Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
juridisk overskrift

 

ER WIRESOFT LEGAL? VI KLARGØR!

 

På grund af de utroligt lave priser på vores produkter kombineret med vores professionelle support er vi gang på gang blevet spurgt, om Wiresoft er lovligt. Nedenfor beskriver vi, hvorfor man kan stole på Wiresoft 's forretningsmodel.

DEN JURIDISKE SITUATION: WIRESOFTS JURIDISKE FORRETNINGSMODEL

 

Wiresoft Group, der blev grundlagt i 2010, kan nu se tilbage på 12 års erfaring. Wiresoft er nu en international e-handelsvirksomhed, der ikke kun er aktiv i Tyskland, men også i 26 andre lande. Mere end 40 kolleger kan se tilbage på millioner af tilfredse kunder, der har tillid til os, vores produkter og vores service.

Takket være vores gennemprøvede salgskoncept kan vi i alle Wiresoft online shops kun tilbyde originale produkter fra kendte producenter til attraktive priser. Den distributionskanal, som Wiresoft har valgt, er naturligvis lovlig og i overensstemmelse med den juridiske situation.

For at sikre, at vores distributionskoncepter er helt i overensstemmelse med lovgivningen, gennemgår vi jævnligt juridiske undersøgelser. I slutningen af 2021 foretog vi endnu en juridisk revision for at sikre, at vores forretningsmodel stadig er gyldig i henhold til den nuværende juridiske situation, og at Wiresoft derfor er lovlig. Med henblik herpå kontaktede vi et af de mest anerkendte tyske advokatfirmaer, som foretog en juridisk gennemgang af vores forretningsmodel. I den juridiske revision undersøges især indkøbsprocessen, de produkter, der købes og sælges, samt det tilsvarende retsgrundlag. På dette grundlag foretager den juridiske klassificering af forretningsmodellen endelig den advokat, der har fået til opgave at udføre den. Resultatet af denne juridiske undersøgelse er positivt: Wiresoft 's forretningsmodel er lovlig og tilladt i henhold til ophavsretslovgivningen.

OMHYGGELIG KONTROL AF INDKØBSKILDER:

WIRESOFT ER ENIG, SERIØST

 

Desuden kontrollerer vi regelmæssigt og kompromisløst vores globale indkøbskilder for at sikre, at de produkter, vi køber, er egnede til videresalg inden for det økonomiske område, som vi ønsker at købe, og at de er fejlfrie i alle henseender. Desuden får vi en yderligere bekræftelse på, at alle produkterne er godkendt til det pågældende økonomiske område. Derfor skal vores indkøbskilder opfylde de strengeste standarder. Wiresoft handler seriøst: Vi får kun leverancer fra officielle distributører af producenterne og førstegangskøbere, som opfylder alle krav 100 %.

Dette sikrer, at Wiresoft handler seriøst og lovligt. I alle onlinebutikker uden undtagelse tilbydes produkter, som er tilladt at sælge i de respektive økonomiske områder og fungerer perfekt.

KONKLUSION: WIRESOFT ER LOVLIG OG VELRENOMMERET

 

Ved hjælp af vores konsekvente omhyggelighed og på et advokatgodkendt grundlag sikrer vi, at køb på Wiresoft er lovlige og juridisk forsvarlige - i mere end 12 år.

Hvis du er i tvivl om lovligheden af Wiresoft 's forretningsmodel, kan du som slutkunde altid kontakte vores professionelle kundeservice. Som erhvervskunde vil din personlige kontaktperson gerne hjælpe dig.

om-us-3

Soheil Hosseini
Administrerende direktør

lovligt mærke
 
Kategorier