Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2013

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10040
 • 079-01714
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
141,90 Kr. * 156,90 Kr. * (9,56% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


PowerPoint er en typisk del af Microsoft Office pakker og er uundværlig for at skabe overbevisende præsentationer, som afholdes live eller via video som et foredrag, for at formidle oplysninger klart til kolleger og Business partnere. PowerPoint 2013-versionen er overbevisende på grund af dens alsidige anvendelsesmuligheder; den kan bruges ikke kun professionelt, men også i skolen og i studierne til at kommunikere med andre mennesker. Takket være det store udvalg af skabeloner og designelementer hjælper PowerPoint 2013 både nybegyndere og professionelle med at skabe klart designede dias og formidle emner på en levende måde.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - den klassiske Office-software som et selvstændigt program

PowerPoint er en typisk del af Microsofts Office-pakker og er uundværlig til at skabe overbevisende præsentationer, der kan holdes live eller via video som foredrag for at formidle oplysninger klart og tydeligt til kolleger og forretningspartnere. PowerPoint 2013-versionen overbeviser med alsidigheden af anvendelsesmulighederne, den kan bruges ikke kun professionelt, men også i skolen og på studiet til at kommunikere med andre mennesker. PowerPoint 2013 hjælper både nybegyndere og professionelle med et bredt udvalg af skabeloner og designelementer til at skabe klart designede dias og formidle emner på en levende måde.

Den brugervenlige grænseflade i Microsoft PowerPoint 2013 gør det nemt for selv uerfarne brugere at komme i gang med programmet. Intuitive værktøjer og et stort udvalg af standardiserede diasskabeloner og grafiske typer gør det nemt at oprette professionelle præsentationer og give dem et individuelt udseende. Intelligente retningslinjer hjælper brugeren med at placere de enkelte designelementer optimalt og præcist, og livevisningen gør det muligt at kontrollere den aktuelle redigeringsstatus med det samme og til enhver tid.

PowerPoint 2013 tilbyder også understøttelse af tablets, hvilket udvider programmets anvendelsesmuligheder betydeligt. Til teambrug er der også blevet integreret kommentarspalter i denne version, så andre medarbejdere kan kommentere diasene i en præsentation med deres kommentarer.

Sammenlignet med nyere udgaver har PowerPoint version 2013 den fordel, at den kan køre på Windows 7-operativsystemer eller Windows Server 2008. Softwaren kan derfor også bruges på ældre computere - hvilket er en økonomisk fordel især for private brugere, selvstændige eller studerende, men også for mindre virksomheder, der søger en økonomisk fordelagtig løsning til at dække deres softwarebehov uden at skulle forny hardwaren.

PowerPoint 2013 har allerede mulighed for at bruge Microsofts SkyDrive cloud-tjeneste til at gemme præsentationer online, så de er tilgængelige for andre brugere; via SharePoint kan de deles og også redigeres af andre brugere.

PowerPoint 2013-programmet er også tilgængeligt hos Wiresoft som en del af den tilsvarende Office-version, men du kan også købe det separat hos os!

At købe PowerPoint 2103 som et selvstændigt program fra Wiresoft har den fordel, ud over den lave pris, at det ikke er et softwareabonnement, men en købt version. I den følgende oversigt præsenteres alle de vigtige funktioner og værktøjer i denne gennemprøvede Office-software.

Ud over PowerPoint 2013 finder du også ældre og nyere versioner af softwaren i Wiresofts onlineshop - også som en billig enkeltbrugerversion uden abonnementspligt.

Brug praktiske funktioner og egenskaber i PowerPoint 2013

PowerPoint 2013 udvider det tidligere omfang af det grafiske design af præsentationsdias. Der findes bl.a. følgende værktøjer og funktioner til dette formål:

  • Brug SmartArt-effekter: SmartArt-værktøjet i PowerPoint 2013 giver dig mulighed for at integrere dynamiske, glidende overgange mellem dias, hvilket gør en præsentation mere levende. Til dette formål er der forskellige SmartArt-format-skabeloner eller layouts til rådighed, som kan anvendes på en SmartArt-grafik: Effekter som f.eks. linjestyler, facetter eller 3D-visninger kan kombineres, og det er også muligt at anvende farvevariationer på formerne i en SmartArt-grafik. Desuden indeholder nogle typer SmartArt-grafik pladsholdere, som du kan integrere dine egne illustrationer eller fotos i.
  • Nye designvarianter til diasdesign: PowerPoint 2013 er også blevet udvidet med flere farvepaletter og skriftfamilier. Som noget nyt er der også nye design i bredformat som et alternativ til de tidligere standardstørrelser. Den nye PowerPoint Standard diasstørrelse er 16:9, hvilket er godt til præsentationer med en beamer, men det ældre 4:3-format er stadig tilgængeligt - det er også muligt at oprette et brugerdefineret diasformat.
  • Øjendråbeværktøj til individuel farveudvælgelse: Med et klik kan de enkelte farver i et PowerPoint-dias ændres øjeblikkeligt. Det betyder, at der ud over standardtonerne også kan vælges farver uden for den palet, der tilbydes i PowerPoint 2013, og at de kan bruges til design.
  • Flette dias fra to forskellige PowerPoint-filer: PowerPoint 2013 har nu sin egen dialogboks til at flette f.eks. udkast og rettelsesversion i én fil. Kun visse dele af filen kan vælges og integreres i den originale fil. Efter sammenlægningen kan ændringerne enten accepteres eller annulleres individuelt.
  • Indsæt billeder fra onlinemedier: Billeder og grafik fra sociale medier som Facebook og Flickr kan nu integreres direkte i en PowerPoint-præsentation uden først at skulle gemme dem lokalt på pc'en. Det eneste krav er, at brugeren logger ind på den pågældende tjeneste. Dette gælder også for Bing-billedsøgningen, som dog kan bruges uden at du skal logge ind.

Derudover tilbyder PowerPoint 2013 også andre praktiske funktioner, der øger anvendelsesmulighederne yderligere - både i samarbejdet og især i selve præsentationen:

  • Kompatibilitetstilstand: I PowerPoint 2013 kan brugerne bruge kompatibilitetstilstanden til ikke blot at åbne og redigere .PPT-filer, der er oprettet i en ældre version af softwaren, men også gemme dem igen, så de stadig kan bruges med den. En kompatibilitetskontrol giver ekstra sikkerhed, så der ikke opstår problemer med visningen af elementer.
  • Åbent XML-format: PowerPoint-filer kan nu også gemmes i et Microsoft XML-filformat - en forkortelse for Extensible Markup Language - som f.eks. .PPTX. Afhængigt af om der f.eks. også integreres makroer eller add-ins osv. er der andre XML-formater til rådighed til dette formål. XML giver en række fordele: Filer, der gemmes med den, komprimeres automatisk, med en meget større reduktion end tidligere. Det betyder, at det giver endnu færre problemer at sende PowerPoint-filer som vedhæftede filer, hvilket kan ske, hvis datastørrelsen er for stor. Beskyttelsen af de integrerede data er også meget bedre i dette tilfælde: følsomme oplysninger identificeres lettere og kan også deles udelukkende fortroligt.
  • Brug Microsoft OneDrive: Microsofts cloud-tjenester kan bruges sammen med PowerPoint 2013, enten til selv at arbejde på en præsentation fra et hvilket som helst sted på farten eller til at give den som et foredrag, eller til at gøre den tilgængelig for andre kolleger til redigering eller kommentering.
  • Registrer kommentarer fra kolleger: Kommentarer fra forskellige samarbejdspartnere til en PowerPoint-præsentation er ikke kun tydeligt opdelt efter person, herunder kontaktmuligheder som f.eks. e-mailadresse, men kan også tilføjes hvor som helst i margenen på de enkelte præsentationsdias, så de kan ses under redigering og under præsentationen.
  • Talervisning: Denne nye visning er tilgængelig for skærmpræsentationstilstand, en praktisk funktion, der viser taleren en PowerPoint-præsentation samtidig i to visninger: på den ene side, som tidligere, de rene præsentationsdias, som publikum også ser, og på den anden side talervisningen, der viser dem inklusive alle noter og kommentarer. Desuden giver denne tilstand et overblik over alle dias, hvilket gør det lettere at navigere, samt værktøjer som f.eks. penne og laserpointere og en zoomfunktion til at forstørre grafik og diagrammer, hvis det er nødvendigt.
  • Brug af video til præsentationer: Præsentationer kan også eksporteres eller gemmes som video med PowerPoint 2013, hvilket giver dig yderligere mulighed for nemt at afspille dem på en ekstern enhed.
  • Brug af PowerPoint til sociale medier: Præsentationer, der er oprettet i PowerPoint 2013, er også kompatible med sociale medier som Twitter og Facebook. Dette udvider også kredsen af adressater online, hvilket giver yderligere muligheder for at udvide rækkevidden og øge kendskabet.

Hardwaresystemkrav til PowerPoint 2013:

PowerPoint 2013 kan som standard downloades som en Windows-version i en 32-bit og en 64-bit version, og derfor kan de individuelle hardwarekrav variere. 64-bit versionen er automatisk installeret som standard, men kun 32-bit versionen kan installeres på et 32-bit operativsystem med en x86-processor. I øvrigt skal følgende minimumskrav overholdes:

 • Operativsystemer: min. Windows 7 til Windows 10, Windows Server 2008 til 2012 R2
 • Processor: mindst 1 GHz, x86- eller 64-bit-processor
 • Hovedhukommelse: mindst 1 GB (32 bit) eller mindst 2 GB (64 bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3 GB
 • Billedopløsning: mindst 1.024 x 576, grafikkort med Direct X10-acceleration

Køb PowerPoint 2013 som et enkelt program fra den identiske Office -suite til en rimelig pris hos Wiresoft

PowerPoint-softwaren er en fast bestanddel af Microsofts Office-suiter. Derfor fås programmet ikke separat i almindelige butikker, men kun sammen med de andre Office-programmer. Hos Wiresoft kan du købe PowerPoint 2013 og andre versioner af denne software helt separat som et selvstændigt program.

Din store fordel ved at købe software hos Wiresoft er her: Den tilbudte enkeltbrugerlicens til PowerPoint 2013 er en ren købsversion, som derfor ikke forpligter dig til et langsigtet og muligvis dyrere softwareabonnement, og som heller ikke betyder de sædvanlige obligatoriske opdateringer eller tidsbegrænsede begrænsninger i brugen af funktionerne. Af denne grund er det endda værd at købe software fra Wiresoft to gange, især hvis du ikke ønsker at bruge de andre programmer i Office suite 2013. Således kan især ikke kun private brugere, men også selvstændige og SMV'er drage fordel af alle fordelene ved MS PowerPoint 2013 og dermed spare penge.

Dit software-køb hos Wiresoft er også et sikkert valg: Denne PowerPoint 2013 enkeltbrugerlicens, som du kan købe i vores software-shop, stammer fra en større volumenlicens, da de ellers kun bruges i virksomheder, og derfor er det en såkaldt brugt software - en grund til den særligt lave pris hos Wiresoft! Det betyder dog ikke nogen ulemper for dig, for den brugte PowerPoint-softwarelicens, du køber, er funktionelt fuldstændig identisk med PowerPoint 2013-programmet, som også er inkluderet i Office Suite 2013 af samme navn.

Når du køber software hos Wiresoft, kan du også være sikker på, at hverken vi eller du vil komme i en juridisk uklar situation, når du bruger brugt software, fordi: Handel med brugt software er helt lovligt og tilladt af domstolene!

Hvert Microsoft-program, der kommer fra en sådan volumenlicens og tilbydes hos Wiresoft, har Wiresoft tidligere kontrolleret for fejlfri og ubegrænset anvendelighed, så PowerPoint 2013 er 100% anvendelig for dig efter dit køb og aktivering med den medfølgende licensnøgle.

Wiresoft tilbyder også kun komplette versioner af Microsoft-programmer, som er identiske med de tilsvarende udgaver, der fås hos Microsoft. Ud over PowerPoint 2013-versionen kan du købe nyere og ældre  -versioner af denne software enkeltvis i Wiresoft Software Shop, samt andre Office-, server- og andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om PowerPoint 2013 eller et andet MS-program, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier