Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
18.411,90 Kr. * 20.456,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Kerne 2
Minimum licensering 4 kerner pr. server
CAL Ikke påkrævet
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


SQL Server 2022 Standard fra Microsoft er den nyeste version af denne pålidelige relationelle dataplatform, som giver brugerne alle de nødvendige database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, som ofte bruges i alle virksomheder, der bruger merchandise management- og CRM-systemer eller ERP-software. SQL Server 2022 Standard giver et kraftfuldt, cloud-kompatibelt Relational Database Management System (RDMS) til alle disse opgaver, som kan opfylde deres krav optimalt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

SQL Server 2022 Standard fra Microsoft er den nyeste version af denne pålidelige relationelle dataplatform, der giver brugerne alle de nødvendige database-, analyse- og rapporteringsfunktioner, som ofte anvendes i alle virksomheder, der bruger varestyring, CRM-systemer eller ERP-software. SQL Server 2022 Standard tilbyder et kraftfuldt, Cloud-dygtigt relationelt databaseadministrationssystem (RDMS) til alle disse opgaveområder, som kan opfylde deres krav optimalt.

Med SQL Server 2022 Standard Edition har små og mellemstore virksomheder allerede nu en grundlæggende database til datastyring og Business intelligens til rådighed, som ikke kun tilbyder egnede værktøjer til udvikling af lokale og Cloud-specifikke applikationer, men som også muliggør en særlig effektiv databaseadministration med et lavt krav til it-ressourcerne.

På Wiresoft vil du snart finde den nye SQL Server 2022 Standard Edition som brugt software - med alle fordelene i form af funktionalitet, ydeevne og sikkerhed - men til en væsentlig lavere pris end ny software. SQL Server 2022 Standard vil sandsynligvis igen være tilgængelig som Core-baseret licensering, som kun er særlig velegnet til mere kraftfulde Server, da den serverlicens/CAL-baserede variant ikke kan anvendes her.

Følgende oversigt indeholder detaljerede oplysninger om de funktioner i SQL Server 2022 Standard, der er kendt fra den tidligere version, samt de sædvanlige Microsoft licensbetingelser for SQL Server software.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Mere sikkerhed

Et vigtigt område i forbindelse med behandling og tilvejebringelse af store mængder data er også sikkerhedsaspektet for at forhindre uautoriseret adgang til dem. Til dette formål tilbyder SQL Server 2022 Standard funktioner som Always Encrypted, der ikke kun beskytter følsomme kundedata med sikre enklaver, men også gør det muligt at udføre mere komplekse operationer.

Sikre databasekolonner udvider tillidsgrænsen på serversiden for klientprogrammer, uden at SQL Server, andre databaser eller en systemadministrator kan få adgang til dem. Dette gør det muligt at udføre operationer med fortrolige data sikkert i klar tekst.

Supplerende beskyttelse leveres af sikkerhed på række-niveau samt dynamisk datamaskering, gennemsigtig databasekryptering med udvidelig nøglehåndtering og også dataklassificering og definition af brugerdefinerede roller.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Licensing via Server-Core

For SQL Server 2022 Standard -udgaven vil den Core-licensering, der er defineret i Microsoft, formentlig gælde igen, som nu er baseret på en anden licensmetrik end tidligere bestemmelser, hvor antallet af processorkerner var irrelevant for licensering.

Med Core-baseret licensering danner antallet af kerner grundlaget for beregning af licenskravet. Tidligere kunne to kerner licenseres med én Core-licens. Licenserne Core til SQL Server 2022 Standard vil derfor sandsynligvis igen blive udbudt som pakker af to licenser.

Det samlede licensbehov Pro Server skyldes det maksimale antal kerner, der er inkluderet, idet hver fysisk Core af en server kræver en separat licens. Microsoft for så vidt Pro Server 8 licenser som minimum, hvor følgende betingelser blev anvendt i den tidligere version:

 • Hver fysisk processor er beregnet med mindst 8 kerner.
 • Hver fysisk Server beregnes med mindst 16 kerner.
 • Alle fysiske og aktive kerner er licenseret i henhold til disse to betingelser.

Desuden vil visse skaleringsgrænser sandsynligvis gælde igen for SQL Server 2022 Standard. Den maksimale computerkapacitet, der kan bruges af en enkelt instans af SQL Server, var tidligere Standard:

 • SQL Server-databasemotor: mindre end 4 sokler eller 24 kerner
 • Analyse eller rapportering Services: mindre end 4 sokler eller 24 kerner

Den maksimale mængde hukommelse, der kan bruges af en enkelt instans af SQL Server-databasemotoren, var tidligere:

 • Bufferpulje: 128 GB
 • Columnstore-segmentcache: 32 GB
 • Rapportering Services: 64 GB
 • Analyse Services: 16 GB2 (tabelform) eller 32 GB (MOLAP)

Den øvre grænse for størrelsen af den relationelle database for SQL Server 2022 2022 Standard edition var tidligere 524 PB.

Hvis du har spørgsmål om de aktuelle betingelser for din Server licens, kan du kontakte en af vores medarbejdere på Wiresoft.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Hardwarekrav 

For at kunne bruge SQL Server 2022 Standard i et passende driftsmiljø skal følgende software- og hardwarekrav sandsynligvis være opfyldt - bemærk venligst, at der i oktober endnu ikke foreligger officielle oplysninger fra Microsoft, så de faktiske minimumskrav kan afvige fra dem, der er anført nedenfor. Hvis du har yderligere spørgsmål og aktuelle oplysninger, kan du kontakte en medarbejder på Wiresoft.

 • Understøttede styresystemer: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Plads på harddisken: mindst 6 GB - afhængigt af de SQL Server-komponenter, der er installeret i hvert enkelt tilfælde
 • Arbejdshukommelse: mindst 4 GB
 • Grafik: Super VGA-grafikkort med en opløsning på mindst 800x600 pixel
 • Processortype: x64-processor
 • Processorhastighed: min. 1,4 GHz - anbefales: 2,0 GHz eller højere

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende dit køb af Microsoft SQL Server 2022 Standard som brugt software eller en anden udgave samt ældre SQL Server versioner eller anden Microsoft software, så tøv ikke med at kontakte os via e-mail, telefon eller chat. 

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier