Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10459
 • P73-08330
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
3.858,90 Kr. * 4.286,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 16 Core
Enheder 1x
Virtuelle maskiner 2x
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Windows Server 2022 er det nye serverstyresystem fra . Den er baseret på 10 og tilbyder endnu mere sikkerhed og muligheder for deling af data, applikationer og , som opfylder de højeste krav. Med en tilsvarende adgangslicens (Client Licence) med en 2022 licens kan to virtuelle computere bruge en Hyper-V-vært til virtualisering. Standard Microsoft Windows Services Access User Microsoft Windows Server Standard Plus

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard - højere sikkerhed for netværk

Windows Server 2022 Standard er det nye serverstyresystem fra Microsoft. Den er baseret på Windows 10 og tilbyder endnu mere sikkerhed og muligheder for at dele data, applikationer og tjenester, der opfylder de højeste krav. Med en tilsvarende Client Access Licence kan brugere med en Microsoft Windows Server 2022 Standard-licens bruge to virtuelle computere plus en Hyper-V-vært til virtualisering.

Windows Server 2022 Standard er blevet forbedret med mange nye funktioner, især inden for sikkerhed, og eksisterende funktioner er blevet udvidet eller forbedret. Disse omfatter bl.a. aktivering af den nyeste version af Transport Layer Security (TLS): 1.3, den nye AES-256-kryptering til SMB samt understøttelse af kryptering via RDMA-netværk via SMB Direct ved hjælp af AES-128.

Derudover er der udvidede muligheder for integration og administration af hybride funktioner, talrige forbedringer af Windows Admin Center og forbedringer af ydeevnen for Windows-containere samt UDP og TCP, optimering af lagring for Storage Spaces Direct og Microsoft Edge som standardbrowser.

Standard Edition af Windows Server 2022 med Windows 10 som styresystem tilbyder mange virtualiseringsmuligheder, især til mindre datacentre, som pålideligt beskytter data og applikationer i multi-cloud-miljøer gennem forbedret skalerbarhed, stærk ydeevne og effektive sikkerhedsfunktioner.

Licenseringen af Windows Server 2022 Standard Edition er igen kernebaseret, med et minimum på 16 kerner pr. server.

Hos Wiresoft kan du allerede nu finde Windows Server 2022 Standard til lave priser som brugt software - uden begrænsninger i denne udgave med hensyn til virtualisering, sikkerhed eller ydeevne. Du kan få flere oplysninger om alle funktioner i Windows Server 2022 Standard Edition samt om licensering ved at læse følgende oversigt - eller kontakte en Wiresoft-repræsentant direkte.

Hvad er nyt i Windows Server 2022 Standard? De vigtigste funktioner i et overblik

Den nye version af Microsofts serverstyresystem Windows Server 2022 er baseret på Windows 10, som også er visuelt tydeligt, så brugerne finder alle funktioner på et velkendt sted. Den nye Windows Server 2022 får også 10 års produktsupport fra Microsoft i form af support og opdateringer.

Sammenlignet med den tidligere version har Windows Server 2022 mange nyskabelser på de tre vigtige områder: Sikkerhed, applikationsplatform samt migration.

Sikkerhed i Windows Server 2022 Standard

Med sin nye sikkerhed i flere lag tilbyder Windows Server 2022 den omfattende beskyttelse, som virksomhedsservere nu har et presserende behov for for at sikre tilgængeligheden af data og tjenester. Dette opnås bl.a. ved hjælp af følgende nye funktioner og forbedringer:

 • TPM 2.0 (Trusted Platform Module 2.0) giver hardware-baseret sikker lagring af kryptografiske nøgler og data samt måling af systemintegritet, herunder verifikation af kodens legitimitet eller troværdighed, når Windows-serveren startes. Denne hardwarebaserede troværdighed anvendes bl.a. også i BitLocker-drevkryptering.
 • Firmwarebeskyttelse leveres af Secured Core-serverprocessorerne, som understøtter opstartsverifikation med DRTM-teknologi (Dynamic Root of Trust for Measurement) samt isoleret driveradgang til hukommelse via DMA-beskyttelse (Direct Memory Access).
 • Secured Core-serverne understøtter også kodeintegritet i henhold til VBS-standarden (virtualiseringsbaseret sikkerhed) og via HVCI (hypervisor-baseret sikkerhed). De hardwarevirtualiseringsfunktioner, der anvendes af VBS, skaber således et sikkert arbejdshukommelsesområde, der er isoleret fra operativsystemet, og beskytter dermed især serveren mod risici som f.eks. de risici, der er forbundet med angreb i forbindelse med minedrift af kryptovaluta.
 • VBS gør det desuden muligt at anvende Credential Guard, hvorved oplysningerne om brugerlogon gemmes i en virtuel container, som operativsystemet ikke kan få direkte adgang til.
 • HTTPS og TLS 1.3 er nu aktiveret som standard på Windows Server 2022 Standard for at sikre sikre forbindelser. TLS1.3 (Transport Layer Security) er den nyeste version af den mest udbredte sikkerhedsprotokol på internettet til kryptering af data for at skabe en sikker kommunikationskanal mellem to slutpunkter.
 • Sikker DNS i Windows Server 2022 Standard understøtter DoH (DNS-over-HTTPS) til kryptering af DNS-forespørgsler ved hjælp af HTTPS-protokollen, hvilket forhindrer aflytning og forfalskning af DNS-data, hvilket også bidrager til trafiksikkerheden.
 • SMB (Server Message Block) i Windows Server 2022 bruger nu AES-256-GCM- og AES-256-CCM-standarderne til kryptering, og disse anvendes automatisk, så snart der oprettes en forbindelse med en anden computer, der også understøtter dem.
 • Kryptering ved hjælp af SMB Direct og RDMA (Remote Direct Memory Access) i Windows Server 2022 giver højere båndbredde og lavere latenstid for bl.a. direkte lagring, lagringsreplikker, Hyper-V og SQL Server.
 • Desuden giver failover-klynger i Windows Server 2022 mulighed for detaljeret kontrol af krypteringen af CSV (Cluster Shared Volumes) og SBL (Storage Bus Layer).

Containerprogrammer i Windows Server 2022 Standard

Der er også mange optimeringer af platformen ved brug af Windows Containers, f.eks. med hensyn til kompatibilitet mellem applikationer og Windows Container-brugergrænsefladen med Kubernetes.

 • Billedstørrelsen af Windows Containers er blevet reduceret med op til 40 %, hvilket øger opstartstiden med 30 % og forbedrer ydeevnen.
 • Brugen af Kubernetes er blevet forenklet, bl.a. ved bedre understøttelse af containere til værtsprocesser i konfigurationen af noder, IPv6 samt implementering af netværkspolitikker med open source-applikationen Calico.
 • Desuden er Windows Admin Center blevet opdateret for at forenkle oprettelsen af containere til .NET-programmer.

Lagring og migration i Windows Server 2022 Standard

Mange forbedringer af Storage Migration Services i Windows Server 2022 gør det bl.a. lettere at migrere lagring til Windows Server og fra andre kildeopbevaringssteder til Azure. Til dette formål tilbyder orkestratoren Storage Migration Server i Windows Server 2022 følgende muligheder:

 • Overføre lokale brugere eller grupper til Windows Server
 • Migrere lagring til og fra failover-grupper og migrere mellem standalone-servere og failover-grupper
 • Migrering af lagring fra Linux-servere ved hjælp af Samba
 • Overflytning til Azure-netværk
 • Migrering fra NetApp CIFS-servere eller NetApp FAS arrays til Windows Server

Andre funktioner:

 • Den tilpassede reparationshastighed giver mere kontrol over datasynkroniseringsprocessen: ressourcerne kan således allokeres til reparation af datakopier (robusthed) eller til at køre aktive arbejdsbelastninger (ydeevne). Klynger kan således forvaltes mere fleksibelt og effektivt.
 • Storage bus cache giver nu lagerplads på standalone-servere, forbedrer læse- og skriveydelsen og øger effektiviteten ved at forbinde hurtigere medier som NVMe eller SSD til langsommere medier som f.eks. HDD.
 • SMB-komprimering eliminerer behovet for at komprimere filer manuelt, når de overføres via netværket, f.eks. for at muliggøre hurtigere overførsler på travle netværk.

Andre forbedringer i Windows Server 2022 Standard

Derudover indeholder den nye Windows Server 2022-version en lang række individuelle optimeringer, som også øger ydeevnen:

 • Understøttelse af nested virtualisering på AMD-processorer i Windows Server 2022 giver flere muligheder for miljøhardware til at køre Hyper-V på en virtuel Hyper-V-maskine (VM).
 • Microsoft Edge er som standard inkluderet i Windows Server 2022. Edge er baseret på Chromium Open Source og tilbyder mere sikkerhed end Internet Explorer, som den erstatter.
 • TCP-ydelsen (Transmission Control Protocol) er blevet forbedret ved hjælp af TCP HyStart++, som reducerer tab af pakker, og RACK (Recent ACKnowledgment) for at reducere retransmit timeouts (RTO) under retransmissioner.
 • RSC (Receive Segment Coalescing) giver optimeringer for virtuelle switches i Hyper-V, så pakker kan kombineres i hypervisor-netværket og dermed behandles som større segmenter. Dette reducerer CPU-cyklusser og forbedrer netværkstrafikkens ydeevne.

Hardwarekrav til at køre Windows Server 2022 Standard

Windows Server 2022 er baseret på styresystemet Windows 10. For at udnytte alle serverapplikationens funktioner og for at sikre sikkerheden skal den underliggende hardware opfylde alle nedenstående minimumskrav. Yderligere krav afhænger af den respektive systemkonfiguration samt andre installerede programmer.

 • Processor: 1,4 GHz 64-bit
 • Hukommelse: 512 MB (2 GB for server med mulighed for installation af desktopskærm)
 • HDD: 32 GB ledig plads på harddisken
 • BIOS: UEFI-system med sikker opstart (UEFI 2.3.1c) for visse funktioner
 • Grafikkort og skærm: 1.024 x 768 pixels

Licensering af Windows Server 2022 Standard

Licensering af en server med den nye Windows Server 2022 Standard Edition sker også som brugt software i overensstemmelse med Microsofts licensregler, hvor antallet af kerner anvendes som grundlag for beregning af licensbehovet. Følgende bestemmelser finder anvendelse:

 • Windows Server 2022 Standard Edition licenseres generelt på grundlag af den fysiske hardware, der anvendes. Til dette formål tages der hensyn til antallet af virtuelle servere ud over antallet af fysisk tilgængelige kerneprocessorer.
 • En serverlicens dækker altid 2 fysiske processorkerner.
 • I henhold til Microsofts licensbetingelser tages der altid udgangspunkt i et mindste antal på 8 kerner pr. processor - også selv om den faktisk eksisterende hardware har mindre end 8 kerner.
 • Der antages mindst 2 processorer for hver fysisk server, hvilket resulterer i et minimumsantal på 16 kerner.
 • Servere med mere end 16 kerner skal desuden licenseres med de tilsvarende pakker til Windows Server 2022 Standard.

Yderligere bestemmelser, f.eks. om licensering af Hyper-V-instanser samt klienter - brugere og slutenheder - der har adgang til Windows Server 2022 Standard, kan fås ved henvendelse til en Wiresoft-medarbejder. De tilsvarende licenser/CAL'er til Windows Server 2022 Standard kan også fås hos Wiresoft.

Køb Microsoft Windows Server 2022 Standard som brugt software i Wiresoft Software Shop

Den aktuelle 2021 offentliggjorte MS Windows Server Standard 2022 Edition tilbydes allerede som brugt software i Wiresoft Software Shop. Prisen for brugt software er lavere end prisen for en tilsvarende ny Windows Server Standard 2022-udgave. Når du køber brugt software fra Wiresoft, får du disse fordele:

 • Når du køber Microsoft Windows Server 2022 Standard fra Wiresoft, får du en original enkeltlicens, som tidligere er købt af en virksomhed og solgt til Wiresoft.
 • Ved videresalg markeres denne MS Windows Server 2022 Standard-licens som brugt, uden at "brugt" indebærer nogen begrænsninger i Windows Server-softwarens funktionalitet eller betyder, at licensen allerede er brugt.
 • Hvis den første køber allerede har installeret eller aktiveret MS Windows Server 2022 Standard-softwaren, blev licensen slettet igen, da den blev solgt til Wiresoft, så den tilsvarende softwarelicens er 100 % frit tilgængelig igen.
 • Den tilbudte MS Windows Server 2022 Standard-licens er ligesom andre brugte Microsoft-licenser, der tilbydes til salg af Wiresoft, hverken begrænset anvendelige eller tidsbegrænsede prøveversioner, de indeholder ikke en allerede aktiveret licensnøgle, men er et softwareprodukt, der efter dit køb kun er godkendt til dig selv.
 • Alle brugte licenser købt af Wiresoft og udbudt til videresalg, såsom MS Windows Server Standard 2022, er også blevet testet af os for deres fulde anvendelighed inden salget.
 • Retsgrundlaget for videresalg af den brugte Microsoft Windows Server 2022 Standard-licens er den gældende lovgivning, som tillader salg og køb samt brug af brugt software.
 • Umiddelbart efter at du har gennemført dit køb, er dit MS Windows Server 2022 Standard-program tilgængeligt for dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Når du køber en brugt licens som Standard Edition af Windows Server 2022 fra Wiresoft, kan du derfor være sikker på, at du altid køber og bruger et lovligt og originalt Microsoft-produkt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om dit køb af Microsoft Windows Server 2022 Standard som brugt software eller en anden udgave af MS Windows Server 2022 samt ældre MS Windows Server-versioner eller anden Microsoft-software, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier