Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
25 User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software For at en bruger kan bruge de tjenester, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne af Microsoft Windows Server 2016, kræves der en klientadgangslicens ud...
2.759,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
10 User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software For at en bruger kan bruge de tjenester, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne af Microsoft Windows Server 2016, kræves der en klientadgangslicens ud...
1.126,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL
Device-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software For at brugerne kan bruge alle de tjenester i Microsoft Windows Server 2016, der er tilgængelige i Standard og Datacenter-udgaverne, kræves der ud over serverlicensen til...
135,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL
User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software For at en User kan bruge de tjenester, der er tilgængelige i Standard - og Datacenter-udgaverne af Microsoft Windows Server 2016, kræves der en klientadgangslicens ud over...
135,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
5 User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software For at en bruger kan bruge de tjenester, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne af Microsoft Windows Server 2016, kræves der en klientadgangslicens ud...
616,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5 CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software For at brugerne kan bruge alle de tjenester i Microsoft Windows Server 2016, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne, kræves der ud over serverlicensen til en...
616,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10 CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software For at brugerne kan bruge alle de tjenester i Microsoft Windows Server 2016, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne, kræves der ud over serverlicensen til en...
1.126,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25 Device-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software For at brugerne kan bruge alle de tjenester i Microsoft Windows Server 2016, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne, kræves der ud over serverlicensen...
2.759,90 Kr. *

De vigtigste funktioner og features i Windows Server 2016 i et overblik

En Device - eller User CAL til Windows Server 2016 giver dig ret til at bruge mange forbedringer og tilføjelser i forhold til Windows Server 2016 samt til at drage fordel af mange vigtige nye funktioner, der understøtter IT endnu bedre i alle relevante administrationsopgaver og områder, men også inden for virtualisering. Brugerfladen, som allerede er kendt fra Windows 10, gør Windows Server 2016 særlig nem at bruge.

Sammenlignet med den tidligere version tilbyder Windows Server 2016 Standard- og Datacenter-versionerne bl.a. Core & Nano Server Deployment, Virtualisation/Hyper-V Containers og Windows Server Containers samt Host Guardian Service.

Med en bruger- eller enheds-CAL tilbyder Datacenter-udgaven af Windows Server 2016 også funktioner, der er rettet mod virksomheder med omfattende arbejdsbyrder og mange virtuelle systemer - og dermed også høje krav til IT. Disse omfatter Software Defined Networking (SDN) og netværksstacks (Protocol Stack), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica og Shielded Virtual Machines (Shielded VMs).

Desuden gør forskellige værktøjer, såsom Open-SSH eller cURL, det meget lettere at oprette og oprette forbindelse til en Linux-server.

Afhængigt af virksomhedens eller institutionens virtualiseringsniveau tilbyder de udgaver af Windows Server 2016, der er tilgængelige fra Wiresoft, brugerne alle de funktioner og egenskaber, der opfylder deres respektive behov.

Windows Server 2016 Standard Edition

Windows Server 2016 Standard er velegnet til virksomheder, der enten udelukkende anvender fysiske servere eller kun anvender lidt virtualiserede miljøer (VM'er). Denne cloud-egnede udgave er naturligvis også velegnet til webhosting.

Windows Server 2016 Standard har mange funktioner, der understøtter overgangen til et cloud-miljø, herunder endnu større stabilitet og højere infrastruktursikkerhed. Dette gør det muligt ikke blot at oprette et komplekst netværk, men også at drive sit eget datacenter, som skal administrere virksomhedens it-infrastruktur. Andre fordele omfatter også endnu højere hastighed samt forbedret beskyttelse i tilfælde af netværks- og lagerfejl.

Der er også mulighed for at starte Windows Server-systemet i det enklere Core-program. Denne er ikke udstyret med en grafisk brugergrænseflade, hvilket øger ydeevnen betydeligt, især på ældre enheder.

Tildelingen af brugerrettigheder og serverroller er blevet suppleret med yderligere muligheder. Dette giver mulighed for en endnu mere sikker og samtidig mere effektiv administration af hele serversystemet. Følgende funktioner i standardversionen bør også nævnes i detaljer:

Nano Server

Nano Server i Windows Server 2016 gør det nu muligt at designe betydeligt slankere servere, da der kan spares mere end 90 % plads med én virtuel maskine. Nano Server kan bruges til almindelige servertjenester, f.eks. som filserver eller til at oprette Hyper-V-klynger.

Understøttelse af servercontainere og Docker

Windows Server 2016 understøtter nu Server samt Docker-kompatible containere, som ikke kun er et slankere alternativ til virtuelle maskiner, men som også forenkler implementeringen af applikationer.

Nye funktioner i Hyper-V

Hyper-V i 2016-serverudgaven giver større skalerbarhed i overensstemmelse med kravene til en offentlig cloud. Derudover er der praktiske lagerfunktioner såsom iSCSI-initiator og understøttelse af Storage Spaces eller multipath I/O.

Derudover øger hot-add af NIC'er, en rullende opgradering til Hyper-V-klynger samt modstandsdygtighed i forbindelse med VM-lagring tilgængeligheden gennem større tolerance over for fejl i lagringssystemet.

Windows Server 2016 Datacenter Edition

Ud over alle funktionerne i Standard Edition har Windows Server 2016 Datacenter Edition yderligere funktioner, der gør det muligt at bruge højt virtualiserede cloud- og datacentermiljøer. Med sin innovative teknologi er den derfor særligt skræddersyet til moderne virksomheder og det rigtige valg, hvis virtualisering, cloud-integration og softwaredefineret lagring spiller en vigtig rolle her.

Datacenter Edition tilbyder mange fordele, især inden for de vigtige områder sikkerhed og datalagring. De tilhørende applikationer giver den nødvendige fleksibilitet til hurtigt at tilpasse it-infrastrukturer til de aktuelle forretningskrav. Dette omfatter også servervirtualisering og en virtuel desktop-infrastruktur.

Mange eksklusive funktioner, såsom Shielded Virtual Machines, Storage Spaces Direct samt Storage Replica og Software Defined Networking (SDN), hjælper administratorer med at oprette en stabil netværksstruktur. Dette omfatter også vigtige nyskabelser inden for failover clustering i Hyper-V, som øger netværkets modstandsdygtighed - især i tilfælde af forstyrrelser.

Windows Server 2016 Datacenter Edition tilbyder desuden omkostningseffektive storage- og applikationsplatforme samt softwaredefinerede netværk. Samtidig giver det bedre serverstyring og automatisering samt større beskyttelse ved adgang til vigtige data.

Hardwarekrav til at køre Windows Server 2016

For at sikre en sikker og problemfri drift af Windows Server 2016 er følgende minimumskrav nødvendige. De faktiske krav afhænger også af den respektive systemkonfiguration og andre installerede applikationer i de enkelte tilfælde.

Processorarkitektur: 64-bit

Processorhastighed: 1,4 GHz

Hukommelse: 512 MB (Server Core og Server Nano) eller 2 GB for installation med skrivebordsskærm

Plads på harddisken: min. 32 GB

Netværkskort: mindst 1 Ethernet-adapter med en dataoverførsel på gigabit-området

Køb bruger- og enheds-CAL'er til Server Edition 2016 fra Wiresoft

For lovlig brug af funktionerne i standard- eller datacenterudgaven af Windows Server 2016 skal der købes CAL'er (Client Access Licences) i Microsofts licenssystem. Det betyder, at med denne licensmodel skal implementeringen af en software suppleres med en tilladelse til at bruge den i form af en licens. For at kunne bruge alle tjenester og funktioner i den pågældende Microsoft Server Edition 2016 kræves der et antal CAL'er afhængigt af antallet af slutenheder eller brugere, der skal have adgang til dem.

Hver CAL er en enkelt licens og giver kun adgang til Windows Server 2016 til den pågældende autoriserede bruger eller slutenhed. Alle andre enheder eller brugere, som ikke har en tilsvarende adgangslicens, nægtes derfor serveradgang. Denne begrænsning betyder ikke kun større sikkerhed generelt, men beskytter også kritiske data mod uautoriserede medarbejdere i ens egen virksomhed.

Forskellen mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2016

I Microsofts Client Access Licence-model skelnes der mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er. Dette giver følgende fordel: Adskillelsen mellem CAL'er til slutenheder og brugere giver mulighed for en enkel, fleksibel og behovsbaseret rettighedsstyring i virksomheden. Enheds-CAL'er og bruger-CAL'er kan også kombineres. Desuden giver en CAL til Windows Server 2016 også adgang til en ældre Windows Server-udgave - men det er ikke muligt omvendt.

Wiresoft tilbyder både Client Access-licensformer for de tilgængelige serverversioner 2016 Standard og Datacenter: Brugerrelaterede licenser (bruger-CAL'er) og enhedsrelaterede licenser (enheds-CAL'er). Beslutningen om at vælge en eller begge typer CAL kan træffes på grundlag af de faktorer, der er beskrevet nedenfor. 

Windows Server 2016 bruger-CAL

Hver bruger-CAL til Windows Server 2016 giver kun én bestemt bruger adgang til serveren. Bruger-CAL'en er derfor ikke bundet til en bestemt enhed, men giver den autoriserede bruger adgang til serveren på forskellige enheder.

User CAL har derfor den fordel, at den giver adgang til serveren, f.eks. én gang fra pc'en på arbejdspladsen i virksomheden, ELLER også fra en anden slutenhed (f.eks. en bærbar computer eller tablet), som den autoriserede bruger bruger bruger på farten eller på hjemmekontoret. En bruger-CAL giver således mulighed for en særlig fleksibel og mobil brug af Windows Server 2016.

Windows Server 2016 Enheds-CAL

Microsoft Device CAL er udelukkende en enhedsrelateret adgangstilladelse. En enkelt enhedsenhed får adgangsrettigheder til Windows Server. Enhedstypen er vilkårlig: om det er en lokalt anvendt pc ELLER en bærbar computer eller tablet, som kan bruges af alle, der har tilladelse til det, f.eks. på en bestemt computer i virksomheden eller mobilt på en enkelt bærbar computer.

Enheds-CAL 'en giver den fordel, at enhver bruger, der er autoriseret til at bruge den licenserede enheden, også har adgang til Windows-serveren.

Enheds-CAL eller bruger-CAL?

Hvilken form for licensering - Device CAL eller User CAL - der er den mest praktiske afhænger af den fremherskende brug af slutenhederne i en virksomhed. For medarbejdere, der primært har adgang til Windows Server lokalt på deres arbejdsplads i en virksomhed, er en Device CAL derfor mere velegnet, især hvis flere brugere deler en computer.

Hvis en medarbejders arbejdsmetode derimod kræver skiftende adgang til serveren fra forskellige enheder eller arbejdsstationer - f.eks. i virksomheden og også på farten eller på hjemmekontoret - er det mere fordelagtigt med en bruger-CAL.

En kombination af enheds-CAL'er og bruger-CAL'er kan dog også være den bedste løsning til brug af Windows Server i en virksomhed. Det skal altid bemærkes, at den pågældende CAL-type ikke kan skiftes.

Køb enheds- og bruger-CAL'er til Windows Server 2016 til en rimelig pris hos Wiresoft

Wiresoft tilbyder både enheds- og bruger-CAL'er til Windows Server 2016 til en rimelig pris. Hos os kan du fleksibelt dække dine individuelle behov for både enkeltlicenser eller supplere dem. Hvis du har spørgsmål om din licensering med enheds- og bruger-CAL'er til Microsoft Server 2016, er du velkommen til at ringe til os. Vi rådgiver dig om den bedste og mest omkostningseffektive form for licensering for dig.

Alle Microsoft Client Access-licenser, der er tilgængelige hos Wiresoft, er originale, ubrugte europæiske enheds- eller bruger-CAL'er. Du får derfor en prisfordel på softwarelicenser, som Wiresoft har købt fra andre virksomheder og omhyggeligt kontrolleret for ægthed. Mange af vores tilfredse kunder har allerede erkendt og bekræftet fordelene ved at købe licenser fra Wiresoft. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores udvalg af CAL'er til Windows Server 2016, er du velkommen til at kontakte os.