Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10152
 • 7NQ-01564
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
13.693,90 Kr. * 15.214,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 2 Core 
Mindste licensering 4 Core Pro Server
CAL Ikke påkrævet
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Udgaven SQL Server 2019 Standard 2-Core  er i øjeblikket den mest opdaterede version af den globalt anvendte pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft, fordi den indeholder alle de i dag vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner, der er nødvendige i en moderne virksomhed, som f.eks. bruger varestyringssystemer, ERP-software eller CRM-systemer osv. og skal kunne stole på et kraftfuldt relationelt databasesystem Management (RDMS), der kan opfylde alle disse krav og også er Cloud-dygtigt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core

SQL Server 2019 Standard 2-Core-udgaven er i øjeblikket den mest opdaterede version af Microsofts pålidelige relationelle dataplatform, der anvendes over hele verden, fordi den leverer alle de i øjeblikket vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner, der er nødvendige i en moderne virksomhed, som f.eks. bruger varestyringssystemer, ERP-software eller CRM-systemer osv. og som skal kunne stole på et kraftfuldt relationelt databaseadministrationssystem (RDMS), der kan opfylde alle disse krav og også er cloud-egnet.

SQL Server Standard Edition 2-Core er en grundlæggende database til datastyring og business intelligence, som især små og mellemstore virksomheder kan bruge til at køre typiske forretningsapplikationer på en pålidelig måde. Standard Edition tilbyder forskellige udviklingsværktøjer til dette formål, som er beregnet til både lokal brug og cloud, og giver mulighed for effektiv databaseadministration med et minimalt behov for it-ressourcer.

Højskalerbare cloud-tjenester samt Always Encrypted med sikre enklaver og udvidelsesmuligheder - herunder integration af Java-sprog - er blandt de vigtige integrerede funktioner her. Den omfattende integration af Hadoop Distributed File System (HDFS) med Apache Spark samt andre analyseværktøjer, der understøttes fuldt ud af Microsoft, forenkler administrationen af dine omfattende data i form af Big Data-klumper i SQL Server 2019 Standard. Derudover er der brug af containere til hele datalageret i alle processer - fra udvikling til produktion.

Desuden gør denne SQL Server Edition det muligt at nedbryde datasiloer uden først at skulle flytte eller replikere dataene. Certificering af databasekompatibilitet undgår applikationsinkompatibilitet og gør det muligt at opdatere din SQL Server-database ikke kun lokalt, men også i periferien og i skyen.

Med hensyn til sikkerhed og overholdelse har du også integrerede funktioner til klassificering og beskyttelse af dine data: SQL Server 2019 overvåger disse pålideligt og advarer mod mistænkelige aktiviteter.

Core-baseret licensering - som er beskrevet her - er også mulig for SQL Server 2019 Standard Edition, hvilket er særligt attraktivt for større virksomheder eller organisationer med tilsvarende mere kraftfulde servere, og hvor serverlicens/CAL-varianten derfor ikke kan anvendes.

Hos Wiresoft finder du SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition som fuldt funktionel brugt software til en væsentlig lavere pris end ny software - samtidig tilbyder den alle de kendte fordele med hensyn til funktionalitet, ydeevne og sikkerhed. Nedenstående oversigt indeholder detaljerede oplysninger om de nye funktioner i SQL Server 2019 Standard 2-Core samt Microsofts licensbetingelser for SQL Server-software.

Hvad er nyt i SQL Server 2019 Standard 2-Core? Sammenligning med den tidligere version af SQL Server 2019 Standard

Sammenlignet med sin forgænger er SQL Server 2019 Standard-versionen ikke kun kendetegnet ved en udvidelse af funktioner og egenskaber og forbedret ydeevne samt bedre skalerbarhed, men også ved tilføjelsen af en lang række innovative funktioner - bl.a. med nye analyseværktøjer, der også kan behandle og vurdere store datamængder, som det er typisk for Big Data Management, hurtigt og pålideligt, så de er omfattende tilgængelige for de respektive virksomhedsapplikationer.

Med SQL Server 2019 Standard 2-Core 2-Core kan du nu flytte dine Big Data-arbejdsbelastninger til SQL Server - tidligere var det kun muligt at administrere på andre Hadoop-baserede lokale platforme.

På samme måde kan eksterne databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS og Azure Data Lake nu forespørges ved hjælp af indbyggede konnektorer uden at skulle flytte eller replikere dataene fysisk først.

Desuden er funktioner som intelligent forespørgselsbehandling og accelereret databasegendannelse også tilgængelige i SQL Server 2019 Standard 2-Core, hvilket resulterer i en enorm stigning i ydeevnen. Yderligere funktioner er beskrevet i den følgende oversigt.

De innovative funktioner i SQL Server 2019 Standard 2-Core med et overblik

Blandt de særligt bemærkelsesværdige funktioner i SQL Server 2019 Standard 2-Core til omfattende databehandling er, ud over klyngedannelse af data, overvågning til systematisk registrering under logning og målinger samt intelligent behandling af søgeforespørgsler. Især Big Data-klynger udvider brugen af data på mange måder.

Virtualisering af data med Big Data Cluster

Især med integrationen af Big Data-klynger i SQL Server 2019 Standard 2-Core er der nu en lang række muligheder for brug, analyse og tilrådighedsstillelse af store datamængder:

 • Big Data Clusters gør det muligt at implementere skalerbare klynger af SQL Server-, Spark- og HDFS-containere baseret på Kubernetes. Disse kører også parallelt, så data fra Transact-SQL eller Spark kan læses, skrives og behandles samtidigt.
 • SQL Server PolyBase gør det muligt at søge i datasiloer af eksterne datakilder uden først at skulle flytte eller kopiere dataene.
 • Datasøer i SQL Server 2019 Standard: Den skalerbare HDFS-lagringspool kan bruges til at gemme Big Data fra forskellige eksterne kilder. Når de er lagret som Big Data-klynger, kan dataene analyseres og også kombineres med relationelle data.
 • Data Mart giver horisontal skalering af SQL Server Big Data-klynger, hvilket forbedrer ydeevnen for dataanalyse. Dette giver også mulighed for at lagre data fra flere kilder i cache via datapuljeknuder.
 • AI- og maskinlæringsopgaver kan nu køres på SQL Server Big Data-klynger i HDFS-lagringspuljer.
 • Spark og de integrerede AI-værktøjer kan bruges sammen med bl.a. R, Python, Scala og Java.
 • App Provisioning gør det muligt at levere applikationer i SQL Server Big Data-klynger som containere og apps i form af webtjenester. Disse kan dermed få adgang til de data, der er gemt i Big Data-klyngen.

Forbedret ydeevne SQL Server 2019 Standard 2-Core

Med hensyn til skalerbarhed og ydeevne for visse funktioner samt høj tilgængelighed gælder bl.a. følgende specifikationer for SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition:

 • Intelligent Database forbedrer forespørgselsydelsen med en række databasefunktioner, f.eks. intelligent forespørgselsbehandling, uden at det er nødvendigt at ændre programmerne. Dette omfatter forsinket kompilering af tabelvariabler samt inlining af brugerdefinerede skalarfunktioner og nested execution med tabelværdifunktioner.
 • Forskellige funktioner til in-memory-databaser med in-memory OLTP1, hybrid buffer pool og buffer pool-udvidelse samt understøttelse af persistent hukommelse og hukommelsesoptimerede tempdb-metadata - forbedrer ydeevnen for missionskritiske arbejdsbelastninger.
 • Plus Højere skalerbarhed og ydeevne med columnstore, store objektbinærfiler i grupperede columnstore-indekser, in-memory-database og understøttelse af vedvarende hukommelse, stretch-database, understøttelse af op til 50 instanser, partitionering af tabeller og indekser og datakomprimering, parallel behandling af partitionerede tabeller og flere filestream-containere.
 • Høj tilgængelighed med Server Core-understøttelse, logforsendelse, databasespejling og snapshot, sikkerhedskopikomprimering, Always on-failover clusterinstanser, failover-server til disaster recovery og forbedret databasegendannelse og krypteret sikkerhedskopi.
 • Always Encrypted beskytter ikke kun følsomme kundedata med sikre enklaver, men gør det også muligt at udføre mere komplekse operationer på sikre databasekolonner. Disse udvider også tillidsgrænsen fra klientapplikationer til serversiden, uden at SQL Server, operativsystemet, databaser eller en systemadministrator kan få adgang til dem, hvilket gør det muligt at udføre operationer med følsomme data i klartekst på en sikker måde.
 • Sikkerhed på række-niveau med dynamisk datamaskering, gennemsigtig databasekryptering og udvidelig nøglehåndtering samt dataklassificering og overvågning og brugerdefinerede roller.

Grænser for skalering af SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition:

De følgende oplysninger gælder primært for Standard-udgaven.

Den maksimale computerkapacitet, der kan bruges af en enkelt instans af SQL Server 2019 Standard:

 • SQL Server-databasemotor: mindre end 4 sokler eller 24 kerner
 • Analysis eller Reporting Services: mindre end 4 sockets eller 24 kerner

Den maksimale hukommelse, der kan bruges af en enkelt instans af SQL Server-databasemotoren:

 • Bufferpulje: 128 GB
 • Columnstore-segmentcache: 32 GB
 • Rapporteringstjenester: 64 GB
 • Analysis Services: 16 GB2 (tabular) eller 32 GB (MOLAP)

Maksimal størrelse på den relationelle database for SQL Server 2019 i Standard-udgaven:

 • 524 PB

Licensering af SQL Server 2019 Standard i henhold til serverkerner

For SQL Server 2019 Standard-udgaven er den centrale licensering, som Microsoft introducerede med 2016-serverversionen, valgfrit tilgængelig. I modsætning til ældre versioner, hvor antallet af kerner i en processor var irrelevant for licenseringen, gælder der nu en anden licensmetrik: Ved kernebaseret licensering danner antallet af kerner grundlaget for fastlæggelsen af licenskravet med de tilsvarende 2-kernede pakker. Der kan således licenseres to kerner med én kernelicens, i modsætning til tidligere, hvor der kun var behov for én licens pr. processor.

Det samlede licensbehov for en server er således et resultat af det maksimale antal kerner, idet hver fysisk kerne i en server kræver sin egen licens. I princippet er det mindste antal licenser pr. server 8, så Microsoft har defineret følgende betingelser:

 • 1. Hver fysisk processor er beregnet med mindst 8 kerner.
 • 2. Hver fysisk server er beregnet med mindst 16 kerner.
 • 3. Alle fysiske og aktive kerner er licenseret i henhold til betingelserne 1 og 2.
 • 4. Core-licenser til SQL Server 2019 Standard fås altid som pakker med 2 stk.

Software- og hardwarekrav til at køre SQL Server 2019 Standard 2-Core

For at kunne bruge SQL Server 2019 Standard i et passende driftsmiljø skal følgende software- og hardwarekrav være opfyldt:

 • Understøttede styresystemer: mindst Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Plads på harddisken: mindst 6 GB - afhængigt af de installerede SQL Server-komponenter i hvert enkelt tilfælde
 • Arbejdshukommelse: mindst 4 GB
 • Grafik: Super VGA-grafikkort med en opløsning på mindst 800x600 pixel
 • Processortype: x64-processor - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon med Intel EM64T, Intel Pentium IV med EM64T
 • Processorhastighed: mindst 1,4 GHz - anbefales: 2,0 GHz eller hurtigere

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core som Wiresoft brugt software

Den brugte software til SQL Server 2019 Standard 2-Core, der tilbydes af Wiresoft, adskiller sig ikke fra en ny serverlicens med hensyn til brugervenlighed - også fordi softwaren ikke slides op. Typiske spørgsmål om brugte SQL Server-licenser er:

Hvor kommer den brugte SQL Server 2019 Standard 2-Core-licens fra?

Den brugte SQL Server 2019 Standard 2-Core licenssoftware, der tilbydes i Wiresoft Shop, kommer fra virksomheder, der normalt har købt den som ny og solgt den videre til Wiresoft. Ved videresalg eller tilbud i Wiresoft-shoppen markeres dette som brugt software, men det kan bruges som en ny licens.

Er der købersikkerhed for brugte SQL Server 2019 Standard 2-Core-licenser?

Ja: Wiresofts brugte software til SQL Server 2019 Standard 2-Core tilbyder kunderne de samme fordele som ved køb af sammenlignelig ny serversoftware: Købersikkerhed gennem øjeblikkelig download efter afsluttet køb og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende gyldige licensnøgle.

Er køb og brug af brugt SQL Server 2019 Standard 2-Core-software lovligt?

Ja: Hos Wiresoft kan du stole på, at kunderne ikke kun køber SQL Server 2019 Standard 2-Core som brugt software, men også at den faktiske brug ikke overtræder nogen love, fordi: Denne tilbudte software kommer fra en virksomheds licensbeholdning. Dette er vigtigt, fordi den gyldige jurisdiktion ikke kun tillader handel med Microsofts brugte software, men også brugen af den; dette er allerede blevet bekræftet flere gange af forskellige domstolsafgørelser.

Hvilke andre fordele har den brugte SQL Server 2019 Standard 2-Core-software?

Brugt software fra Wiresoft har den økonomiske fordel for vores kunder, at det giver dem mulighed for at opdatere deres softwarelagre meget billigere for at være opdateret. Dette afspejles også i driftsomkostningerne, fordi brugt software fra Wiresoft også giver revisionssikkerhed på grund af den komplette verifikation af alle købere!

Hos Wiresoft finder du ikke kun SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition som billig brugt software, men også Standard Edition med Server/CAL-licensering samt andre udgaver af SQL Server 2019 og ældre versioner af Microsoft SQL Server.Wiresofts brede portefølje af brugt software omfatter også mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om din kernebaserede licensering af SQL Server 2019 Standard eller en anden udgave, er du velkommen til at bruge vores ekspertrådgivning via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier