Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10583
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
27.066,90 Kr. * 30.072,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Enheder 1x
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Det konstante behov for nye teknologiske fremskridt og økonomisk vækst betyder, at virksomhederne hver dag efterspørger nye softwareløsninger. Det sikrer, at de holder trit med konkurrenterne og eliminerer ineffektivitet. Især store virksomheder har gavn af at bruge softwareløsninger som Microsoft Office 2016, Windows Server 2016 Standard eller Windows Server 2016 til at strømline driften og øge effektiviteten, samtidig med at de kan holde trit med konkurrenterne.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"

Køb SharePoint Server 2016 billigt

Det konstante behov for nye teknologiske fremskridt og økonomisk vækst betyder, at virksomhederne hver dag efterspørger nye softwareløsninger. Dette sikrer, at de holder trit med konkurrenterne og eliminerer ineffektivitet. Især store virksomheder har gavn af at bruge softwareløsninger som Microsoft Office 2016, Windows Server 2016 Standard eller Windows Server 2016 til at strømline driften og øge effektiviteten, samtidig med at de kan holde trit med konkurrenterne.

Hvad er fordelene ved SharePoint Server 2016?

SharePoint Server 2016-administratoren kan give ledere specifikke tilladelser, der giver dem adgang til specifikke filer. Dette kan gøres i en virksomhed ved at bruge SharePoint Server 2016. Desuden bruges operativsystemerne i denne software til administration og organisation. Administratoren kan oprette, organisere, tilføje og fjerne medlemmer fra grupper takket være dens funktionalitet. Yderligere funktionalitet tilføjes via Microsoft Skype for Business og Microsoft Office. Disse programmer giver mulighed for avanceret administration. Administratoren skal også overveje, hvilket operativsystem der anvendes på serveren. Windows Server 2016 giver f.eks. det nødvendige grundlag for yderligere administration.

SharePoint Server 2016 funktioner i et overblik

SharePoint Server gør det muligt at fremskynde arbejdsgange og spare ressourcer ved at dele filer, enheder, opgaver og skærme. Medarbejderne kan også dele forskellige aspekter af et kollegiums aktiviteter, hvilket skaber større effektivitet. Organisationer kan oprette websteder, der opfylder deres specifikke behov. Det kan f.eks. være kalendere, fora, wikier eller sociale netværk, der bruges i forbindelse med virksomhedens forretninger. Microsoft SharePoint Server 2016 giver den mest sikre delingsplatform ved hjælp af ekstraordinære sikkerhedsstandarder. På denne måde er de delte data beskyttet mod nysgerrige blikke. Hver administrator kan oprette sine egne dedikerede adgangskontrolsteder.

Som standard bruger SharePoint Server 2016 særlige krypterings- og godkendelsesmetoder til at sikre kommunikationen. Det betyder, at alle chats og telefonkonferencer, f.eks. via Skype for Business, er beskyttet mod nysgerrige blikke. Desuden udvikler virksomheder, der kører Windows Server 2016 Standard Server, automatisk et intranet, der kan tilpasses med de nødvendige værktøjer til at opfylde deres forretningsbehov. Microsofts standarddesign inspirerer til hurtige og nemme ændringer. Derfor er software som SharePoint Server 2016 en fordel for store organisationer med meget administration. Det skyldes, at ændringerne kan foretages hurtigt og med en lille indsats.

Yderligere links til "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier