Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core Suppler dine licensbehov for Windows Server 2019 Standard fleksibelt med 2-Core-pakkerne fra Wiresoft! Standard Edition af Windows Server 2019 er udviklet specielt til brug i mindre...
402,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Fuldend dine Windows Server 2019 Datacenter-licensbehov med 2-Core-pakker fra Wiresoft! Datacenter-udgaven af Windows Server 2019 er specielt designet til brug i større, moderne datacentre:...
2.491,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-core Serveroperativsystemet Windows Server 2019 Datacenter tilbyder maksimal virtualisering ved at kombinere lokale miljøer med Azure - med mange hybridfunktioner, høj ydeevne og ekstra...
20.308,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Du kan nemt og bekvemt licensere din Windows Server 2019 Standard Edition med en pakke med 16 kerner fra Wiresoft! Standard Edition af Windows Server 2019 dækker allerede de typiske...
2.674,90 Kr. *

Windows Server 2019 - de vigtigste nye funktioner og egenskaber

Sammenlignet med 2016-versionen af Windows Server tilbyder Windows Server 2019 en række forbedringer og tilføjelser, der løfter både sikkerheden og mulighederne for virtualisering til et nyt niveau.

De hybride funktioner, der er integreret i 2019-serverversionen, muliggør endnu større integration og brug af Microsoft Azure-tjenester i det lokale datacenter. Tjenester som Azure Backup, Azure Site Recovery samt Azure Update Management og Azure Network Adapter kan nu bruges. Azure Network Adapter giver dig den fordel at forbinde en lokal server med et virtuelt Azure-netværk i Azure Cloud.

Nedenfor finder du en oversigt over de vigtigste nye tjenester i Windows Server 2019:

Understøttelse af Kubernetes og udvidet understøttelse af Linux

Windows Server platform 2019 understøtter ligesom den tidligere version containere eller Kubernetes. Nu er det også muligt at bruge Linux- og Windows-containere parallelt, der styres med Kubernetes. Kubernetes er også blevet udvidet til at omfatte nye funktioner som f.eks. containernetværk. De individuelle billeder for containere blev også forbedret. Container-image "windows" blev tilføjet, som har en bredere vifte af funktioner end de tidligere images.

Hyperkonvergeret infrastruktur (HCI)

HCI-platforme er ideelle til server- og desktopvirtualisering, de er relativt nemme at implementere og administrere, og de kan også skaleres. Windows Server 2019 tilbyder også nye funktioner i forhold til 2016-versionen, som i høj grad forenkler kompleksiteten og implementeringen af it-infrastrukturer.

Nye tjenester til softwaredefinerede netværk (SDN)

Software Defined Networking tilbyder også en række forbedringer og tilføjelser i 2019-versionen. Blandt de nye funktioner her er overvågning af firewalls og muligheden for at peere to netværk og samtidig forbinde dem problemfrit. Encrypted Networks tilbyder sikker kryptering af virtuelle netværk ved hjælp af DTLS (Datagram Transport Layer Security), hvilket kan forhindre manipulation og aflytningsforsøg.

Analysefunktioner med System Insights

Windows Server 2019 tilbyder forudsigende analysefunktioner med System Insights. Med støtte fra en maskinlæringsmodel kan data fra serversystemet, f.eks. værdier for ydeevne og hændelser, evalueres, og der kan laves præcise prognoser for at reducere den krævede indsats i forbindelse med reaktiv styring af Windows Server-instanser, f.eks. i tilfælde af flaskehalse i ydeevnen.

Øget sikkerhed for følsomme data i Windows Server 2019

Trusler mod eller beskyttelse af infrastruktur og følsomme arbejdsbelastninger er fortsat en høj prioritet for alle moderne virksomheder. Til dette formål er værktøjer som f.eks. en domænecontroller og afskærmede VM'er nu tilgængelige i Windows Server 2019. Desuden er der blevet tilføjet nye funktioner til Windows Defender, f.eks. Exploit Guard, som er en del af Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) og gør det muligt at overvåge adgangen til netværket og de dokumenter og mapper, der er placeret der. Desuden gør Azure AD-sikkerhedsfunktioner som Azure AD Banned Passwords og Azure AD Password Protection det muligt at beskytte det lokale Active Directory.

Andre funktioner, der kun er inkluderet i 2019 Datacenter serverudgaven, er beskrevet i den følgende sammenligning.

Sammenligning mellem Windows Server 2019 Standard og Datacenter

Selv om de to serverudgaver Standard og Datacenter har næsten det samme funktionsudbud, er de forskellige i de respektive virtualiseringsmuligheder. Hvilken udgave af Windows Server 2019, der er bedst egnet i hvert enkelt tilfælde, afhænger derfor primært af graden af virtualisering i virksomheden.

Der er således nogle forskelle, der har indflydelse på beslutningen om at købe en bestemt udgave: Hyper-V er f.eks. stærkt begrænset i Standard-udgaven, ligesom brugen af Storage Spaces Direct og lagerreplikation; kun Datacenter-udgaven tilbyder alle tjenesterne her.

Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Standard er velegnet til mindre og større virksomheder, der har brug for mere avancerede funktioner. Understøttelse af containere i ubegrænset antal er inkluderet i Standard-udgaven. Når du bruger Hyper-V-containere, skal du dog være opmærksom på, at der kun er tilladt to containere, da Standard-udgaven kun tillader to virtuelle maskiner (VM'er).

Standard Edition har en RAM-grænse på 24 TB og ingen CPU-grænse, med et minimum på 16 kerner pr. server og 8 kerner pr. processor.

Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 Datacenter tilbyder det bredeste funktionssæt af alle udgaverne med næsten ubegrænsede virtualiseringsrettigheder, og denne version er ideel til virksomheder med store it-arbejdsbelastninger og høj virtualisering.

Som i standardudgaven er RAM-grænsen her 24 TB, og antallet af kerner er ubegrænset. Antallet af virtuelle maskiner og Hyper-V-containere er dog ubegrænset.

De vigtigste forskelle mellem Standard- og Datacenter-serverudgaverne er følgende:

Afskærmede virtuelle maskiner (Shielded VM)

Shielded Virtual Machines gør det muligt at oprette og beskytte meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer. Shielded VM forsegler virtuelle servere og forhindrer uautoriserede personer i at få adgang til og kopiere kritiske data fra en virtuel maskine, som f.eks. er outsourcet til en offentlig sky, og derefter starte den på en fremmed server. Shielded VM giver således en pålidelig beskyttelse mod misbrug og tyveri af data.

Softwarebaserede netværk

SDN - Software Defined Networking - til Windows Server 2019 muliggør central konfiguration og dynamisk styring af fysiske netværksenheder - f.eks. routere og switche - samt virtuelle enheder - f.eks. gateways.

Opbevaringsfunktioner

Storage Spaces Direct og Storage Replica

Afhængigt af serverudgaven tilbyder Windows Server 2019 et forskelligt omfang af lagerfunktioner, hvor kun Datacenter Edition understøtter alle relevante funktioner i Windows Server 2019. Standard Edition har f.eks. ikke Storage Spaces Direct, men har Storage Replica.

Storage Replica til Windows Server

Storage Replica i Windows Server 2019 minimerer nedetid med katastrofeberedskab og forhindrer tab af data på filsystemniveau. Her understøttes både synkron og asynkron replikering af Storage Replica: Med synkron replikering spejler Storage Replica data på fysiske lokationer med fejlsikrede volumener; med asynkron replikering spejles data mellem lokationer ved hjælp af netværksforbindelser med højere latenstid.

Storage Spaces Direct (S2D) - kun i servere i datacentre

Med Storage Spaces Direct kan serveres lokale datalagring kombineres til en virtuel klynge. I denne klynge har knuderne forskellige fysiske databærere, som også kan være forskellige databærersystemer. Kommunikationen mellem de enkelte databærere foregår ved hjælp af SMB-protokollen. S2D forenkler ikke kun opsætningen og administrationen af softwaredefinerede lagringssystemer (SDS), men gør det også muligt at skabe skalerbare og meget tilgængelige lagringssystemer.

Minimumskrav til hardware til Windows Server 2019

Følgende minimumskrav er nødvendige for at sikre en sikker og problemfri drift afWindows Server 2019. De faktiske krav afhænger i hvert enkelt tilfælde af den respektive systemkonfiguration og de installerede applikationer.

RAM: 512 MB

2 GB for server med installationsmuligheden "desktop display

Plads på harddisken: 32 GB

Krævet processorhastighed: 1,4 GHz med 64Bit

Grafikkort med understøttelse af Super VGA: 1.024 x 768 Px

Licensering af Windows Server 2019 Standard og Datacenter

Microsoft tilbyder licensmodellen for Windows Server 2019 Standard- og Datacenter-udgaverne udelukkende via antallet af kerner. Som i forgængeren 2016 er Microsofts licensering pr. kerne baseret på to CPU-kerner som minimumsenhed i hvert enkelt tilfælde. Ud over hardwaren (core-licens) skal klienterne, der får adgang til Windows Server 2019, også have en licens (CAL'er).

Hvordan fungerer den centrale licensering af Windows Server 2019?

Licenseringen af Windows Server 2019 er altid baseret på den fysiske hardware. Hver licens dækker to fysiske processorkerner. Både Windows Server 2019 Standard Edition og Datacenter Edition licenseres på baggrund af antallet af processorkerner på den fysiske server, som serveroperativsystemet skal installeres på.

I henhold til Microsofts licensregler gælder en minimumslicens på 8 kerner pr. processor - uanset det faktiske antal kerner, som kan være lavere. Ved licensering af en server med 2 processorer skal der således betales mindst 16 kerner, så der kræves 8 licenspakker med 2 kerner.

Yderligere licenskrav til Windows Server 2019

Hver Standard-server med Windows Server 2019-licens har ret til at køre maksimalt to Hyper-V-instanser pr. kernelicens. Men hvis der er behov for flere Hyper-V-instanser i Standard Edition, skal alle aktive kerner licenseres igen.

Windows Server 2019 Datacenter-versionen er der derimod ingen grænse for antallet af virtuelle maskiner. Det er en forudsætning, at alle processorkerner på serveren er licenseret.

En server, der er licenseret til 16 kerner, kan højst køre 2 Windows-servere. Til udførelse af 3 Windows-servere er der behov for en licens på 32 kerner. Der kræves dog ingen ekstra licens for Linux-instanser.

Køb Windows Server 2019 Editions til en rimelig pris hos Wiresoft

Windows Server 2019-udgaverne fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaver. Afhængigt af, om du vil supplere eksisterende licenser til Windows Server 2019 eller licensere dine servere med den nye udgave, kan du vælge mellem ekstra licenser med 2 kerner eller individuelle volumenlicenser fra 16-kernede pakker til standard- og datacenterudgaverne. Wiresoft tilbyder således billige ubrugte licenser fra virksomheder, der er købt lovligt.

Når du køber Windows Server 2019-licenser fra Wiresoft, får du derfor kun ubrugte originale licenser, der kommer fra europæiske virksomheder og derfor er kompatible. De er tidligere blevet grundigt kontrolleret af Wiresoft for autenticitet og fejlfri funktionalitet. Mange tilfredse Wiresoft-kunder bekræfter dette. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om dine licensbehov for Windows Server Edition 2019 Standard og Datacenter.