Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
459,90 Kr. * 509,90 Kr. * (9,81% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2019 er den nyeste version af programmet til Microsoft Apple computere til professionel central organisering af e-mail-trafik, kontakter og opgaver - og dermed næsten uundværlig i den moderne hverdag. er nok stadig uovertruffen i forhold til sammenlignelig e-mail-software - med sine mange funktioner og muligheder kan forretningskommunikation organiseres effektivt på tværs af tids- og landegrænser, og selv komplekse projekter kan styres lettere med programmet. Den intuitive og brugervenlige nye grænseflade i Business Outlook  Desktop Outlook for Mac 2019 understøtter professionelle såvel som uerfarne brugere i deres daglige kontorarbejde, da programmet gør det muligt at komme hurtigt og nemt i gang med at bruge de tilgængelige funktioner.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"

Microsoft Outlook til Mac 2019 standalone-program - til administration af e-mail, kontakter og aftaler

Outlook til Mac 2019 er den nyeste version af Microsoft-programmet til Apple-computere  til professionel central organisering af e-mailtrafik, kontakter og opgaver - og dermed næsten uundværlig i moderne erhvervslivets hverdag. I sammenligning med sammenlignelig e-mail-software er Outlook stadig uovertruffen - med sin brede vifte af funktioner og muligheder kan forretningskommunikation organiseres effektivt på tværs af tids- og landegrænser, og selv komplekse projekter kan administreres lettere med programmet.

Den intuitive og brugervenlige nye desktopgrænseflade i Outlook for Mac 2019 hjælper både professionelle og nybegyndere med deres daglige kontoropgaver, da programmet gør det hurtigt og nemt at komme i gang med at bruge de tilgængelige funktioner.

Outlook for Mac 2019 giver også bedre overblik over e-mailtrafikken ved at skabe komplekse mappestrukturer for hver opgave eller emne; dette gør det muligt at organisere e-mails og deres tilhørende kontaktoplysninger osv. på en meningsfuld og gennemsigtig måde. Intelligente funktioner i indbakken hjælper brugerne i deres daglige kommunikation med at skelne mellem det uvæsentlige og det vigtige og sortere dem intelligent i overensstemmelse hermed. På den måde bevarer du hele tiden overblikket over alle relevante opgaver og vigtige aftaler.

Andre nyttige funktioner i Outlook til Mac 2019 hjælper også med at spare tid ved at give brugerne mulighed for at fokusere bedre på det væsentlige nu. Med muligheden i Outlook til Mac 2019 for at forbinde og administrere flere e-mail-konti via en enkelt skrivebordsgrænseflade er det muligt at koordinere kommunikationen bedre. Når du f.eks. organiserer møder, synkroniseres deltagernes individuelle kalendere, herunder de allerede registrerede aftaler, for at undgå tidsoverlapninger fra starten.

I den overskuelige navigationslinje er alle funktioner, der er nødvendige for at håndtere e-mails og opgaver samt for at redigere kontakter og kalendere, umiddelbart tilgængelige. Desuden er skrivebordsgrænsefladen til Outlook til Mac 2019 blevet redesignet, som nu er endnu mere behagelig at bruge end i den tidligere version takket være intuitive funktioner og funktioner.

Nyt er også den touch-optimerede brugervenlighed, så Outlook nu kan bruges bedre på tablets og smartphones. Derudover tilbyder denne version en nemmere synkronisering mellem de forskellige slutenheder, så via Outlook til Mac 2019 kan du få adgang til alle e-mails, kontakter, opgaver og aftaler lokalt uafhængigt af hinanden.

MS Outlook for Mac 2019 er ikke tilgængelig i almindelige butikker som en enkeltbrugerlicens, men tilbydes kun som en integreret del af Office for Mac-versionen af samme navn eller - hos Wiresoft kan du dog også købe Microsofts e-mail-software enkeltvis - til en særlig lav pris!

I Wiresofts online shop kan du ikke kun finde denne version af Outlook til Mac, men også ældre versioner samt de andre Office programmer til macOS som enkeltkøbsversioner. Du kan læse en detaljeret oversigt over alle interessante nye funktioner i Outlook for Mac 2019-versionen i det følgende.

Vi præsenterer de vigtigste nye funktioner i Outlook til Mac 2019, når det gælder e-mailing

Sammenlignet med den tidligere version indeholder Outlook forMac 2019 en lang række optimerede eksisterende og helt nye funktioner, som gør det endnu nemmere at organisere e-mailtrafikken og koordinere og koordinere aftaler og udestående opgaver i det daglige. De enkelte mindre forbedringer giver tilsammen en betydelig forøgelse af ydeevnen, fordi de gør det endnu nemmere at koncentrere sig om det væsentlige: Det begynder med den intelligente klassificering af indgående e-mailtrafik efter relevans, suppleret med sikker registrering af skadelige links via Microsoft Safe Link Service og slutter ikke med den automatiske konvertering af tidszoner til tilrettelæggelse af aftaler uden for hjemmet.

Indbakken med relevans til håndtering af den daglige strøm af e-mails

Den daglige e-mail-trafik i virksomheden indeholder normalt en masse overflødige og spam-beskeder ud over de virkelig vigtige beskeder. Funktionen "Indbakke med relevans" er en nyttig løsning her, fordi den hjælper brugerne med at adskille det vigtige fra det uvigtige og sortere dem i overensstemmelse hermed ved at sortere dem på forhånd. Til dette formål bruger Indbakke med relevans to faner til indbakken - "Relevant" og "Andet". Meddelelser, der er identificeret som vigtige, opbevares automatisk under fanen "Relevant", og alle andre meddelelser opbevares under fanen "Andet". Outlook informerer dog brugeren om de andre e-mails, og brugeren kan se dem med det samme ved blot at skifte fanen.

Yderligere funktioner som "Fokuseret" fuldender forsorteringen ved at definere, hvilke e-mails der skal sorteres i den anden fane enten én gang eller generelt. Der kræves en Microsoft Exchange-konto for at bruge Indbakke med relevans.

Note af @mention

For at henlede opmærksomheden på en bestemt person i en e-mail eller en invitation til et møde indsætter forfatteren @-symbolet, suppleret med det pågældende navn, i meddelelsens brødtekst. Dette fremhæver det pågældende navn i meddelelsesteksten, Outlook til Mac 2019 tilføjer det automatisk til emnelinjen, og @ vises også ved siden af meddelelsen i indbakken.

Læsnings- og leveringsbekræftelser pr. e-mail

For at sikre, at modtageren af en meddelelse ikke blot har modtaget den, men også læst den, bruger Outlook til Mac 2019 både en leveringsbekræftelse, som viser, at en e-mail faktisk er blevet leveret til modtagerens postkasse, og en læsebekræftelse, som afsenderen modtager, når meddelelsen åbnes.

Brug e-mailskabeloner til lignende meddelelser

I den daglige e-mail-trafik er der ofte regelmæssigt sendte meddelelser, hvis indhold sjældent ændres, f.eks. statusmeddelelser osv. Det kan gøres endnu hurtigere ved at oprette og bruge gemte skabeloner, som er tilgængelige med det samme, når der er brug for dem. Inden skabelonen sendes, skal kun de nye oplysninger tilføjes, inden den sendes.

Forsinket afsendelse af e-mails

Outlook til Mac 2019 giver mulighed for at bestemme, hvornår der skal sendes post via definerede regler. Dette giver dig mulighed for at udskyde leveringen af individuelle meddelelser og alle meddelelser - med hele dage, timer og minutter. Den pågældende e-mail vil blive gemt i mappen Udkast indtil det angivne tidspunkt og vil blive sendt, selv om Outlook ikke er åbent på computeren.

Andre nye funktioner i Outlook til Mac 2019 til organisation

Følgende nye eller strømlinede funktioner gør det også lettere at organisere aftaler og giver praktisk nem kommunikation:

 • Koordinering af forskellige tidszoner: Outlook til Mac 2019 har her mulighed for at oprette en tilsvarende begivenhed med de lokale start- og sluttider, hvilket er særligt praktisk, når du planlægger en rejse til en anden tidszone. Den automatiske konvertering af oplysningerne gør det unødvendigt at søge på internettet og foretage din egen konvertering.
 • Kort med rejseoversigt: Denne smartere funktion i Outlook tilføjer ikke kun automatisk bookede rejser til en kalender, men bruger også uafhængigt af hinanden de samme oversigtskort til alle de datoer og tidspunkter, som den genkender i reservationer - ud over datoer og tidspunkter, steder og vigtige numre og andre nyttige oplysninger.
 • Fokustilstand forbedrer fokus: Fokustilstand, der er nyligt integreret i Outlook til Mac 2019, forbedrer fokus på arbejdet, uanset om du skriver eller læser e-mails eller koordinerer møder, ved midlertidigt at skjule alle andre aktive programmer samt nye meddelelser.
 • Microsoft Safe-Link-tjenesten giver e-mailsikkerhed: Outlook til Mac 2019 giver forbedret sikkerhed ved modtagelse af potentielt skadelige e-mails. Microsoft Safe-Link-tjenesten registrerer især malware, der er skjult i links i phishing-e-mails, og som vises i den optimerede forhåndsvisning. Den integrerede realtidsscanner filtrerer pålideligt malware og phishing-links fra.
 • Touch-optimeret betjening af Outlook for Mac 2019: Brugere af Outlook for Mac 2019 på en tablet eller smartphone kan betjene programmet endnu mere intuitivt ved hjælp af den forbedrede inddragelse af bevægelser. Handlinger som "Markér som læst", "Marker", "Marker", "Slet", "Arkivér" og "Ingen" kan defineres individuelt med bevægelserne "Stryg til venstre" og "Stryg til højre".
 • Vis mødedeltagere: Hvis en anden medarbejder organiserer et møde, kan de inviterede personers svar på anmodningen i Outlook til Mac 2019 også vises på deres egen Mac.
 • Forbedre e-mails visuelt med SVG-filer: E-mails får ofte et større informationsindhold og større effekt, når afsenderen vedlægger en matchende SVG-fil - Scalable Vector Graphics eller vektorgrafik - med dem. Vektorgrafik har ikke kun den fordel, at den er skalerbar, hvilket betyder, at den kan forstørres, formindskes eller drejes uden tab af billedkvalitet. De kan også redigeres yderligere med forskellige filtre. Outlook til Mac 2019 tilbyder et udvalg af egnede SVG-temaer til dette formål.

Systemkrav til brug af Microsoft Outlook 2019 på en Mac

Nedenstående oplysninger viser minimumskravene for at installere og køre Outlook til Mac 2019 på en Apple-enhed.

 • Operativsystem: version af et af de tre nyeste macOS-operativsystemer
 • iPad og iPhone: iOS 8.0 eller nyere - iOS 12.0 er påkrævet for at bruge maskinlæringsfunktioner
 • Processor: Intel
 • Hukommelse: mindst 4 GB
 • Harddisk: mindst 3 GB ledig plads
 • Grafikkort: mindst 1.280 x 800 pixels

Outlook til Mac som et selvstændigt program i Office-Suite for Mac 2019 køb billigt hos Wiresoft

Som typisk software i Microsoft Office suiterne til Mac er Outlook for Mac 2019 kun tilgængelig hos de fleste forhandlere, når man køber den tilsvarende komplette Office version. Wiresoft tilbyder på den anden side Outlook for Mac 2019 separat i sin software butik. Når du køber software hos Wiresoft, har du dobbelt fordel: på den ene side alle de fordele, som denne købsversion tilbyder i forhold til abonnementsversionen, som normalt indeholder opdateringer, der er gratis, og på den anden side den særligt lave pris!

Outlook til Mac 2019, der tilbydes af Wiresoft, adskiller sig på ingen måde fra den software, der er inkluderet i den tilsvarende Office-pakke, og har heller ingen begrænsninger med hensyn til funktionalitet.

Sikkert softwarekøb med Wiresoft: Outlook for Mac 2019 er en enkeltbrugerlicens, der kommer fra en større volumenlicens, som ikke længere bruges af den oprindelige køber - normalt en virksomhed. Denne software er kun registreret til dig efter købet. Wiresoft er en velrenommeret forhandler og tilbyder derfor kun brugt Microsoft-software, hvis køb og salg inden for EU er helt lovligt og risikofrit. Det er altid officielle fulde versioner, som er identiske med de programmer, der tilbydes af Microsoft. For din sikkerhed er hvert Microsoft-program, der tilbydes fra en volumenlicens, blevet testet af os for fejlfri brugbarhed, så du kan bruge det fuldt ud og i ubegrænset tid efter installationen.

Således kan især private brugere og selvstændige samt små virksomheder bruge alle fordelene ved Outlook for Mac 2019 som et selvstændigt program med softwarekøb fra Wiresoft. Ud over Outlook til Mac kan du også finde andre Office for Mac-programmer samt andre Microsoft-programmer til en rimelig pris i softwarebutikken.

Hvis du har spørgsmål om Outlook til Mac 2019 eller en anden version eller et andet program Office til Mac, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning via e-mail, telefon og chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier