Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
25x CAL'er til MS SQL Server 2016 som brugt software Ud over licensen til Microsoft SQL Server 2016 i Standard-udgaven kræves der yderligere klientadgangslicenser til brug, f.eks. i form af SQL Server 2016 Device CALs; dette giver 25...
17.073,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
10x CAL'er til MS SQL Server 2016 som brugt software Ud over licensen til Microsoft SQL Server 2016 i Standard-udgaven kræves der yderligere klientadgangslicenser til brug, f.eks. i form af SQL Server 2016 Device CALs; dette giver ti...
6.772,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
5x CAL'er til MS SQL Server 2016 som brugt software Ud over licensering af Microsoft SQL Server 2016 i Standard-udgaven kræves der yderligere klientadgangslicenser, f.eks. i form af SQL Server 2016 Device CAL'er; dette giver fem...
3.360,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 ENHED CAL MICROSOFT SQL SERVER 2016 ENHED CAL
Enheds-CAL'er til MS SQL Server 2016 som brugt software Ud over licensering af Microsoft SQL Server 2016 i Standard-udgaven kræves der yderligere klientadgangslicenser til brug, f.eks. i form af SQL Server 2016 Device CALs; dette giver...
697,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2016 USER CAL
Køb User CAL til Microsoft SQL Server 2016 som brugt licens Når du licenserer Standard-udgaven af Microsoft SQL Server 2016, kræves der ud over serverlicensen til hver bruger også en klientadgangslicens: SQL Server 2016 User CAL; den...
697,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
Køb 5x User CAL for Microsoft SQL Server 2016 som brugt licens Når du licenserer Standard-udgaven af Microsoft SQL Server 2016, kræves der ud over serverlicensen til hver bruger også en klientadgangslicens: SQL Server 2016 User CAL; den...
3.360,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
Køb 10x User CAL til Microsoft SQL Server 2016 som brugt licens Når du licenserer Standard-udgaven af Microsoft SQL Server 2016, kræves der ud over serverlicensen til hver bruger også en klientadgangslicens: SQL Server 2016 User CAL; den...
6.772,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Køb 25x User CAL til Microsoft SQL Server 2016 som brugt licens Når du licenserer Standard-udgaven af Microsoft SQL Server 2016, kræves der ud over serverlicensen til hver bruger også en klientadgangslicens: SQL Server 2016 User CAL; den...
17.073,90 Kr. *

Nye funktioner og egenskaber i SQL Server version 2016

Windows SQL Server 2016 giver virksomheder en grundlæggende database til datahåndtering og business intelligence, som gør det muligt for alle medarbejdere med den relevante CAL at køre alle forretningstypiske applikationer. SQL Server 2016 understøtter også en række udviklingsværktøjer - både lokalt og i skyen - og administratorer nyder godt af effektiv databaseadministration, der kræver minimale it-ressourcer.

Højere ydeevne i SQL Server 2016

2016-versionen af Microsoft SQL Server scorer ikke kun point for sine fleksible implementeringsmuligheder, men også for sin optimerede ydeevne, som brugere med en CAL nyder godt af. De integrerede in-memory-funktioner, som er tilgængelige for alle arbejdsbelastninger, giver en ydelsesforøgelse med en hastighed, der kan sammenlignes med in-memory OLTP. Funktioner som Temporal Tables til historisering af data samt In-Memory Columnstore og Query Store forbedrer også ydeevnen i SQL Server 2016.

Microsoft SQL Server R-tjenester

De nye SQL Server R Services fra Microsoft gør nu det statistiske sprog R tilgængeligt for SQL Server 2016. Hvor data til analyse tidligere skulle eksporteres fra SQL-databasen og importeres til R, kan brugere med en licens til klientadgang nu køre alle R-scripts direkte på SQL-serveren. Dette reducerer ikke kun tiden, men øger også sikkerheden ved at eliminere behovet for at overføre følsomme data.

Master Data Services til forvaltning af masterdata

Master Data Services i SQL Server giver brugerne mulighed for effektivt at administrere et master-sæt af deres organisationsdata. Disse data kan organiseres i modeller med MDS, der kan oprettes regler for opdatering af dem, og det kan også defineres, hvem der har ret til at opdatere dem. Stamdatasættet kan deles med andre ved hjælp af Excel.

Reporting Services (SSRS) til rapportørerne

SQL Server Reporting Services, med en klientadgangslicens, giver et sæt værktøjer og tjenester til at oprette, administrere og levere mobile og paginerede rapporter; medarbejderne kan læse dem via en browser i webportalen eller via e-mail, selv på en mobilenhed.

Analysis Services er et værktøj til at levere analytiske data - til forretningsrapporter og Reporting Services-rapporter eller til tredjepartsklientprogrammer eller business intelligence-værktøjer. Reporting Services i SQL Server 2016 giver på den anden side brugeren forskellige funktioner til at generere rapporter fra forskellige datakilder og offentliggøre dem i forskellige formater.

Forbedret sikkerhed

Microsoft SQL Server 2016 har også nogle betydelige forbedringer med hensyn til sikkerhed: Med Row-Level Security (RLS) - sikkerhed på række-niveau - kan ejerne af en CAL implementere visse begrænsninger i adgangen til datarækker. Dette kan f.eks. bruges til at sikre, at visse medarbejdere kun kan få adgang til præcis de datarækker, der er relevante for dem. Dette gælder f.eks. for virksomhedskunders begrænsede adgang til data, der er vigtige for dem.

Always Encrypted beskytter følsomme data, f.eks. kreditkort- eller ID-kortnumre, der er gemt i en Azure SQL- eller SQL Server-database. Always Encrypted skelner mellem de brugere med licens, der har tilladelse til at se data, og de brugere, der administrerer disse data, men som ikke bør have adgang til dem.

Dynamisk datamaskering forenkler på den anden side sikkerhedskodning i applikationer: DDM arbejder for at forhindre adgang til følsomme data ved at maskere dem for uautoriserede brugere.

Alle vigtige nyskabelser i SQL Server 2016 på et overblik:

 • Forbedret cloud-understøttelse gennem integration af Stretch Databaser til at forbinde lokale miljøer og cloud
 • Støtte til konventionelle OLAP-løsninger (Online Analytical Processing)
 • Integration af programmeringssproget R til statistiske analyser med Advanced Analytics
 • Row-Level Security (RLS) samt Always Encrypted Feature og Dynamic Data Masking øger sikkerheden
 • T-SQL (Transact-SQL) maksimerer SQL-serverens ydeevne
 • End-to-end mobile business intelligence er tilgængelig for alle mobile enheder, uanset om det er Windows-, Android- eller iOS-smartphones, til at offentliggøre rapporter ved hjælp af Excel 2016 eller BI Power
 • PolyBase til at behandle Transact-SQL-forespørgsler fra eksterne datakilder og udvide business intelligence med SQL Server Reporting Services (SSRS)

Hardwarekrav til installation af Microsoft SQL Server 2016

For at sikre en problemfri installation og drift af Microsoft SQL Server version 2016 skal følgende minimumskrav være opfyldt:

 • Harddisk: mindst 32 GB, SQL Server 2016 kræver mindst 6 GB plads på harddisken
 • RAM: mindst 512 MB, mindst 2 GB for installationsmuligheden med desktop
 • Vis
 • Processor: 64-bit med 1,4 GHz (eller dual-core-processor med mindst 1,3 GHz eller quad-core-processor)
 • Grafikkort: Super VGA med en opløsning på mindst 800x600
 • Optisk drev til installation fra DVD

Yderligere hardwarekrav afhænger af den respektive systemkonfiguration og de forudinstallerede programmer.

Licensmodel med klientadgangslicenser (CAL'er) til Microsoft SQL Server 2016

Med SQL Server 2016-versionen har Microsoft også indført nye licensbetingelser. Med visse udgaver af SQL Server 2016 kan du vælge mellem Pro Core-licensering og licensering med CAL'er(Client Access Licenses) - enten for brugere eller enheder. Denne differentiering gør serverlicensering mere fleksibel og samtidig mere økonomisk. Der er ingen dyre add-ons, fordi alle de serverfunktioner, der er tilgængelige for en udgave, er integreret med en CAL.

Licensering med CAL'er er normalt den mere omkostningseffektive løsning, især for små og mellemstore virksomheder eller organisationer, hvis server tilbyder et lavere ydelsesomfang i forhold til deres behov, uden at de behøver at give afkald på funktionerne og ydelsen i SQL Server 2016. Denne licensmodel er derfor bedst, når antallet af klienter, der opretter forbindelse til SQL Server-systemet, er kendt. Selv med en Device- eller User CAL kan de enkelte virksomheders individuelle krav til et IT-system således opfyldes.

Licensering af SQL Server 2016 med CAL'er

Når du licenserer med CAL'er, er brugernes brug af SQL Server 2016-tjenester adskilt fra implementeringen af serversoftwaren. Serverlicensen giver kun administratorer adgang til databasestyringssystemet. Medarbejderne skal have deres egen klientadgangslicens - enten i form af en bruger-CAL eller en enheds-CAL. Uden en af de to licenser er der ikke adgang til serverens funktioner og data.

Bruger-CAL eller enheds-CAL til SQL Server 2016?

Forskellen mellem bruger-CAL og enheds-CAL til Windows SQL Server giver mulighed for særlig fleksibel licensering - dette er en brugerrelateret og en enhedsrelateret licens. På denne måde dækker Microsoft de to typiske anvendelser af Windows SQL Server 2016. En enhedslicens tager hensyn til andre måder at få adgang til Windows-serveren på end en brugerlicens:

Med en Device CAL til Microsoft SQL Server 2016 erhverver man licens til en enkelt specifik slutenhed, hvilket kan være en stationær computer, en bærbar computer, en mobiltelefon eller en tablet. Alle brugere, der har tilladelse til at bruge denne enhed, kan også bruge den til at få adgang til SQL Server 2016. Dette licenskoncept er derfor ideelt til arbejdsstationer, der bruges af skiftende medarbejdere.

Med en bruger-CAL er SQL Server derimod licenseret til en helt bestemt bruger. Denne bruger kan således få adgang til sine data og tjenester hvor som helst og med enhver Windows-kompatibel slutenhed - uanset om det er en stationær pc, bærbar computer eller mobilenhed - uanset hvilken enhed der er tale om. User CAL er derfor den ideelle løsning for medarbejdere, der arbejder på skiftende arbejdspladser - f.eks. i marken eller på forskellige virksomhedssteder - eller som regelmæssigt bruger hjemmekontoret eller arbejder på farten.

For begge former for klientadgang gælder, at licenserne ikke kan overføres til en anden endenhed eller en anden bruger. Ligeledes kan en bruger-CAL ikke bruges som en enheds-CAL eller omvendt.

På den anden side er det muligt at bruge både User CALs og Device CALs til SQL Server 2016 i en virksomhed, dvs. at kombinere begge typer frit. Dette er især nyttigt, hvis de to typer af brug er fælles på samme måde.

Enheds- og bruger-CAL'er til SQL Server 2016 til en rimelig pris hos Wiresoft

Hvis du har spørgsmål om din skræddersyede licensering af Windows SQL Server 2016 med klientadgangslicenser - rådgiver vi dig individuelt om den mest fordelagtige licenskombination for dig. Med de licenser til serveradgang, der er tilgængelige fra Wiresoft, kan du nemt dække dine individuelle behov eller endda udvide dem.

Wiresoft tilbyder både Device CALs og User CALs til Microsoft SQL Server version 2016 til særligt lave priser. Der er tale om originale Microsoft-licenser fra virksomheder i Europa, som vi har kontrolleret for ægthed og absolut fejlfri brugbarhed. Som kunde får du en prisfordel på ubrugte softwarelicenser, som vi har erhvervet helt lovligt fra troværdige virksomheder. Mange af vores kunder bruger allerede denne fordel. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om din licensering med CAL'er til Microsoft SQL Server 2016: