Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10117
 • 395-04540
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
13.693,90 Kr. * 15.214,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
CU-version Nuværende
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens
Yderligere oplysninger Op til 100 postkassedatabaser


Windows Server 2016 er en gennemprøvet messaging-platform til central styring af e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver og versionen af 10. Især større virksomheder og institutioner nyder godt af den høje skalerbarhed samt mange praktiske funktioner til fleksibel, selv lokalt uafhængig brug, som understøtter teamsamarbejde og forbedrer sikkerheden. Server Windows

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Windows Server 2016 er en gennemprøvet messaging-platform til central styring af e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver og serverversionen af Windows 10. Især større virksomheder og institutioner nyder således godt af den høje skalerbarhed samt af mange praktiske funktioner til fleksibel, også lokalt uafhængig brug, som understøtter teamsamarbejde og forbedrer sikkerheden.

Som et effektivt kommunikationssystem er Exchange Server 2016 en vigtig komponent i enhver moderne virksomhed til at styre og administrere typiske arbejdsprocesser. Server-softwaren fungerer som en intern såvel som ekstern grænseflade, forbinder medarbejdere og afdelinger pålideligt, selv på tværs af lokationer, og bidrager på omfattende vis til at øge den samlede effektivitet i virksomheder: e-mails, kontakter og aftaler kan administreres centralt og arkiveres og søges overskueligt. En differentieret rettighedsstyring definerer medarbejdernes individuelle adgang til data og aftaler, så Microsoft Exchange Server 2016 giver maksimal kontrol og gennemsigtighed på samme tid.

Ved at optimere serverarkitekturen er antallet af serverroller i Exchange Server 2016 Enterprise reduceret til to roller - postkasse og kanttransport - og skalering er også blevet forenklet og understøttelsen af cloud-tjenester forbedret.

Enterprise-udgaven af Exchange Server 2016 er særligt velegnet til kommunikation i store virksomheder eller organisationer med mange ansatte, da den understøtter op til 100 postkassedatabaser pr. server.

Wiresoft tilbyder Enterprise Edition af Exchange Server 2016 som brugt software - til en lavere, reduceret pris i forhold til ny software - hvis den stadig er tilgængelig. Brugt software er derfor særligt attraktivt for de store virksomheder og organisationer, der søger en omkostningsbesparende og økonomisk måde at bruge mere kraftfuld software som Exchange 2016 Enterprise på i deres virksomhed. For selv som brugt software tilbyder denne Exchange Edition det typiske maksimum med hensyn til skalerbarhed, ydeevne og sikkerhed, da den kan bruges i sin helhed.

Der skal købes en separat licens for hver Exchange Server samt licenser til klientadgang. Selv med brugt Exchange Server Enterprise-software udføres licensering i henhold til de officielle regler for Microsofts licensadministration. Du kan finde yderligere oplysninger om din optimale licensering samt om forbedringerne og de nye funktioner i Exchange Server 2016 Enterprise i det følgende afsnit.

Sammenligning af Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise og Standard

Den største forskel på Enterprise Edition af Exchange Server 2016 i forhold til Standard Edition er muligheden for at drive og administrere op til 100 postkassedatabaser med op til 2 terabyte hver pr. server, hvilket gør Enterprise Edition særligt interessant for et større antal brugere. Der er yderligere forskelle:

 • Brug af Data Loss Prevention via Exchange Admin Center: Data Loss Prevention forhindrer, at fortrolige oplysninger videregives til uautoriserede personer; med det integrerede Intelligent Message Filter (IMF) og SmartScreen-filterteknologien filtreres potentielt skadelige meddelelser fra, før de havner i en postkasse.
 • Brugerne drager fordel af centraliseret datalagring, kontrol over lagringsbehov og opdaterede krav til overholdelse.
 • Mere omfattende virtualiseringsrettigheder giver mulighed for at anvende et ubegrænset antal virtuelle maskiner og Hyper-V-containere.
 • Andre funktioner omfatter: Storage Spaces Direct, Storage Replica samt Shielded Virtual Machines, en ny netværksstack og OneDrive for Business til redigering, opdatering og deling af data i realtid.

Yderligere fordele ved Microsoft Exchange Server 2016 i et overblik

Windows Server version 2016 indeholder en række vigtige nyskabelser samt videreudvikling af eksisterende funktioner. Den vigtigste af disse er optimering af serverarkitekturen ved at reducere antallet af serverroller til to: postkasse og kanttransport - mere om dette nedenfor. Desuden er skalering blevet forenklet, og understøttelsen af cloud-tjenester er blevet yderligere forbedret. Andre funktioner omfatter:

Forbedret søgning med eDiscovery

Arkitekturen for eDiscovery-søgning er blevet omarbejdet i Exchange Server 2016 og fungerer asynkront og decentralt ved hjælp af flere servere, så søgningen er meget hurtigere. Når du indtaster et søgeudtryk i Outlook 2016 eller i Outlook på nettet, vises forslag baseret på de mest brugte kontakter, e-mails i postkassen og tidligere søgeforespørgsler. Desuden hjælper kontekstuelle filtre - f.eks. for datointerval og relaterede afsendere - med at finde bestemte oplysninger lettere. Med Outlook på nettet er det muligt at søge i din egen kalender og i andre personers kalendere.

Samarbejde i skyen

I Outlook 2016 eller Outlook på nettet kan filer, der er gemt i OneDrive for Business eller SharePoint 2016, indsættes i en e-mail som et link i stedet for som en vedhæftet fil som tidligere. Den pågældende modtager kan åbne den linkede fil direkte på sin pc som en vedhæftet fil. Adgangsrettigheder kan justeres individuelt og aktiveres automatisk.

Støtte til hybrid cloud

Exchange Server 2016 understøtter hybride scenarier - det er ligegyldigt, om postkassen er placeret på en lokal server eller i skyen. Lokale postkasser kan også bruges med cloud-udvidelserne Exchange Online Archiving og Azure Rights Management.

DLP til forebyggelse af datatab

DLP (Data Loss Prevention), en udvidelse af Transportregler, forbedrer sikkerheden for data i Exchange Server 2016 og hjælper med at beskytte dem mod uautoriseret adgang. De metoder, der er tilgængelige i Data Loss Prevention til klassificering eller afsendelse af fortrolige oplysninger, hindrer ikke arbejdsgangen: Så snart der er risiko for, at data bliver læst uautoriseret eller at manipulerede e-mails med vedhæftede filer, der indeholder malware, lander i postkassen, modtager de berørte brugere en tilsvarende meddelelse i både Outlook og Outlook on te Web.

Outlook på nettet

Outlook on te Web er det nye navn for den webbaserede adgang til Exchange Server, tidligere kendt som "Outlook Web Access" eller "Outlook Web App". Dette er blevet omfattende revideret og optimeret af Microsoft, så Outlook også kan bruges på en smartphone eller tablet under Android eller iOS uden at installere Outlook-appen. Fejlsøgningsfunktionen gør det nemmere at administrere e-mails fra en bestemt afsender: De kan f.eks. kun gemmes i et bestemt antal dage, eller kun den seneste besked gemmes.

Outlook on te Web kan også bruges med Google Chrome, Safari og Firefox uden større begrænsninger i stedet for Microsofts browsere Edge og Internet Explorer 11.

Nye kalenderfunktioner

Kalenderen har ikke kun fået et nyt udseende, men også nye funktioner, f.eks. påmindelser pr. e-mail om visse kalenderbegivenheder og mulighed for at foreslå et andet tidspunkt for mødeinvitationer.

Teknisk information om Exchange Server 2016 Enterprise

De følgende oplysninger indeholder forskellige oplysninger om de scenarier, der understøttes af Exchange Server 2016, samt minimumskrav til servere og hardware og software for at sikre optimal drift af Exchange-softwaren.

Ændringer i serverarkitekturen i forhold til den tidligere version

De vigtigste ændringer i Exchange Server 2016 i forhold til den tidligere version omfatter:

 • Reduktion af serverroller: I Exchange 2016 er Client Access Server-rollen (CAS) blevet fjernet, og der er derfor kun postkasse-rollen tilbage. Adgang til en MBX2016-server styres via load balancers. Klienter logger på Client Access Service på postkasseserveren og videresendes til den tilsvarende postkasseserver med den aktive database. Kommunikationen finder stadig sted på protokolniveau.
 • Standardprotokol MAPI over HTTP : Standardprotokollen for kommunikation i Exchange Server 2016 via Outlook er nu MAPI over HTTP. MAPI over HTTP giver optimeret pålidelighed og stabilitet for Outlook- og Exchange-forbindelser og angiver transportfejl. Efter en dvale eller en netværksændring opretter Outlook desuden meget hurtigere forbindelse til serveren end tidligere, fordi MAPI over HTTP også understøtter fortsættelse af af afbrudte forbindelser, og der kræves ingen genforbindelse i tilfælde af korte afbrydelser.
 • Forbedret skalerbarhed af søgningen: En anden fordel ved Exchange Server 2016 er den optimerede skalerbarhed af søgningen. Antallet af postkasser og arkivpostkasser, der kan søges i, er blevet øget fra 5.000 til 10.000, så der nu kan søges i i alt 20.000 postkasser samtidig.
 • Scenarier for sameksistens: Under Exchange 2016 er dette muligt med Exchange Server 2010 SP3 RU11 samt Exchange Server 2013 CU11. Klientforespørgsler via en Exchange 2013 CU11 Client Access Server videresendes til en Exchange 2016-postkasseserver. Ældre Exchange-versioner understøttes ikke længere.

Systemkrav til Windows Exchange Server 2016

For at kunne bruge Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition fuldt ud, skal de hardware- og softwarekrav, der er angivet her, være opfyldt. For klientkommunikation via desktop er det også en forudsætning, at Microsoft Outlook er installeret. Der gælder følgende minimumskrav:

 • Operativsystemer: min. Windows Server 2012 R2 Standard eller Datacenter, Windows Server 2016 Standard eller Datacenter
 • Processor: 64-bit processor, alternativt AMD-processor med understøttelse af AMD64-platformen
 • Harddisk: mindst 30 GB harddiskplads på installationsdrevet samt
 • min. 500 MB pr. installation af en Unified Messaging-talepakke; min. 500 MB til kødatabasen
 • Postkassefunktion: 8 GB
 • Edge Transport-rolle: 4 GB
 • Skærmopløsning: mindst 1 024 x 768 pixel
 • Active Directory: mindst Windows Server 2008 R2 eller nyere
 • Domæneniveau og funktionelt skovniveau: mindst Windows Server 2008 R2

Licensering af Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Enterprise Edition af Microsoft Exchange Server 2016 er udviklet til store virksomheders krav til postkasser; der kræves en separat serverlicens for hver kørende instans af Exchange Server 2016 Enterprise - uanset om den kører i et fysisk eller virtuelt operativsystemmiljø. En Exchange Server-instans anses allerede for at køre, når softwaren indlæses i hukommelsen, eller når dens instruktioner udføres.

Ofte stillede spørgsmål om Exchange Server 2016 Enterprise Edition som Wiresoft anvendt software

Når du køber Exchange Server 2016 Enterprise som brugt software, kan du være sikker på, at det både er lovligt, og at denne serverlicens giver de samme anvendelsesmuligheder som en tilsvarende ny serverlicens-software - ikke kun fordi softwaren ikke slides, men især også med hensyn til generel funktionalitet samt tilladelse til at bruge den. Nedenfor finder du alle svarene på typiske spørgsmål om køb af brugt Exchange Server-software.

Hvor kommer Wiresoft Exchange Server 2016 Enterprise brugt software fra?

Den brugte Exchange Server 2016 Enterprise-software, som Wiresoft tilbyder i softwarebutikken, kommer normalt fra virksomheder, der tidligere har købt softwaren som ny og solgt den videre til Wiresoft. Årsagerne til et salg er ofte, at enten overskydende eller på anden måde ubrugte licenser ikke er nødvendige, eller at hele softwaren er blevet erstattet af en anden type eller udgave og derfor ikke længere er nødvendig. Wiresoft markerer alle licenser, der allerede er blevet brugt eller videresolgt, som brugt software, selv om de som nævnt kan bruges som en ny serverlicens.

Tilbyder brugt software til Exchange Server 2016 Enterprise købersikkerhed?

Ja: Køb af brugt software som Exchange Server 2016 Enterprise-licens giver Wiresoft-kunder de samme fordele som ubrugt serversoftware: med købersikkerhed gennem øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering via den medfølgende, ubegrænsede licensnøgle.

Er køb og brug af Exchange Server 2016 Enterprise som brugt software lovligt?

Ja: Den brugte software, som Wiresoft tilbyder, kommer fra virksomheders licenslagre. Både handel med og selve brugen af brugt software er underlagt den sædvanlige jurisdiktion: Begge dele er blevet erklæret lovlige af denne jurisdiktion - dette er også blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Hvilke andre fordele har Wiresofts brugte software?

Med brugt software fra Wiresoft kan virksomheder og organisationer f.eks. opdatere eller supplere deres eksisterende softwarelager til en fordelagtig pris, fordi prisen på brugt software er lavere end prisen på de tilsvarende nye varer. Derfor finder du i Wiresofts softwarebutik også ældre versioner af Exchange Server, der ikke længere tilbydes som nye, hvilket har den fordel, at du kan undgå dyrere opgraderinger. Wiresofts brugte software har den yderligere fordel, at den også giver revisionssikkerhed på grund af den komplette registrering af alle købere

Wiresofts tilbud om brugt software omfatter ikke kun Exchange Server 2016 Enterprise Edition, men også Standard Edition - inklusive de respektive nødvendige licenser til klientadgang samt nyere versioner. Derudover finder du fordelagtige tilbud på mange andre Microsoft-programmer - med alle de fordele, der er nævnt ovenfor. Hvis du har spørgsmål om din Exchange Server 2016 Enterprise-licensering, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier