Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Luk filter
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!

Hvad er inkluderet i VMware vCloud Suite?

VMware vCloud løsningspakken indeholder VMware vSphere til servervirtualisering, herunder vSphere Enterprise Plus hypervisor, samt VMware vRealize Suite Hybrid Cloud Management Platform - med følgende komponenter:

 • VMware vRealize Automatisering: til politikdrevne infrastrukturer, programforsyning og livscyklusstyring for fysiske, virtuelle og offentligeCloud miljøer
 • VMware vRealize Drift: med intelligent styring af ydeevne, kapacitet og konfiguration, især for miljøer, der indeholder komponenter fra forskellige  udbydere
 • VMware vRealize Business til Cloud: til automatiseret måling af applikationsforbrug samt beregning og fakturering af servicepriser i virtualiserede infrastrukturer, der indeholder komponenter fra flere udbydere

De vigtigste fordele ved vCloud Suite

vCloud Suite hjælper organisationer med at stille it-ressourcer til rådighed gennem automatisering og foruddefinerede politikker uden at gå på kompromis med styring og kontrolmuligheder. Hurtigere tilgængelighed af Services giver større fleksibilitet og smidighed, hvilket ikke kun er til gavn for udviklere, men også for specifikke forretningsenheder:

 • Integration af private og offentlige skyer for at tilvejebringe og administrere infrastruktur- og applikationsressourcer via en hybridCloud.
 • Softwaredefineret infrastruktur, herunder automatiseret tilrådighedsstillelse af centrale it-ressourcerServices, resulterer i større fleksibilitet i tilrådighedsstillelsen af ressourcer til slutbrugerne.
 • Øget effektivitet: Med funktioner som intelligent placering af arbejdsbyrder og understøttelse af andre avancerede operationer kan organisationer reducere it-omkostningerne og samtidig øge ydeevnen og skalerbarheden.
 • Muligheder for udviklere: Udviklere kan udnytte ressourcer til applikationsudvikling via et katalog, CLI eller åbne API'er.

VMware vCloud Suite - udgaver og funktioner

VMware vCloud Suite fås i tre forskellige udgaver med forskellige niveauer af ydeevne: Standard, Advance og Enterprise. Hver udgave indeholder den brugervenlige vSphere Enterprise Plus hypervisor med forbedret ydeevne og tilgængelighed for at skabe større gennemsigtighed. Udgaverne er forskellige med hensyn til den integrerede VMware vRealize Suite Edition og andre funktioner.

vCloud Standard Udgave

Standard -udgaven understøtter intelligent driftsledelse i virksomheder, der ønsker at forbedre tilgængeligheden og ydeevnen af applikationer gennem forudsigelige analysefunktioner, herunder intelligente notifikationsfunktioner.

Den tilbyder:

 • vRealize Business til Cloud Standard - til sammenligning af omkostningerne ved grupper af virtuelle maskiner i den private Cloud med lignende grupper i en offentlig Cloud
 • Log Insight - med skalerbare analysefunktioner for infrastrukturer og applikationer, herunder hurtig fejlfinding
 • vRealize Operations Advanced (vROps) - platformen til automatiseret styring af it-drift i private, hybride og multiCloud miljøer

vCloud Avanceret udgave

Advanced Edition indeholder alle funktionerne og Services i Standard -udgaven, plus at den hjælper organisationer ved at øge fleksibiliteten, produktiviteten og effektiviteten af deres IT med følgende komponent:

 • vRealize Automation Enterprise - til selvbetjening af cloud-provisionering, automatisering på flereCloud med styring og DevOps-baseret infrastrukturstyring og -sikring, herunder forenet politik og kontrol

For Standard Edition og Advanced Edition er der også mulighed for at tilføje VMware vRealize Operations som et tillægsprogram. Ligeledes er VMware NSX - platformen til netværksvirtualisering og sikkerhed - tilgængelig som en valgfri komponent.

vCloud Enterprise Udgave

Enterprise -udgaven er den mest omfattende version af vCloud -suiten. Ud over funktionerne i de to andre udgaver indeholder den Cloud muligheder for udviklere i virksomheder, der opretholder DevOps-initiativer; disse omfatter bl.a. automatiseret levering og styring af komplette applikationsstacks. Enterprise indeholder bl.a. følgende komponent:

 • vRealize Automation Enterprise (vRA) - den kraftfulde og brugervenlige platform til automatisering af infrastrukturer, der leverer selvbetjeningsskyer og forskellige funktioner, herunder konsistente politikker for multi-Cloud baseret DevOps-automatisering. vRA øger effektiviteten og produktiviteten af virksomhedens IT og forbereder dem på fremtidige udfordringer gennem hurtigere time-to-market, høj brugervenlighed, sikkerhed og kontrol. vRealize styrker infrastrukturen gennem indbygget compliance management, fleksible sikkerhedsforanstaltninger og øjeblikkelig udbedring af sårbarheder. Den giver også omfattende support gennem automatiseret IT-driftsstyring på en ensartet, gennemsigtig platform og effektiv applikations- og databaseovervågning i private, hybride og multiCloud-miljøer.

VMware vCloud Suite - Licensing

Hver VMware vCloud Suite Edition er licenseret Pro CPU. Desuden er mange komponenter i vCloud Suite også tilgængelige som selvstændige produkter, som så licenseres Pro virtuel maskine. Bemærk venligst følgende: Så snart disse komponenter er købt via vCloud Suite, er de også licenseret i overensstemmelse hermed Pro CPU.

Alle komponenter i en vCloud -udgave aktiveres med kun én licensnøgle. Licensnøglen til vCloud Standard Edition gælder f.eks. for alle aktiver, der kører den - f.eks. ESXi-værter, vCloud Automation Center og vCloud Director. Alle virtuelle maskiner, der kører på en CPU, der er licenseret med denne udgave, kan således bruge alle komponenter, der er inkluderet i den pågældende udgave.

Der kan køres et vilkårligt antal virtuelle maskiner på en CPU, der er licenseret med en af vCloud -udgaverne. Hvis virtuelle maskiner skal køres på CPU'er, der ikke er licenseret til en vCloud -suite, kræves der imidlertid yderligere individuelle licenser for de VMware -produkter, der skal bruges.