Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
User-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software For at kunne bruge alle SQL-tjenester og -funktioner i Microsoft SQL Server 2019 skal en User have en tilsvarende klientadgangslicens - SQL Server 2019 User CAL - hvormed han kan få...
858,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENHED CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENHED CAL
Enheds-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software For at kunne bruge de funktioner, der tilbydes af Microsoft SQL Server 2019, har en bruger absolut brug for en tilsvarende klientadgangslicens - f.eks. SQL Server 2019 Device CAL;...
858,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x CAL'er til en enhed til SQL Server 2019 som brugt software For at kunne bruge de funktioner, der tilbydes af Microsoft SQL Server 2019, har en bruger absolut brug for en tilsvarende klientadgangslicens - f.eks. SQL Server 2019 Device...
4.254,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25x CAL'er til enheden til SQL Server 2019 som brugt software For at kunne bruge de funktioner, der tilbydes af Microsoft SQL Server 2019, har en bruger absolut brug for en tilsvarende klientadgangslicens - f.eks. SQL Server 2019 Device...
21.524,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
5x bruger-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software For at kunne bruge alle SQL-tjenester og -funktioner i Microsoft SQL Server 2019 skal en bruger have en tilsvarende klientadgangslicens - SQL Server 2019 User CAL - med denne licens...
4.254,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
10x bruger-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software For at kunne bruge alle SQL-tjenester og -funktioner i Microsoft SQL Server 2019 skal en bruger have en tilsvarende klientadgangslicens - SQL Server 2019 User CAL - med denne...
8.545,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
25x bruger-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software For at kunne bruge alle SQL-tjenester og -funktioner i Microsoft SQL Server 2019 skal en bruger have en tilsvarende klientadgangslicens - SQL Server 2019 User CAL - med denne...
21.524,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
10x CAL'er til enheden til SQL Server 2019 som brugt software For at kunne bruge de funktioner, der tilbydes af Microsoft SQL Server 2019, har en bruger absolut brug for en tilsvarende klientadgangslicens - f.eks. SQL Server 2019 Device...
8.545,90 Kr. *

Hvad tilbyder SQL Server 2019?

Den nye SQL Server 2019 tilbyder endnu større tilgængelighed af data gennem forespørgsler på rekordtid samt en række applikationer, såsom administreret selvbetjent business intelligence og muligheden for interaktive datavisualiseringer, som yderligere øger effektiviteten af dataevaluering. Dette omfatter også levering af cloud-baserede løsninger.

Her skal især nævnes Big Data clusters, hvor der kan stilles skalerbare klynger af containere til rådighed for SQL Server samt Spark og HDFS. Som containerorkestrator anvendes open source-løsningen Kubernetes, som gør det muligt at skalere og overvåge containerne efter behov.

Det er således lige så muligt at forespørge eksterne datakilder via Big Data-klynger som at bruge data til AI (kunstig intelligens), maskinlæring og forskellige andre analyseopgaver. Ligeledes kan store og samtidig højkvalitets-relationelle datamængder let kombineres eller analyseres med Big Data.

Ligeledes kan ikke kun strukturerede, men også ustrukturerede datasæt behandles med 2019-serverudgaven, og der kan også anvendes grænseflader til SQL Server-kompatible databaser som Oracle. Desuden er det for første gang muligt at integrere Java med SQL Server 2019. Standardversionen indeholder også funktioner som Transparent Data Encryption (TDE), som krypterer forskellige data- og logfiler i realtid, og Accelerated Database Recovery (ADR).

Supplér dine behov for SQL Server 2019 CAL med Wiresoft! Med en enheds- eller bruger-CAL fra Microsoft får du adgang til de omfattende funktioner og tjenester i den aktuelle 2019-udgave samt 2016 SQL Server Standard Edition. Især små og mellemstore virksomheder nyder godt af den gunstige licensering med CAL'er i forhold til kernetilladelser. Du kan i øjeblikket finde Microsoft-enhedslicenser og brugerlicenser til SQL 2019 Standard-versionen.

Den nye SQL Server Edition 2019 i et overblik

Med SQL Server Edition 2019 får du omfattende funktioner og tjenester til behandling og beskyttelse af omfattende datamængder tilpasset nutidens tid med samtidig hurtig tilgængelighed, især hvis disse er gemt lokalt i forskellige databasesystemer.

Dette gør det muligt for personalet at foretage komplekse forespørgsler og evalueringer på kortest mulig tid, hvilket de er særligt berettiget til. Licensering med en tilsvarende CAL sikrer følsomme data mod uautoriseret adgang, både internt og eksternt, hvilket er særligt vigtigt i dag i en tid med komplekse angreb på databaser.

Yderligere funktioner i SQL Server 2019

Sammenlignet med SQL Server 2016 tilbyder 2019-versionen i standardudgaven yderligere funktioner og features, der påvirker behandling, virtualisering og beskyttelse af kritiske og komplekse datamængder.

Du kan nu forespørge omfattende datalagre i datasiloer uden først at flytte eller replikere de tilsvarende data. Intelligente databasefunktioner hjælper dig med at opdatere en SQL Server-database - uanset om det er på stedet eller i skyen. Risikoen for applikationsinkompatibilitet minimeres, hvis ikke elimineres, ved hjælp af certificering af databasekompatibilitet.

SQL Server 2019 har også indbyggede funktioner til at klassificere og beskytte dine data ved at overvåge, identificere og advare om mistænkelige handlinger. Desuden kan du ikke kun kryptere fortrolige data, men også udføre omfattende beregninger med dem. Administratorer har mulighed for at aktivere brugerdefineret dataadgang ved hjælp af roller.

De vigtigste nyskabelser i SQL Server Version 2019

Følgende innovationer gør behandlingen, virtualiseringen og beskyttelsen af følsomme data i din virksomhed endnu mere omfattende end tidligere. Du vil også få gavn af de særlige fordele ved at bruge AI-teknologier (kunstig intelligens). F.eks. kan AI- og maskinlæringsopgaver anvendes til datahentning.

Klynger af store data

Big Data-klynger gør det nu muligt at kombinere både strukturerede og ustrukturerede data ved hjælp af Apache Spark-rammen og HDFS (Hadoop Distributed File System) for at opnå nye oplysninger.

Dette giver brugerne mulighed for at implementere skalerbare klynger af SQL Server-, HDFS- og Spark-containere, der er tilgængelige på Kubernetes.

Med SQL Server Big Data-klynger kan du køre AI- og maskinlæringsopgaver på data, der er gemt i HDFS-lagringspuljerne og datapuljerne.

App-provisionering gør det muligt at provisionere applikationer som containere. Disse apps kan bruges som webtjenester, så der kan gives adgang til de data, der er gemt i en Big Data-klynge.

Databasevirtualisering i SQL Server 2019

Data, der er gemt i andre databaser som HDFS, Oracle eller i forskellige Azure-tjenester, kan nu nemt spørges ved hjælp af databasevirtualisering uden at skulle replikere eller flytte dem først. SQL Server 2019 introducerer nye konnektorer til datakilder med denne udgave.

Intelligent forespørgselsbehandling (IQP)

Intelligent Query Processing (IQP) forbedrer forespørgselsydelsen og fremskynder processerne uden yderligere ændringer i programmerne.

In-Memory OLTP (online transaktionsbehandling)

In-memory database med Online Transactional Processing giver vigtige funktioner til konfiguration af vedvarende hukommelse og hukommelsesoptimering af tempdb-metadata, hvilket også forbedrer ydeevnen for missionskritiske arbejdsbelastninger.

Altid krypteret med Secure Enclaves

Always Encrypted beskytter følsomme kundedata med sikre enklaver. Databaser på SQL Server kan nu lagres fuldstændig krypteret. Kun klienten og ejeren af disse data kan få adgang til dem.

SQL Server sprogudvidelser

Med SQL Server 2019 tillader Microsoft nu for første gang, at Java-kode kan bruges i databasestyringssystemet.

ADR - Fremskyndet database-genoprettelse

Hurtigere databasegendannelse - ADR (Accelerated Database Recovery) - forbedrer også i høj grad tilgængeligheden af databaser, hvilket især er en fordel for tidskrævende transaktioner.

Hvilke CAL'er er tilgængelige til SQL 2019? Oplysninger om Microsofts licenssystem

Microsofts licenssystem er i vid udstrækning baseret på CAL'er - Client Access Licences (klientadgangslicenser). Dette adskiller brugen (licens) af en software fra dens implementering i virksomheden. For at kunne bruge tjenesterne i Microsoft SQL Server Standard 2019 Version skal du (ud over den anden mulighed for at licensere kerner) have et tilsvarende antal CAL'er.

En CAL giver kun autoriserede brugere adgang til SQL-serveren. Tredjeparter, der ikke har en tilsvarende adgangslicens, nægtes således serveradgang, hvilket dog også betyder yderligere sikkerhed og beskyttelse af følsomme data mod uautoriseret adgang.

Forskellen mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til SQL Server Standard

Wiresoft tilbyder følgende Client Access-licenser til SQL Server Standard version 2019 til små og mellemstore virksomheder: User CAL og Device CAL - henholdsvis den brugerbaserede og enhedsbaserede licens. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste forskelle mellem de to licensmuligheder.

SQL Server-bruger-CAL

En Microsoft User CAL til SQL giver en bestemt individuel bruger adgang til den aktuelle version af SQL Server. User CAL er derfor ikke knyttet til en bestemt enhed, men kan f.eks. bruges enten fra pc'en på arbejdspladsen ELLER fra den bærbare computer eller en anden slutenhed på farten eller på hjemmekontoret. Brugerlicensering gør brugen af SQL Server særlig fleksibel.

CAL til SQL Server-enhed

Microsoft Device CAL er derimod en enhedsrelateret licens, dvs. at kun én computer er berettiget til at få adgang til SQL-serveren, f.eks. en pc i din virksomhed ELLER en bærbar computer eller en anden enhedsenhed som f.eks. en tablet. Hver autoriseret bruger kan få adgang til SQL Serveren for denne licenserede enhed. Der er ikke behov for at give individuelle brugere licens.

Hvilken type eller kombination af de to CAL-versioner, der er bedst for din virksomhed, kan naturligvis variere fra sag til sag. Antallet af medarbejdere og den foretrukne anvendelsesmetode i din virksomhed spiller en rolle:

Hvis dine medarbejdere primært har adgang til Windows SQL Server på deres egen arbejdsstation, er Device CAL den mest velegnede licenstype. Hvis medarbejderne har fleksibel adgang til SQL-serveren fra forskellige enheder eller arbejdsstationer (mobilt eller stationært), vil du have størst fordel af bruger-CAL'er.

Køb SQL Server 2019 CAL'er til en rimelig pris hos Wiresoft

Hos Wiresoft kan du finde enheds- eller bruger-CAL'er til Microsoft SQL Server version 2019 til særligt lave priser. På denne måde kan du dække eller udvide dit behov for de respektive SQL Server-licenser. Hvis du har spørgsmål om din licensering af Microsoft SQL Server Standard, er du velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter en individuel CAL-kombination til en rimelig pris for dig.

Uanset om det er en SQL-enhed eller en brugerlicens: Alle vores Microsoft-licensprodukter er originale og stammer fra den europæiske region. Hos Wiresoft har du fordel af at købe ubrugte softwarelicenser, som vi har erhvervet fra andre virksomheder og kontrolleret ægtheden for dig - mange af vores kunder har bekræftet dette. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores udvalg af SQL Server CAL'er, er du velkommen til at kontakte os: