Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 tilbyder en pålidelig messaging-platform, hvor e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver kan administreres centralt. Det er serverversionen af Windows 10 ....
1.924,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 er en gennemprøvet messaging-platform til central styring af e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver og serverversionen af Windows 10. Især større virksomheder og...
13.693,90 Kr. *

Microsoft Exchange Server 2016: Effektiv og sikker virksomhedskommunikation

Oversigt over Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016 er en kraftfuld løsning til e-mailkommunikation og kalenderstyring i virksomheder. Med introduktionen har Microsoft sat nye standarder for brugervenlighed, sikkerhed og administrationsfunktioner for virksomheders kommunikationssystemer.

Nye funktioner i Exchange Server 2016

Exchange Server 2016 tilbyder forbedrede funktioner i forhold til sine forgængere, herunder en optimeret arkitektur, der reducerer både omkostningerne og kompleksiteten i e-mail-infrastrukturen, og en ny, brugervenlig Outlook på nettet (tidligere kendt som Outlook Web App).

Nøglefunktioner i Exchange Server 2016

Forbedret brugeroplevelse

Exchange Server 2016 lægger vægt på en forenklet brugeroplevelse, hvor Outlook on the web giver en intuitiv og responsiv grænseflade, der fungerer lige godt på forskellige enheder.

Mobil produktivitet

Forbedrede mobilfunktioner giver brugerne sikker adgang til deres e-mail og kalendere overalt, hvilket øger produktiviteten uden for kontoret.

Forbedret sikkerhed og beskyttelse

Med Exchange Server 2016 er dine data bedre beskyttet med avancerede sikkerhedsmekanismer som anti-malware- og anti-spam-filtre og nye DLP-funktioner (Data Loss Prevention).

Sofistikerede compliance-værktøjer

Exchange 2016 gør det nemmere at overholde compliance-retningslinjer med indbyggede eDiscovery- og "hold"-funktioner, som forenkler håndteringen af data i forhold til juridiske krav.

Effektiv administration

For IT-administratorer tilbyder Exchange Server 2016 forenklede administrationsfunktioner, der muliggør en mere effektiv administration af Exchange-infrastrukturen.

Forenklet arkitektur

Den forenklede serverarkitektur gør implementering og vedligeholdelse lettere og øger samtidig systemets pålidelighed og ydeevne.

Vigtigheden af Exchange Server 2016 i dag

Fortsat relevans i en hybrid verden

Exchange Server 2016 er fortsat relevant, især for organisationer, der foretrækker en hybrid konfiguration med en kombination af lokale tjenester og cloud-tjenester.

Broen til skyen

For mange organisationer danner Exchange 2016 grundlaget for overgangen til cloud-tjenester ved at tilbyde muligheden for gradvist at flytte funktionalitet til skyen uden at miste kontrollen over dataene.

Microsoft Exchange Server 2016 er stadig en pålidelig og robust platform til virksomhedskommunikation, som er kendetegnet ved sine avancerede sikkerhedsfunktioner, brugervenlige miljø og effektive administration. Denne kategoritekst giver et omfattende indblik i mulighederne og værdien af Exchange Server 2016 for moderne organisationer.

Kategorier