Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
User CAL til Microsoft SQL Server 2022 For at få adgang til den nye version af SQL Server 2022 skal brugere med visse udgaver eller licensformer have en Client Access licens, f.eks. i form af en User CAL . Kun med en sådan licens får de...
1.324,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2022 Device CAL Med en Device CAL kan brugerne få adgang til funktionerne og Services af den pålidelige relationelle dataplatform fra Microsoft i den nye SQL Server 2022-software til visse udgaver - f.eks. Standard -...
1.324,90 Kr. *

SQL Server 2022 - Vigtige funktionaliteter fra Standard og Enterprise

De vigtigste funktioner i SQL Server 2022-versionen omfatter igen centrale funktioner som de meget skalerbare Cloud-tjenester og Microsoft -datakrypteringsteknologien Always Encrypted ud over muligheden for klyngedannelse af data. Især brugen af big data clusters i SQL Server 2022 udvider mulighederne og anvendelsesområderne for analyse og behandling af store datamængder, f.eks. gennem intelligent behandling af søgeforespørgsler og brug af containere i alle vigtige processer.

Med hensyn til sikkerhed tilbyder SQL Server 2022 også en høj Standard i beskyttelsen af data med funktioner som f.eks. accelereret databasegendannelse og klassificering af data under pålidelig overvågning. Følgende oversigt indeholder mere detaljerede oplysninger om de enkelte funktionsområder.

SQL Server 2022 - Big Data Cluster

SQL Server 2022 tilbyder alle forudsætninger for kraftfuld Big Data Management, hvilket er uundværligt, når man analyserer og behandler store datamængder. Derfor indeholder denne version endnu en gang effektive værktøjer til hurtig behandling og håndtering af data, så de kan stilles til rådighed for virksomheder til forskellige formål. Ud over intelligent forespørgselsbehandling omfatter dette også muligheden for at flytte Big Data-arbejdsbyrder til SQL Server i stedet for at administrere dem lokalt på f.eks. Hadoop-baserede platforme. SQL Server 2022 Standard og Enterprise tilbyder desuden følgende funktioner:

 • Integrerede konnektorer samt SQL Server PolyBase til forespørgsel på eksterne databaser som Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS samt Azure Data Lake, hvis det er relevant, uden først at skulle flytte eller replikere dataene fysisk
 • Tilvejebringelse af skalerbare klynger i SQL Server, Spark og HDFS-containere med Kubernetes til parallelle forespørgsler samt skrivning og behandling af data med Transact-SQL
 • Kørsel af AI- og maskinlæringsopgaver i HDFS-lagringspuljer
 • Implementer applikationer som containere og apps i form af webtjenester
 • Den skalerbare HDFS-lagringspool Data Lake kan bruges til at lagre data og kombinere dem fra forskellige eksterne kilder
 • Data Mart kan bruges til at skalere Big Data-klynger horisontalt, hvilket forbedrer dataanalysernes ydeevne
 • Plus anvendelse af AI-værktøjer samt Spark med R, Python, Scala og Java

SQL Server 2022 - Pålidelig ydeevne

Til forespørgselsbehandling og andre vigtige operationer er SQL Server 2022 kendetegnet ved sin sædvanlige høje skalerbarhed og pålidelige ydeevne, hvilket sikres af høj tilgængelighed - herunder Server Core support, failoverServer til disaster recovery samt always-on failover cluster instances til forbedret database recovery, herunder krypteret backup.

For store objektbinære filer er der også funktioner som columnstore og in-memory database med in-memory OLTP1, en hybrid buffer pool og persistent hukommelse til rådighed for at optimere ydeevnen, især for missionskritiske arbejdsbelastninger; SQL Server 2022 understøtter parallel behandling af partitionerede tabeller og flere filestream-containere med op til 50 instanser med funktioner som stretch database, partitionering af tabeller og indeks og datakomprimering.

Køb SQL Server 2022 - Forbedret sikkerhed

Sikkerhedsaspektet i et relationelt databasesystem spiller stadig en vigtig rolle i forbindelse med behandling og tilgængelighed af store datamængder, især for at forhindre uautoriseret adgang til dem. I SQL Server 2022 er Always Encrypted-funktionen en effektiv funktion, der beskytter følsomme data med sikre enklaver og også understøtter sikker udførelse af typiske processer.

Med sikre databasekolonner kan tillidsgrænsen defineres for Client-applikationer på serversiden på en sådan måde, at hverken SQL Server eller andre databaser eller en systemadministrator kan få adgang til den. Operationer, der kræver brug af fortrolige data i almindelig tekst, kan således udføres mere sikkert.

Andre sikkerhedsfunktioner omfatter gennemsigtig databasekryptering med udvidelig nøglehåndtering samt sikkerhed på række-niveau og dynamisk datamaskering ud over brugerdefineret rollehåndtering.

SQL Server 2022 Enterprise Edition - Eksklusive funktioner og egenskaber

Sammenlignet med Standard -udgaven af SQL Server 2022 tilbyder Enterprise -udgaven en betydelig Plus både med hensyn til funktionernes skalerbarhed og yderligere funktioner til Big Data-behandling.

MS SQL Server 2022 - Skalerbarhed og høj tilgængelighed

Med hensyn til skalerbarhed vil SQL Server 2022 Enterprise sandsynligvis give det maksimale operativsystem eller RAM og SQL Server database engine Pro instans eller funktion med en maksimal størrelse på 524 PB i relationelle databaser til dato:

 • Analyse Services
 • Rapportering Services
 • Bufferpulje Arbejdshukommelse
 • Columnstore-segmentcache
 • Hukommelsesoptimeret datastørrelse

Skalering er tilgængelig for både grupperede og ugrupperede columnstore indekser, in-memory OLTP, hukommelsesoptimerede tempdb-metadata med understøttelse af vedvarende hukommelse, Stretch Database og Service Broker, som er en ramme til at sende meddelelser i og mellem databaser og til at udvikle meget skalerbare applikationer med asynkron kommunikation. Der er også mulighed for skalering med tabel- og indekspartitionering, batchtilstand for rowstore, forsinket kompilering af tabelvariabler og inlining af brugerdefinerede skalarfunktioner.

SQL Server 2022 Enterprise 's funktioner til høj tilgængelighed omfatter Server Core support, hurtig gendannelse af online sider og filer, database spejling og backup komprimering. Med Always On failover clusterinstanser og Always On tilgængelighed samt grundlæggende tilgængelighedsgrupper kan der opbevares flere sekundære databaser uden delt lagring. Desuden er det muligt at tilføje lagerplads, mens systemet kører.

SQL Server 2022 Enterprise - Yderligere eksklusive funktioner

Ud over øget skalerbarhed indeholder SQL Server 2022 Enterprise -udgaven følgende vigtige funktioner til forbedring af ydeevnen:

 • Intelligent Query Processing (IQP) henviser til et sæt optimerede processer til hurtig forespørgselsbehandling af store datasæt. F.eks. kan funktionen APPROX_COUNT_DISTINCT(expression) give betydeligt hurtigere resultater i store Big Data-tabeller, mens Table Variable Deferred Compilation bruger det faktiske antal rækker for en tabelvariabel i stedet for standardværdien 1 for at opnå bedre ydeevne. Scalar UDF Inlining inkorporerer desuden kald til brugerdefinerede funktioner i hovedforespørgslen, og Batch Mode on Rowstore (BMOR) kan reducere CPU-forbruget.
 • Intelligent Performance henviser til en række forbedringer af hastigheden for udførelse af databaseoperationer.
 • Standardaktiveringen af Lightweight Query Profiling Infrastructure gør det muligt hurtigt at få oplysninger om rækkeantal og oplysninger om I/O-brug
 • Accelerated Database Recovery (ADR) sikrer hurtigere genoprettelse af databasen, f.eks. efter en genstart, eller accelereret rollback for langvarige transaktioner.
 • Big Data Cluster (BDC) i SQL Server 2022 er et Linux-baseret containernetværk i Kubernetes eller Azure Kubernetes Services (AKS) fra SQL Server og Apache Spark med lagring i Hadoop Distributed File System (HDFS) ved hjælp af forskellige lagerudbydere.
 • Secure Enclaves gør det muligt at behandle krypterede data i klar tekst i en separat sort boks på databaseserveren.
 • Databasesnapshot-funktionen opretter et øjebliksbillede af databasen, f.eks. for at dokumentere dens status; Last Query Plan Statistics giver også et overblik over aktuelle forespørgsler.

SQL Server 2022 - Licensering af udgaverne Standard og Enterprise

Licenseringen af SQL Server 2022-versionen vil formentlig igen blive gennemført i henhold til de sædvanlige regler, der er fastsat af Microsoft licensadministration: For Standard -udgaven er der mulighed for at vælge mellem Core-baseret licensering og kombinationen af Server-licens Plus Client Access licens til User eller slutenheder; Enterprise -udgaven kan kun licenseres Core-baseret. Disse regler gælder også for køb af brugt software til SQL Server 2022.

 • Ved Core-baseret licensering af SQL Server 2022 skal der købes en SQL Server Core licens for hver virtuel processor i en VM eller container. Som et minimum Pro VM/container, Microsoft bruger altid 4 Core-licenser.
 • Ud over antallet af fysisk tilgængelige Core-processorer tages der således også hensyn til antallet af virtuelle Server -processorer.
 • En enkelt SQL Server 2022-licens dækker 2 fysiske processorkerner.

Derudover gælder der yderligere regler for beregning af serverkapaciteten, som du kan få oplyst af en medarbejder på Wiresoft via e-mail eller direkte i chatten eller telefonisk.

 • Når SQL Server 2022 Standard licenseres med en kombination af serverlicens og Client Access licens, skal hver User eller endenhed, der har adgang til SQL Server, også være udstyret med sin egen CAL ud over serverlicensen.

Client Access Licenser til User eller til slutenheder til SQL Server 2022 kan også fås som brugt software på Wiresoft.