Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10101
 • 228-11135
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
3.015,90 Kr. * 3.349,90 Kr. * (9,97% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core -
Mindste licensering Ingen
CAL User CAL/enhed CAL
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


SQL Server 2017 Standard edition fra Microsoft indeholder alle de effektive database-, rapporterings- og analysefunktioner, som små og mellemstore virksomheder forventer af et relationelt databaseadministrationssystem.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

 

 

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2017 Standard

SQL Server 2017 Standard Edition fra Microsoft tilbyder alle de effektive database-, rapporterings- og analysefunktioner, som små og mellemstore virksomheder forventer af et relationelt databaseadministrationssystem.

Ud over mange udvidelser og forbedringer af eksisterende funktioner - f.eks. i Master Data Services og Reporting Services - byder denne version også på mange nye funktioner. Disse omfatter Business Intelligence og Always Encrypted-teknologi - kombineret med høj skalerbarhed til at køre typiske missionskritiske arbejdsbelastninger sikkert og pålideligt.

Med SQL Server 2017 Standard får du ny indsigt i dine data: med In-Database Advanced Analytics for R og - nyt: også Python, suppleret med meningsfulde interaktive visualiseringer. Det udvidede udvalg mellem forskellige udviklingssprog og operativsystemer gør det muligt at implementere SQL Server-applikationer ikke kun til Windows, men også til Linux, herunder Linux-baserede Docker-containere - ud over deres lokale udførelse er de også tilgængelige i skyen.

SQL Server Standard Edition opfylder således alle krav til et moderne, kraftfuldt relationelt databaseadministrationssystem, som f.eks. typisk findes i ERP-software, CRM- og varestyringssystemer - Microsoft SQL Server 2017 Standard tilbyder alle de nødvendige forudsætninger for en pålidelig og sikker datawarehousing-platform.

SQL Server 2017 Standard Edition tilbydes af Wiresoft til en fordelagtig pris som brugt software - til en væsentlig lavere pris end det tilsvarende nye produkt - i det omfang det stadig er tilgængeligt. Denne brugte serverlicens kan bruges i sin helhed og tilbyder den maksimale ydeevne og sikkerhed, der er typisk for denne udgave, hvilket gør den særligt attraktiv for virksomheder eller organisationer, der bruger sådanne servere, hvor kombinationen af serverlicens og CAL'er er ideel. Licenseringen af den brugte Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition sker også i overensstemmelse med Microsofts licensforvaltningsbetingelser. Detaljerede oplysninger om dette samt om alle de nye funktioner i SQL Server 2017 Standard og vigtige optimeringer findes i de følgende afsnit.

Hvad er nyt i SQL Server 2017 Standard?

Især mindre og mellemstore virksomheder nyder godt af funktionerne i Standard Edition af SQL Server 2017, som er nødvendige for udvikling og brug af applikationer i datamarkeder af tilsvarende størrelse, og som ud over en høj skalerbarhed også forventer en sikker og problemfri ydeevne. Her tilbyder Standard Edition allerede en høj grad af virtualisering samt høj tilgængelighed til failover, avanceret OLTP og in-memory column store - blandt andet også med operationel realtidsanalyse og PolyBase-teknologi, hvormed relationelle data og Big Data kan kombineres til forskellig anvendelse.

De opdaterede Business Intelligence-funktioner giver multidimensionale såvel som grundlæggende tabelmodeller til analyse af store datamængder, bl.a. også med funktionerne in-memory-lagringstilstand og grundlæggende rapportering og analyse. Advanced Analytics understøtter integrationen af maskinlæringsfunktioner med SQL Server Machine Learning Services samt tilslutning til - nyt: open source Python - og R; disse tilbyder også et konsistent miljø, ikke kun under Windows, men også til Linux og Docker, samt hybrid transaktions- og analysebehandling i realtid.

SQL Server 2017 Standard understøtter også mange udviklingsværktøjer til både lokalt og i skyen, herunder T-SQL og SQL CLR. Og med hensyn til sikkerhed tilbyder Always Encrypted avanceret beskyttelse, herunder Always On high availability og disaster recovery til Windows og nu også Linux.

Nedenfor finder du flere oplysninger om, hvad der er nyt i SQL Server 2017 Standard på vigtige funktionsområder:

SQL-databasemotor

Databasemotoren i SQL Server 2017 tilbyder nye funktioner til komplekse analyser - herunder adaptiv forespørgselsbehandling med forbedringer til adaptive sammenføjninger og feedback om hukommelsesallokering i batchtilstand - ud over højere ydeevne og strømlining af arbejdsgange. CLR-samlinger kan nu tilføjes til en positivliste. Det er også muligt at overlappe udførelsen af tabelværdifunktioner med flere angivelser. Desuden sikrer nye dynamiske styringslister, herunder automatisk optimering, også bedre ydeevne; problemer med forespørgselsydelsen vises straks, og der oprettes passende løsningsforslag, som også implementeres automatisk.

SQL Server-analysetjenester

For SQL Server Analysis Services (SSAS) indeholder SQL Server 2017 nogle opdateringer af eksisterende vigtige funktioner samt forbedringer af tabelmodellerne: F.eks. er Tabular Mode nu tilgængelig som en standardinstallationsmulighed. Den moderne Get Data-brugergrænseflade (funktion: Retrieve Data) understøtter en række datakilder og tilbyder forskellige funktioner i forespørgselsværktøjet til at hente data og M-udtryk under datatransformationen - Get Data bruger bl.a. eksisterende datakilder i Power BI til forespørgsler i Power Query M-formelsamarbejdet.

SQL Server-integrationstjenester

Forbedret tilslutningsmuligheder muliggør forbindelse mellem Microsoft Dynamics AX Online og Microsoft Dynamics CRM Online OData-feeds ved hjælp af opdaterede OData-komponenter.

Scale Out-funktionen forenkler udførelsen af SSIS-pakker på tværs af flere computere, og udførelser samt medarbejdere kan administreres fra en enkelt hovedcomputer. Scale Out-masteren understøtter høj tilgængelighed og optimeret failover-håndtering af eksekveringslogfiler.

Brug af Linux

Brugere kan nu bruge  Linux-operativsystemet i SQL Server 2017 Standard Edition til at få adgang til SQL Server via det. Forbindelsen sker via Open Database Connectivity Interface - for Linux- og C++-programmer. Integrationstjenesterne er også tilgængelige under Linux, så SSIS-pakker kan køres på Linux-computere. Desuden er Java Database Connectivity-driveren blevet optimeret til tilsvarende Java-programmer.

Når du bruger Linux, skal du være opmærksom på, at følgende tjenester og funktioner ikke er tilgængelige: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase og Stretch Database.

Nyt: SQL Server Machine Learning Services

Dette område, der i tidligere versioner af SQL Server 2017 hed SQL Server R Services, er nu blevet omdøbt til SQL Server Machine Learning Services - hovedårsagen til dette er tilføjelsen af Python-understøttelse ved siden af det tidligere programmeringssprog R. Derfor kan enten R- eller Python-scripts bruges til udførelse. Forudsætningen for at kunne levere R- og Python-modeller er installation af Microsoft Machine Learning Server. Udviklere har stadig adgang til ML- og AI-biblioteker til Python, som er tilgængelige i et open source-miljø.

Oplysninger om den maksimale tilgængelige ydeevne og de enkelte komponenter i SQL Server 2017 Standard Edition

Den følgende oversigt indeholder oplysninger om ydeevne og de respektive medfølgende funktioner.

Understøttede hukommelsesstørrelser pr. instans

 • SQL Server 2017 Standard Edition understøtter det maksimale antal på 24 kerner og den maksimale databasestørrelse på
 • maksimal databasestørrelse på 524 PB
 • For hukommelsesoptimerede data er den maksimale størrelse 32 GB
 • Den maksimale størrelse af bufferpuljen er 128 GB
 • Den maksimale columnstore-segmentcache er 32 GB

OLTP-ydelse (online transaktionsbehandling)

For Standard Edition af SQL Server 2017 er følgende funktioner tilgængelige, eller følgende øvre grænser gælder:

 • Avanceret OLTP med in-memory OLTP samt operativ analyse
 • Basic High Availability understøtter failover i en enkelt database med to knudepunkter samt en sekundær replika, der ikke kan læses.
 • Management Studio og politikbaseret administration understøttes også.

Data Warehousing-funktioner

 • Partitionering, datakomprimering og registrering af ændringer, herunder snapshot af databasen, er tilgængelige for data marts og data warehousing.
 • In-memory OLTP og in-memory columnstore er hver især begrænset af den tilgængelige hukommelsesstørrelses skaleringsgrænser.
 • Columnstore- og operationelle realtidsanalyser er begrænset til maksimalt to grader af parallelitet (to kerner pr. forespørgsel).
 • Det skal også bemærkes, at horisontal skalering af forespørgsler ikke er mulig i SQL Server Standard Edition for PolyBase.

Business Intelligence-funktioner

 • For Analysis Services er det maksimale hukommelsesforbrug pr. instans 16 GB for tabeller og 64 GB for MOLAP (Multidimensional OLAP).
 • For Reporting Services er det maksimale hukommelsesforbrug pr. instans 64 GB.
 • SQL Server 2017 Standard Edition af giver business intelligence-funktioner til grundlæggende flerdimensionale modeller, plus en grundlæggende tabelmodel, samt in-memory-lagringstilstand, grundlæggende rapportering og analyser.
 • SQL Server Integration Services og integrerede konnektorer er tilgængelige til dataintegration.

Andre specifikationer og bemærkninger

Yderligere gælder for Standard Edition af SQL Server 2017 eller er tilgængelig:

 • Grundlæggende integration af maskinlæring til avanceret analyse
 • Tilslutning med open source Python og -R og begrænset parallelitet
 • Til programmerbarhed og udviklingsværktøjer: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML samt grafdata
 • Avanceret sikkerhed Altid krypteret, sikkerhed på række-niveau, datamaskering og kompatibilitetsrapportering med SQL Server Audit

Hardware- og softwarekrav til SQL 2017 Standard

Følgende specifikationer gælder ved installation af standardudgaven af MS SQL Server 2017, og de er nødvendige som minimum for at sikre optimal drift. Som en generel regel:

 • På et 64 bit klientstyresystem understøttes alle funktioner i SQL Server 2017 Standard.
 • På et 32 bit klientstyresystem understøttes derimod kun følgende funktioner i SQL Server 2017 Standard: SQL Client Connectivity Software Development Kit, Integration Services, Data Quality Client, tilslutningsmuligheder eller bagudkompatibilitet for klientværktøjer eller Client Tools Software Development Kit, Distributed Replay-komponenterne, controller og klient samt dokumentationskomponenterne.

Krav til hardware:

 • Harddisk: mindst 6 GB ledig lagerplads - afhængigt af de installerede SQL Server-komponenter
 • Hukommelse: min. 4 GB, idet hukommelsen bør øges med stigende databasestørrelse for at sikre optimal ydeevne for SQL Server
 • Processortype: x64-processorer - AMD Opteron eller AMD Athlon 64, Intel Xeon eller Intel Pentium IV med EM64T-understøttelse
 • Processorhastighed: min. 1,4 GHz; anbefales 2,0 GHz eller hurtigere
 • Bemærk venligst: Installation af SQL Server er kun understøttet på x64-processorer (x86-processorer understøttes ikke længere): Det anbefales desuden at installere SQL Server på en computer med NTFS- eller ReFS-filformat

Krav til software:

 • .NET Framework 4.6, installeres SQL Server-opsætningen .NET Framework automatisk, Master Data Services og Replication
 • Understøttede styresystemer: Windows Server 2016 Datacenter, Standard og Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials og R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials og Foundation 
 • Installation af SQL Server 2017 i Server Core-tilstand understøttes af følgende Windows Server-udgaver: Windows Server 2017 Standard og Datacenter; Windows Server 2016 Standard og Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard og Datacenter; og Windows Server 2012 Standard og Datacenter

Licensering af SQL Server 2017 Standard i henhold til Server/CAL-modellen

Denne SQL Server 2019 Standard Edition tilbyder licensering af serveren i en kombination af den serverlicens, der er beskrevet her, og yderligere klientadgangslicenser (CAL'er) - sidstnævnte er ikke inkluderet her og skal derfor købes separat for hver bruger eller slutenhed. Her er en oversigt over Microsofts licensbetingelser:

 • Der kræves én serverlicens pr. server (fysisk eller virtuel), som SQL Server 2017 Standard skal køres på.
 • SQL Server-instanser, der drives i containere, skal også licenseres, da disse virtuelle maskiner er sidestillet.
 • Derudover kræves der en separat klientadgangslicens (CAL) af mindst den samme version eller muligvis en højere version for hver bruger eller slutenhed, der har adgang til en licenseret SQL Server; CAL'er skal købes separat og er tilgængelige som et separat produkt her.

Denne licensmodel er derfor velegnet til virksomheder, der licenserer et overskueligt antal brugere eller slutenheder, og hvor de samlede licensomkostninger er lavere end ved kernebaseret licensering.         

Hvis du har spørgsmål om din individuelle licensering af SQL Server 2017 Standard med CAL'er, er du velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål om SQL Server 2017 Standard Edition som brugt software

En licens til SQL Server 2017 Standard, som Wiresoft tilbyder som brugt software, adskiller sig ikke fra en tilsvarende ny serverlicens - bortset fra, at en software generelt ikke kan slides op, men især ikke med hensyn til brugbarhed og funktionalitet. Nedenfor finder du alle svarene på typiske spørgsmål om brugte SQL Server-licenser:

Hvor kommer den brugte SQL Server 2017 Standard-software, der tilbydes af Wiresoft, fra?

Brugt software, der tilbydes af Wiresoft til SQL Server 2017 Standard eller fra en anden version eller udgave, kommer fra virksomheder, der tidligere selv har købt den som ny og senere har videresolgt den til Wiresoft - af forskellige årsager, f.eks. fordi den er overflødig eller er blevet erstattet af en anden software. Sådanne licenser er markeret som brugt software i Wiresoft Shop, men i princippet kan de bruges som en ny licens.

Giver den brugte SQL Server 2017 Standard-licens også købersikkerhed?

Ja: Med Wiresofts brugte software som f.eks. SQL Server 2017 Standard-licensen har du som kunde de samme fordele ved køb som ved en tilsvarende ny serversoftware: med købersikkerhed gennem øjeblikkelig download efter et gennemført køb og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende gyldige licensnøgle.

Er køb og brug af SQL Server 2017 Standard som brugt software lovligt?

Ja: Med brugt software fra Wiresoft kan du være sikker på, at du som kunde ikke overtræder nogen love, hverken ved at købe en sådan SQL Server 2017 Standard-licens eller ved den faktiske brug - og det gælder også for Wiresoft - fordi denne brugte software kommer fra en virksomheds licenslager. Dette er vigtigt, fordi den gyldige jurisdiktion ikke kun tillader handel med Microsoft Used Software, men også den faktiske brug af den; disse kendsgerninger er allerede blevet bekræftet flere gange af forskellige domstolsafgørelser.

Har brugt software fra Wiresoft, som f.eks. SQL Server 2017 Standard-licensen, andre fordele?

Wiresofts brugte software fra tilbyder især vores kunder en økonomisk løsning, hvis de ønsker at supplere eller opdatere deres softwareopbeholdning så billigt som muligt, fordi prisen er lavere end prisen på tilsvarende ny software. Dette gælder især for ældre versioner af serverlicenser, som ikke længere tilbydes regelmæssigt. Brugt software fra Wiresoft udmærker sig også ved, at alle købere har et komplet revisionsbevis!

I Wiresoft Shop for brugt software finder du ikke kun SQL Server 2017 Standard Edition til en fordelagtig pris, men også Standard Edition med Core Licensing samt andre udgaver af SQL Server 2017 og desuden også nyere versioner af Microsoft SQL Server. Wiresofts portefølje af brugt software omfatter også mange tilbud fra andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål vedrørende din licensering af SQL Server 2017 Standard inkl. CAL'er eller en anden udgave, er du velkommen til at bruge vores kompetente rådgivning via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier