner og komponenter understøttes dog IKKE i Standard Edition af Windows Server 2016:

 • Softwaredefinerede netværk (SDN)
 • Overvågning af virtuelle Hyper-V-værter
 • Lagerreplikker
 • Storage Spaces Direct
 • Lagerreplikker
 • Afskærmede virtuelle maskiner
 • Ny netværksstack (protokolstack)

Minimumskrav til software og hardware til installation og drift af Windows Server 2016 Standard Edition

For at sikre problemfri drift af Windows Server 2016 Standard skal den anvendte hardware opfylde nedenstående minimumskrav for at sikre problemfri drift af Windows Server 2016 Standard. Yderligere krav afhænger af systemkonfigurationen og eventuelle andre installerede programmer.

 • Plads på harddisken: 32 GB
 • RAM: 512 MB (Server Core og Server Nano)
 • Installation med skrivebordsskærm: 2 GB
 • Systempartition: 32 GB
 • Processor: 64 bit
 • Processorhastighed: 1,4 GHz
 • Grafikkort: 1.024 x 768 pixels, Super VGA-understøttelse
 • Netværkskort: 1 Ethernet-adapter med 1x minimum gennemstrømning i gigabit-området

Licensering med en Windows Server 2016 Standard 2-Core-pakke med 2 kerner

Selv ved licensering af en server med Windows Server 2016 Standard Edition som brugt software skal Microsofts licensregler overholdes. For udvidet licensering kræves der mindst en 2-core-pakke, hvor følgende regler gælder.

Microsoft-licensbetingelser for Windows Server 2016

Med udgivelsen af Windows Server 2016-versionen har Microsoft også ændret sin licensmodel fundamentalt. Når du licenserer en server med standardudgaven eller en højere udgave, er det antallet af kerner i den fysiske hardware, der anvendes, der danner grundlaget. Følgende bestemmelser finder anvendelse:

 • En enkelt serverlicens dækker 2 fysiske processorkerner.
 • Der anvendes altid et minimumsantal på 8 kerner pr. processor - også selv om den eksisterende hardware faktisk har mindre end 8 kerner.
 • Desuden er det mindste antal processorer pr. fysisk server 2.
 • Dette resulterer i et minimumsantal på 16 kerner, som er licenseret med en tilsvarende pakke, som også fås fra Wiresoft som brugt software.
 • Hvis en server har mere end 16 kerner, kan eller skal disse licenseres med 2-kernede pakker til Windows Server 2016 Standard.
 • Desuden skal hver klient - enten bruger eller en enhed - der har adgang til Windows Server 2016 Standard, være udstyret med en tilsvarende klientadgangslicens (CAL). Disse bruger- og enheds-CAL'er til Windows Server 2016 kan også fås fra Wiresoft til fordelagtige priser som brugt software.

Implementering af Windows Server 2016 Standard i et virtuelt operativsystemmiljø

Windows Server 2016-instanser kan drives i Standard Edition i et fysisk operativsystemmiljø - 1 kørende instans - eller i et virtuelt operativsystemmiljø - maks. 2 kørende instanser. Windows Server 2016 kan således også installeres på en virtuel computer på en eksisterende vært, men nogle funktioner fungerer bedst på en fysisk Windows Server 2016-vært med Hyper-V.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition som Wiresoft brugt software

Med en brugt 2-kernet pakke af Windows Server 2016 Standard kan serverkerner licenseres på samme måde som med en ny 2-kernet pakke - selv om dette næsten aldrig tilbydes som noget nyt. Generelt kan software ikke slides op alligevel, så brugt software fra Wiresoft tilbyder de samme funktionaliteter og rettigheder som en ubrugt serverlicens. De hyppigst stillede spørgsmål om egenskaberne ved brugte Windows-serverlicenser besvares nedenfor.

Er salg, køb og brug af brugt Microsoft-software som Windows Server 2016 2-Core Package lovligt tilladt?

Ja: Som Wiresoft-kunde kan du stole på, at ikke kun dit køb af denne Windows Server 2016 Standard 2-Core Package samt dens regelmæssige brug ikke overtræder nogen gældende love. Den nuværende lovgivning tillader både handel med Microsofts brugte software og brugen af den, fordi den hos Wiresoft stammer fra en virksomheds licensbeholdning. Det har forskellige domstolsafgørelser klart bekræftet gang på gang.

Hvor kommer den brugte software til en Windows Server 2016 Standard 2-Core Package fra?

2-Core pakker til Windows Server 2016 Standard hos Wiresoft kommer derfor fra virksomheder eller organisationer; disse har som regel købt det nyt selv og har også som regel faktisk brugt det og derefter solgt det til Wiresoft. Årsagerne hertil kan f.eks. være, at hele virksomheden anvender en nyere softwareversion eller bruger serverhardware med færre kerner. Sådanne 2-core-pakker tilbydes altid i Wiresoft Shop som brugt software, selv om de kan bruges som en ny licens.

Hvad med køberens sikkerhed for brugt software i Windows Server 2016 Standard?

Denne Windows Server 2016 Standard 2-Core pakke samt enhver anden Wiresoft brugt software tilbyder dig den sædvanlige købssikkerhed gennem den øjeblikkelige download af softwarepakken, efter at betalingsprocessen er afsluttet, samt den øjeblikkelige licensaktivering med en gyldig licensnøgle - ligesom ny software.

Har brugt software fra Wiresoft andre fordele?

Ja: Wiresofts kunder nyder først og fremmest godt af den betydeligt lavere pris ved køb af brugt software; det giver således en økonomisk fordel, da virksomheder såvel som enkeltpersoner kan supplere eller opdatere deres softwareopbeholdning på en mere økonomisk måde end med ny software. Brugt software fra Wiresoft kan derfor bidrage til at sænke driftsomkostningerne, da det også giver revisionssikkerhed på grund af den komplette registrering af alle købere!

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun 2-core-pakken af Windows Server 2016 Standard Edition, men også den tilsvarende 16-core-pakke til den grundlæggende licensering af din Windows Server. Hvis dit behov for virtualisering af applikationer stiger, kan du vælge Windows Server 2016 Datacenter Edition eller den nyeste version: Windows Server 2019, som også er tilgængelig hos Wiresoft. Derudover finder du også de nødvendige Client Access Licences (CAL'er) i vores portefølje af brugt software samt mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte Wiresoft-fordele. Hvis du har spørgsmål om den korrekte licensering af Windows Server 2016 Standard med 2-kernede pakker, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier