Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

  • SW10486
  • 059-05143
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel med


Word 2021 er den nyeste version af Microsofts tekstbehandlingssoftware, der bruges over hele verden. Med sine integrerede værktøjer og intuitive betjening rækker det omfattende kontorprogram langt ud over blot at skrive og redigere tekster: Talrige designmuligheder gør det muligt at indsætte grafik og tabeller, de alsidige muligheder for præsentation og formatering af dokumenter er ikke kun velegnede til at håndtere forretningskorrespondance, men også til at skabe professionelt designede afhandlinger og informative rapporter samt visitkort, brochurer og flyers, som kan gemmes direkte i Word som PDF'er til udskrivning. Forskellige filformater kan også redigeres med Microsoft Word.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WORD 2021"

Microsoft Word 2021 - det alsidige tekstbehandlingsprogram

Word 2021 er den nyeste version af Microsofts tekstbehandlingsprogram, der anvendes i hele verden. Med sine integrerede værktøjer og intuitive betjening går det omfattende kontorprogram langt videre end blot at skrive og redigere tekster: De mange designmuligheder gør det muligt at indsætte grafik og tabeller, og de alsidige muligheder for præsentation og formatering af dokumenter er ikke kun velegnede til at håndtere forretningskorrespondance, men også til at skabe professionelt designede afhandlinger og informative rapporter, men også visitkort, brochurer og flyers, som kan gemmes direkte i Word som PDF-filer til udskrivning. Forskellige filformater kan også redigeres med Microsoft Word.

Mange typiske formatskabeloner suppleres med yderligere omfattende muligheder for sidelayout for at skabe klare og hurtigt læsbare tekster; vigtige dokumenter kan også beskyttes mod kopiering eller markeres til videre brug ved at indsætte vandmærker.

Desuden gør mange intelligente værktøjer som stavekontrol og automatisk korrektion det nemmere og hurtigere at sammensætte tekstdokumenter i overensstemmelse med de gældende staveregler.

Det praktiske bånd gør det særligt nemt at skifte hurtigt mellem de enkelte programmer med et enkelt klik.

Takket være den valgfrie tilslutning af desktop-programmet til Microsoft Cloud kan flere brugere også arbejde sammen på et dokument i realtid, hvilket giver mange muligheder for bedre teamwork.   Word 2021 har også en individuel tildeling af rettigheder pr. enkelt Word.doc, som f.eks. kan begrænse eller forhindre en anden persons læsning eller redigering.

Ud over disse velprøvede funktioner fra de ældre Word-versioner tilbyder MS Word 2021 også en række nye praktiske funktioner, der gør det endnu mere behageligt og effektivt at skrive og redigere samt læse tekstdokumenter end tidligere. Disse omfatter mørk tilstand, som er mere behagelig for øjnene, især når man bruger lang tid på skærmen, indstillinger for klar visning af længere tekstfiler, som gør det hurtigere at søge efter bestemte passager, og forbedret understøttelse af tilgængelighed. Læringsværktøjer øger læsbarheden, og frihåndsfunktionen giver brugerne mulighed for at tegne deres egne skitser og diagrammer i hånden og indsætte dem direkte i et dokument. Hvis du vil bruge MS Word 2021 på din computer, skal Windows 10 først installeres. Du kan finde alle vigtige nye funktioner i Word 2021 i følgende oversigt.

I Wiresofts onlineshop  kan du få både den aktuelle Word 2021-version og dens forgænger samt andre Office-programmer som enkeltprogrammer til særligt lave priser.

Alle nye funktioner i Word 2021 på et overblik

Det kan især betale sig at skifte til 2021-versionen af Word for de brugere, der udarbejder tekster professionelt og ønsker at forbedre deres effektivitet i forbindelse med skrivning og læsning. Mange funktioner gør det lettere for dem at koncentrere sig om det væsentlige.

Især hvis dokumenter skal udformes barrierefrit for at nå ud til en kreds af adressater, der har svært ved at læse og forstå tekster, gør de nye integrerede funktioner, som også tager hensyn til internationale standarder, det lettere for dig at oprette tekster, der kan læses af alle.

Der findes også yderligere funktioner til oprettelse og offentliggørelse af videnskabelige dokumenter, især ved brug af komplekse formler, hvilket nu er muligt takket være understøttelse af LaTeX, som er det standardprogram, der anvendes verden over.

Større klarhed gennem forskellige visningsmuligheder

Word 2021 tilbyder også flere visuelle muligheder. Denne version kombinerer f.eks. den båndbrugergrænseflade, som du kender fra Word 2016 , med det moderne, velkendte fliseudseende, som også er typisk for Windows 10. Hyppigt anvendte elementer eller funktioner er placeret mere fremtrædende, så de er tilgængelige endnu hurtigere.

Og hvis du foretrækker at fortsætte med at bruge det velkendte båndudseende fra den tidligere Word-version, kan du også omdesigne grænsefladen.

Den større klarhed gælder også for brug på enheder med touch-skærme, f.eks. tablets og smartphones, hvor grænsefladens følsomhed for indtastning med pen er blevet øget.

Især når du arbejder med store tekstdokumenter, kan det hurtigt blive svært at søge efter bestemte passager eller afsnit. I Word 2021 kan du ud over den velkendte vertikale visning, hvor du kan rulle gennem alle siderne fra top til bund, bruge den nye "side-for-side"-funktion til at bladre i et Word-dokument som i en bog. For tekster af mellemlang længde giver den nye funktion "Thumbnails" en orientering: Alle sider vises småt i oversigten, så du hurtigt kan navigere til det sted, du leder efter.

Desuden har Word 2021 mere diskrete baggrunde med de nye mørke temaer Mørkegrå og Sort, som også understøtter koncentreret skrivning og læsning af tekster.

Større tilgængelighed gennem støtte til fejlkorrektion

Den forbedrede understøttende fejlrettelse, der er integreret i Word 2021, giver mulighed for at forbedre den måde, du gør et dokument tilgængeligt på. Til dette formål trækker den bl.a. på internationale standarder for at sikre, at indholdet er let at læse og redigere for handicappede brugere.

Ved at klikke på menupunktet "Check" under "Check tilgængelighed" giver programmet forslag til afhjælpende foranstaltninger, som du nemt kan acceptere med et enkelt klik med det samme.

Du kan også bruge understøttelsen af lydfeedback til dette formål. Lydfunktionen ledsager dig så i dit arbejde med lydeffekter og lydcues. Den giver akustiske tips eller advarsler, hvis du ændrer visse indstillinger utilsigtet, eller som en bekræftelse, efter at en handling er udført: f.eks. når du sender en e-mail eller sletter eller indsætter indhold.

Læringsværktøjer til mere effektivt tekstarbejde

Læringsværktøjer er ikke kun en praktisk funktion i Word for elever og studerende, men de gør det også lettere for fagfolk at forstå tekst. De værktøjer, der er integreret i Word 2021, giver dig f.eks. mulighed for at justere kolonnebredden, tekstafstanden og sidefarven for at aflaste dine øjne på grund af den mere klare præsentation.

Linjefokus øger din koncentration og sikrer mindre distraktion ved at begrænse læseområdet til enten en, tre eller fem linjer. Hvis du vil have en tekst læst højt i Word 2021, fremhæves de ord, du lige har læst, samtidig, så du nemt kan følge med i, hvad du hører i teksten.

Fokustilstanden, som du kender fra ældre Word-versioner, hjælper dig også med at koncentrere dig bedre i Word 2021: Dokumentet vises tydeligere ved at skjule alle værktøjslinjerne.

Integreret oversættelsesfunktion

Hvis du vil oversætte en tekstpassage eller endda hele teksten, mens du skriver eller læser, behøver du ikke længere at ringe til en webside via browseren i Word 2021 for at få oversættelsen der: Den integrerede oversættelsesfunktion gør dette unødvendigt ved hjælp af automatisk talegenkendelse. Microsoft Translator indeholder mere end 60 sprog, hvoraf 11 af dem kan oversættes.

Værktøj til frihåndstegning

Det, der tidligere var muligt med touchpads eller smartphones, kan nu også gøres med det nye værktøj til frihåndstegning i Word. Valgfrit kan du ved hjælp af penindtastning, touch-betjening, men også med computermusen, bruge frihåndsfunktionen til at lave markeringer i teksten eller spontant oprette skitser og formler og indsætte dem.

Microsoft tilbyder flere digitale penne i Word 2021 til dette formål, herunder en blyant til at tegne med, en pen til at skrive med og en markør til at fremhæve tekstpassager. Der kan vælges mellem forskellige pennetykkelser samt 16 farver og 8 effekter.

Hver tegnet frihåndsform kan derefter flyttes eller kopieres og redigeres yderligere på samme måde som andre tegningselementer.

Tilføjelse og redigering af vektorgrafik

Du kan designe præsentationer og arbejdsark i Word 2021 ved at integrere piktogrammer og symboler samt 3D-billeder. En særlig interessant mulighed her er også brugen af skalerbar vektorgrafik eller SVG-filer (Scalable Vector Graphics). De kan ændres i størrelse, roteres eller endda farves forskelligt uden tab af billedkvalitet.

Brug af LaTeX i Word 2021 til at oprette formler

Hidtil har der været begrænsninger for præsentationen af mere komplekse formler med formeleditoren, når der oprettes videnskabelig tekst. Word 2021 understøtter nu også LaTeX til oprettelse af professionelle formler, som kan konverteres med det.

Systemkrav til Word 2021

  • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
  • Processor: min. 1,6 GHz
  • RAM: mindst 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM (64 bit) - anbefales: 4 GB RAM
  • Plads på harddisken: mindst 16 GB (32 bit) eller 20 GB (64 bit) på installationsdrevet
  • Grafikkort: 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 med WDDM 2.0 - anbefales: DirectX 10

Understøttede sprog: Tysk, dansk, engelsk, fransk, italiensk, polsk, polsk, spansk, tysk og andre

Køb Word 2021 som et selvstændigt kontorprogram fra Wiresoft

MS Word er en traditionel, fast komponent i Microsoft Office-pakkerne. I modsætning til mange andre softwareudbydere kan du købe Word 2021 fra Wiresoft ikke kun som en del af Office Suite 2021, men også som et selvstændigt program uden at skulle indgå abonnement eller overholde tidsbegrænsninger for brugen. Det kan også betale sig at købe Word 2021 som et selvstændigt program på lang sigt, da du ikke behøver at downloade eventuelle opdateringer, der er gratis.

Denne selvstændige enkeltbrugerlicens er identisk med Word-programmet, som også er inkluderet i Office Suite 2021.

Især for selvstændige og mindre virksomheder med få ansatte, som ikke har brug for alle de andre programmer i Office-pakken, er det en særlig billig måde at købe Word 2021 som et selvstændigt program for at bruge dette klassiske tekstbehandlingsprogram.

Alle Microsoft softwarelicenser, som du kan købe i Wiresoft Software Shop, er originale Microsoft-produkter, som du køber som en fuld version til en enkelt bruger. De kan stamme fra mængdelicenser eller være brugte, men det er ikke til ulempe for dig. Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft ikke prøveversioner, der kun er gyldige i en begrænset periode, eller som kun kan bruges med begrænsninger. Alle softwareprodukter hos Wiresoft er fuldt ud og lovligt anvendelige for dig efter købet, fordi i tilfælde af sådanne brugte programmer er al software, der tidligere er installeret af den oprindelige køber, blevet slettet ved salget til Wiresoft, så det er 100% frit og anvendeligt igen. Alle licenserede produkter fra Wiresoft er også blevet grundigt testet for deres faktiske anvendelighed.

Du kan også få kompetent rådgivning via e-mail, telefon og chat, hvis du har yderligere spørgsmål om køb af MS Word 2021 eller anden kontorsoftware.

Yderligere links til "MICROSOFT WORD 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WORD 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier