Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maksimal produktivitet for udviklere med Visual Studio 2022 Enterprise - som en købsversion Visual Studio er Microsofts gennemprøvede integrerede udviklingsmiljø til design og implementering af komplekse virksomhedsapplikationer på tværs...
17.494,90 Kr. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - den alsidige udviklersoftware som en købsversion Visual Studio 2022 Professional fra Microsoft er den nyeste version af det gennemprøvede IDE (Integrated Development Environment), der er udviklet til...
2.651,90 Kr. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - den alsidige udviklersoftware som en købsversion Visual Studio 2019 Professional fra Microsoft er den nyeste version af det gennemprøvede IDE (Integrated Development Environment), som er designet til...
1.148,90 Kr. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maksimér udviklernes produktivitet med Visual Studio 2019 Enterprise - kan købes Visual Studio er Microsofts gennemprøvede integrerede udviklingsmiljø til design og implementering af komplekse virksomhedsapplikationer på tværs af mange...
12.826,90 Kr. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - udgaven til krævende udviklere som en købsversion Med Enterprise Edition af Visual Studio 2017 har brugerne adgang til en lang række effektive funktioner til at udvikle apps til ethvert domæne på de mest...
10.488,90 Kr. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - alt, hvad der kræves for at skabe professionelle programmer, i købsversionen Med Visual Studio 2017 i Professional Edition har brugerne alt lige ved hånden til at skabe apps og programmer - fra udvikling...
869,90 Kr. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integreret udviklingsmiljø med forskellige højniveausprog) Visual Studio Enterprise 2015 - til problemfri funktion Du kan ikke kun oprette programmer og apps med udviklingsmiljøet, men også straks...
966,90 Kr. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integreret udviklingsmiljø med forskellige sprog på højt niveau) Visual Studio Professional 2015 - for at sikre en problemfri funktion Du kan ikke kun...
691,90 Kr. *

Microsoft Visual Studio til Windows - Din udviklingsplatform til Windows-applikationer

Microsoft Visual Studio til Windows er et stærkt integreret udviklingsmiljø (IDE), der er designet specielt til at skabe Windows-applikationer. I denne artikel vil du lære, hvorfor Microsoft Visual Studio til Windows er et vigtigt værktøj for udviklere, der ønsker at skabe Windows-software af høj kvalitet.

Kernefunktionerne i Microsoft Visual Studio til Windows

  1. Udvikling af Windows-apps: Visual Studio til Windows giver en omfattende pakke af værktøjer og skabeloner til udvikling af Windows-apps, uanset om det er Universal Windows Platform (UWP), WPF eller WinForms-applikationer.
  2. XAML Designer: Den integrerede XAML Designer gør det nemt at designe brugergrænseflader til Windows-applikationer med drag-and-drop-funktioner og live previews.
  3. Fejlfindingog diagnosticering: Visual Studio har effektive fejlfindings- og diagnosticeringsværktøjer til hurtigt at identificere og rette fejl i dine Windows-applikationer.
  4. Azure-integration: Udviklere kan problemfrit få adgang til Azure-tjenester for at integrere cloud-baserede funktioner i deres Windows-applikationer.

Fordelene ved Microsoft Visual Studio til Windows

  • Optimal Windows-integration: Visual Studio tilbyder dyb integration med Windows-operativsystemer og -tjenester for at optimere udviklingen til Windows-platformen.
  • Omfattende understøttelse af Windows-versioner: Visual Studio giver dig mulighed for at udvikle applikationer, der kan køre på forskellige versioner af Windows såsom Windows 10, Windows 11 og Windows Server.
  • Enestående ydeevne: Visual Studio til Windows er designet til at give et hurtigt og effektivt udviklingsmiljø til Windows-applikationer.

De seneste opdateringer og funktioner

Microsoft Visual Studio til Windows opdateres løbende for at afspejle den seneste udvikling i Windows-økosystemet. De seneste opdateringer inkluderer:

  • .NET 6-support: Visual Studio understøtter .NET 6, den seneste version af .NET-frameworket, for at lette udviklingen af moderne Windows-applikationer.
  • Integreret Azure DevOps: Udviklere kan problemfrit integrere Azure DevOps med Visual Studio for at styre hele udviklingens livscyklus.
  • Forbedrede værktøjer til udvikling og debugging: De seneste opdateringer giver forbedrede værktøjer til at fremskynde udvikling og fejlfinding.

Køb Visual Studio 2022 til Windows hos Wiresoft

Microsoft Visual Studio til Windows er det ideelle værktøj til udviklere, der ønsker at skabe Windows-applikationer af høj kvalitet. Få Microsoft Visual Studio til Windows i dag og fremskynd udviklingen af dine Windows-softwareprojekter.

Kategorier