Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL
10x Remote Desktop Services Bruger-CAL'er til Windows Server 2019 som brugt software Brugere skal have en klientadgangslicens (CAL) for at bruge Remote Desktop Services fra Windows -servere, som giver dem mulighed for at få adgang til...
3.242,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK USER CAL
5x Remote Desktop Services Bruger-CAL'er til Windows Server 2019 som brugt software Brugere skal have en klientadgangslicens (CAL) for at bruge Remote Desktop Services fra Windows -servere, som giver dem mulighed for at få adgang til...
1.661,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25x CAL'er til enheden til Remote Desktop Services til Windows Server 2019 som brugt software For at bruge RDS-serverne (Remote Desktop Services) på Windows -serverne skal hver bruger have en klientadgangslicens (CAL), som giver adgang...
8.036,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 25 PACK USER CAL
25x Remote Desktop Services Bruger-CAL'er til Windows Server 2019 som brugt software Brugere skal have en klientadgangslicens (CAL) for at bruge Remote Desktop Services fra Windows -servere, som giver dem mulighed for at få adgang til...
8.036,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10x CAL'er til en enhed til Remote Desktop Services for Windows Server 2019 som brugt software For at kunne bruge Windows-serveres fjernskrivebordstjenester (RDS) skal hver bruger have en klientadgangslicens (CAL), som giver ham adgang...
3.242,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x CAL'er til en enhed til fjernskrivebordstjenester til Windows Server 2019 som brugt software For at kunne bruge Windows-serveres fjernskrivebordstjenester (RDS) skal hver bruger have en klientadgangslicens (CAL), som giver adgang til...
1.661,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 USER CAL
Remote Desktop Services Bruger-CAL'er til Windows Server 2019 som brugt software Brugere skal have en klientadgangslicens (CAL) for at bruge Remote Desktop Services fra Windows -servere, som giver dem mulighed for at få adgang til...
348,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL
Enheds-CAL'er til Remote Desktop Services til Windows Server 2019 som brugt software For at kunne bruge Remote Desktop Services (RDS) på Windows -servere skal hver bruger have en Client Access License (CAL), som giver adgang til Windows...
348,90 Kr. *

Supplér dit behov for CAL'er med Wiresoft

Med et RDS-pakke fra Wiresoft sparer du ekstra penge i processen! Mens Microsoft normalt kun tilbyder den allernyeste version af Remote Desktop Services, giver Wiresoft dig mulighed for at supplere dine eksisterende licenser til din 2019-version af RDS. På den måde behøver du ikke at skifte til den - ofte dyrere - mere opdaterede RDS-version i fremtiden, og dine anskaffelsesomkostninger reduceres betydeligt som følge heraf.

I øjeblikket kan du finde følgende Microsoft Remote Desktop Service 2019-version hos os - enten som bruger- eller en enhedslicens:

Fordele ved Remote Desktop Services 2019 fra Windows

RDS 2019 er en centraliseret desktop- og applikationsplatform, dvs. at softwaren til alle programmer, der bruges på arbejdsstationerne, kun skal installeres én gang centralt. Brugerne får derefter adgang til den via CAL (Client Access License) fra en hvilken som helst computer - uanset om det er på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret.

Windows Fjernskrivebordstjenester 2019 er baseret på en version af Windows Server. De udgør en virtualiseringsplatform, der kan bruges til at kortlægge meget forskellige applikationsscenarier. Ved hjælp af RemoteApp virtualiseres Windows-sessionen og kan udføres af en hvilken som helst autoriseret bruger eller slutenhed.

Afhængigt af den Windows RDS-version, der anvendes i virksomheden, indeholder den forskellige scenarier og teknologier eller er suppleret med sådanne. Som følge heraf udvides spektret af mulige applikationer til Remote Desktop Services løbende, og der tages hensyn til de skiftende krav i den moderne arbejdsverden.

De vigtigste funktioner i Microsoft RDS 2019 i et overblik

Med de centrale komponenter i Remote Desktop Services kan du ikke blot oprette og vedligeholde standardiserede arbejdsstationer for dine medarbejdere og oprette sikre forbindelser, men også administrere dine CAL'er - en ikke uvæsentlig funktion, som ofte overses.

Broker til forbindelse til fjernskrivebord

Dette element af RDS fungerer som en forbindelsesmægler mellem hver bruger med en fjernskrivebordsplads og den relevante server i din organisation. Dette gør det muligt for brugeren at bevare sine igangværende programmer, selv om forbindelsen afbrydes. RD Connection Broker kan derefter genindkoble brugeren til den oprindelige session.

Gateway til fjernskrivebord

RD Gateway giver mulighed for en hurtig og sikker forbindelse via internettet mellem virtuelle desktops for slutbrugere eller RemoteApp-programmer, der befinder sig uden for virksomhedens firewall, og virksomhedens netværk. RD Gateway etablerer en krypteret SSL-tunnel mellem brugerens enhed og RD Gateway-serveren, autentificerer brugeren i miljøet og definerer også, hvilke ressourcer brugeren kan få adgang til i et sikret miljø. Desuden er Remote Desktop Gateway ansvarlig for transmissionen af datatrafikken og kan bl.a. også definere forskellige timeout-egenskaber, hvis en bruger ikke er aktiv i en længere periode.

Licensering af fjernskrivebord

Denne funktion regulerer brugen af licenser, når der leveres fjernskrivebordstjenester. Så snart en bruger eller en enhed opretter forbindelse til Remote Desktop Licensing-serveren, afgøres det, om og hvilken RDS-CAL der er påkrævet, og der oprettes en forbindelse til RD-sessionsværtsserveren og derefter til de desktops eller apps, der skal bruges.

Når en bruger eller et slutpunkt opretter forbindelse til en RD-sessionsværtsserver, afgør RD-sessionsværtsserveren, om der kræves en RDS CAL. RD Session Host Server anmoder derefter om en RDS Client Access Licence fra Remote Desktop Licence Serveren. Hvis en passende RDS CAL er tilgængelig på en licensserver, udstedes RDS CAL'en til klienten, og klienten kan oprette forbindelse til RD-sessionsværtsserveren og derfra til de desktops eller apps, der skal bruges.

Vært for fjernskrivebordssession (RDSH)

Remote Desktop Session Host er det nye navn for Terminal Server. RDSH er vært for server-sessionsbaserede desktops samt RemoteApp-programmer og opretter forbindelse til brugere under en session. De har også andre funktioner eller roller i forbindelse med virtualisering af desktops.

RDVH (Remote Desktop Virtualisation Host):

RD Virtualization Host er en specifik rolle i Windows Server 2008 R2. Som navnet antyder, er RD Virtualisation Host vært for virtuelle desktops. Denne funktion er derfor nødvendig i VDI-miljøer (Virtual Desktop Infrastructure), hvor Windows 7 eller XP bruges som gæstesystem. Remote Desktop Virtualisation Host skelner mellem personlige virtuelle skriveborde, som kan tildeles en bestemt bruger, og virtuelle skrivebordspuljer, som tildeles skriveborde fra en pulje, svarende til arbejdsstationer, der deles af flere brugere.

Webadgang til fjernskrivebord (RDWA)

Microsoft Remote Desktop Web Access erstatter Terminal Services Web Access. Denne RDS-rolle (Remote Desktop Services) er tilgængelig fra Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012/2012 R2 og Windows Server 2016. RDWA giver brugerne mulighed for at få adgang til RemoteApp- og Remote Desktop-forbindelsen enten via Start-menuen eller via en webbrowser.

Remote Desktop Web Access omfatter også Remote Desktop Web Connection, som giver en bruger mulighed for at få fjernadgang til enhver computer, som vedkommende har adgang til som fjernskrivebord.

Kompatibilitet af RDS 2019

RDS-applikationerne og RDS-desktops kan således bruges af helt forskellige klientenheder og operativsystemer eller også af HTML5-kompatible browsere og Java-klienter. Tabletter kan f.eks. også bruge de respektive tjenester og applikationer. Brugerne bruger RDS-ressourcerne via RDP-protokollen (Remote Desktop Protocol), der er integreret i Windows. Derudover kan protokoller fra andre udbydere også anvendes, f.eks. Citrix HDX eller VMware PC over IP.

Hvilke CAL'er er tilgængelige for RDS 2019? Microsofts licenssystem

Microsofts licenssystem er i stigende grad baseret på Client Access Licences, også kaldet CAL'er. Det betyder, at brugen (licensen) af et program er uafhængig af dets implementering. En CAL til fjernskrivebordstjenester giver kun autoriserede brugere adgang til serveren. Uautoriserede tredjeparter nægtes således adgang, hvilket betyder ekstra sikkerhed.

Et Windows-serveroperativsystem indeholder normalt allerede to administrative fjernadgangsrettigheder, som dog kun må bruges til serveradministration. Brug til brug for brugersessioner er derfor ikke tilladt. Microsofts licensbetingelser fastsætter, at der altid kræves en RDS CAL, så snart en autoriseret medarbejder får adgang til enten et Windows Server Desktop direkte eller et program, der leveres via et Windows Server Desktop.

Dette gælder også, når du får adgang til en Windows Server via software fra tredjepart, og i så fald kræves der også en passende RDS-licens.

Hvad er forskellen mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er?

Der findes to forskellige former for Microsoft CAL'er til Remote Desktop Services 2019 - bruger-CAL'er og enheds-CAL'er - afhængigt af, om fokus er på brugeren eller enheden:

Bruger-CAL'er: En bruger-CAL er altid kun beregnet til en enkelt bestemt bruger. Via User CAL kan denne bruger få adgang til serveren fra helt forskellige enheder, f.eks. på arbejde på sin stationære pc på kontoret og fra en anden pc eller bærbar computer, når han er på farten.

CAL'er for enheden: En enheds-CAL er en enhedsafhængig licens, der er relateret til en specifik individuel enhed, f.eks. en stationær pc på kontoret ELLER en bærbar computer. Alle brugere, der bruger den licenserede enhed, kan dog også bruge de fjernskrivebordstjenester, der er leveret til den.

Hvilken type CAL'er, der er den rigtige for din virksomhed, vil naturligvis variere fra sag til sag, og denne beslutning er primært baseret på antallet af medarbejdere i din virksomhed samt den foretrukne brugsmåde: For medarbejdere, der næsten udelukkende arbejder med Windows-programmer på deres egen pc på deres arbejdsplads, er en Device CAL den rigtige type licens. Medarbejdere, der har fleksibel adgang til serveren på forskellige enheder og arbejdsstationer, f.eks. også på hjemmekontoret eller på farten, har imidlertid gavn af en bruger-CAL.

Hvis du har spørgsmål om din Microsoft Remote Desktop Services-licensering, bedes du kontakte os - vi rådgiver dig gerne om din tilpassede licenskombination og udarbejder et passende tilbud til dig

Køb billige RDS 2019-pakker hos Wiresoft

Priserne på de almindelige formater for Remote Desktop Services stiger hvert år. Wiresoft tilbyder en omkostningseffektiv og nem måde at dække eller udvide dine behov for licenser til Remote Desktop Services på.

Uanset om det er en enkelt licens eller et bundle: Alle vores Microsoft-produkter er originale licensrettigheder fra den europæiske region. Wiresoft sælger nemlig softwarelicenser, der er købt af virksomheder, men som ikke er brugt - kontrolleret af Wiresoft for ægthed og funktionalitet - og helt lovligt, hvilket mange af vores entusiastiske kunder allerede har bekræftet. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger.