Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Køb User CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 som brugte licenser Ved licensering af en Standard- eller Datacenter-udgave af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over de kernebaserede serverlicenser til hver bruger også en...
161,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
køb 5 bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 som brugte licenser Ved licensering af en standard- eller datacenterudgave af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over de kernebaserede serverlicenser også en...
751,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
køb 10 bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 som brugte licenser Ved licensering af en standard- eller datacenterudgave af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over de kernebaserede serverlicenser også en...
1.393,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
køb 5 Pack Device CAL for Microsoft Windows Server 2019 brugt For standard- eller datacenterudgaven af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over licenserne til serverkerner også en klientadgangslicens til hver endenhed, som der...
751,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
køb 10 Pack Device CAL for Microsoft Windows Server 2019 brugt For standard- eller datacenterudgaven af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over licenserne til serverkerner også en klientadgangslicens til hver endenhed, som der...
1.393,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK DEVICE CAL
25 Pack Device CAL til Microsoft Windows Server 2019 køb brugt For standard- eller datacenterudgaven af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over licenserne til serverkerner også en klientadgangslicens til hver endenhed, som der...
3.429,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL
Køb Device CAL for Microsoft Windows Server 2019 brugt For Standard- eller Datacenter-udgaven af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over licenserne til serverkerner også en klientadgangslicens til hver endenhed, som...
161,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Køb 25 User CAL'er til Microsoft Windows Server 2019 som brugte licenser Ved licensering af en standard- eller datacenterudgave af Microsoft Windows Server 2019 kræves der ud over de kernebaserede serverlicenser også en...
3.429,90 Kr. *

Oversigt over nye funktioner og features i Windows Server 2019

Enheds- og bruger-CAL'er til Windows Server 2019 giver mulighed for at bruge mange forbedringer samt en række tilføjelser og vigtige nye funktioner, der understøtter virtualisering endnu bedre. Som med Windows 10 forkorter Express Updates installationstiden og reducerer også antallet af nødvendige genstarter.

SDN (Software Defined Networking) til Windows Server 2019 giver desuden ikke kun mulighed for central konfiguration af fysiske netværksenheder, f.eks. routere og switche, men også af virtuelle netværksenheder - f.eks. gateways - samt dynamisk styring af disse. Med SDN tilbyder Windows Server 2019 ud over firewallovervågning også muligheden for peering af to netværk for at forbinde dem næsten problemfrit. Funktionen DTLS (Datagram Transport Layer Security) er tilgængelig til sikker kryptering af virtuelle netværk med krypterede netværk.

Azure-tjenester til Windows Server 2019

De nye integrerede hybridfunktioner er specielt designet til yderligere at integrere Microsoft Azure-tjenesterne og gøre dem nemmere at bruge. Det tætte samarbejde mellem Windows Server og Microsoft Azure gør det nemt at synkronisere data samt at bruge yderligere tjenester som Azure Update Management, Azure Backup til nem data backup og Azure Site Recovery. Med den integrerede Azure-netværksadapter kan en lokal server forbindes til et virtuelt Azure-netværk i Azure Cloud.

Storage Migration Assistant letter ikke kun skiftet til Windows Server 2019, men også servermigrationen, herunder data til skyen. Azure File Sync fungerer som en mulig lagringsplads.

Desuden er de nye funktioner i Hyper-Converged Infrastructure (HCI) ideelt egnet til server- og desktopvirtualisering. HCI-platforme er ikke kun nemme at implementere, men også nemme at administrere og skalere. HCI i Windows Server 2019 reducerer således kompleksiteten og dermed også implementeringen af it-infrastrukturer.

Yderligere fordele med Windows Server 2019

Container-tjenester bliver stadig vigtigere i forbindelse med virtualisering og tilrådighedsstillelse af applikationer. Windows Server 2019 tilbyder derfor forbedrede muligheder specifikt for Kubernetes og Linux. Den forbedrede integration af Linux sker her med Shielded VM'er samt gennem muligheden for at administrere en Linux-server med Linux-kommandoer via Windows-serveren. Linux-distributioner er også blevet integreret i Windows-installationen.

Beskyttelsen af følsomme data og den tidlige registrering af angreb ved hjælp af Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) er også blevet forbedret.

Linux og support i Windows Server 2019

Windows Server Platform 2019 tilbyder nu også mere omfattende understøttelse af containere eller Kubernetes. Linux- og Windows-containere kan bruges parallelt og administreres med Kubernetes, som i løbet af denne periode er blevet udvidet med nye funktioner som f.eks. containernetværk. Desuden er de enkelte containerimages også blevet forbedret. Container-image "windows" er også nyt; det har en større række funktioner end de tidligere images.

Storage Spaces Direct og Storage Replica til Windows Server 2019

Afhængigt af version tilbyderWindows Server 2019 forskellige lagerfunktioner for enheds- og bruger-CAL'er. CAL'er til Datacenter Edition indeholder alle relevante funktioner, f.eks. Storage Spaces Direct, mens CAL'en til Standard Edition indeholder Storage Replica.

Storage Replica i Windows Server 2019 forhindrer ikke kun tab af data på filsystemniveau, men minimerer også nedetider med katastrofeberedskab. Ikke kun synkron, men også asynkron replikering via Storage Replica er tilgængelig til datareplikering: Mens Storage Replica spejler data til et fysisk sted med fejlsikrede volumener i synkron replikering, sker dette i asynkron replikering ved hjælp af netværksforbindelser med en højere latenstid mellem stederne.

Med Storage Spaces Direct i datacenterversionen kan lokal datalagring af servere kombineres til en virtuel klynge. Noderne i en klynge har forskellige fysiske datamedier, og kommunikationen mellem de enkelte datamedier eller systemer foregår ved hjælp af SMB-protokollen.

S2D forenkler desuden implementeringen og administrationen af softwaredefinerede lagringssystemer (SDS) og gør det muligt at opbygge skalerbare, meget tilgængelige lagringssystemer.

Forbedret sikkerhed i Windows Server 2019

Tyveri af følsomme data og uautoriseret adgang til dem er stadig blandt de mest almindelige trusler mod virksomheder. For at forhindre dette er der nu forbedrede værktøjer til rådighed i Windows Server 2019. Disse omfatter f.eks. domænecontroller og Windows Defender, som er blevet suppleret med nye funktioner, f.eks. Exploit Guard, til overvågning af adgangen til netværket og de dokumenter og mapper, der er placeret der. Azure AD-sikkerhedsfunktioner såsom Azure AD forbudte adgangskoder og Azure AD Password Protection beskytter også det lokale Active Directory.

Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) fortjener også en særlig omtale: Med forbedrede beskyttelsesmekanismer og kryptering af både data- og filservere tilbyder Windows Server 2019 endnu mere omfattende beskyttelse mod root kits og zero-day-angreb.

Ligeledes gør Shielded Virtual Machines (Shielded VM) det muligt at implementere og beskytte meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer. Shielded VM giver omfattende funktioner til at beskytte en virtuel server og dens kritiske data og forhindre uautoriserede eller angribere i at få adgang til eller stjæle dem. Med Shielded VM i Windows Server 2019 er alle data, der overføres til en offentlig sky, beskyttet.

Køb CAL'er til Server Edition 2019 hos Wiresoft

Microsofts licenssystem tilbyder CAL'er (Client Access License) til brug af Standard- eller Datacenter-udgaven af Server 2019. Med denne licensmodel er tilladelsen til at bruge (licens) en software adskilt fra implementeringen af den. For at kunne bruge tjenesterne og funktionerne i Microsoft Server 2019 skal du have et tilsvarende antal CAL'er.

En CAL giver kun autoriserede brugere eller enheder adgang til Windows Server 2019. Tredjeparter, der ikke har en tilsvarende adgangslicens, nægtes adgang til serveren - det betyder også større sikkerhed og beskytter følsomme data mod medarbejdere i egen virksomhed og mod tredjeparter.

Bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Server 2019 - forskelle

Microsofts Client Access Licensing-model giver flere fordele: CAL-licensering giver mulighed for fleksibel og behovsbaseret rettighedsstyring af brugere. Enheds-CAL'er og bruger-CAL'er kan også kombineres. En CAL til Windows Server 2019 kan også bruges til at få adgang til en ældre serverudgave - men ikke omvendt.

Hos Wiresoft er begge Client Access-licenser tilgængelige for Server 2019 Standard- og Datacenter-versionerne: Bruger-CAL'er og Enheds-CAL'er eller bruger- og enhedsrelaterede licenser. Hvilken type licens der er bedst egnet i hvert enkelt tilfælde afhænger af en række faktorer, som kort forklares nedenfor.

Windows Server-bruger-CAL

En Microsoft User CAL til Windows Server giver altid kun én bestemt bruger adgang til systemet. Bruger-CAL 'en er derfor ikke bundet til en bestemt enhed. Dette giver den fordel, at det giver adgang til serveren enten fra pc'en på arbejdspladsen i virksomheden ELLER fra en anden enhedsenhed, der bruges på farten (bærbar computer eller tablet) eller på hjemmekontoret, for eksempel. Bruger-CAL'er gør derfor brugen af Windows Server 2019 særlig fleksibel og mobil.

Windows Server-enheds-CAL

Microsoft Device CALer en enhedsrelateret form for licensering. Det betyder, at kun én enhed får adgangsrettigheder til serveren. Det kan f.eks. være en lokalt anvendt pc på virksomhedens kontor ELLER en bærbar computer eller tablet. Fordelen ved Device CAL er, at enhver bruger, der har tilladelse til at bruge denne licenseret pc osv. også har adgang til serveren.

Hvilken type licens - Device CAL eller User CAL - eller hvilken kombination af de to typer CAL'er der er mest praktisk for en virksomhed, afhænger naturligvis af den faktiske struktur af arbejdsstationerne. Ud over antallet af medarbejdere spiller den vigtigste måde, hvorpå Windows Server 2019 bruges i virksomhederne, også en rolle:

Hvis medarbejderne hovedsageligt har adgang til Windows Server fra arbejdsstationen på virksomhedens kontor, er en Device CAL mere velegnet. Hvis medarbejderne derimod hovedsageligt bruger forskellige enheder eller arbejdsstationer - i virksomheden, men også på hjemmekontoret osv. - til at få adgang til serveren, afspejler en bruger-CAL bedre kravene til brugen.

Køb CAL'er til Windows Server 2019 til en rimelig pris hos Wiresoft

Wiresoft tilbyder enheds- og bruger-CAL'er til Windows Server 2019 til en rimelig pris. Det giver dig mulighed for at dække eller supplere dine individuelle behov for begge typer licenser på en fleksibel måde. Du skal blot kontakte os, hvis du har spørgsmål om din Microsoft Server 2019-licensering. Vi rådgiver dig gerne om din individuelle, billige CAL-kombination.

Alle Microsoft-licensprodukter, der er tilgængelige hos Wiresoft, er originale europæiske enheds- eller bruger-CAL'er. Du kan drage fordel af prisfordelen ved ubrugte softwarelicenser, som Wiresoft har købt fra andre virksomheder og kontrolleret for ægthed. Mange tilfredse kunder har bekræftet fordelene ved at købe licenser fra Wiresoft. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores CAL-tilbud til Windows Server 2019, er du velkommen til at kontakte os.