Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition er en del af den nyeste version af Microsofts Relational Data Management System, som kombinerer alle de vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner, der er...
3.280,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core SQL Server 2019 Standard 2-Core-udgaven er i øjeblikket den mest opdaterede version af Microsofts pålidelige relationelle dataplatform, der anvendes over hele verden, fordi den leverer alle de i...
13.693,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-udgaven er i øjeblikket den mest omfattende og opdaterede version af Microsofts gennemprøvede relationelle dataplatform; den indeholder alle de nyeste...
54.455,90 Kr. *

Introduktion til Microsoft SQL Server 2019

Hvad er Microsoft SQL Server 2019?

Microsoft SQL Server 2019 er en omfattende og kraftfuld datastyringsløsning, der gør det muligt for organisationer i alle størrelser at gemme, administrere og analysere kritisk information. Som et avanceret relationelt databasestyringssystem (RDBMS) leverer det den teknologi, der er nødvendig for at træffe datadrevne beslutninger og optimere forretningsprocesser.

De vigtigste komponenter i SQL Server 2019

SQL Server 2019 er udstyret med en række funktioner, der forbedrer databehandlingen, herunder forbedrede sikkerhedsmekanismer, forbedret ydeevne og tilgængelighed samt innovative dataanalysefunktioner.

Nøglefunktioner i SQL Server 2019

Klynge af store data

En fremragende funktion i SQL Server 2019 er introduktionen af Big Data Clusters. De gør det muligt at behandle og analysere store mængder strukturerede og ustrukturerede data og forvandler SQL Server til en omfattende dataplatform.

Databehandling og -analyse

Med big data clusters kan brugerne anvende kunstig intelligens (AI) og machine learning direkte i databasen for at få avancerede analyser og indsigt i realtid.

Forbedret sikkerhed og compliance

Gennemsigtig datakryptering

Udvidelsen Transparent Data Encryption (TDE) tilbyder nu også understøttelse af sikre enklaver, hvilket giver yderligere beskyttelse af følsomme data mod uautoriseret adgang.

Forbedret ydeevne

Intelligent behandling af forespørgsler

SQL Server 2019 introducerer Intelligent Query Processing, en funktion, der automatisk optimerer ydeevnen af databaseforespørgsler uden behov for manuel indgriben.

Applikationsscenarier for SQL Server 2019

Understøttelse af moderne applikationer

Udviklere drager fordel af de udvidede muligheder for at understøtte moderne applikationer med SQL Server 2019, især gennem integration med andre Microsoft-produkter og -tjenester som Azure.

Udvikling på tværs af sprog og platforme

Med understøttelse af sprog som Python og R og muligheden for at køre SQL Server på Linux og Docker-containere er SQL Server 2019 en alsidig platform for udviklere fra en bred vifte af miljøer.

Business intelligence og analyse

SQL Server 2019 forbedrer BI-funktionerne gennem integrationen af SQL Server Analysis Services, der gør det muligt for organisationer at udføre komplekse dataanalyser og skabe meningsfulde rapporter.

Data Lake-integration

Integration med Hadoop Data Lake gør det muligt for SQL Server 2019 at udføre big data-analyser, hvilket giver bredere indsigt i forretningsdata.

SQL Server 2019 giver organisationer en robust, skalerbar og sikker dataplatform, der er klar til udfordringerne og kravene i nutidens datadrevne verden. Med dens avancerede funktioner og fleksibilitet hjælper den organisationer med at maksimere deres værdi gennem effektiv datahåndtering.

Kategorier