Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2016

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10124
 • 065-08572
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
301,90 Kr. * 333,90 Kr. * (9,58% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Excel 2016, det klassiske Microsoft-program til komplekse beregninger, byder i den aktuelle version igen på masser af funktioner og værktøjer, der gør det daglige arbejde med tal og tabeller nemmere og gør det muligt at udføre selv komplekse beregninger. Blandt nyhederne er One-Click Forecasting til bestemmelse og visning af tendenser, en udvidet Power Query til inddragelse af datakilder som SAP Business Objects, Hadoop eller Salesforce samt forbedrede PowerPivot-funktioner, hvormed data kan analyseres endnu hurtigere.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCEL 2016"

Microsoft Excel 2016 - det effektive beregningsprogram til en enkelt bruger

Excel 2016, det klassiske Microsoft-program til at lave komplekse beregninger, tilbyder igen i den aktuelle version et væld af funktioner og værktøjer, der gør det daglige arbejde med tal og tabeller lettere og gør det muligt at udføre komplekse beregninger. Blandt de nye funktioner er One-Click Forecasting til at bestemme og vise tendenser, en forbedret Power Query til at inkludere datakilder som SAP Business Objects, Hadoop eller Salesforce og forbedrede PowerPivot-funktioner til at analysere data endnu hurtigere.

Desuden er Excel 2016 også blevet optimeret til samarbejde om dokumenter og deres tilrådighedsstillelse i realtid. Gennem integrationen af OneDrive og SharePoint kan brugerne arbejde sammen på Excel-filer i skyen, uanset om de er på kontoret, hjemme eller på farten: Med et klik overføres de straks til skyen, herunder individuelle frigivelses- eller brugsrettigheder, for at beskytte følsomme data, selv i netværket.

Derudover gør intelligente assistenter som "Insights", der forbinder Excel med Microsoft Bing Search, og "Tell Me", der hjælper brugerne med at vælge passende funktioner til redigering af dokumenter, arbejdet med Excel 2016 endnu nemmere.

Derudover er der også nye Office-designs til Excel 2016: "Dark Gray" har særligt stærke kontraster, mens "Colored"-designet giver et moderne look.

Den forbedrede touch-betjening gør det også meget nemmere at bruge Excel på de tilsvarende enheder.

Microsoft Excel 2016 fås uden for Office-suiten som en billig enkeltlicens i Wiresoft Software Shop. Nedenstående oversigt viser, hvad den gennemprøvede beregningssoftware tilbyder brugeren, når den er købt.

Nye funktioner i Excel 2016

Excel 2016 indeholder bl.a. følgende forbedringer af eksisterende funktioner samt helt nye værktøjer:

 • PROGNOSE.ETS: I tidligere versioner af Excel kunne der kun oprettes lineære prognoser. Med den nye PROGNOSE.ETS-funktion er det nu muligt at generere kortsigtede alternative fremtidsprognoser (inkl. bedste og værste tilfælde) baseret på eksponentielle udjævningsalgoritmer (ETS) og gøre dem tilgængelige i form af et prognoseark.
 • Interaktive diagrammer i pivottabeller: Især i komplekse pivottabeller giver de nyligt integrerede business intelligence-funktioner et bedre overblik i beregningerne. Ud over muligheden for at gruppere tidsmæssige værdier efter kvartaler eller måneder omfatter disse også den drill-down-navigation, som du kender fra Online Analytical Processing (OLAP).
 • LET-funktion: Med denne funktion forbedrer Excel 2016 på samme tid beregningspræstationen og øger læsbarheden og kombinationsmulighederne ved at tillade, at individuelle intervaller i en formel kan navngives.
 • Vis filter: Ved hjælp af den nye filtervisning er det muligt at skjule alle andre medarbejderes sortering og filtre under fælles arbejde for at forbedre overskueligheden af en Excel-fil.

Desuden er disse formler også tilgængelige i Excel 2016:

 • FIRST VALUE: Denne formel opfører sig på samme måde som SVERWEIS, men i modsætning til sidstnævnte kræver den ikke længere en referenceliste.
 • TEKSTKÆDERsammenkæder tal eller tekster til en tekst, separatoren kan angives i formlen. Sammenlignet med CHAIN kan tomme celler ignoreres, og linjeskift kan forankres direkte i formlen.
 • TEKSTKÆDE: erstatter den tidligere funktion CHAIN.
 • WENNS gør indlejrede IF-formler overflødige. Det er nu tilstrækkeligt at kæde alle betingelser sammen.
 • MAXWENNS bruges til at bestemme den maksimale værdi af en række tal under visse betingelser.
 • MINWENNS udfører tilsvarende beregninger for minimumsværdier.

Nye diagramtyper i Excel 2016

Excel 2016 indeholder nu også seks nye diagramtyper, der er integreret i Office for at illustrere forskellige beregninger på en overskuelig måde. Det drejer sig om følgende diagrammer:

 • Vandfald: Dette søjlediagram kan bruges til at vise, hvordan en begyndelsesværdi fortsætter med at ændre sig gennem forskellige positive og negative værdier.
 • Histogram: Denne type bruges til at vise frekvensfordelingen af visse klasser. Hvis du vil bruge det i det nye Excel 2016, skal du blot vælge de relevante datasæt for at få et histogram automatisk udfyldt med klasser.
 • Treemap: Et treemap-diagram kan bruges til at vise proportioner i en hierarkisk struktur på en overskuelig måde.
 • Pareto: Pareto-diagrammet er et udvidet histogram, der viser både den absolutte værdi og den relative andel. På den ene side er kolonnerne arrangeret efter størrelse, og på den anden side er den respektive procentvise andel af en samlet værdi repræsenteret ved en anden akse.
 • Sunburst: Sunburst-diagrammet visualiserer hierarkiske data i form af koncentriske ringe. Den viser relationer mellem hierarkier, som er repræsenteret ved tilsvarende fordelinger på ringene.
 • Boxplot: Det kaldes også boxplot eller box & whiskers og bruges hovedsageligt til at visualisere statistiske analyser i form af kvartiler, medianer og "outliers".

Funktionen "Anbefalede diagrammer" i Excel 2016 hjælper dig med at vælge den bedst egnede diagramtype til en beregning. Du skal blot vælge de relevante data med musen for at bruge den, og du får et udvalg af matchende forslag som et live preview med rigtige data.

Nye individuelle funktioner på tværs af programmer i Office 2016

Excel 2016 indeholder også en række andre praktiske værktøjer og assistenter, som også er tilgængelige i andre programmer i Office suite 2016, så brugerne kan arbejde effektivt på tværs af alle programmer.

"Guiden Indsigt

Guiden "Indsigt" er tilgængelig direkte i Excel 2016 for at hjælpe brugerne med at finde forklaringer eller yderligere oplysninger om termer eller oplysninger i et regneark. I stedet for at skifte til internettet for at søge efter matchende søgeresultater er det tilstrækkeligt at markere et bestemt udtryk med musen - et klik aktiverer den Bing-understøttede intelligente søgning direkte i Excel, og "Insights" viser søgeresultaterne på siden af Excel-vinduet.

"Tell Me" Assistent

Denne assistent i Excel-menubåndet hjælper især brugere uden forkundskaber ved udførelse af funktioner. Den kan genkendes på sit ikon i form af en pære og gør det lettere at bruge Excel 2016: Assistenten tilbyder et søgefelt til dette formål, som aktiveres ved blot at skrive et eller flere udtryk, der angiver, hvad brugeren ønsker at gøre i et Excel-dokument. "Fortæl mig" viser, hvor den tilsvarende funktion er placeret i båndet, og tilbyder om nødvendigt yderligere støtte til at udføre den pågældende handling. Det gør Excel lettere at bruge, især for begyndere.

Indtastning af formler i frihånd

Indtastning af formler i frihånd er en særlig praktisk funktion i Excel 2016, som gør det muligt at indsætte matematiske formler direkte i et dokument. Ved hjælp af musen eller touch-input oprettes disse først i frihånd og indsættes direkte som tekst i en arbejdsbog.

Nemmere deling af Excel-dokumenter

Excel-regneark og kan deles med andre brugere endnu hurtigere og nemmere i 2016-versionen af Excel: Funktionen "Deling" i båndfunktionen tilbyder en række muligheder for det pågældende dokument til dette formål: Med et klik kan de enkelte adressater bestemmes, og der kan også tildeles individuelle rettigheder: til at læse eller redigere osv.

"Versionshistorik" for mere effektivt samarbejde i Excel

På grund af muligheden for at arbejde samtidigt på et Excel-dokument - som det f.eks. ofte er tilfældet i skyen - er det ofte svært at holde styr på, hvilken deltager der foretager hvilke ændringer og hvornår. Til dette formål giver funktionen "Versionshistorik" versionshistorikken for hvert dokument, hvor ældre redigeringstilstande ikke kun vises, men også gøres tilgængelige igen til genredigering.

Brug af OneDrive i Excel 2016

OneDrive, Microsofts alsidige cloud-lagring til webbaseret fildeling, kan nu bruges i Excel 2016. Med integrationen af OneDrive kan brugerne gemme Excel-dokumenter der, så de nu er tilgængelige overalt og fra enhver enhed. Med OneDrive er det muligt at samarbejde lokalt uafhængigt om Excel-filer.

Beskyttelse mod tab af data i Excel 2016

Ved at integrere Microsoft Data Loss Protection (DLP) kan dets funktioner også bruges i Excel-dokumenter for at forhindre tab af data og beskytte følsomme data. Administratorer bruger især DLP til at opstille politikker for oprettelse og deling af indhold, der indeholder følsomme oplysninger, som er værd at beskytte, så når en potentiel sikkerhedsrisiko opdages, bliver brugerne advaret eller endda forhindret i at dele. DLP-tjenester er tilgængelige i Excel 2016 via SharePoint Online og OneDrive for Business.

Systemkrav til Excel 2016:

Ligesom den tilsvarende Office-version findes MS Excel i en 32-bit- og en 64-bit-version; de individuelle hardwarekrav, f.eks. til hukommelse, kan derfor være forskellige:

 • Operativsystemer: mindst Windows 7 eller højere, Windows Server 2012 R2 eller Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Processor: x64 eller x86 bit-processor med mindst 1 GHz og SSE2
 • Hukommelse: mindst 1 GB RAM (32-bit version), 2 GB RAM (64-bit version)
 • Plads på harddisken: mindst 3,0 GB ledig plads
 • Skærm: mindst 1024 x 768 opløsning
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort til hardwareacceleration af grafik

Køb Excel 2016 som et enkelt program i enkeltbrugerversionen fra Wiresoft

Når du køber Excel 2016, får du alle disse fordele ud over den fantastiske lave pris på brugt software hos Wiresoft: MS Excel er altid en del af en Microsoft Office-pakke, så det er normalt ikke let tilgængeligt som et selvstændigt program. Du kan dog købe Excel 2016 samt andre programversioner fra Wiresofts onlinebutik som et enkelt program Office i modsætning til mange andre leverandører, hvor Microsoft-software kun er tilgængelig i de officielle købsversioner som en del af en suite.

Excel 2016-versionen, der tilbydes hos Wiresoft, er en købslicens, som ikke kræver, at du underskriver en abonnementsforpligtelse, der forpligter dig til at downloade dyre opdateringer, og som heller ikke pålægger en tidsbegrænsning på, hvor længe du kan bruge den. Derfor vil det være en fordel for dig at købe Excel 2016 standalone-software i det lange løb, selv i fremtiden. Derfor er køb af denne Excel 2016 enkeltbrugerlicens en billig og økonomisk løsning, især for sådanne brugergrupper, som ønsker at bruge alle fordelene ved det gennemprøvede regnearksprogram, men som ikke har brug for et andet program Office. Især freelancere og mindre virksomheder, men også private brugere nyder godt af vores softwaretilbud.

Excel 2016 enkeltbrugerlicens, som tilbydes til salg hos Wiresoft, er identisk med Excel-softwaren, der er inkluderet i den tilsvarende 2016 Office Suite fra Microsoft. Ikke kun Excel 2016, men også alle andre softwarelicenser, der tilbydes i Wiresoft Software Shop, er udelukkende originale Microsoft-produkter. De enkelte programmer på Office kan købes her som en fuld version til en enkelt bruger. De er normalt allerede blevet brugt af en tidligere ejer eller stammer fra større licenser i en virksomhed. Enhver tidligere installation af et sådant tidligere anvendt program eller den tilhørende licens blev slettet ved salget til Wiresoft igen, så Excel 2016 eller et tilsvarende andet Office-program er 100 % anvendeligt igen og kan derfor geninstalleres uden videre.

Du pådrager dig således ingen ulemper med hensyn til brugsrettighederne eller deres anvendelighed, når du køber dem hos Used Software. Da køb af sådanne softwareprodukter hos Wiresoft er helt lovligt, kan du downloade dem straks efter betaling og bruge dem uden nogen begrænsninger. For din sikkerheds skyld er hver Excel-licens fra Wiresoft blevet kontrolleret på forhånd for dens faktiske anvendelighed. Wiresoft tilbyder som seriøs softwareforhandler heller ikke software, der kun kan bruges i en begrænset periode, eller sådanne testversioner, som kun er begrænset i funktionsomfanget, eller som indeholder licenser, der også anvendes af tredjeparter.

Hvis du har spørgsmål om Excel 2016 eller køb af andre MS Office programmer, kan du få kompetent rådgivning via e-mail, telefon og chat.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCEL 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCEL 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier