Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 16 for Windows er et uundværligt værktøj for enhver virksomhed. Det giver medarbejderne mulighed for at arbejde fra hvor som helst og på hvilken som helst enhed. Med VMware Workstation Pro 16 kan du køre flere...
1.048,90 Kr. *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 15 til Windows er en kraftfuld Desktop virtualiseringssoftware, der giver dig mulighed for at køre flere operativsystemer på én computer. Den er ideel til softwareudviklere, testere og it-professionelle, der har...
899,90 Kr. *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS
Som kunde af VMware Workstation Pro 14 for Windows er jeg meget tilfreds med denne softwares ydeevne og funktioner. Muligheden for at køre flere operativsystemer samtidig på min computer er yderst nyttig, og brugergrænsefladen er nem at...
751,90 Kr. *
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
Sådan bruger du VMware Workstation Pro 17 Alle programmer, der kører på en Standard-pc, kan køre på en virtuel VMware Workstation Pro-maskine. VMware Workstation Pro 17 er en komplet pc med fuld netværks- og enhedsfunktionalitet. Hver...
1.338,90 Kr. *

Hvad kan Workstation Pro gøre?

VMware Workstation Pro tilbyder en bred vifte af funktioner og værktøjer til at designe software til enhver slutenhed samt platforme eller clouds og til at teste den i de mest forskellige miljøer. Workstation Pro fungerer som et datacenter, der kører på en enkelt pc. Afhængigt af versionen er følgende funktioner og egenskaber inkluderet i Workstation Pro :

 • Samtidig kørsel af flere operativsystemer på en enkelt pc: Med VMware Workstation Pro kan der ikke kun oprettes rigtige Linux- og Windows VM'er, men også andre Desktop-, tablet- og miljøer, herunder simulering af et virtuelt netværk og netværksforhold. De VM'er, der oprettes, kan også bruges til kodeudvikling, løsningsarkitektur og test af applikationer.
 • Opret en sikker forbindelse til vSphere, ESXi og andre Workstation servere: VMware Workstation Pro kan bruges til at starte og styre ikke kun virtuelle maskiner, men også fysiske værter. Disse kan bruges som Remote-værter til at udføre typiske administrationsopgaver som f.eks. nedlukning og genstart, strømstyring, aktivering af vedligeholdelsestilstand og oprettelse af nye virtuelle maskiner.
 • Med den gennemprøvede indbyggede VMware hypervisor er det nemt at overføre VM'er mellem lokale pc'er, hvilket yderligere bidrager til at øge udviklerens produktivitet.
 • Etstort antal udviklings- og testfunktioner til stort set alle platforme: Workstation Pro understøtter ikke kun hundredvis af forskellige operativsystemer, men er også kompatibel med forskellige Cloud- og containerteknologier, såsom Docker og Kubernetes.
 • Høj beskyttelse ved at isolere miljøer: Workstation Pro har en af de mest sikre hypervisorer, der tilbyder effektive funktioner til it-sikkerhedseksperter, herunder oprettelse af en sikker anden desktop med forskellige indstillinger for databeskyttelse, netværkskonfigurationer og værktøjer samt forskellige kriminaltekniske værktøjer til at identificere sårbarhederne i et operativsystem.

Andre funktioner på Workstation Pro

Workstation Pro tilbyder betydeligt flere funktioner og muligheder end Workstation player, som ikke gør det muligt at køre flere virtuelle maskiner samtidig. Afhængigt af den anvendte version af Workstation Pro er følgende funktioner også inkluderet:

 • Simpelt SSH-login med et museklik, forbindelsesdataene skal kun indtastes første gang.
 • Med Workstation Pro kan virtuelle maskiner krypteres, og krypterede virtuelle maskiner kan køres. Desuden kan brugerrettighederne begrænses for at konfigurere virtuelle maskiner.
 • Virtuelle netværk af Windows -værter kan omdøbes, herunder DHCP, NAT, IP-adresser, LAN-segmenter, Samba (Linux) og simulering af pakketab og latenstid.
 • Med snapshots-funktionen kan testere og udviklere nulstille en virtuel maskine til dens tidligere tilstand efter ændringer eller opdateringer.
 • Kloning af virtuelle maskiner er mulig i to varianter: Sammenkædede kloner er kopier af en virtuel maskine, der deler en virtuel harddisk; fulde kloner er derimod komplette kopier af en virtuel maskine eller kopier af virtuelle harddiske.
 • Med Workstation Server i VMware Workstation Pro kan delte eller Remote VM'er eksekveres og bruges af andre VMware arbejdsstationer via et netværk.
 • Med vctl, det nye kommandolinje-grænsefladeværktøj, kan lokale OCI-containere og Kubernetes-klynger implementeres, herunder muligheder for at isolere VM'er, virtuelle netværk og virtuelle ressourcer; VM'er og containere kan også køres på en enkelt pc.
 • Workstation Pro fungerer som udviklings- og testfunktioner for alle platforme samt til virtualisering af x86-operativsystemer.
 • Komplekse virtuelle IPv4- og IPv6-netværk til VM'er kan oprettes og konfigureres - herunder simulering af netværkslatens og båndbredder for at skabe scenarier fra den virkelige verden.
 • Den kraftige 3D-grafik i den nye version af Workstation Pro gør det muligt at køre 3D-programmer problemfrit, herunder understøttelse af DirectX 11 og OpenGL 4.1 i virtuelle maskiner og spil.

Generelle systemkrav

VMware Workstation Pro kan køres på x86 Standard-hardware med Intel- og AMD-processorer (64 bit) samt på Windows og Linux-værtsystemer (64 bit). Følgende minimumskrav skal være opfyldt:

 • Kompatibel x86/AMD64 CPU med 64 bit, 2011 eller højere (enkelte CPU'er understøttes ikke)
 • Core-Hastighed: 1,3 GHz eller hurtigere
 • Hukommelse: 2 GB; 4 GB RAM eller mere anbefales

Afhængigt af versionen af VMware Workstation Pro kan der gælde andre eller højere krav.