Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENHED CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENHED CAL
Microsoft SQL Server 2012 Enheds-CAL SQL Server 2012 Standard er et ideelt databaseadministrationssystem, som du kan administrere alle data i din virksomhed på en pålidelig og sikker måde. For at få adgang til Windows SQL Server 2012...
482,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2012 USER CAL
Microsoft SQL Server 2012 bruger-CAL SQL Server 2012 Standard er et ideelt databaseadministrationssystem, som du kan administrere alle data i din virksomhed på en pålidelig og sikker måde. For at få adgang til Windows SQL Server 2012...
482,90 Kr. *

Nye funktioner og optimeringer i SQL Server 2012-versionen

De vigtigste nyskabelser i SQL Server 2012-versionen omfatter optimering af ydelsen for SharePoint Services, som understøtter brugere med CAL i samarbejde og koordinering og styring af opgaver.

Med Always On Availability Groups giver SQL Server 2012 en effektiv løsning med høj tilgængelighed, der også understøtter hurtig katastrofehåndtering med op til ni tilgængelighedsreplikaer og flere failover-metoder.

xVelocity øger også SQL-serverens ydeevne for data warehousing-relevante forespørgsler med de to komponenter Analysis Services In-Memory Analytics Engine og SQL Server Relational Database Column.

Med de nye SQL Server Data Quality Services (DQS) kan der oprettes en vidensdatabase, som kan bruges til vigtige datakvalitetsopgaver som f.eks. standardisering og korrektion, udvidelse og deduplikering af data. Desuden er funktioner som datarensning og datamatching blevet yderligere forbedret i SQL Server 2012. Dataposterne renses for dubletter eller inkonsistente data, så de kan bruges i rapporteringstjenesterne eller til datawarehouse-applikationer.

Desuden gør BI-funktionen Power View for SharePoint Server det muligt ikke kun at foretage dataanalyse, men også at oprette ad hoc-rapporter, herunder datavisualisering.

Columnstore-indeks (Transact-SQL) er den nuværende standard for søgning og lagring af store tabeller i datawarehouses. Til dette formål bruger columnstore-indekset kolonnebaseret datalagring ved behandling af dataene, hvilket giver op til ti gange højere forespørgselspræstationer sammenlignet med rækkebaseret lagring. Med en licens til klientadgang udvider den semantiske søgning til business intelligence den eksisterende fuldtekst-søgefunktion med nye søgemuligheder, der rækker ud over søgeord: Den søger efter ligheder mellem dokumenter ved at analysere deres betydning.

SQL Server 2012 tilbyder desuden en endnu stærkere integration af cloud-løsningen SQL Azure, hvormed lokale databaser kan synkroniseres og gøres tilgængelige via internettet. SQL Azure administreres i SQL Server Management Studio.

SQL Server 2012 Standard Edition giver allerede medarbejdere, der har en User eller Device CAL, mange funktioner til brug i det daglige arbejde samt omfattende administrationsværktøjer, så de typiske krav fra mindre virksomheder og organisationer også opfyldes, også med hensyn til virtualisering og datasikkerhed.

For SQL Server version 2012 kan du købe serverlicensen plus individuelle adgangslicenser hos Wiresoft til en særlig fordelagtig pris. Wiresoft er din kompetente partner, som rådgiver dig om fleksibel og omkostningsbesparende licensering af SQL Server 2012. Nedenfor finder du yderligere omfattende oplysninger om, hvordan du kan udstyre din virksomhed særligt økonomisk med Microsoft CALs for at få gavn af alle SQL-funktioner.

Licenser SQL Server 2012 Standard Edition of Windows med CAL'er hos Wiresoft nemt og økonomisk

Uanset om du allerede har en licens til Standard Edition af SQL Server 2012 og gerne vil dække eller supplere dit behov for CAL'er, eller om du gerne vil købe en komplet pakke med serverlicens plus CAL'er fra Wiresoft - vi har alle de nødvendige licenser i vores brede sortiment af software. Med Standard Edition af Microsoft SQL Server 2012 vælger du en gennemprøvet version af Microsoft SQL-databasesystemet, som indeholder mange vigtige funktioner, der er optimeret til business intelligence. Nedenfor finder du alle vigtige oplysninger om din tilpassede licens.

Microsoft CAL-licensmodellen for SQL Server 2012

Med SQL Server 2012-versionen har Microsoft ændret den tidligere gældende licensmetrik. Dette regulerer, hvilke typer licenser der er tilgængelige for hver serverudgave. Den tidligere licensering efter processorer er blevet erstattet af licensering efter kerner, så hver kerne i en server nu skal licenseres separat. Denne form for licensering gælder hovedsageligt for Enterprise Editions. Standardudgaven af SQL Server 2012 er den eneste, der giver køberen mulighed for enten at licensere kerner på sine servere eller vælge den alternative form for licensering, som består af en serverlicens plus klientadgangslicenser.

Muligheden for at vælge mellem to alternativer ved licensering af SQL Standard-udgaven tager hensyn til, at mindre og mellemstore virksomheder måske har et mindre antal brugere af servertjenesterne, men at deres krav til virtualiseringsmuligheder og serverydelse er sammenlignelige med store virksomheder og organisationer.

De fleste virksomheder med et forholdsvis overskueligt antal medarbejdere har dog normalt et lavere krav med hensyn til SQL-tjenesternes funktionelle omfang og skalerbarhed. For disse er Server/CAL-licensmodellen normalt den mest fordelagtige licensmulighed, uden at de behøver at give afkald på vigtige funktioner i SQL Server 2012.

Licensering af SQL Standard Edition 2012 med CAL'er

For at sikre, at din beslutning om at udstyre virksomhedens servere med CAL-licensmodellen rent faktisk svarer til de daglige forretningskrav, er det tilrådeligt at bestemme de typiske arbejdsbelastninger samt antallet af medarbejdere, der regelmæssigt har adgang til serveren.

På den måde kan server/CAL-licensmodellen med enkelt-CAL'er fra Wiresoft være helt fleksibel og tilpasses individuelt til din virksomhed, så du kun køber præcis så mange CAL'er, som du rent faktisk har brug for. På den måde undgår du unødige omkostninger og får en korrekt og samtidig effektiv licensering. Derudover kan du til enhver tid købe yderligere individuelle CAL'er fra os, hvis antallet af dine medarbejdere, der bruger SQL-server-tjenesterne, stiger.

Hvordan fungerer Server/CAL-licensering for SQL Server 2012?

Licensering pr. server plus CAL'er skelner mellem implementeringen af SQL Server-softwaren og en brugers brug af de tilsvarende tjenester. Med standardudgaven af SQL Server 2012 skal virksomhedens server(e) først licenseres, ligesom med tilsvarende anden serversoftware. Denne serverlicens omfatter også to CAL'er i form af to bruger- eller enhedslicenser, som udelukkende er beregnet til at give administratorer mulighed for at logge på serveren for at udføre typiske it-administrative opgaver. For alle de faktiske funktioner og tjenester, som SQL Server 2012 tilbyder brugerne, skal selv administratorer - ligesom medarbejderne - have en ekstra klientadgangslicens hver.

Typiske forskelle mellem bruger-CAL og enheds-CAL til SQL Server 2012

Klientadgangslicenser findes i to typer: på den ene side som en bruger-CAL, som giver adgang til præcis én bruger, og på den anden side som en enheds-CAL, som giver licens til præcis én enhedsenhed. Bruger-CAL'er og enheds-CAL'er er derfor to forskellige licensprodukter. Det betyder, at en bruger-CAL ikke kan bruges som en enheds-CAL - eller omvendt. Når en licens først er udstedt til en bruger eller en slutanordning, kan den heller ikke genregistreres (licenseres) til en anden bruger eller en anden slutanordning.

CAL'er kan eller må også kun bruges i ens egen virksomhed. Det er derfor ikke muligt for en bruger at logge på en anden virksomheds server med sin CAL.

På den anden side er der ingen eller kun ubetydelige forskelle mellem licenser til klientadgang for brugere og enheder med hensyn til funktions- eller tjenesteudbuddet. De repræsenterer dog to forskellige måder at få adgang til SQL Server-funktionerne på. Begge typer af CAL'er kan kombineres efter ønske, så du kan give licens til både brugere og enheder parallelt. Nedenfor er en kort sammenligning af fordelene ved bruger- og enheds-CAL'er.

Enheds-CAL til SQL Server

Enheds-CAL'en til Microsoft SQL Server 2012 giver licens til en enkelt enhedslicens til at bruge de tilsvarende servertjenester. Det er ligegyldigt, om det er en stationær computer, en bærbar computer eller tablet eller endda en mobiltelefon, der kører under Windows. Alle medarbejdere, der har tilladelse til at bruge denne licenseret enhed, kan således få adgang til tjenesterne og dataene i SQL Server 2012 Standard.

Licensering med Device CAL'er er derfor særligt velegnet, hvis arbejdsstationerne bruges af meget forskellige medarbejdere i en organisation, f.eks. ved skifteholdsarbejde eller på et projektrelateret grundlag.

Licens til brugeradgang til SQL Server

User CAL til Microsoft SQL Server 2012 autoriserer derimod altid præcis én defineret bruger, som kan få adgang til SQL Server 2012-tjenester eller -data. I modsætning til Device CAL kan dette gøres med enhver Windows-kompatibel slutenhed - uanset om der er tale om en stationær pc, tablet, bærbar computer eller mobiltelefon - og hvor som helst, selv på farten.

Brugeradgangslicensen er derfor særlig fordelagtig for de medarbejdere, der regelmæssigt bruger meget forskellige computere og ikke kun befinder sig på virksomhedens område, men også bruger slutenheder i marken eller på hjemmekontoret.

CAL'er til Microsoft SQL Server 2012 - særligt billigt hos Wiresoft

Wiresoft tilbyder både Device CALs og User CALs til SQL Server 2012 Standard-Edition til en særlig fordelagtig pris. Det er altid originale europæiske Microsoft-licenser, som kommer fra europæiske virksomheder, og som ikke er brugt og derfor kan bruges 100 %. Wiresoft-teamet har på forhånd grundigt kontrolleret alle CAL'er, der er tilgængelige i butikken, for ægthed.

Som kunde kan du være sikker på at købe fuldt anvendelige CAL'er, når du køber en licens hos Wiresoft. Desuden er det ifølge en afgørelse fra EF-Domstolen helt lovligt at sælge og købe softwareprodukter, f.eks. til servere, samt CAL'er.

Du kan også drage fordel af den prisfordel, som Wiresoft giver dig med CALS for SQL Server 2012 samt andre Microsoft software klientadgangslicenser. Mange af vores tidligere tilfredse kunder har ikke kun tillid til Wiresofts softwarekvalitet, men også til vores ekspertrådgivning. For at finde ud af, hvordan du også kan licensere din server mest økonomisk med CAL'er, skal du blot kontakte os for en konsultation, gerne også på chat.