Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10488
 • 079-02577
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft PowerPoint er det klassiske softwareprogram til at designe overbevisende visualiseringer af information og skabe levende præsentationer. Med PowerPoint 2021 er den nyeste version af den velprøvede Office-software tilgængelig til at skabe professionelle præsentationer på arbejde, i skolen og på universitetet. Professionelle, men også nybegyndere, støttes af intuitivt anvendelige værktøjer til at sammensætte emner og indhold informativt og samtidig imponerende på slides og formidle dem gennem en levende præsentation.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT 2021"

Microsoft PowerPoint 2021 som et selvstændigt program

Microsoft PowerPoint er det klassiske softwareprogram til at designe overbevisende visualiseringer af information og skabe levende præsentationer. Med PowerPoint 2021 er den nyeste version af den gennemprøvede Office-software tilgængelig til at skabe professionelle præsentationer på arbejde, i skolen og på universitetet. Professionelle, men også nybegyndere, støttes af intuitivt anvendelige værktøjer til at sammensætte emner og indhold informativt og samtidig imponerende på slides og formidle dem gennem en levende præsentation.

Den nyligt reviderede, brugervenlige brugergrænseflade i Microsoft PowerPoint 2021 giver mulighed for en hurtig introduktion til programmet, og det store udvalg af skabeloner og designmuligheder gør det muligt at skabe præsentationsfolier med et individuelt udseende.

Den nye PowerPoint 2021 understøtter også touch-optimeret brug på tablets samt brug af digitale kuglepenne - her skal især nævnes det nye værktøj til frihåndstegning, som gør det muligt at bruge egne udkast spontant.

Ved at indgå i netværk med Microsoft OneDrive kan PowerPoint 2021 også bruges i teams via skyen. De høje sikkerhedsstandarder garanterer et problemfrit samarbejde. Det gør det desuden endnu nemmere end tidligere at lave tilgængelige præsentationer.

PowerPoint2021 er normalt kun tilgængelig som en fast komponent i den tilsvarende Office-version, men hos Wiresoft kan du også købe softwaren separat. For at kunne bruge PowerPoint 2021 på din computer eller en anden slutenhed er Windows 10-operativsystemet et obligatorisk krav. Ud over den aktuelle PowerPoint 2021 kan du også købe ældre versioner og andre Office-programmer til særligt lave priser som enkeltbrugerversion uden softwareabonnement i Wiresofts onlineshop. Følgende detaljerede oversigt viser alle de interessante nye funktioner i PowerPoint 2021.

Oversigt over de nye PowerPoint-funktioner i version 2021

PowerPoint 2021 indeholder ikke kun talrige forbedringer og forbedringer i forhold til de tidligere værktøjer, f.eks. udvidede zoomfunktioner og brug af SVG- og 3D-grafik, men også flere nye funktioner.

Specifikke PowerPoint-funktioner til imponerende præsentationer

PowerPoint 2021 tilbyder nogle nye praktiske funktioner, som gør især præsentationer endnu mere levende og interessante:

 • Ved hjælp af morph-funktionen kan der skabes glidende overgange mellem de enkelte dias, og enkelte objekter eller tekst kan også animeres.
 • Zoomfunktionerne skaber også mere dynamiske præsentationer: Med diaszoom kan præsentanter frit navigere mellem bestemte dias, sektioner og dele af en præsentation uden at afbryde dem visuelt. Zoomeffekten skaber således et indtryk af kontinuitet.
 • Det er også muligt at bruge zoom til kun at fremhæve detaljer på dias.
 • Med oversigtszoom kan hele præsentationen sammenfattes på ét dias for at skabe dynamiske effekter.
 • Skærmpræsentationer kan også holdes med den digitale Surface Pen eller enhver anden pen, der kan bruges via Bluetooth: Det gør det også meget nemt at skifte dias; det kan også bruges til at fremhæve enkelte områder af et dias under præsentationen for at henlede ekstra opmærksomhed på dem.
 • Optagefunktionerne giver mulighed for at optage video- og lydkommentarer samt bevægelser til digital frihåndsindtastning. Alle tilgængelige funktioner er overskueligt arrangeret under fanen "Optagelse" i båndet.
 • Når du eksporterer en præsentation som en videofil, kan du nu også vælge den højopløste 4K-opløsning for at få knivskarpe film.

Nye diagramtyper og 3D-modeller

Ud over de tidligere grafer og modeller, der er integreret i PowerPoint, tilbyder 2021-versionen en række yderligere diagrammer og tredimensionelle modeller, som udvider mulighederne for at illustrere præsentationer yderligere:

 • De nye integrerede 3D-modeller kan alle drejes 360° og skaleres: Brugerne kan også selv oprette et sådant tredimensionelt indhold og indsætte det i en PowerPoint-fil.
 • Ved at anvende morph-overgangen kan 3D-modellerne også animeres.
 • De nu tilgængelige skalerbare vektorgrafikfiler - også kendt som SVG-filer (Scalable Vector Graphics) - har ligesom 3D-modeller den fordel, at de kan forstørres, formindskes og roteres efter ønske uden tab af billedkvalitet og kan viderebehandles med filtre.
 • Geografiske data kan omdannes til et kortdiagram i få trin, f.eks. for at illustrere visse statistiske fordelinger i et område.
 • De nye tragtdiagrammer kan bruges til at illustrere processernes faser på en særlig klar måde.

Generelle funktioner

Ud over disse nye værktøjer og funktioner byder PowerPoint 2021 også på en lang række andre nyskabelser, som først og fremmest understøtter frihåndstegning og letter udformningen af tilgængelige præsentationsdokumenter og gør brugen af programmet generelt endnu mere effektiv.

Nye muligheder i PowerPoint for skrivebordsvisning og funktioner

Office-designet er også blevet forbedret i PowerPoint 2021 med følgende funktioner, som kan aktiveres efter eget valg:

 • PowerPoint 2021 indeholder nu yderligere designs, der især fremmer koncentrationen under arbejdet ved at erstatte de ellers programtypiske vinduesfarver med akromatiske toner: Hvid giver f.eks. et meget lyst billede, mens mørkegrå og især sort med Dark Mode har en særlig reduceret effekt og er let at se på.
 • Det tidligere typiske, velkendte båndudseende er i PowerPoint 2021 blevet kombineret med fliseudseende, som det også er tilfældet i Windows 10-operativsystemet. Nu er de hyppigt anvendte elementer og funktioner fremhævet mere tydeligt, så de kan findes hurtigere. Faner kan også arrangeres forskelligt, ligesom båndet kan skjules helt, så funktionerne kun er tilgængelige via den generelle menulinje.

Freehand-værktøjet og andre grafikfunktioner i PowerPoint 2021

I PowerPoint 2021 er der et kraftfuldt frihåndsværktøj til rådighed, som ikke kun kan betjenes med pen-input og touch-kontrol, men også med computermusen, f.eks. til frit at tegne diagrammer og formler og straks indsætte dem i en præsentation, eller til at fremhæve tekstpassager i farver, som det har været muligt i Word i nogen tid. PowerPoint har bl.a. følgende funktioner og effekter:

 • Et udvalg af forskellige digitale penne i forskellige tykkelser og farver kan bruges til at markere og tegne med: herunder en blyant til at tegne skitser, en pen til normal skrivning og den populære highlighter, som understreger ord osv. i farver. Desuden fås penne med metallic-effekt og andre grafiske effekter med beskrivende navne som galakse og regnbue, lava, hav, sølv og guld.
 • Med frihåndsværktøjet og funktionen "Freehand FormulaInsert" kan endnu mere komplekse matematiske formler frit oprettes og indsættes i en præsentation.
 • Nogle gange vil du kun bruge en bestemt detalje af et billede uden den forstyrrende baggrund, som så skal fjernes. Det er endnu nemmere at beskære i PowerPoint 2021, fordi programmet automatisk registrerer baggrundsområdet. Du kan foretage rettelser med den integrerede blyant for at tilføje eller fjerne dele.
 • Med blyanten er det også muligt at markere bestemte områder af en tabel for kun at bruge disse i en grafik.

Oprettelse af tilgængelige præsentationer i PowerPoint

PowerPoint 2021 er der ud over de tidligere forbedrede muligheder også nye funktioner til rådighed til at optimere præsentationsindholdet, når du opretter dias, så de er lettere at læse og forstå for seere med synshandicap.

 • Når den understøttende fejlkorrektion er aktiveret, kommer PowerPoint 2021 med forslag til forbedringer baseret på internationalt gældende standarder. Når du klikker på "Check", kommer programmet med forslag, som accepteres og automatisk gennemføres med et nyt klik.
 • Fejlkorrektionsværktøjet gør f.eks. opmærksom på manglende alternativ tekst i visuelle objekter og utilstrækkelig farvekontrast i grafik og billeder: Med "gråskala"-visningen simulerer PowerPoint deres visning for en farveblind person.
 • Når du bruger de foruddefinerede PowerPoint-skabeloner til dias, integreres sådanne diastitler automatisk, som indeholder en overskriftsstruktur.
 • Her tilbyder AI-funktionen QuickStarter også en praktisk starthjælp til en ny præsentation, fordi den hjælper brugerne med at strukturere den og med tematisk research. Når du har indtastet et emne, viser QuickStarter en liste over matchende underemner og foreslår et passende sæt dias for hvert emne. På baggrund af søgningen i Bing oprettes der slides med tilsvarende indhold, som kan vælges ved at klikke på dem. I det næste trin kan der tilføjes et passende udseende, herunder baggrundsgrafik, så grundlaget for den næste præsentation er klar på få minutter.

Lettere samarbejde om PowerPoint-dokumenter

Hvis flere personer arbejder på en præsentation, kan deres ændringer eller feedback, herunder navnet på forfatteren, vises og også annulleres. For at gøre dette skal en kopi af præsentationen offentliggøres i skyen på OneDrive eller SharePoint. Så snart alle de involverede personer har tilføjet deres ændringer eller kommentarer, kan originalen og kopien sammenlignes, og begge versioner kan slås sammen.

Systemkrav til PowerPoint 2021

 • Operativsystemer: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Processor: min. 1,6 GHz
 • Plads på harddisken: mindst 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM (64 bit) - anbefales: 4 GB
 • Grafikkort: min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 med WDDM 2.0 - anbefales: DirectX 10

Køb PowerPoint 2021 som et enkelt program i Office-pakken til en lav pris hos Wiresoft

MS PowerPoint er en klassisk del af Microsoft Office-pakken og fås normalt kun sammen med de andre Office-programmer. Hos Wiresoft kan du også købe PowerPoint 2021 som et selvstændigt program - i modsætning til de fleste andre Microsoft-softwareleverandører.

Din fordel: PowerPoint Single User Licence forpligter dig ikke til et langvarigt og dermed dyrt abonnement, og du er heller ikke forpligtet til opdateringer eller begrænsninger i brugen. Det er derfor dobbelt værd at købe PowerPoint 2021 fra Wiresoft som et enkelt program, især hvis du ønsker at bruge andre programmer end Office-programmer.

Sikker køb af software hos Wiresoft: Den PowerPoint-licens til en enkelt bruger, som du køber her, stammer ofte fra en volumenlicens eller er såkaldt brugt software - derfor er vores særligt fordelagtige pris! Funktionerne er fuldstændig identiske med PowerPoint-programmet, som også er inkluderet i Office Suite 2021 . Du kan også være sikker på, at hverken du eller vi befinder os i en juridisk gråzone med salg eller køb af sådan software! Alle Microsoft-programmer, uanset om de er brugte eller ubrugte, er blevet testet af Wiresoft for deres faktiske, fejlfrie anvendelighed og er derfor 100% anvendelige i en ubegrænset periode efter dit køb og download.

Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft også kun komplette versioner, der er identiske med de programmer, der er tilgængelige fra Microsoft. Det betyder, at private brugere, freelancere og små virksomheder kan drage fordel af alle fordelene ved PowerPoint 2021 og samtidig spare penge. I Wiresoft Software Shop kan du også købe ikke kun PowerPoint, men også alle andre Office-programmer enkeltvis samt mange andre Microsoft-programmer.

Hvis du har spørgsmål om PowerPoint 2021 eller et andet Office-program, kan du bruge vores ekspertrådgivning via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier