Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 tilbyder en pålidelig messaging-platform, hvor e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver kan administreres centralt. Det er serverversionen af Windows 10 ....
2.137,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 er en gennemprøvet messaging-platform til central styring af e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver og serverversionen af Windows 10. Især større virksomheder og...
15.214,90 Kr. *

Fordele ved Microsoft Exchange Server 2016

Kommunikationssystemet Exchange Server 2016 er en vigtig komponent i enhver moderne virksomhed i forbindelse med kontrol og styring af processer. Den kraftfulde serversoftware bidrager i vid udstrækning til at øge effektiviteten i virksomheder: Alle kontakter og e-mails kan styres centralt og arkiveres overskueligt. Det letter også det fælles arbejde med dokumenter, hvilket omfatter versionsstyring. Den differentierede rettighedsstyring definerer også medarbejdernes individuelle adgang til aftaler.

Microsoft Exchange Server 2016 tilbyder således maksimal kontrol og samtidig gennemsigtighed samt fleksibilitet og produktivitet. Ved at forenkle arbejdsprocesserne gør softwaren det muligt at spare tid og omkostninger, hvilket også øger konkurrenceevnen.

De vigtigste nyskabelser i Exchange Server 2016 i et overblik

Exchange Server version 2016 indeholder en række vigtige nyskabelser samt videreudviklinger af den tidligere version Exchange Server 2013. Det primære udviklingsmål var optimering af serverarkitekturen, hvor antallet af serverroller blev reduceret til to: Postkasse og kanttransport. Desuden blev skaleringen forenklet, og understøttelsen af forskellige cloud-tjenester blev forbedret.

Outlook på nettet

Webadgang til Exchange Server, tidligere kendt som "Outlook Web Access" eller "Outlook Web App", er blevet gennemgribende revideret af Microsoft  og omdøbt til "Outlook on te Web".

Webgrænsefladen er også blevet optimeret, så Outlook kan bruges på en smartphone eller tablet med Android eller iOS uden at skulle installere Outlook-appen først. Ud over Microsofts browsere Edge og Internet Explorer 11 fungerer Outlook også med Google Chrome, Safari og Firefox uden større begrænsninger.

Funktionen "Sweep" forenkler håndteringen af e-mails fra en bestemt afsender. De kan f.eks. gemmes i et bestemt antal dage, eller kun den seneste besked gemmes.

Kalenderen har også fået et nyt udseende og nye funktioner. Disse omfatter påmindelser pr. e-mail om kalenderbegivenheder og muligheden for at foreslå et andet tidspunkt for mødeinvitationer.

Forbedret søgning

Arkitekturen for eDiscovery-søgning er også blevet fornyet i Exchange Server 2016; den fungerer nu asynkront og decentralt og bruger flere servere. Som følge heraf er søgningen nu meget hurtigere, og forslag baseret på ofte anvendte kontakter, e-mails i postkassen og tidligere søgninger vises, når der indtastes et søgeord i Outlook 2016 eller Outlook på nettet. Kontekstuelle filtre som f.eks. datointervaller og relaterede afsendere hjælper dig med at finde de oplysninger, du leder efter, nemmere. Med Outlook på nettet er det også muligt at søge i dine egne eller andres kalendere.

Forbedret skalerbarhed

En anden fordel ved den nye arkitektur i Exchange Server 2016 er den forbedrede skalerbarhed af søgningen. Antallet af postkasser, der kan søges i, er blevet øget fra 5.000 til 10.000 for postkasser og arkivpostkasser, så der kan søges i alt 20.000 postkasser samtidigt.

Forbedret samarbejde

I Outlook 2016 eller Outlook på nettet kan filer, der er gemt i Microsofts cloud-tjenester OneDrive for Business og SharePoint 2016, nu indsættes i en e-mail som et link i stedet for som en vedhæftet fil som tidligere. Adgangsrettighederne kan justeres individuelt og indstilles automatisk. Modtageren kan åbne den linkede fil direkte som en vedhæftet fil.

Støtte til hybrid cloud

Exchange Server 2016 understøtter også hybride scenarier. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel, om en postkasse er placeret på en lokal server eller i skyen. Lokale e-mail-bokse kan også bruges med cloud-udvidelserne Exchange Online Archiving og Azure Rights Management.

Forebyggelse af datatab med DLP

Forebyggelse af datatab (DLP), en udvidelse af transportreglerne, er blevet tilføjet til datasikkerheden. DLP i Exchange Server 2016 hjælper med at beskytte følsomme virksomhedsdata mod uautoriseret adgang. Data Loss Prevention indeholder nye metoder til at klassificere og sende fortrolige oplysninger uden at hindre brugerne i deres arbejdsgang. Hvis der er risiko for, at data bliver opsnappet, får brugerne en advarsel i Outlook og i webversionen. DLP advarer også brugerne, når de modtager manipulerede e-mails eller e-mails med vedhæftede filer, der indeholder malware.

For at kunne bruge DLP-funktionerne til Exchange Server 2016 skal en

Der kræves en Enterprise Client Access Licence (CAL).

Standardprotokol MAPI via HTTP

Outlooks standardprotokol til at kommunikere med Exchange er MAPI over HTTP i Exchange Server 2016. MAPI over HTTP forbedrer pålideligheden og stabiliteten af Outlook- og Exchange-forbindelser samt synligheden af transportfejl. Desuden opretter Outlook en forbindelse til serveren meget hurtigere efter en dvale eller et netværksskift. MAPI over HTTP understøtter fortsættelse af en afbrudt forbindelse, og der kræves ingen genforbindelse i tilfælde af korte afbrydelser af forbindelsen.

Windows Exchange Server 2016 Standard Edition

Microsoft Exchange Server 2016 i Standard Edition muliggør fleksibel, gennemsigtig og omkostningseffektiv kommunikation i en virksomhed. Dette omfatter først og fremmest en professionel fælles administration og arkivering af e-mails, kontakter og aftaler. Microsoft Exchange Server 2016 Standard understøtter op til 5 postkassedatabaser og er derfor ideel til små og mellemstore virksomheder.

Den forenklede arkitektur af Exchange-funktionaliteten har to roller: Rollen "postkasse" giver de vigtigste funktioner. Den modtager klientforespørgsler og opbevarer databaser. Rollen "Edge Transport" giver på den anden side ekstra sikkerhed for overførsel af e-mails mellem det interne netværk og internettet. Virtualiseringsrettighederne i Microsoft Exchange Server 2016 Standard giver mulighed for drift af 2 virtuelle maskiner eller 2 Hyper-V-containere.

Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition

Den vigtigste forskel i Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Edition i forhold til Standard Edition er muligheden for at bruge langt flere databaser. Der kan integreres og administreres op til 100 postkassedatabaser pr. server med op til 2 terabyte hver, så Enterprise er særligt velegnet til større virksomheder og organisationer eller institutioner.

Derudover tilbyder Exchange Admin Center brugen af funktioner som Office 365-grupper og forebyggelse af datatab. Data Loss Prevention forhindrer ikke kun, at fortrolige oplysninger videregives til uautoriserede personer, men med det integrerede Intelligent Message Filter (IMF) og SmartScreen-filterteknologien forhindrer den også, at potentielt skadelige meddelelser ender i en postkasse.

Desuden får brugerne fordel af centraliseret datalagring samt kontrol over lagringsbehov og krav til overholdelse af regler.

Sammenlignet med Standard Edition har Enterprise Edition for Exchange Server også mere omfattende virtualiseringsrettigheder: den giver mulighed for at bruge et ubegrænset antal virtuelle maskiner og Hyper-V-containere.

Den tilbyder også funktionerne Storage Spaces Direct, Storage Replica samt Shielded Virtual Machines, en ny netværksstack og OneDrive for Business til opdatering, redigering og deling af data i realtid.

Systemkrav til Windows Exchange Server 2016

For at kunne bruge Windows Exchange Server 2016 fuldt ud og uden problemer skal visse krav til netværk, hardware, software og klienter være opfyldt.

Installation af Microsoft Outlook er også påkrævet for klientkommunikation via skrivebordet. Hardwaren skal opfylde følgende betingelser:

Følgende operativsystemer kan anvendes: Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM eller højere), Windows Server 2012 Standard eller Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard eller Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard eller Datacenter, Windows Server 2016 Standard eller Datacenter.

Processorkravene er en højtydende 64-bit processor, alternativt en AMD-processor med AMD64-platformunderstøttelse.

Harddisk: Ud over mindst 30 GB harddiskplads på installationsdrevet kræves der 500 MB til installation af hver enkelt Unified Messaging-sprogpakke og også mindst 500 MB til kø-databasen.

Mindste skærmopløsning: 1.024 x 768 pixel

Hvilke versioner af Windows Exchange Server 2016 er tilgængelige fra Wiresoft?

Hos Wiresoft kan du få Microsoft Exchange Server 2016 i de to udgaver Standard og Enterprise. Mens Standard-udgaven er designet til postkassekravene i små og mellemstore virksomheder samt til hjemmekontorbrugere, opfylder Enterprise-udgaven de mere omfattende behov i større virksomheder eller institutioner. Desuden kan brugerne her drage fordel af alle funktionerne i Exchange Server 2016-versionen.

Licensering af Windows Exchange Server 2016

Når du køber en Microsoft Exchange Server 2016 Edition, modtager du ikke en fysisk databærer fra Wiresoft, men et Single User Medialess License Kit (MLK).

Efter installationen skal du registrere dig online på Microsofts websted. Vi giver dig alle de oplysninger, der er nødvendige for registreringen, når du køber produktet. På denne måde får du også gavn af regelmæssige opdateringer og er altid opdateret.

Exchange Server 2016 indeholder allerede webapplikationen Outlook on te Web til adgang via en browser. For at kunne bruge alle funktionerne i desktop-versionen skal du købe Microsoft Outlook. Du kan også få denne klientsoftware til en rimelig pris hos Wiresoft.

Uanset om du vælger Microsoft Exchange Server 2016 Standard eller Enterprise: Den Microsoft-server-software, der er tilgængelig hos Wiresoft, er udelukkende originale produkter fra den europæiske region. Alle Wiresofts softwareprodukter er fuldt lovlige, ubrugte licenser købt af virksomheder. De er blevet testet af Wiresoft for absolut ægthed og fuld funktionalitet. Vores tidligere kunder kan bekræfte dette. Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger, hvis du har spørgsmål om dine softwarebehov.