Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10122
 • 059-09076
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
300,90 Kr. * 332,90 Kr. * (9,61% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel med


Word 2016 er en cloud-optimeret version af Microsofts gennemprøvede klassiske tekstbehandlingsprogram. Den brede vifte af funktioner kombineret med den høje brugervenlighed gør Word 2016 til et uundværligt værktøj til professionel tekstproduktion - ikke kun til daglig brug på kontoret, men også i skolen, på universitetet og derhjemme. Takket være det store udvalg af formatskabeloner og de mange intuitivt anvendelige guider kan selv uerfarne brugere skabe attraktivt designede tekstdokumenter med Word 2016 - fra omfattende forretningsrapporter og dokumenter til breve, kontrakter, essays, papirer og invitationer og meget mere.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 til professionel tekstbehandling

Word 2016 er en cloud-optimeret version af Microsofts gennemprøvede klassiske tekstbehandlingsprogram. Den brede vifte af funktioner kombineret med den høje grad af brugervenlighed gør Word 2016 til et uundværligt værktøj til professionel udarbejdelse af tekster - ikke kun til daglig brug på kontoret, men også i skolen, på universitetet og derhjemme. Takket være det store udvalg af formatskabeloner og de mange intuitivt anvendelige assistenter kan selv uerfarne brugere oprette attraktivt designede tekstdokumenter med Word 2016 - fra omfattende forretningsrapporter og dokumenter til breve, kontrakter, essays, papirer og invitationer og meget mere.

Nye diagramtyper udvider mulighederne for at tilføje beskrivende grafik til Word-tekster, den integrerede stavekontrol og nye assistenter som f.eks. funktionerne "Insights" og "Tell Me" giver et højt niveau af komfort - både for professionelle og nybegyndere.

Frem for alt erWord 2016 også et yderligere stort skridt i retning af et mere effektivt samarbejde om tekster i teams: Dette sikres af forskellige cloud-funktioner, med en forbedret versionshistorik og mulighed for at tildele læse- og brugsrettigheder direkte i et Word-dokument. Dertil kommer den optimerede touch-funktion, som gør det muligt at bruge tekstbehandlingsprogrammet også på tablets og smartphones.

Det forbedrede samarbejde med Windows 10 udvider desuden udvalget af de forskellige Windows operativsystemer, som Word 2016 kan bruges med, lige også ved kompatibiliteten med Windows 7 er denne Word-version især også anvendelig på ældre computere.

Microsoft Word 2016 er en typisk del af den tilhørende Office-pakke og kan derfor normalt ikke købes separat - hos Wiresoft kan du dog købe programmet til en rimelig pris som enkeltbrugerversion. Med købet får du en kraftfuld version af det gennemprøvede tekstbehandlingsprogram, som har den fordel, at du kan bruge det uden obligatoriske opdateringer i det uendelige.

Nye specifikke Word-funktioner i version 2016

Word 2016 adskiller sig fra den tidligere version ikke kun ved yderligere optimeringer af de eksisterende funktioner, men også ved nogle nye funktioner. De har især til formål at gøre samarbejdet om et Word-dokument i et team, herunder i skyen, endnu mere produktivt og effektivt, herunder følgende funktioner:

 • Real-time input: Funktionen "Real-time input" organiserer det samtidige samarbejde mellem flere brugere på det samme Word-dokument, hvilket gør det mere overskueligt og samtidig lettere: Den viser alle de steder i en Word-fil, hvor en bestemt bruger i øjeblikket foretager ændringer; det betyder, at de ikke kun kan følges, men også kontrolleres med det samme og om nødvendigt korrigeres.
 • Kommentarfunktion: Den forbedrede kommentarfunktion gør også den teamstøttede tekstbehandling i Word 2016 endnu mere praktisk: Alle kommentarer er integreret direkte i det pågældende Word-dokument, så brugerne også kan svare direkte på dem. Dermed er det ikke længere nødvendigt at skrive en e-mail til dette formål, hvis indhold skal indsættes i det pågældende dokument.
 • Gem til fastgjort mappe: Den mappe, som et Word-dokument befinder sig i, kan nu vises synligt ved siden af dokumentet. Dette giver den fordel, at alle involverede medarbejdere kan få adgang til den endnu hurtigere og mere bekvemt via en jumpliste, ligesom alle andre dokumenter, der er indeholdt i den.

Ud over disse teamunderstøttende funktioner tilbyder Word 2016 også andre gennemprøvede funktioner samt tilføjelser til grafisk design af tekstdokumenter eller overførsel af indhold fra andre dokumenter end Word-dokumenter:

 • Flere muligheder for Wordart-stilarter: Word 2016 tilbyder nu betydeligt flere formateringsmuligheder for de forskellige stilarter, der tidligere var tilgængelige. Når en Wordart-form er blevet indsat, er der mange nye stilmuligheder til rådighed for yderligere redigering af den i galleriet Shape Types Gallery.
 • PDF i Word: Det er nu endnu nemmere at overføre indholdet af en PDF-fil i Word 2016. I stedet for at skulle kopiere tekster og billeder kan PDF-filen åbnes direkte i Word; denne funktion er særlig praktisk, da alle grafiske elementer også kan overføres direkte og derefter frit redigeres i Word i stedet for først at skulle stilles til rådighed via et andet program. Endelig kan det pågældende Word-dokument igen gemmes direkte fra programmet i PDF-format.

Nye generelle funktioner i Word 2016 samt andre Office 2016-programmer

Word 2016 indeholder også forskellige nye funktioner, der giver brugerne nyttig støtte, når de arbejder med tekster; nogle af disse funktioner er også tilgængelige på tværs af programmer i andre Office-programmer som Excel, PowerPoint osv. og forbedrer især effektiviteten, når der oprettes tekster.

Guiden "Du ønsker" - "Tell Me"

Ribbåndet i Word 2016 indeholder nu en betjeningsassistent kaldet "Tell Me" ("Du ønsker"), som er angivet med et ikon i form af en pære, og som er særlig praktisk som hjælp for begyndere eller nybegyndere. For at bruge funktionen skal brugeren blot skrive det, han eller hun ønsker at gøre i et Word-dokument i indtastningsfeltet ved siden af pæren, og "Fortæl mig" forklarer, hvor den pågældende funktion er placeret, eller tilbyder i tilfælde af mere komplekse spørgsmål yderligere hjælp til at udføre den ønskede handling.

Guiden "Indsigt" - "Intelligent opslag"

Hvis en bruger, mens han skriver eller læser et Word-dokument, ønsker yderligere oplysninger eller endog en forklaring på enkelte udtryk eller specifikationer, behøver han ikke længere at klikke sig væk fra Word-programmet for at gå over på internettet og søge efter resultater der. Nu er det tilstrækkeligt at markere det relevante begreb eller lignende med musen og aktivere den Bing-understøttede intelligente søgning ved at klikke. Matchende søgeresultater vises direkte i Word-vinduet på siden med "Insights".

Forenklet deling af Word-dokumenter

Det er nu endnu hurtigere og nemmere at dele Word-dokumenter med andre: For at gøre det skal brugerne blot klikke på "Share" (Del) i båndet og vælge de ønskede indstillinger blandt de tilgængelige. Her kan der tildeles individuelle rettigheder til at læse eller skrive osv. til de enkelte adressater.

"Versionshistorik" for samarbejde i Word

Når man arbejder sammen på et Word-dokument - især hvis det sker samtidig i skyen - er det vigtigt at holde styr på alle de ændringer, som de forskellige deltagere har foretaget i teksten. Versionshistorikken er et uundværligt grundlag for dette. Med funktionen "Versionshistorik" er tidligere tekstversioner også tilgængelige: Den viser ældre redigeringstilstande og gør dem også tilgængelige for redigering igen.

Nye beskrivende diagramtyper

Word 2016 giver også brugerne flere nye diagramtyper, der er integreret i Office, som kan bruges til at illustrere statistiske oplysninger i en tekst. Ud over TreeMap-, vandfalds- og Pareto-diagrammer (kolonnediagrammer) omfatter disse også diagramtyper som histogrammer og sunburst- og boksdiagrammer, som er særligt velegnede til visualisering af hierarkiske eller økonomiske beregninger.

Integration af OneDrive i Word 2016

Microsoft OneDrive er et alsidigt cloudlager til webbaseret fildeling, som nu kan bruges i Word 2016. Brugere kan gemme Word-dokumenter i OneDrive for at få adgang til dem hvor som helst og fra enhver egnet enhed. OneDrive gør det således også muligt at samarbejde online om Word-filer på tværs af alle lokationer.

Brug beskyttelse mod datatab i Word 2016

Data Loss Protection (DLP) er Microsofts gennemprøvede værktøj, der definerer og anvender effektive politikker til at forhindre tab af data. DLP er nu tilgængelig i Word 2016 for alle dokumenter via SharePoint Online og OneDrive for Business. Administratorer bruger specifikt Beskyttelse mod datatab til at angive politikker, der beskytter følsomme data i dokumenter. Når der f.eks. opdages en potentiel sikkerhedsrisiko, angiver DLP dette til en bruger ved hjælp af passende meddelelser og kan også forhindre afsløring.

Systemkrav til MS Word 2016:

Word 2016 er tilgængelig i en 32-bit- og en 64-bit-version i henhold til den tilhørende Office-pakke; de individuelle hardwarekrav kan variere afhængigt af versionen.

 • Operativsystem: Windows 7 eller højere, Windows Server 2008 R2 eller højere, Processor: x86 eller x64 bit-processor med mindst 1 GHz og SSE2
 • Hukommelse: 1 GB RAM (32-bit version), mindst 2 GB RAM (64-bit version)
 • Plads på harddisken: 3 GB
 • Skærm: 1.024 x 768
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort er påkrævet for hardwareacceleration af grafik

Køb Word 2016 som et selvstændigt program i pakken Office fra Wiresoft

MS Word er normalt en integreret del af Microsoft Office-pakker og kan ikke uden videre købes separat. I modsætning til de fleste andre Microsoft-softwareleverandører kan du købe Word version 2016 fra Wiresofts onlinebutik som et selvstændigt program: Du behøver således ikke at indgå nogen abonnementsforpligtelser eller overholde nogen tidsbegrænsning, når du bruger programmet. Derfor kan det også betale sig at købe Word 2016 som et enkelt program på lang sigt, fordi du heller ikke behøver at downloade betalte opdateringer senere.

Denne enkeltbrugerlicens til Word 2016 er identisk med Word-programmet, som også er inkluderet i den tilsvarende Office Suite 2016. Køb af en enkeltbrugerlicens til Word 2016 er derfor et omkostningseffektivt og økonomisk alternativ til Office-pakken, især for de brugere, der ikke har brug for de andre programmer på Office, f.eks. freelancere, studerende eller små virksomheder, men som ikke vil undvære denne klassiske tekstbehandlingssoftware.

Word 2016 og alle andre Microsoft softwarelicenser, der tilbydes i Wiresoft Software Shop, er altid originale Microsoft-produkter, som du også kan købe som fuld version til en enkelt bruger afhængigt af programmet. De stammer for det meste fra virksomheders volumenlicenser eller er måske allerede blevet brugt. Som køber af brugt software er det dog ikke til ulempe for dig som bruger. Alle softwareprodukter, der er tilgængelige hos Wiresoft, er købt helt lovligt og kan downloades og bruges straks efter betaling. Enhver tidligere installation af et program, der allerede er blevet brugt af den tidligere ejer, er blevet slettet ved salget til Wiresoft, så det kan geninstalleres og er 100% brugbart. Hver Word-licens er derfor også blevet kontrolleret af Wiresoft for dens faktiske anvendelighed. Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke software til salg, der kun er gyldigt i en begrænset periode, og det er heller ikke en testversion, der kun kan bruges i begrænset omfang.

Du kan også få kompetent rådgivning om MS Word 2016 via e-mail, telefon og chat, eller hvis du har spørgsmål om køb af anden software på Office.

Yderligere links til "MICROSOFT WORD 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WORD 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier