Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2013

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10132
 • 021-10257
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
141,90 Kr. * 156,90 Kr. * (9,56% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Publisher 2013 er en ældre version af Microsofts alsidige DTP-program til professionelt design af interessante publikationer til ethvert formål: Ud over et stort udvalg af skabelondokumenter til alle typiske anvendelser tilbyder Publisher også intuitive funktioner, der kan bruges til at skabe visuelt tiltalende og printbare reklamematerialer til både erhvervsmæssig og privat brug: Ud over invitationskort og flyers kan der designes forretnings- og seriebreve, mailings samt præsentationer, rapporter og brochurer eller endda større kataloger - bare for at nævne de typiske formater, der allerede er inkluderet som skabeloner.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - Microsoft DTP-standalone-programmet som en købsversion

Publisher 2013 er en ældre version af det alsidige DTP-program fra Microsoft til professionelt at designe interessante publikationer til ethvert formål: Til dette formål tilbyder Publisher et stort udvalg af skabelondokumenter til alle typiske anvendelser samt intuitivt anvendelige funktioner, der kan bruges til at skabe visuelt tiltalende og samtidig printbare reklamematerialer i både erhvervslivet og i den private sektor: Ud over invitationskort og flyers kan der udformes forretningsbreve og seriebreve, mailinger samt præsentationer, rapporter og brochurer eller endda større kataloger - for blot at nævne de typiske formater, der allerede er inkluderet som skabeloner.

De letforståelige og brugervenlige værktøjer i fanerne, som er klart struktureret efter specifikke funktionsområder, hjælper brugere fra nybegyndere til professionelle med praktiske værktøjer og funktioner, som f.eks. også letter billedredigering - kombineret i en typisk brugervenlig Microsoft-brugergrænseflade til effektivt arbejde. Publisher gør det derfor unødvendigt at købe et dyrt andet DTP-program, og softwaren kan også hurtigt bruges af uerfarne brugere.

Publisher 2013-versionen byder igen på en række praktiske tilføjelser og nye funktioner, der gør det endnu mere intuitivt at designe publikationer:

 • Central søgning efter billeder - på skrivebordet, via ClipArt-kataloget på Office.com eller på internettet og øjeblikkelig indsættelse i et dokument.
 • Billedfiler vises tydeligt i en kolonne i designområdet og kan trækkes og slippes på en layoutside eller udveksles.
 • Billeder kan også bruges som baggrunde - der er forskellige designmuligheder for at tilpasse formatet.
 • Tekster kan også fremhæves visuelt ved hjælp af effekter som skygger og refleksioner, lyseffekter og skråninger.

MS Publisher 2013 er kun tilgængelig som en komponent i visse højere Office-versioner og er f.eks. ikke integreret i Home & Business og Office 2013 Home & Student. Brugere af en sådan udgave kan nemt købe Publisher 2013 fra Wiresoft som et selvstændigt program. Da Publisher 2013-versionen også understøttes af ældre Microsoft-operativsystemer fra Windows XP eller nyere, vil brugere, der ønsker at fortsætte med at bruge denne eller en af de efterfølgende versioner på deres hardware, have fordel af at købe brugt software.

Ud over Publisher 2013 kan du også købe nyere versioner og mange andre specielle programmer på Office til særligt lave priser som enkeltbrugerversioner i Wiresofts onlineshop. Den følgende oversigt giver en mere detaljeret introduktion og en præsentation af funktionerne og funktionerne i Publisher 2013.

De vigtigste nyskabelser i Publisher 2013 i et overblik

Ud over optimeringer og tilføjelser til allerede inkluderede funktioner byder Publisher 2013-versionen også på forskellige innovationer, hvor udvalget af designmuligheder er blevet udvidet yderligere.

På grund af det store udvalg af layoutskabeloner kan selv uerfarne brugere allerede komme ret tæt på en bestemt designidé. For at finde den rigtige skabelon kan du bruge søgningen på office.com. Når det rigtige layout er fundet, kan det tilpasses fleksibelt og derefter gemmes som en personlig ny skabelon, så det straks er tilgængeligt igen til en ny publikation. Derudover er følgende generelle funktioner tilgængelige i Publisher 2013, som giver yderligere muligheder for design af tryksager:

 • De oprettede layouts kan gemmes klar til udskrivning i de mest almindelige filformater - ud over det mest almindelige PDF-format er det nu også muligt at gemme JPG og XPS. JPG giver nye muligheder for onlineudskrivning og især fotoudskrivning, afhængigt af udbyderen: Hver side i en publikation kan derfor også gemmes som et JPEG-billede, hvis det er nødvendigt.
 • Brug af Publisher på en enhed med touch-funktion: Publisher version 2013 er også designet til brug på en tablet, så brugerne kan også bruge deres finger eller digitale pen i stedet for musen til at få adgang til alle funktioner for at skabe layouts uden besvær.
 • Via Microsofts cloud-tjeneste OneDrive kan de få adgang til layoutdokumenter hvor som helst og dele og bruge dem med samarbejdspartnere via opdateringer i realtid. OneDrive's høje sikkerhedsstandarder beskytter data mod uautoriseret adgang eller tab.
 • Den centrale billedsøgning giver et større overblik, når du bruger grafik eller illustrationer - den omfatter ikke kun de lokalt tilgængelige billeder, men også ClipArt-kataloget på Office.com og søgninger på internettet.

Interessante individuelle funktioner i Publisher 2013

Derudover gør følgende funktioner og features det nemmere at arbejde i Publisher - med nye effekter og nyttige værktøjer:

Redigering og udskiftning af billeder i designområdet

Nogle arbejdsgange kræver samtidig redigering af flere billeder. Publisher viser dem derefter tydeligt i en separat kolonne i designområdet. De kan derefter trækkes og slippes til den ønskede position i layoutdokumentet eller udskiftes. Med de nye zoom-, panorerings- og beskæringsværktøjer kan du redigere billeder uden at ændre dokumentets layout, og med de nye præcise justeringsværktøjer kan du formatere og placere figurer, billeder og tekst præcist.

Nye måder at skabe billedbaggrunde på

Billeder som designbaggrund på en side åbner op for nye designmuligheder med Publisher 2013, idet de kan vælges og indsættes med præcision med få klik. Der er derefter flere muligheder for at tilpasse et foto til dokumentformatet: Billedet kan enten udvides eller bruges flere gange som fliser, så det fylder baggrunden helt ud.

Flere nye effekter til billeder og tekst

Publisher 2013 tilbyder mange nye billedeffekter, der kan bruges til at tilføje eller ændre et foto med skygge, refleksioner, men også forskellige glødeffekter samt bløde kanter, skråkanter og 3D-visninger. De fleste af disse effekter er også tilgængelige for tekst, så du kan skabe dokumenter, der skiller sig ud fra det ensartede udseende af mange andre trykte medier og tiltrækker læsernes opmærksomhed.

Brug af tekstbokse til publikationer med flere sider

Når du opretter brochurer med flere sider i Publisher 2013, er det særligt nemt at indsætte længere tekst, der også er krydret med billeder og infobokse, ved at linke de enkelte tekstbokse sammen. Det betyder, at teksten automatisk fordeles over alle tekstrammer, når den kopieres ind. Hvis der stadig ikke er plads nok, vises det ved et tilsvarende ikon i det pågældende felt. Dette forhindrer, at vigtige tekstdele overses. Denne funktion er også særlig nyttig, hvis der stadig ændres tekster efter indsættelse, fordi flowet automatisk tilpasses fleksibelt.

Del Publisher-dokumenter online

For at sikre, at et dokument, der er oprettet med Publisher 2013, også er tilgængeligt for andre medarbejdere til redigering eller kommentering, kan brugerne bruge Microsofts cloud-tjeneste OneDrive til at gemme det online; autoriserede modtagere får adgang til dokumentet til redigering via et link, hvilket også gør opbevaringen særlig sikker og beskytter data mod tab. OneDrive tilbyder pålidelige opdateringer i realtid og høje sikkerhedsstandarder for effektivt samarbejde.

Systemkrav til Microsoft Publisher 2013

Programmet Publisher 2013 på Office findes i to versioner: 32-bit og 64-bit. Afhængigt af dette er de individuelle hardwarekrav forskellige - f.eks. til arbejds- og harddiskplads. Følgende minimumskrav til computeren gælder:

 • Operativsystemer: min. Windows XP (SP3, 32-bit), op til Windows 10 / Windows Server 2003 (SP2, 32-bit) op til Windows Server 2019 (SP1, 32-bit/64-bit)
 • Processor: x86- eller x64 bit-processor med mindst 1 GHz og SSE2
 • RAM: 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3,0 GB
 • Skærm: mindst 1024 x 768 opløsning
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort til hardwareacceleration af grafik
 • Touch-funktionerne er optimeret til Windows 8

DTP-programmet Publisher 2013 hos Wiresoft køber billigt som en enkelt version

MS Publisher er en integreret del af visse udgaver af MS Office - programmet er dog ikke inkluderet i Home & Business og Home & Student. I Wiresofts onlineshop kan du også købe Publisher 2013 enkeltvis som brugt software - i modsætning til mange andre forhandlere, som normalt kun tilbyder den nyeste version. Din yderligere fordel: Enkeltbrugerlicensen til Publisher 2013, der tilbydes her, er heller ikke en tidsbegrænset abonnementsversion, men tilhører dig efter købet. Derfor er software-købet af Publisher 2013 hos Wiresoft dobbelt værd at købe for dig!

Ethvert køb af software hos Wiresoft er ikke kun særligt fordelagtigt for dig, men også sikkert: Publisher 2013 enkeltbrugerlicensen, som du køber som brugt software, stammer fra en tidligere volumenlicens fra en større virksomhed, som dog i sit funktionsomfang er fuldstændig identisk med Publisher 2013-programmet, som også er inkluderet i visse Office 2013-pakker. Opdelingen af volumenlicensen og den deraf følgende mærkning som brugt software har derfor ingen indvirkning på dens funktionalitet, og desuden er softwaren ikke udsat for slitage.

Wiresoft sælger kun fulde versioner af Publisher 2013 eller andre versioner eller programmer, der er kompatible med den Office Programmer, der er identiske med de originale versioner, som Microsoft tilbyder.

Med dit køb af brugt software fra Publisher 2013 løber du derfor ikke nogen juridisk risiko over for Wiresoft, da handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt i henhold til loven, hvilket er blevet bekræftet flere gange af forskellige domstolsafgørelser.

Denne Publisher 2013-software kan installeres på din pc, efter at købsprocessen og download er afsluttet, og kan aktiveres og bruges straks med den medfølgende multiaktiveringsnøgle (volumenlicensnøgle).

At købe brugt software fra Wiresoft er en økonomisk fordelagtig løsning for vores kunder, da vi kan bruge enten ældre programversioner eller Microsoft-programmer, som normalt ikke er tilgængelige enkeltvis. Mange virksomheder bruger allerede Wiresofts tilbud om brugt software, men også freelancere og private brugere sætter pris på det store udvalg af programversioner - og sparer penge ved køb!

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun denne, men også ældre versioner af Publisher 2013 samt mange andre brugte programmer på Office til salg. Hvis du har spørgsmål om MS Publisher 2013 eller et andet Microsoft-program, kan du bruge vores kompetente rådgivning via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier