Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10460
 • P73-08330
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
482,90 Kr. * 535,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 2 Core Add-on
Enheder 1x
Virtuelle maskiner Kræver basislicens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Brugsret


Supplér dine licenskrav til Windows Server 2022 Standard  med 2-Core -pakkerne fra Wiresoft på en fleksibel måde! Standard -udgaven af Windows Server 2022 er udviklet specielt til brug i mindre datacentre: den tilbyder derfor tilstrækkelige muligheder for virtualisering kombineret med god skalerbarhed, stærk ydeevne og effektive sikkerhedsniveauer, som er nødvendige for pålidelig beskyttelse af data og applikationer i miljøer med flereCloud.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core

Supplér dine licenskrav til Windows Server 2022 Standard fleksibelt med 2-Core-pakker fra Wiresoft! Standard Edition af Windows Server 2022 er udviklet specielt til brug i mindre datacentre: den tilbyder derfor tilstrækkelige muligheder for virtualisering kombineret med god skalerbarhed, stærk ydeevne og effektive sikkerhedslag, som er nødvendige for pålidelig beskyttelse af data og applikationer i multi-cloud-miljøer.

Serveroperativsystemet Windows Server 2022 Standard kombinerer fysiske og virtuelle netværk til levering af data og tjenester via cloud-baserede servere, hvilket gør det ideelt egnet til at opfylde SMV'ernes it-behov. Med Windows 10 som styresystem, mange optimeringer samt nye, kraftfulde funktioner er denne udgave således ideelt udstyret til alle arbejdsbelastninger.

En vigtig beslutningsfaktor for køb af Standard Edition af Windows Server 2022 er de tilgængelige virtualiseringsmuligheder - herunder ved hjælp af containere. Dette giver uundværlige funktioner, især for mindre virksomheder, der også på dette område ønsker at levere pålidelige infrastrukturer.

I standardudgaven gør Windows Server 2022 det muligt for virksomheder at forbinde lokale miljøer tættere med skyen, bl.a. via Microsoft Azure Services, som giver yderligere hybride funktioner og sikkerhedslag.

Licensering af Windows Server 2022 Standard Edition er kernebaseret, med et minimum på 16 kerner pr. server. Servere med et større antal kerner kan også licenseres bekvemt og fleksibelt med 2-kernede pakker.

Windows Server 2022 Standard 2-Core Package kan findes hos Wiresoft som brugt software - med den store fordel af en betydeligt lavere pris end for tilsvarende nye varer - og uden forskelle i alle de typiske egenskaber, som denne udgave tilbyder med hensyn til funktioner - især inden for virtualisering -, sikkerhed og ydeevne. Følgende oversigt indeholder detaljerede oplysninger om alle funktioner og egenskaber i Windows Server 2022 Standard Edition samt om Microsofts licensbetingelser, der gælder for 2-core-pakker.

Windows Server 2022 Standard til drift af multi-cloud-miljøer

Windows Server 2022 Standard Edition tilbyder også nogle virtualiseringsmuligheder, der også påvirker sikkerheden for data og applikationer - på et højere niveau end den tidligere version: Mange forbedringer og tilføjelser til de funktioner, der allerede er kendt der, bidrager hertil, ligesom mulighederne for at skabe softwaredefinerede hyperkonvergente (HCI) infrastrukturplatforme; disse giver endnu flere fordele for server- og desktopvirtualisering gennem nemmere implementering og skalering samt bedre håndterbarhed.

Sammenligning: Hvilke funktioner tilbyder Windows Server 2022 Standard?

Beslutningen om at købe standardudgaven af Windows Server 2022 er normalt påvirket af, at visse virtualiseringsfunktioner enten ikke er tilgængelige eller kun er tilgængelige med begrænset ydeevne: Hyper-V kan f.eks. kun bruges i meget begrænset omfang her, det samme gælder for skjoldede virtuelle maskiner (VM'er) samt Storage Spaces Direct og lagerreplikation samt SDN (Software Defined Networking) og SDS (Software Defined Storage)

(Software Defined Storage).

Virtualiseringsmuligheder med Windows Server 2022 Standard

Grundlæggende tilbyder Windows Server 2022 Edition Standard begrænset virtualisering - den er derfor mere beregnet til virksomheder, hvor dette spiller en underordnet rolle. Derfor er antallet af virtuelle maskiner og Hyper-V-containere, der kan drives, også begrænset her, hvor RAM-grænsen ligesom i den mere omfattende udgave er 24 TB. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.

Lagerreplikker

Windows Server 2022 Standard Edition er lagerfunktionen Storage Replica tilgængelig med visse begrænsninger, men Storage Spaces Direct understøttes ikke. Storage Replica understøtter både synkron og asynkron replikering af data og forhindrer tab af data på filsystemniveau: synkron replikering spejler data på fysiske steder med et fejlsikkert volumen, og asynkron replikering udfører denne funktion mellem steder via netværksforbindelser med højere latenstid.

Andre nye funktioner i Windows Server 2022 Standard

Windows Server 2022 Standard Edition indeholder også følgende nøglefunktioner til analyse, containerbrug og hybrid infrastrukturforening:

System Insights til omfattende serveranalyse

I Windows Server 2022 er den forudsigende analysefunktion System Insights tilgængelig til dette formål, som understøttes af en maskinlæringsmodel for at opnå en mere effektiv funktion. System Insights giver omfattende indsigt i driften af lokalt implementerede servere ved at analysere ydelsesindikatorer og hændelser for at lave præcise forudsigelser til reaktiv styring af Windows Server-instanser, hvilket kan reducere indsatsen og hjælpe organisationer med at reducere driftsomkostningerne.

Understøttelse af Kubernetes og Linux

Windows Server 2022 tilbyder også omfattende containerunderstøttelse i Standard Edition. Ved brug af Hyper-V-containere skal det dog bemærkes, at licensen til Standard Edition kun tillader 2 containere, da der kun er tilladt 2 virtuelle maskiner (VM'er) til disse; understøttelse af værtsovervågning er heller ikke inkluderet. Windows-containere kan derimod bruges i et ubegrænset antal.

Desuden understøttes Kubernetes og Linux nu mere omfattende, så Linux- og Windows-containere, der administreres med Kubernetes, kan bruges parallelt. Især for Kubernetes er nye funktioner som f.eks. containernetværk også tilgængelige i standardudgaven.

Bedre beskyttelse af data og netværk med Azure Services

Med Azure er hybride funktioner også tilgængelige i Windows Server 2022 Standard, så de fungerer problemfrit i et datacenter på stedet såvel som i skyen. Azure alene giver en cloud med en end-to-end hybrid infrastruktur med forenede sikkerheds-, identitets- og administrationsfunktioner:

 • Azure Active Directory giver mulighed for universel administration og beskyttelse af identiteter i flere miljøer.
 • Med Azure Arc kan Azure-administration og Azure-tjenester udvides til at omfatte enhver infrastruktur.
 • Azure-tjenester som Azure Backup, Azure Site Recovery og Azure Monitor kan aktiveres hurtigt og nemt via Windows Admin Center.

Azure-tjenesterne i Windows Server 2022  Standard giver således ikke kun bedre beskyttelse af lokale Active Directorys, men også nemmere synkronisering og sikkerhedskopiering af data.

Hardwarekrav til installation og drift af Windows Server 2022 Standard

Windows Server 2022 er baseret på styresystemet Windows 10. For at kunne bruge Windows Server 2022 Standard uden begrænsninger og sikkert skal den underliggende hardware opfylde alle de minimumskrav, der er anført nedenfor. Yderligere krav afhænger desuden af den respektive systemkonfiguration samt andre installerede applikationer.

 • Plads på harddisken: 32 GB
 • Hovedhukommelse (RAM): 512 MB
 • Diskplads til serverens skrivebordsskærm: 2 GB
 • Processor: 64-bit arkitektur
 • Processorhastighed: 1,4 GHz
 • Grafikkort: 1.024 x 768 pixels, understøttelse af Super VGA
 • Netværkskort: Gigabit Ethernet, 1x

Licensering med Windows Server 2022 Standard 2-Core-pakke med 2 kerner

Licensering af en server med Windows Server 2022 Standard Edition udføres også for brugt software i henhold til Microsofts licensregler: Antallet af kerner anvendes som grundlag for beregning af licensbehovet. Følgende bestemmelser finder anvendelse.

Generelle Microsoft-licensbetingelser for Windows Server 2022 Standard

Server-software som f.eks. Windows Server 2022 Standard Edition er altid licenseret på grundlag af den fysiske hardware, der anvendes. Ud over antallet af fysiske kerneprocessorer tages der også højde for antallet af virtuelle servere. Hver serverlicens dækker 2 fysiske processorkerner. I overensstemmelse med Microsofts licensregler tages der altid udgangspunkt i et minimum antal på 8 kerner pr. processor - også selv om den eksisterende hardware har færre end 8 kerner. Desuden anvendes der mindst 2 processorer til hver fysisk server, hvilket giver et minimumsantal på 16 kerner.

Servere med et større antal kerner end 16 skal desuden licenseres med 2-kernede pakker til Windows Server 2022 Standard.

Yderligere licenskrav for Windows Server 2022 Standard

I et Hyper-V-miljø skal alle processorer have en licens, der svarer til de fysiske processorkerner. Windows Server Standard-udgaven giver mulighed for at udføre maksimalt to Hyper-V-instanser pr. kernelicens. Hvis der er behov for flere Hyper-V-instanser i Standard Edition, skal alle aktive kerner genlicenseres til dette formål.

Ud over Windows Server Standard-licensen skal alle klienter - både brugere og slutenheder - der har adgang til Windows Server 2022 også være udstyret med deres egen klientadgangslicens (CAL). Disse bruger- og enheds-CAL'er kan også fås hos Wiresoft til en fordelagtig brugtpris.

Ofte stillede spørgsmål om Wiresoft anvendt software som f.eks. Microsoft Windows Server 2022 Standard Edition

Funktionaliteten af en 2-Core pakke til Windows Server 2022 Standard, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, adskiller sig normalt ikke fra en tilsvarende ny, ubrugt serverlicens - da software normalt ikke slides op. Andre typiske spørgsmål om brugte Windows Server-licenser besvares nedenfor.

Hvor kommer den brugte software til Windows Server 2022 Standard 2-Core fra?

Brugt software til Windows Server 2022 Standard som f.eks. 2-Core-pakken kommer fra virksomheder, der som regel først selv har købt den som ny, ikke altid, men ofte også brugt den, og senere solgt den til Wiresoft. Ved yderligere køb til Wiresoft eller ved tilbuddet i Wiresoft Shop betegnes dette som brugt software, selv om det kan bruges som en ny licens.

Er salg samt køb og brug af brugt Windows Server 2022 Standard-software lovligt?

Ja: Med Wiresoft brugt software kan du som køber stole på, at både købet af Windows Server 2022 Standard 2-Core og den regelmæssige brug ikke overtræder nogen gældende love: Den afgørende juridiske situation tillader både handel med brugt software fra Microsoft og brugen heraf, så længe den stammer fra en virksomheds licenslager. Flere domstolsafgørelser har klart bekræftet dette faktum igen og igen.

Er brugte Windows Server 2022 Standard 2-Core-licenser også omfattet af køberbeskyttelse?

Ja: Windows Server 2022 Standard 2-Core Package, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, såvel som anden brugt software, giver dig som køber den samme sikkerhed og de samme fordele som ved ny serversoftware: Du har således den sædvanlige købssikkerhed gennem den øjeblikkelige download af softwaren efter dit køb og den øjeblikkelige licensaktivering med den medfølgende gyldige licensnøgle.

Har Wiresoft Used Software som Windows Server 2022 Standard 2-Core andre fordele?

Wiresoft Used Software giver også vores kunder en stor økonomisk fordel på grund af den lavere pris, fordi de kan opdatere deres softwarelager mere økonomisk end med tilsvarende nye varer. Microsofts anvendte software, som f.eks. fra Wiresoft, kan således også bidrage til at reducere driftsomkostningerne, fordi den også giver revisionssikkerhed på grund af det komplette købsbevis!

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun udgaven Windows Server 2022 Standard 2-Core Package som billig brugt software, men også 16-Core Package til den grundlæggende licensering af din server. Hvis du har et højere virtualiseringsbehov, finder du også Windows Server 2022 Datacenter Edition - samt tilsvarende præudgivelsesversioner af Windows Server 2022 - sammen med de respektive nødvendige klientadgangslicenser (CAL'er). Wiresofts brede portefølje af brugt software omfatter også mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om din Windows Server 2022 Standard-licensering, er du velkommen til at bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier