Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10041
 • FQC-02368
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
74,90 Kr. * 81,90 Kr. * (8,55% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  32bit/64bit


Trods mange efterfølgere stadig populær og i brug i mange netværk: Windows 7 Professional kører på mange computere, uden tvivl på grund af dets pålidelighed og stabilitet. Mange ekstra programmer kan også bruges uden problemer på Windows 7 Professional og relaterede udgaver. Især Professional Edition tilbyder en række funktioner, der stadig spiller en vigtig rolle i små og mellemstore virksomheder, herunder den praktiske XP-tilstand, som giver mulighed for fortsat brug af ældre systemkomponenter og derfor er en vigtig grund til køb for mange brugere.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"

Windows 7 Professional - det innovative Microsoft-operativsystem til professionelle erhvervsfolk som brugt software

Trods mange efterfølgere er den stadig populær og anvendes i mange netværk: Windows 7 Professional kører på mange computere, uden tvivl på grund af dens pålidelighed og stabilitet. Mange andre programmer kan også køres uden problemer på Windows 7 Professional og de relaterede udgaver. Især Professional Edition tilbyder en række funktioner, som stadig spiller en vigtig rolle i SMV'er, herunder den praktiske XP-tilstand, som giver mulighed for fortsat brug af ældre systemkomponenter og derfor er en vigtig købsårsag for mange brugere.

Købet af operativsystemet 7Windows Professional Edition har den store fordel, at det på den ene side kan bruges på ældre hardwaresystemer, og på den anden side har det en høj kompatibilitet med ældre Microsoft-programmer. I Wiresoft Onlineshop finder du udover Windows 7 Professional som enkeltbrugerlicens i købsversionen også andre udgaver samt nyere Windows operativsystemer og mange andre kompatible Microsoft-programmer. I den følgende oversigt præsenteres først de vigtigste nye funktioner i Windows 7 Professional samt de vigtigste generelle funktioner i versionen Windows 7.

Windows 7 Professional - med funktioner til erhvervsfolk

Med Professional Edition af 7Windows får virksomheder og professionelle brugere flere ekstra funktioner i forhold til de andre udgaver, som udvider anvendelsesområdet for Microsoft-operativsystemet betydeligt. Den vigtigste funktion er den allerede nævnte Windows XP-tilstand for større kompatibilitet, men også domænetilslutningen giver større sikkerhed, især i virksomheder:

Windows XP-tilstand

Med XP-tilstand Windows 7 afbryder ikke forbindelsen til ældre versioner af styresystemet som f.eks. det navnkundige XP, men sikrer tværtimod kontinuiteten i forretningsprocesserne: Det betyder, at ældre forretningsprogrammer baseret på Windows XP stadig kan køres direkte på Windows 7-skrivebordet, hvilket er en stor fordel ved Windows 7 Professional, især for små og mellemstore virksomheder, som XP Mode også primært var designet til. Vista-drivere fungerer også med den.

XP-tilstanden blev derfor udviklet til programmer, der ikke fungerer selv i kompatibilitetstilstand. Den fungerer dermed som en virtuel maskine, der betjenes med Windows Virtual PC, en version af Virtual PC, som er videreudviklet specielt til Windows 7.

Drevene på hovedcomputeren er som standard stadig tilgængelige som netværksdrev. Nye drev og USB-enheder, der er tilsluttet dem, registreres derimod automatisk i XP-tilstand, og udklipsholderen i Windows 7- og XP-tilstand kan bruges samtidigt. Det betyder, at ældre hardware, der anvendes via USB, og som der ikke findes nogen driver til, fortsat kan bruges uden problemer. Den eneste begrænsning er, at den anden 3D-acceleration skal fravælges i XP-tilstand.

XP-tilstand er tilgængelig som en separat download, ligesom Virtual PC, men kan kun bruges med mindst Windows 7 Professional. Den består af Virtual PC, Microsofts virtualiseringssoftware, og den virtuelle harddisk (VHD) med XP SP3. Andre krav er en CPU som AMD-V eller Intel-VT, der understøtter native virtualisering, og 2 GB RAM.

Domænetilslutning

Domænetilslutning i Windows 7 Professional forbinder en computer uden for en virksomhed med computernetværket på arbejdspladsen. Dette giver brugerne mulighed for at bruge de ressourcer, der er tilgængelige der, og omvendt kan administratorer administrere de pc'er, der er forbundet via den via adgangsrettigheder osv. Domænetilslutning giver således større effektivitet og samtidig et højere sikkerhedsniveau.

Windows 7 Professional gør domænetilslutning ikke kun sikker, men også let: Den brugervenlige guide guider brugerne gennem alle de nødvendige trin.

Placeringsbaseret udskrivning

Det lyder ikke af meget, men det er en praktisk funktion til det daglige arbejde: Windows 7 Professionals lokalitetsbaserede udskrivning er især nyttig, når du arbejder på forskellige steder med forskellige netværk, som derfor også har forskellige printere. Funktionen gør det muligt at konfigurere foretrukne printer-netværkspar, hvilket betyder, at Windows 7 Professional automatisk vælger den korrekte standardprinter afhængigt af netværksforbindelsen.

Windows Berøring

Windows 7 tilbyder forbedret touch-teknologi. Dette giver brugerne mulighed for at gennemse onlineudgaver af magasiner og fotoalbum på de relevante enheder og for at arrangere filer og mapper på skrivebordet. Og i Windows Paint kan brugerne nu også male med fingeren. Windows Touch genkender også bevægelser med flere fingre, f.eks. for at zoome ind på billeder; højreklik med musen kan også udføres ved hjælp af berøring, hvor en finger trykker på et bestemt element, mens den anden finger trykker på skærmen.

Generelle nyskabelser i Windows 7-versionen

Generelt er udseendet, herunder nogle ofte anvendte funktioner, også blevet revideret til 7Windows . Det drejer sig primært om skrivebordet eller visningen af programvinduer og deres tilpasning, men også om ydeevne i spil samt afspilning af videoer osv.

Mere overblik og effektivitet

Skrivebordsdisplayet indeholder allerede en række praktiske nyskabelser og detaljer, der gør det nemmere at bruge Windows 7 enklere og mere komfortabel.

 • Forhåndsvisning af proceslinjen til start af programmer og skift mellem vinduer er blevet omarbejdet og kan tilpasses efter dine egne præferencer. Blandt de nye funktioner er preview-vinduer i fuld skærm og større ikoner, hvis opløsning også kan justeres i forhold til skærmstørrelsen.
 • De nye springlister fører brugeren direkte til de senest anvendte programmer, filer, sange og websteder samt ofte anvendte funktioner; de er tilgængelige med et højreklik med musen. Manglende eller yderligere filer kan også "fastgøres" yderligere.
 • Windows Search gør det endnu hurtigere og nemmere at finde lokalt lagrede dokumenter, musiktitler, e-mails og billeder. Så snart en bruger begynder at skrive et søgeord i søgefeltet i startmenuen, vises en liste med alle relevante resultater Windows 7 viser en liste over alle relevante resultater. Desuden kan søgningen indsnævres yderligere ved hjælp af specifikationer som dato, filtype osv. Sortering efter kategorier og fremhævning af nøgleord eller tekststykker gør søgningen endnu mere overskuelig. Der kan også søges i eksterne harddiske, netværks-pc'er og biblioteker.

Forbedret Aero-design og Aero Glass

Det allerede kendte Aero Design er blevet forbedret og suppleret for at skabe mere klarhed for åbne vinduer, som stadig vises i den gennemsigtige Aero Glass-tilstand:

 • Aero Peek viser alle vinduer undtagen det vindue, der er valgt ved at klikke, som gennemsigtige rammer - dette giver større klarhed og dermed hurtigere orientering.
 • Den nye Aero Snap-funktion fremskynder den automatiske placering af vinduer. Aero Snap aktiveres ved hurtigt at trække til en kant af skærmen. Afhængigt af om bevægelsen er til venstre eller højre, eller op eller ned, forstørres et vindue på halvdelen eller alle sider.
 • Aero Shake viser på den anden side kun det aktuelt anvendte programvindue i stor størrelse. For at gøre dette skal brugeren gribe fat i det med musen ved titellinjen og "ryste" det med en hurtig tørrebevægelse: alle andre åbne vinduer minimeres således, og kun det faste vindue forbliver synligt.

DirectX 11 - Windows 7 gaming-interface

DirectX 11 er den nye multimediekomponent, som ud over højere ydeevne og hastighed også giver større effektivitet - dette er især mærkbart i pc-spil, men giver også fordele i andre grafiske applikationer, f.eks. videoer, gennem multimedieacceleration:

 • Tiled Resources gør dette ved at levere virtuel hukommelse, der fremskynder spil ved kun at indlæse højopløselige elementer på skærmen, når de rent faktisk skal bruges.
 • Tessellation opdeler 3D-overflader, der allerede er skabt af grafikkortets processor (GPU), i yderligere polygoner, hvilket giver et højere detaljeringsniveau uden at belaste systemet.
 • Multithreaded rendering gør det muligt for flere processorkerner at rendere en 3D-overflade parallelt.
 • Med Shader Model 5 kan GPU'en også overtage normale beregningsopgaver, som ellers er hovedprocessorens (CPU) ansvar.

Forbedret multimedieoplevelse

Med 7Windows er det blevet endnu nemmere at dele og opleve multimedieindhold, og det gælder især følgende funktioner:

 • Ved at konfigurere såkaldte hjemmegrupper i Windows 7 kan deling af billeder, videoer og musiklister mellem flere pc'er forenkles, ligesom deling af printere kan forenkles. Med denne funktion er det ikke længere nødvendigt at tildele NTFS-brugerrettigheder. To eller flere Windows 7-pc'er er forbundet med en fælles nøgle på 10 tegn, og alle fælles data kan straks deles af alle tilsluttede brugere. Hjemmenetværksgruppen er altid knyttet til Windows-7-pc'en og ikke til en bestemt bruger. Ved at knytte sit eget Windows Live-ID til den lokale brugerkonto kan gruppen på hjemmenetværket også udvides til at omfatte definerede Live-brugere.
 • Med den Windows Med Media Center gør det endnu mere bekvemt at se tv, uanset om du vil se direkte tv direkte, holde pause, mens du er i telefonen, eller optage en udsendelse, når du er væk. Windows Media Center understøtter mange globale tv-standarder og -formater, f.eks. digitalt tv og HD. Med den nye rullefunktion kan du skifte hurtigere mellem titler eller udsendelser, og videoer kan tjekkes i hurtig fremadgående, herunder bedre preview-tommelfigurer.
 • Afspilning af lyd og video i formaterne 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV og Xvid understøttes også.

Andre nye funktioner i Windows 7 Professional og andre udgaver

Også på det tekniske område har 7Windows en masse at byde på, hvilket fremskynder brugen af operativsystemet og dermed også bidrager til en forbedret brugeroplevelse:

 • USB-enheder eller bærbare flashdrev er endnu hurtigere tilgængelige end tidligere med Windows 7.
 • Reduceret belastning: Baggrundstjenester, der bruger Windows 7's ydeevne, udføres kun, når der er behov for dem. Dette påvirker også Bluetooth-tjenesten, hvis den ikke er aktiveret.
 • 64-bit understøttelse gør det muligt at behandle større datamængder. Ikke kun nogle programmer, men også deres antal kan bedre håndteres af et 64-bit system.
 • Forbedret energistyring med mindre baggrundsaktivitet og energibesparende DVD-afspilning.
 • 3 foruddefinerede strømspareindstillinger "Balanceret", "Høj ydeevne" og "Energibesparelsestilstand" giver mulighed for individuel tilpasning af ressourceforbruget.
 • Det nye vedligeholdelsescenter giver mere sikkerhed ved at overvåge status for den integrerede virusscanner og firewall
 • Hvis hardwaren understøtter det, tilbyder Windows 7 som standard biometrisk fingeraftryksgodkendelse, både til login og rettighedsstyring.
 • Understøttelse af flere forudinstallerede codecs - herunder H.264, MPEG-2, MPEG-4 (DivX og Xvid), AAC samt MOV- og MP4-containerformater og 30- og 48-bit farveprofiler.
 • Windows PowerShell er forudinstalleret i Windows 7. Ud over at automatisere, konfigurere og administrere systemer tilbyder PowerShell også bl.a. et udviklingsmiljø til kommandolinjeskripter.
 • Remote Desktop Connection (RDS): Ved hjælp af Remote Desktop kan en kontrolleret computer betjenes via netværket, som om brugeren sad direkte foran den, herunder adgang til alle programmer og filer. Fjerncomputeren skal dog mindst have installeret Windows 7 Professional på fjerncomputeren.

Hardwarekrav til Windows 7 Professional osv.

For at Windows 7 Professional kan køre korrekt på en computer, skal det opfylde visse hardwarekrav. Windows 7 Professional fås i en 32-bit og en 64-bit version, men nogle funktioner kan kun bruges i 64-bit versionen. Følgende tekniske egenskaber for hardwaren skal være opfyldt ved installation af Windows 7:

 • Processor: 32 bit (x86) eller 64 bit (x64) med 1 GHz
 • RAM: 1 GB RAM (32 bit) eller 2 GB RAM (64 bit)
 • Plads på harddisken: 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
 • Grafik: DirectX-9-kompatibelt grafikkort med 128 MB VRAM (til Aero-design), WDDM 1.0

Windows 7 Professional hos Wiresoft Køb billigt i online-butikken

Windows 7 Professional tilbydes næppe som en ny enkeltlicens i den konventionelle handel på trods af dens popularitet. I Wiresofts online shop kan du købe Windows 7 Edition Professional som såkaldt brugt software - det er identisk med det originale softwareprodukt. Den enkeltlicens til Windows 7 Professional Edition, der tilbydes her, var tidligere en del af en volumenlicens fra en europæisk virksomhed. Gennem lovligt videresalg blev dette konverteret til individuelle licenser og derefter udbudt som brugt software. Hverken opdelingen af volumenlicensen eller mærkningen som brugt software betyder nogen ulemper med hensyn til funktionaliteten af dette Windows 7 Professional desktop-operativsystem, bl.a. fordi softwaren ikke er udsat for slitage.

Det er altid billigt og sikkert at købe software hos Wiresoft! Derfor sælger Wiresoft kun original Microsoft Windows 7 Professional-software. Køb af brugt software, der tilbydes i Wiresoft Software Shop, udgør ikke nogen juridisk risiko, da handelen er klart tilladt i henhold til loven, hvilket er bevist ved retligt bindende domme. Derfor kan du straks downloade og installere Windows 7 Professional-softwaren, når du har gennemført købsprocessen og aktiveret den med den volumenlicensnøgle, der kun gælder for dig.

Køb af brugt software som f.eks. Windows 7 Professional desktop-operativsystemet fra Wiresoft giver vores kunder et prisbilligt alternativ til mange aktuelle softwaretilbud. Vores kunder er hovedsageligt SMV'er og organisationer, men også selvstændige erhvervsdrivende og privatpersoner, som allerede nyder godt af vores softwaretilbud til lave priser!

I Wiresoft Software-Shop finder du Windows 7 Professional samt nyere versioner af dette Windows desktop-operativsystem og andre Microsoft-programmer som billig brugt software til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om denne eller anden Microsoft-software, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier