Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition er en del af den nyeste version af Microsofts Relational Data Management System, som kombinerer alle de vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner, der er...
3.643,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core SQL Server 2019 Standard 2-Core-udgaven er i øjeblikket den mest opdaterede version af Microsofts pålidelige relationelle dataplatform, der anvendes over hele verden, fordi den leverer alle de i...
15.214,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core SQL Server 2019 Enterprise 2-Core-udgaven er i øjeblikket den mest omfattende og opdaterede version af Microsofts gennemprøvede relationelle dataplatform; den indeholder alle de nyeste...
60.505,90 Kr. *

Innovative funktioner i SQL Server 2019

Den intelligente software fra Microsoft tilbyder også en række innovative funktioner til databehandling: Ud over gruppering (gruppering) af data drejer det sig også om overvågning, dvs. forskellige former for systematisk registrering (logning, måling) samt behandling af forespørgsler eller indtastninger i forbindelse med søgninger.

Særligt bemærkelsesværdigt i den nye SQL Server-udgave er Intelligent Query Processing (IQP), som i høj grad fremskynder behandlingen af forespørgsler og er særlig effektiv ved større datamængder. Samtidig er hastigheden af mange databaseoperationer blevet øget, og der er blevet tilføjet yderligere funktioner.

Nedenfor finder du en detaljeret oversigt over de vigtigste nyskabelser i Microsoft SLQ Server Edition 2019:

Datavirtualisering med Big DataCluster er tilgængelig i SQL Server 2019

Flere og flere virksomheder har omfattende og konstant voksende datasamlinger. Med Big Data Cluster-funktionen er der nu et komplet miljø tilgængeligt i SQL Server 2019, der bruger AI-teknologier til at få indsigt i alle datasæt i næsten realtid. Big Data Clusters indeholder bl.a. alle de værktøjer, der er nødvendige for at træne og implementere maskinlæringsmodeller.

SQL Server 2019 Big Data Cluster (BDC) er en Linux-baseret containerklynge af SQL Server og Apache Spark, der er implementeret i Kubernetes eller Azure Kubernetes Services (AKS).

PolyBase-funktionen, der allerede blev introduceret i SQL Server 2016 til behandling af Transact SQL-forespørgsler fra eksterne datakilder, er nu blevet udvidet til bl.a. Oracle, MongoD og Terradata for at få adgang til visse eksterne datakilder til lagring.

Brug af Java i SQL Server 2019

I SQL Server 2019-udgaven er det nu for første gang muligt at bruge Java-kode i databasestyringssystemet. Udviklere kan nu drage fordel af integrationen af Java Runtime. Kompileret Java-kode kan nu udføres på SQL Server uden først at skulle migrere den til behandling. Det er også muligt at integrere andre programmeringssprog med den nye SQL Server 2019 baseret på SQL Server Language Extensions.

Sikre enklaver til krypterede data med Secure Enclaves

SQL Server 2019 udvider muligheden for at kryptere data fra klienten til DBMS'et med Secure Enclaves siden funktionen Always Encrypted, der blev introduceret i SQL Server 2016. Selv databaseadministratorer med deres udvidede rettigheder kan ikke se disse data.

Forskellige forbedringer af ydeevnen i SQL Server 2019

Derudover byder den nye Microsoft SQL Server 2019 på mange forbedringer af ydeevnen, som ikke kun er til gavn for brugerne, men også for administratorer:

Intelligent Query Processing: Med Intelligent Query Processing (IQP) er der også forskellige optimeringer i behandlingen af forespørgsler i 2019-udgaven af SQL Server, hvilket betyder en hastighedsfordel, især når der behandles store datamængder.

Intelligent ydeevne: Den såkaldte intelligente ydeevne henviser til en yderligere forøgelse af hastigheden for udførelse af databaseoperationer. Nogle af disse er automatisk tilgængelige internt eller skal først aktiveres af databaseadministratoren.

Database øjebliksbillede: Ved hjælp af et øjebliksbillede af databasen opretter databaseadministratoren virtuelt et øjebliksbillede af databasen. Dette øjebliksbillede kan derefter bruges til at illustrere en evaluering eller en rapport. Hvis den oprindelige database ændres, kan øjebliksbilledet bruges til at dokumentere afvigelserne fra den tidligere tilstand.

Overvågning af udførelsesplaner (statistik over sidste forespørgselsplan): SQL Server giver dermed databaseadministratoren en opdateret oversigt over de seneste planer for udførelse af forespørgsler. 

Lightweight Query Profiling Infrastructure (LWP): LWP er blevet forbedret igen og er nu aktiveret som standard i SQL Server Management Studio for Live Query Statistics.

Accelerated Database Recovery (ADR): fremskynder genoprettelsen af databasen efter en genstart eller en omfattende rollback af en transaktion.

Licensmodeller for Microsoft SQL Server 2019 hos Wiresoft

Med SQL Server 2019 fortsætter Microsoft den kernelicensmulighed, der har været tilgængelig siden 2016-versionen af serveren. Afhængigt af SQL Server 2019-udgaven - om det er Standard eller Enterprise - er der forskellige muligheder for at erhverve passende serverlicenser.

SQL Server 2019-udgaver i et overblik

Hos Wiresoft kan du købe følgende server 2019-udgaver:

SQL Server 2019 Standard Edition: Standard-versionen er specielt designet til små og mellemstore virksomheder.

I standardversionen kan du vælge mellem licensering pr. server/CAL (dvs. serverlicenser og adgangslicenser) og en mulighed pr. kerne (her kræves der ikke yderligere adgangslicenser).

SQL Server 2019 Enterprise Edition: Enterprise-versionen er designet til mellemstore virksomheder og især store virksomheder eller organisationer. Den er licenseret i henhold til det respektive antal kerner. Licensering pr. server/CAL er generelt ikke tilgængelig her.

Forskellen mellem licensering efter server/CAL og efter kerner

Mens licensering pr. server/CAL følger den sædvanlige velkendte ordning, er antallet af licenser, der kræves ved kernelicensering, baseret på kerner. Det betyder en ændring af den såkaldte licensmetrik, dvs. den måde, hvorpå det respektive behov for licenser opgøres.

Mens det tidligere var irrelevant, hvor mange kerner en processor havde, er dette tal nu afgørende for fastlæggelsen af licenskravet.

Core-licensering skal således tage hensyn til det nu konstant voksende antal kerner pr. processor, hvilket betyder, at der også kan håndteres stadig større arbejdsbyrder.

Licensering af SQL Server 2019 efter Server/CAL

Licensmodellen for Server/CAL er også kendt af Microsoft for andre serverudgaver. Det sker i overensstemmelse med de sædvanlige krav:

Her kræver hver server, som en SQL Server-instans skal køre på, en standardserverlicens. Desuden kræves der en tilsvarende adgangslicens (CAL) til den samme eller en nyere serverversion for hver bruger eller enhed, der har adgang til den licenserede SQL-server, dvs. en bruger- eller enheds-CAL.

Med en 2019 CAL er det muligt at få adgang til både 2019 SQL Server og SQL Server 2017.

Hvilken type licensering, der er mest fordelagtig for en virksomhed, afhænger af, hvor mange brugere eller slutenheder der skal licenseres: Bruger-CAL'er er mere velegnede, hvis en autoriseret bruger ønsker at få adgang til serveren fra forskellige enheder, mens enheds-CAL'er er mere fordelagtige, hvis forskellige brugere altid får adgang til serveren via en bestemt enhed.

Licensering af SQL Server 2019 efter kerner

Ifølge Microsoft er licensmodellen pr. kerne nu den almindelige procedure i skyen, fordi den således forener licenseringen af Windows Server og Azure. Det forenkler også mobiliteten af licenser, f.eks. med Azure Hybrid Use Benefit. Det betyder, at hybrid brug og cloud-implementeringer nu bedre kan kortlægges med henblik på levering af software.

Med cloud-kompatibel licensering gælder én kernelicens for to kerner i stedet for én licens pr. processor som tidligere. Det samlede licensbehov er således et resultat af det respektive antal kerner pr. processor. Der er fastsat et minimum på otte licenser pr. server, hvorved mindst otte kerner er licenseret pr. processor. Alle fysiske kerner på en server skal derfor have deres egen kernelicens.

Microsoft har også indført følgende regler:

Der kræves mindst 8 kernelicenser for hver enkelt processor.

Derudover kræves der mindst 16 kernelicenser til hver enkelt server.

De core-licenser, der kræves for hver server, fås kun som to pakker: SQL Server Standard 2-Core eller SQL Server Enterprise 2-Core.

Hvilken standardlicens der er billigst i det enkelte tilfælde, om det er server/CAL- eller 2-kernelicens, afhænger derfor af maskintypen: Maskiner med op til 2 processorer med 8 kerner hver kan licenseres billigere med SQL Standard Server/CAL-versionen. På grund af Microsofts minimumsantal på otte kerner kan maskiner med færre kerner ikke licenseres billigere.

Med kernebaseret licensering er der ikke behov for adgangslicenser (CAL'er).

Licens Microsoft SQL Server 2019 til en lav pris hos Wiresoft

Uanset om du ønsker at dække din virksomheds licensbehov med Microsoft SQL Server 2019 Standard eller Enterprise, om det er Server/CAL- eller 2-core-licens: Hos Wiresoft får du disse Microsoft-produkter udelukkende som originale licensrettigheder. Microsoft-licenser er særligt fordelagtige hos Wiresoft, fordi vi tilbyder ubrugte softwarelicenser fra europæiske virksomheder - og helt lovligt. Du kan derfor være sikker på, at alle licenser fra Wiresoft er blevet kontrolleret for originalitet og anvendelighed. Dette bekræftes også af mange entusiastiske kunder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende din licensering med Microsoft SQL Server 2019