Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Som kunde bør du være begejstret for VMware vSan 7 Enterprise Plus . Dette produkt tilbyder en række funktioner og fordele, der kan forbedre driften af dit datacenter. Nedenfor er nogle vigtige punkter, som du bør overveje: For det...
44.572,90 Kr. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Som kunde bør du overveje VMware vSan 7 Enterprise for Desktop. Det er en ideel platform til virtuelle desktops og giver fremragende værdi for pengene sammenlignet med traditionelle lagerløsninger. Her er nogle af de vigtigste fordele:...
8.116,90 Kr. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan er en softwaredefineret storage-løsning, der gør det muligt at oprette og administrere storage-klynger på almindelig hardware. Med VMware vSan kan du hurtigt stille lagerplads til rådighed for dine virtuelle maskiner (VM'er)...
34.900,90 Kr. *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Jeg er glad for at kunne fortælle dig om VMware vSan 7 Advanced . Denne seneste version af VMware hyperkonvergerede infrastruktur (HCI)-platformen ( ) tilbyder nye effektive funktioner, som gør det endnu nemmere for kunderne at...
6.628,90 Kr. *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Jeg er glad for at kunne berette om VMware vSan 7 Advanced . Denne seneste version af VMware hyperkonvergerede infrastruktur (HCI)-platformen ( ) tilbyder nye effektive funktioner, som gør det endnu nemmere for kunderne at implementere...
24.484,90 Kr. *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
Som kunde hos VMware vSan 7 Standard har du ret til at benytte dig af denne effektive software. vSan 7 Standard er designet til virtualiserede miljøer og tilbyder Enterprise-klasse storageydelse og -funktioner. Med sin...
2.685,90 Kr. *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
Som kunde hos VMware vSan 7 Standard har du ret til at benytte dig af denne effektive software. vSan 7 Standard er designet til virtualiserede miljøer og tilbyder Enterprise-klasse storageydelse og -funktioner. Med sin...
14.812,90 Kr. *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
Som kunde hos VMware vSan 7 Standard har du ret til at benytte dig af denne effektive software. vSan 7 Standard er designet til virtualiserede miljøer og tilbyder Enterprise-klasse storageydelse og -funktioner. Med sin...
14.812,90 Kr. *

Business-Fordele med vSan fra VMware

IT-teams nyder godt af forenklede driftsprocesser med vSan, mens virksomhedens fleksibilitet forbedres betydeligt gennem en ensartet infrastruktur samt processer og værktøjer - fra kanten af et netværk via Core til Cloud.
Ensartede retningslinjer samt automatisering af processer reducerer indsatsen for it-styring til få klik. Resultatet er, at it-medarbejdere kan bruge mere tid på vigtige strategiske it-projekter i stedet for at bruge værdifuld tid på rutineopgaver. Med VMware vSan kan organisationer reducere omkostningerne og kompleksiteten af traditionelle storage-løsninger og samtidig vælge den enkleste vej til Hyperconverged Infrastructure og Hybrid Cloud.

Den integrerede HCI-løsning (Hyperconverged Infrastructure) vSan, som vSphere-native storage, letter også udvidelsen af eksisterende virtualiseringer i en virksomhed og bidrager samtidig til at øge fleksibiliteten og reducere kompleksiteten og dermed it-omkostningerne, TCO og forretningsrisici. Brugen af VMware vSan fremskynder således ikke blot moderniseringen af infrastrukturen, men gør den også skalerbar i forhold til fremtidige krav, hvilket giver virksomhederne mulighed for at opnå en strategisk og økonomisk fordel.

Hvordan fungerer VMware vSan 7?

vSan først samler alle lokale eller direkte tilsluttede datalagerenheder for at oprette en enkelt lagringspool, som kan deles af alle værter i en vSan-klynge. Alle virtuelle maskiner med Server-applikationer kører med vSan på den samme hardware, som leverer lageret.

Flash-baserede hukommelser som SSD'er, NVMe-enheder eller NVDIMM'er fungerer som lagringslagringens caching-hukommelse, og HDD'er eller SSD'er bruges til at lagre dataene. HDD, SSD-lagring og cache-lagring udgør sammen en diskgruppe. Flere værter og deres diskgrupper kan igen kombineres til forskellige typer klynger, f.eks. Standard klynger, strækkede klynger eller klynger med to knudepunkter.

Lagringspolitikker er en elementær komponent i vSan. De styrer lagringspolitikkerne: De styrer lageretServices og definerer også parametrene for replikering eller spejling. vSan er meget let at konfigurere med de værktøjer, der er tilgængelige fra VMware, og er perfekt integreret i VMware-økosystemet.

Resultatet er en stabil, kraftfuld og horisontalt skalerbar arkitektur. Dette giver bl.a. også fordele med hensyn til ydeevne, da lagerplads kan tildeles direkte til en lokal virtuel maskine (VM) og dermed også bidrager til at reducere driftsomkostningerne.

Fordelene ved VMware vSan 7 i et overblik

- vSan giver flash-optimeret, sikker delt lagring Alle kritiske virtualiserede arbejdsbelastninger i en virksomhed kan nemt og direkte tilgås via VMware Native vSphere® brugergrænseflade.

- vSan Software Defined Storage-systemet er velegnet til typiske virksomhedsdækkende applikationer samt virtuelle Desktop-miljøer (VDI) og til Server i filialer.

- vSan kører på x86-servere og -komponenter i industristandard - hvilket giver fordelen af op til 50 % lavere TCO sammenlignet med traditionel lagring.

- Som den første løsning med indbygget, softwarebaseret og FIPS 140-2-godkendt HCI-kryptering i dette segment giver vSan 7 den fleksibilitet, der er nødvendig for nemt at kunne skalere IT - uden at gå på kompromis.

- Ved at integrere vSan fuldt ud med ESXi-hypervisoren kan lokale fysiske lagerressourcer fra ESXi-værter virtualiseres og omdannes til lagerpuljer, som igen kan opdeles og allokeres til virtuelle maskiner og applikationer i overensstemmelse med deres krav til servicekvalitet.

- Med vSan er der ikke behov for ekstern delt lagring, og lagringskonfigurationen er forenklet via SPBM (Storage Policy-Based Management).

- Ved at oprette lagringspolitikker for virtuelle maskiner (VM) kan lagringskrav og -funktioner defineres individuelt, herunder til forening af ressourcer.

- Alle data gemmes i to eksemplarer - for maksimal tilgængelighed og redundans, selv hvis en komplet knude skulle gå ned. Med vSan øges sikkerheden for interne data således betydeligt.

- Den udviklerorienterede infrastruktur gør det muligt for it-administratorer at skabe fleksible applikationer til at administrere VM'er og containere.

- Med udgangspunkt i den hyperkonvergerede infrastruktur vSan er det muligt at udvikle et ensartet, digitalt kontrolplan - med konsekvente processer fra kanten via Core til Cloud, fra kanten via Core, til Cloud-inherent sikkerhed for data i hvile samt overført fra mange offentlige Cloud-udbydere.

- Desuden kan hybride lagerløsninger til privateCloud og hybrideCloud realiseres med vSan, herunder support fra førende Cloud udbydere.