Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
146,90 Kr. * 161,90 Kr. * (9,26% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  32bit/64bit


Windows 8.1 Professional er Microsofts overbevisende svar til alle de brugere, der ikke var tilfredse med den tidligere version. Hovedårsagen til dette var det fuldstændigt reviderede såkaldte Metro-design, som i stil med tablet- og smartphone-grænseflader viste programmer og andre funktioner i visuelt reducerede, ensfarvede ikoner, også kendt som fliser på grund af deres firkantede grundform.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - den kraftfulde version af det innovative Microsoft-operativsystem som anvendt software

Windows 8.1 Professional er det overbevisende svar fra Microsoft til alle brugere, som ikke var tilfredse med den tidligere version. Hovedårsagen til dette var det fuldstændig reviderede såkaldte Metro-design, som i stil med grænseflader til tablets og smartphones viste programmer og andre funktioner i visuelt reducerede, ensfarvede ikoner, også kendt som fliser på grund af deres grundlæggende firkantede form.

Ud over at den velkendte startskærm  er vendt tilbage, byder Windows 8.1 på en række yderligere forbedringer og især i Pro Edition til virksomheder på en lang række uundværlige forretningsfunktioner, som er afgørende for forvaltningen af netværk og de tilhørende sikkerhedsregler samt beskyttelsen af data. Windows 8.1 Pro - designet til brug i små og mellemstore virksomheder - tilbyder funktioner som Domain Join, der gør det muligt for slutenheder at få adgang til et netværk selv offline, BitLocker til at beskytte data, især på mobile enheder, og den kraftfulde Hyper-V-virtualiseringsteknologi. 

Købet af 8.1 Pro Edition har den store fordel, at dette Windows operativsystem også kan bruges på ældre hardwaresystemer. I Wiresoft Onlineshop finder du Windows 8.1 Pro som en enkeltbrugerversion samt andre udgaver og ældre eller nyere operativsystemer og mange andre Microsoft-programmer. I den følgende oversigt præsenteres først de vigtigste nyskabelser i Windows 8.1 Pro, efterfulgt af vigtige funktioner i hele versionen Windows 8.1.

Funktioner af Windows 8.1 Pro Edition

Windows 8.1 Pro, med sine ekstra funktioner og egenskaber, henvender sig primært til de virksomheder og power users, for hvem især netværkssikkerhed og virtualisering spiller en vigtig rolle. Følgende funktioner giver omfattende muligheder her:

Domænetilslutning i Windows 8.1 Pro

En af de vigtigste funktioner i Windows 8.1 Pro-udgaven er funktionen Domain Join, som er afgørende for virksomheder, der skal administrere endenheder i et netværk.

Domænetilslutning gør det muligt for computere at oprette offlineforbindelse til et virksomhedsnetværk via Access Directory uden behov for en fysisk eller VPN-forbindelse. Offline domænetilslutning styres af DirectAccess-politikker, herunder definition af regler for fjerntilrådighedsstillelse.

Alle netværkscomputere, der er forenet under et domæne, administreres af en it-administrator via en domænecontroller - en server til central godkendelse af computere og brugere i et computernetværk - så de har en fælles database og sikkerhedspolitik samt et unikt navn.

Ved hjælp af den integrerede Group Policy Management Console (GPMC) kan de ændre domænepolitikken eller oprette nye politikker. Med Windows 8.1 Pro er denne proces også nemmere end med ældre versioner. Det gør det også lettere for administratorer at administrere BYOD-scenarier (bring-your-own-device), der involverer enheder, som ikke tilhører et specifikt domæne, hvilket typisk omfatter personlige mobile enheder som bærbare computere, tablets eller smartphones.

Hyper-V til Windows 8.1 Pro

Også integreret i Windows 8.1 Pro er den nye version af virtualiseringsteknologien Hyper-V. Ud over muligheden for at isolere de enkelte systemer fuldstændigt giver dette mulighed for at anvende forskellige sikkerhedsfunktioner som f.eks. Data Execution Prevention (DEP) på hardwareniveau samt Network Address Translation (NAT) til håndtering af IPv4-adresser.

Hyper-V bruges til at virtualisere datacentre og mindre miljøer. Med den version, der er tilgængelig i Windows 8.1 Pro, kan Hyper-V også bruges til klientvirtualisering. Virtuelle servere kan flyttes eller kopieres mellem Hyper-V-værter, mens systemet kører. Desuden håndterer Hyper-V også billeder af harddiske i formatet virtuel harddisk (eller VDHX).

Sikker kryptering af harddisken med BitLocker

Hvor hurtigt sker det ikke, at en tablet eller bærbar computer bliver tabt eller endda stjålet. Det er langt mere kritisk end tabet af mobilenheden, at følsomme eller personlige data, der er gemt på den, ikke længere kan bruges eller misbruges. BitLocker, som er integreret i Windows 8.1 Pro, forhindrer i det mindste, at disse data kan ses af uautoriserede personer eller bruges til kriminelle formål ved at kryptere dem sikkert.

Desuden giver det praktiske værktøj "BitLocker To Go" mulighed for at kryptere USB-sticks og eksterne harddiske.

Flere funktioner i Windows 8.1 Pro

Desuden er Pro-udgaven af Windows 81. tilbyder forbedret end-to-end-sikkerhed med Trusted Boot og Secure Boot, Windows firewall, Windows Defender og Microsoft SmartScreen, et filter, der registrerer skadelig software, der kan indlæses fra en URL.

Og med EFS (Encrypting File System) kan filer på NTFS-diske krypteres sikkert under Windows-NT-baserede operativsystemer, så de forbliver fortrolige og beskyttede, selv hvis uautoriserede personer får adgang til dem gennem dårligt beskyttede adgangsrettigheder eller tyveri af diske.

De vigtigste generelle nyskabelser og funktioner i Windows 8.1-versionen

Version 8.1 beholder mange af de grundlæggende nyskabelser fra den tidligere version Windows 8, men forbedrer mange detaljer, som brugerne ikke var tilfredse med. Grundlæggende er idéen om at tilbyde en ensartet brugergrænseflade på tværs af alle slutenheder, der drives med Windows 8.1., dog blevet bibeholdt.

Flisebelagt "Moderne brugergrænseflade

Det nye styresystems typiske fliseudseende er det mest slående for brugerne: I stedet for den tidligere liste med alle ofte anvendte programmer osv. vises alle anvendte og Standard apps nu i et såkaldt "Modern UI"-design - hvor UI står for "User Interface" - af Microsoft også kaldet Metro-design.

I version 8.1 Pro, men også i de andre udgaver, kan brugerne skifte til den startmenuvisning, som de kender fra ældre versioner af styresystemet, ved at klikke på den tydelige knap med flaget. Med et højreklik har de direkte adgang til vigtige indstillinger på Windows samt mulighederne for at genstarte eller lukke systemet. Brugere med Windows 8.1 har også mulighed for at vælge, om operativsystemet skal starte med fliseinterface eller straks indlæse skrivebordet.

Ved valget af baggrund kan brugerne nu vise deres egne fotos osv. i stedet for det integrerede forudvalg af billeder osv. Der er også mulighed for at vise flere billeder på skift.

Nyhed: Flisernes størrelse og form kan nu tilpasses. Målet med det helt nye Modern UI-design var oprindeligt at skabe et ensartet udseende på tværs af alle enheder - dvs. fra pc'er og bærbare computere til tablets og smartphones - hvor flisedesignet er mere visuelt tiltalende på en mindre mobiltelefon end på en computerskærm. Version 8.1. pro osv. tilbyder nu fire flisestørrelser: Stor, bred, medium og lille. Dette gør det muligt at gøre uvæsentlige eller sjældent anvendte apps visuelt mindre påtrængende, mens den større skærm gør det nemmere at bruge preview-funktionen for populære apps, som f.eks. den nye vejr-app, da den også viser mange live-informationer. De større skærme indeholder også en kort tekstinformation om, hvilken app det er, hvilket er nyttigt til orientering i forbindelse med mere tekniske apps.

Hjælpsomt: For brugere, der (endnu) ikke er bekendt med Windows 8.1-fladekonceptet, har Microsoft integreret sin egen app "Hjælp og tips" med tips til betjening samt forklarende tekster og videoer.

Se fire apps på samme tid med Windows 8.1 Pro

Med apps åbne Windows 8.1 viser de aktive fliseprogrammer i frit valgbare størrelser ved siden af hinanden - sammenlignet med 8-versionen, som viste den første app fast på en tredjedel af skærmens bredde og den anden app på to tredjedele af bredden. Displayet er særligt nemt at bruge på enheder med en skærm med høj opløsning. På skrivebordsskærme med en opløsning på 1.920 x 1.200 pixel kan selv fire åbne apps blive vist. Ved at flytte skillelinjen kan størrelsen af apps også varieres efter åbning. Hvilken app der er aktiv i øjeblikket er angivet med tre prikker på skillelinjen.

Nye apps i Windows 8.1

Windows 8.1. tilbyder - naturligvis også i Professional Edition - en række nye apps, som nogle brugere sikkert har savnet fra deres smartphones, bl.a.:

 • Beregner-app: Med denne app kan du foretage enkle beregninger og omregninger af mål, f.eks. kilometer til miles. Appen har også en videnskabelig visning med mere komplicerede formler.
 • Vækkeur-app: Ud over de typiske alarmfunktioner tilbyder vækkeuret også en nedtællingstimer og et stopur.
 • Lydoptager-app: Den velkendte lydoptager er nu en del af Windows Blue: Med appen kan der laves og redigeres lydoptagelser, som eventuelt også kan gemmes på SkyDrive.
 • Appen "Madlavning og nydelse": Her finder madentusiaster mange illustrerede opskrifter til mange forskellige lejligheder. Den integrerede indkøbslistefunktion gør det særligt praktisk at bruge den på en smartphone.

For at skabe et overblik i mængden af gamle og nye apps kan de grupperes sammen i Windows 8.1, hvilket gør det unødvendigt at klikke sig gennem lange lister.

Charms Bar i Windows 8.1

Desuden er der indstillingsmuligheder til at slå typiske nye Windows 8-kontroller fra, f.eks. Charms Bar. Ideen med Charms Bar, der blev introduceret med Windows 8, er at give brugerne direkte adgang til de fem vigtige funktioner "Søg, Del, Start, Enheder og Indstillinger". Den bliver aktiv, så snart brugeren bevæger musemarkøren til øverste højre hjørne af skærmen, og den bliver så småt indblæst. På Windows 8.1 Pro osv., er det nemmere at deaktivere Charms Bar, hvis den ikke er nødvendig. Desuden kan funktionen til at skifte mellem de enkelte apps også deaktiveres ved at klikke på det øverste venstre hjørne af skærmen.

SkyDrive

Microsofts onlineopbevaring, SkyDrive, er blevet omarbejdet endnu en gang til version 8.1. Dette er især tydeligt i synkroniseringen: Mens der tidligere ved kopiering af filer til SkyDrive via Windows Explorer fandt automatisk datasynkronisering sted af alle filer, der er gemt der, med alle slutenheder, synkroniserer SkyDrive i Windows 8.1 kun mapper og miniaturebilleder. Det er kun ved at dobbeltklikke på en fil, at lagringstjenesten downloader den. Denne nye indstilling er især nyttig, hvis nogle af de anvendte enheder har mindre plads på harddisken, og internetforbindelsen er svagere. Alle data, både lokalt og gemt i SkyDrive, administreres via den nye SkyDrive-app. Windows 8.1 lægger også vigtige pc-indstillinger og visse sikkerhedskopieringsfiler i SkyDrive.

Hardwarekrav til installation af Windows 8.1 Pro m.fl.

For at Windows 8.1 Pro kan køre problemfrit på en slutpunktsenhed, skal den opfylde visse hardwarekrav. Windows 8.1 Pro findes i en 32-bit og en 64-bit version, men kun 64-bit versionen garanterer, at visse programmer og apps kan bruges fuldt ud. Følgende grundlæggende tekniske krav skal være opfyldt ved installation af Windows 8.1:

 • Processor: mindst 1 GHz, med understøttelse af PAE, NX og SSE2
 • RAM: mindst 1 GB for 32-bit eller 2 GB RAM for 64-bit
 • Plads på harddisken: mindst 16 GB for 32-bit eller 20 GB for 64-bit
 • Grafikkort: Microsoft DirectX 9 med WDDM-driver

Windows 8.1 Pro køb billigt hos Wiresoft i online-butikken

Windows 8.1 Pro tilbydes - hvis overhovedet stadig - i den konventionelle handel som ny enkeltlicens til en ikke ubetydelig pris. I Wiresofts online shop kan du købe Windows 8.1 Professional som enkeltbrugerlicens til en meget lavere pris end såkaldt brugt software - du får det identiske softwareprodukt.

Sådan fungerer det: Den enkeltlicens, der tilbydes til den Windows 8.1 Pro Edition var tidligere en del af en volumenlicens, der blev købt af en virksomhed. Ved videresalg - en helt lovlig proces i EU - blev det opdelt og omdannet til individuelle licenser, som derefter kaldes og tilbydes som brugt software. Denne opdeling af volumenlicensen eller betegnelsen som brugt software har dog ingen negativ indvirkning på funktionaliteten af dette Windows 8.1 Pro desktop-operativsystem, bl.a. fordi softwaren ikke udsættes for slitage.

At købe software hos Wiresoft er altid billigt og sikkert på samme tid! Du kan købe dette Windows 8.1 Pro-operativsystem i Wiresoft Shop ikke kun til en særlig lav pris - dit køb er også sikkert: Wiresoft sælger kun original Windows 8.1 Professional-software, som er identisk med Microsoft-produktet. Derfor kan du efter den gennemførte købsproces straks downloade og installere din Windows 8.1 Pro-licens på din slutenhed og aktivere den med en medfølgende volumenlicensnøgle, som kun gælder for dig - uden tidsbegrænsning. Køb af brugt software som Windows 8.1 Pro i Wiresoft Software Shop udgør ikke nogen juridisk risiko for dig, da handel med brugt software helt klart er tilladt i henhold til loven, hvilket er blevet bekræftet af adskillige retskraftige domme.

Ved at købe brugt software fra Wiresoft får vores kunder et prisbilligt alternativ til andre tilbud om at bruge Windows 8.1 Professional desktop-operativsystemet. Vores kunder omfatter SMV'er og organisationer samt selvstændige og privatpersoner, som er glade for at drage fordel af vores billige softwaretilbud!

I Wiresoft Software Shop finder du Windows 8.1 Pro samt andre versioner af Windows desktop-operativsystemet og andre programmer fra Microsoft som en billig købsversion til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om denne eller anden Microsoft-software, skal du blot kontakte vores kompetente support via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier