Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10128
 • 543-06497
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
301,90 Kr. * 333,90 Kr. * (9,58% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Outlook 2016 er stadig en populær version af det velprøvede program til effektiv håndtering af den daglige e-mailtrafik samt den centrale organisering og koordinering af aftaler og kontakter, som er en af de typiske tilbagevendende opgaver i det moderne forretningsliv. Den brede vifte af funktioner i Office Business  Outlook 2016 gør det muligt at arbejde produktivt og samtidig sikkert: Den intuitive og brugervenlige grænseflade hjælper både professionelle og uerfarne brugere med at udføre alle nødvendige opgaver effektivt. Omfattende søgefunktioner for e-mails, indhold og kontakter gør det også lettere at håndtere komplekse og store datamængder. Takket være den permanente synkronisering af kontakter m.m. er brugerne altid opdateret og går aldrig glip af vigtige meddelelser eller kommende møder. Desktop

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - den alsidige software Office til håndtering af e-mail, kontakter, opgaver og meget mere - som et selvstændigt program

Microsoft Outlook 2016 er stadig en populær version af det gennemprøvede program Office til effektiv håndtering af den daglige e-mail-trafik samt den centrale organisering og koordinering af forretningsaftaler og kontakter, hvilket er en af de typiske tilbagevendende opgaver i det moderne forretningsliv.

De mange forskellige funktioner i Outlook 2016 giver dig mulighed for at arbejde produktivt og sikkert på samme tid: Den intuitivt anvendelige og brugervenlige desktop-grænseflade hjælper både professionelle og uerfarne med at udføre alle nødvendige opgaver effektivt. Omfattende søgefunktioner for e-mails, indhold og kontakter gør det også lettere at håndtere komplekse og omfattende datamængder. Den permanente synkronisering af kontakter osv. giver brugerne mulighed for at holde sig opdateret og aldrig gå glip af vigtige meddelelser eller kommende møder.

Det er også endnu hurtigere og nemmere at sende vedhæftede filer med Outlook 2016, og det giver også mulighed for at tildele individuelle rettigheder til de enkelte adressater.

Med den overskuelige navigationslinje i Outlook 2016 er alle de nødvendige funktioner til at udfylde e-mails, opgaver, kontakter og kalenderposter hurtigt tilgængelige. Den touch-optimerede grænseflade i Outlook 2016 kan nu bruges ensartet på forskellige enheder - og er endnu mere praktisk at bruge end tidligere.

MS Outlook 2016 - som ellers kun fås som en del af Office version 2016 - kan også købes hos Wiresoft som et selvstændigt program - og til en særlig lav pris. Da denne version af e-mail-programmet stadig kører under Windows 7, er det især de brugere, der fortsat ønsker at bruge dette operativsystem, der har fordel af at købe det.

I Wiresoft online shop finder du ikke kun denne 2016 version af Outlook, men også ældre eller den nyeste samt andre MS Office programmer individuelt som en købsversion - også disse særligt billige. Alle interessante funktioner i Outlook 2016 er vist i følgende detaljerede oversigt.

Vigtige og praktiske nye Outlook-funktioner

Følgende funktioner, der er integreret i Outlook 2016, hjælper især brugerne med at håndtere den daglige strøm af e-mails effektivt, herunder at finde indhold, kontakter og dokumenter hurtigt. De to vigtigste fordele ved Microsoft Outlook 2016 er at finde og sende vedhæftede filer, hvilket nu er endnu nemmere og hurtigere.

Funktion til rod

Brugere, hvis Outlook-postkasse er forbundet til en Exchange Server, vil sætte pris på fordelene ved dette smarte værktøj: Clutter - opkaldt efter det engelske ord for "clutter" - adskiller straks vigtige e-mails fra de uvigtige, når de ankommer, og sorterer dem automatisk i deres egen "junk email" og deaktiverer potentielt farligt indhold som f.eks. usikre links eller malware. Som en påmindelse sender Outlook en daglig oversigt over alle e-mails, der er gemt der. Det giver brugerne mulighed for at fokusere på de virkelig vigtige meddelelser.

Denne funktion skal aktiveres separat, dvs. den kan også deaktiveres efter behov. Clutter gemmer en brugers adfærd og genkender, hvilke e-mails der åbnes først, hvilke der læses senere eller helt ignoreres. Sådanne e-mails flyttes derefter automatisk til uønsket mappe. På denne måde lærer programmet selvstændigt og fortsætter med at forbedre sine egne søgefiltre og kriterier.

Konfigurer virtuelle søgemapper i Outlook 2016 for at finde meddelelser eller andre elementer hurtigere

En virtuel søgemappe filtrerer alle e-mails eller elementer, der matcher et bestemt foruddefineret søgekriterium, og viser dem derefter samlet. En søgemappe "Ulæste meddelelser" indeholder f.eks. alle ulæste e-mails i en Outlook-postkasse, selv om de er gemt i helt andre mapper. Den kan også bruges til at søge efter personer og kontakter.

Outlook-søgningen kan også ændres ved hjælp af rullelisten "Nyt søgeområde", som straks ændrer den aktuelle mappe eller postkasse.

Forbedret adressebog

Det er nu også endnu hurtigere at vælge den rigtige modtager for en e-mail med Outlook 2016. Når du indtaster et navn eller klikker i "Til"-feltet, foreslår programmet passende kontakter fra adressebogen eller dem, som brugeren oftest kommunikerer med.

Find vedhæftede filer endnu hurtigere

Microsoft Outlook 2016 gør det endnu nemmere og dermed hurtigere at vælge filer, der sendes som vedhæftede filer til en e-mail: Ved at klikke på "Vedhæft fil" får brugeren vist en liste over alle filer, der sidst blev brugt. Hvis den relevante fil er blandt dem, kan den vedhæftes igen med et enkelt klik. Dette forkorter besværlige søgeprocesser betydeligt.

Vedhæftede filer indeholder også deres egen drop-down menu med forskellige funktioner til at åbne, gemme, kopiere eller slette dem med et enkelt klik.

Send vedhæftede filer endnu hurtigere

Det er også endnu hurtigere at sende store filer med Microsoft Outlook 2016: OneDrive og SharePoint gør det muligt. Filer, der er gemt online, behøver ikke længere at blive uploadet separat i en e-mail, men kan sendes i form af et link. Denne funktion fremskynder ikke kun afsendelsen af "tunge" vedhæftede filer, men reducerer også mængden af data i e-mail-boksen. Derudover kan de enkelte filer, der er gemt i OneDrive, også tildeles specifikke delingsrettigheder til adressaterne.

"You wish" - guiden (Tell Me)

Guiden "Fortæl mig", der er integreret i menubåndet på Office 2016, hjælper især uerfarne brugere med at finde eller bruge Outlook-funktioner; den kan genkendes på ikonet i form af en pære, ved siden af hvilken der er et indtastningsfelt. Her skal brugeren blot indtaste, hvad han leder efter, eller hvad han vil gøre, og "Tell Me" viser, hvordan man gør det, og hvor den funktion, han leder efter, er placeret i båndet, og om nødvendigt tilbyder den også yderligere støtte til mere komplekse handlinger.

Indsigt" Assistent

Assistenten "Insights" - "Intelligent opslag" på tysk - er tilgængelig for brugere i Outlook 2016 for at få en forklarende definition eller yderligere oplysninger om enkelte termer eller detaljer i en e-mail. Ved at klikke på den tilsvarende ordlyd aktiveres den Bing-understøttede intelligente søgning, og resultatet vises direkte i Outlook, uden at brugeren behøver at skifte til internettet.

Touch-optimeret, ensartet grænseflade i Outlook 2016

Med foreningen af Outlook 2016 og de andre programmer på Office er de blevet optimeret til touch-betjening på Windows 10.

Outlook er endnu nemmere at bruge takket være den nye integration af swipe-bevægelser. For handlingerne "Markér som læst", "Slet", "Markér", "Arkivér" og "Ingen" kan du tildele bevægelserne "Stryg til venstre" og "Stryg til højre". På denne måde kan f.eks. en e-mail slettes fra postkassen eller en aftale oprettes fra den. I så fald vil den pågældende e-mail blive vist igen i postkassen, inden aftalen starter.

Nye funktioner i Outlook 2016 for administratorer:

Administratorer vil bl.a. være glade for følgende to funktioner, som yderligere forbedrer datasikkerheden og abonnentbeskyttelsen:

 • Understøttelse af multi-faktor-autentifikation (MFA) i Outlook 2016 gennem integration med Active Directory Authentication Library beskytter organisationer yderligere mod tyveri af vigtige data som følge af mistede eller stjålne legitimationsoplysninger, idet MFA giver et sikkert alternativ til adgangskoder - og sikkerhed med et enkelt klik for alle Office apps.
 • Hvis du vil bruge en forbindelse til Microsoft Exchange Server, skal du nu konfigurere AutoDiscovery på forhånd, hvilket erstatter den tidligere registrering. Outlook henter derefter forbindelsesindstillingerne for Exchange direkte fra AutoDiscovery. Dette gør profilerne endnu mere pålidelige, samtidig med at det minimerer de trin, der er nødvendige for at konfigurere brugere og provisionering.

Systemkrav til Outlook 2016

Outlook 2016 er tilgængelig på Windows i både 32-bit og 64-bit versioner. Microsoft anbefaler at installere 32-bit versionen, fordi den er mere kompatibel med mange andre programmer og tilføjelser, der kan bruges sammen med Outlook eller de andre Office programmer.

 • Operativsystemer: Windows 7 eller højere, Windows Server 2012 R2 eller Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2 (Windows XP og Vista understøttes ikke længere)
 • Processor: x86 eller x64 bit-processor med 1 GHz og SSE2
 • Hukommelse: 1 GB RAM (32-bit), 2 GB RAM (64-bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3,0 GB ledig
 • Skærm: mindst 1024 x 768
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort er påkrævet for hardwareacceleration af grafik

Køb Outlook 2016 som et enkelt program fra Office Suite til en rimelig pris fra Wiresoft

Outlook 2016 er en klassisk del af Office-suiterne fra Microsoft - den mangler dog i Home & Student-udgaven - og er normalt ikke tilgængelig separat fra en tilsvarende Office-pakke som et enkelt program. I Wiresofts softwarebutik kan Outlook 2016 dog også købes som et selvstændigt program - i modsætning til de fleste andre sælgere af Microsoft-software.

Så når du køber Outlook 2016-software med Wiresoft, får du dobbelt fordel, hvis du ikke har brug for det andet Office 2016-program, fordi du får softwaren 1. enkeltvis og 2. til en særlig lav pris! Ud over private brugere og selvstændige er software-køb af Outlook 2016 fra Wiresoft derfor også en særlig økonomisk løsning for mindre virksomheder.

Dine fordele ved at købe en enkeltlicens af Outlook 2016 er derfor: Du køber en enkeltbrugerlicens fra Wiresoft, som ikke forpligter dig til et abonnement med betalte og i det lange løb dyre opdateringer, og der er desuden ingen begrænsninger i funktionaliteten. Denne købsversion er kun registreret til dig.

Sikker køb af software hos Wiresoft: Brugt software fra Wiresoft er helt lovligt - og uden risiko for dig: For det har den europæiske lovgiver udtrykkeligt bekræftet! Alle Microsoft-programmer, der udbydes til salg hos Wiresoft, uanset om de er en del af en volumenlicens eller såkaldt brugt software, er også blevet testet for deres faktiske anvendelighed uden tidsbegrænsninger eller andre begrænsninger, så de kan bruges på din pc i ubegrænset tid efter installationen.

En enkeltbrugerlicens til Outlook 2016, der tilbydes i softwarebutikken, kommer normalt fra en større volumenlicens, som bruges af virksomheder, eller det er en brugt software, der ikke længere bruges af den tidligere køber og derfor er blevet afinstalleret, så den frit kan genbruges. Det betyder også, at programmets funktionalitet er 100 % anvendelig, da denne standalone-software er fuldstændig identisk med Outlook 2016, som også er inkluderet i Office Suite 2016.

Som en velrenommeret forhandler af brugt Microsoft-software tilbyder Wiresoft også kun sådanne Microsoft-programmer i komplette versioner, som er identiske med de versioner og udgaver, der er tilgængelige i den almindelige handel.

I Wiresoft Software Shop finder du Outlook 2016 og de andre versioner samt de andre Office-programmer til salg, samt mange andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om Outlook 2016 eller et andet program fra Office, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier