Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2019

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10134
 • 164-07835
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
368,90 Kr. * 408,90 Kr. * (9,78% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel med


Publisher 2019 er det alsidige og kraftfulde program fra Microsoft til professionel desktop publishing. Ikke kun virksomheder, men også private brugere, såsom elever og studerende, kan bruge softwaren til at skabe overbevisende publikationer af enhver art - fra billedredigering og layout til oprettelse af printbare skabeloner. Ud over et omfattende katalog af skabeloner til flyers, brochurer og mere omfattende kataloger, er der mange værktøjer og effekter til rådighed til at designe og yderligere redigere dem efter individuelle ideer. Takket være den intuitive og brugervenlige brugergrænseflade og en overskuelig placering af værktøjerne kan selv uerfarne brugere og begyndere hurtigt komme i gang med Publisher 2019 og skabe trykte medier, der også opfylder høje krav, men også bare logoer, ikoner og andre billedelementer.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT PUBLISHER 2019"

Microsoft Publisher 2019 - det enkelte program i købsversionen

Publisher 2019 er det alsidige, effektive program fra Microsoft til professionel desktop publishing. Ikke kun virksomheder, men også private brugere, f.eks. elever og studerende, kan bruge softwaren til at skabe overbevisende publikationer af alle slags - fra billedredigering og layout til oprettelse af udskrivbare skabeloner. Ud over et omfattende katalog af skabeloner til flyers, brochurer og mere omfattende kataloger er der mange værktøjer og effekter til rådighed til at designe og yderligere redigere dem efter individuelle ideer. Gennem den intuitive og brugervenlige grænseflade og en overskuelig indretning af værktøjerne vil selv uerfarne og nybegyndere finde en hurtig start i Publisher 2019 og kan skabe tryksager, der også opfylder høje standarder, men også bare logoer, ikoner og andre billedelementer.

Som i de andre Office programmer i 2019-versionen kan båndets udseende tilpasses til dine egne behov og giver dermed en masse klarhed. MS Publisher 2019 er derfor den rette partner til at gennemføre dine kreative idéer på en overbevisende og dygtig måde.

Høj kompatibilitet med forskellige formater og programmer

Layoutprogrammet giver naturligvis mulighed for at bruge almindelige filformater, herunder .JPG og .PDF samt Microsofts egne .XPS- og .PUB-formater; sidstnævnte kan endda åbnes med et Adobe-layoutprogram. Det betyder, at udskriftsfiler, der er oprettet med MS Publisher, fortsat kan bruges med et andet layoutprogram, hvilket øger kompatibiliteten af Publisher 2019. Og til at oprette nyhedsbreve er HTML-formatet tilgængeligt.

Publisher kan også importere filer fra andre Office-programmer, f.eks. Excel-diagrammer og -tabeller eller allerede formaterede Word-tekster.

Endelig samler og pakker den praktiske Pack & Go-guide automatisk alle de filer, der er tilknyttet en publikation, og som er nødvendige til udskrivning (f.eks. billeder, grafik og skrifttyper) i en enkelt fil, som du så blot skal sende til en trykkeri eller kopivirksomhed eller gøre tilgængelig via Microsoft Cloud.

Kort oversigt over nyhederne i Publisher 2019

Denne nye version af Microsoft Publisher udmærker sig ved sine forbedrede anvendelsesmuligheder og mange optimeringer: For det første kan Publisher 2019 også bruges på enheder med touch-aktivering med en stylus. Desuden kan Publisher-dokumenter også deles med andre via Microsofts cloud-tjeneste OneDrive. Takket være den pålidelige opdatering i realtid af de filer, der er gemt der, og de høje sikkerhedsstandarder, der garanteres med Data Loss Prevention, er det ikke kun effektivt, men også sikkert at arbejde på Publisher-layoutdokumenter i et team.

Publisher 2019 tilbyder bl.a. følgende funktioner og egenskaber:

 • Der er nu en dedikeret kolonne i designruden til redigering af flere billeder.
 • Billeder kan intuitivt udveksles med det samme ved hjælp af træk og slip.
 • Der er mange nye billedvirkninger til rådighed: f.eks. skygger, glødeeffekter, 3D-effekter og refleksioner.
 • De kan også anvendes til udformning af tekster.
 • Til brug for en online fototjeneste eller digital print kan de færdige publikationer også gemmes i JPG-format.

Publisher 2019 er normalt kun tilgængelig som en integreret del af visse versioner af MS Office, men hos Wiresoft kan du også købe publikationssoftwaren separat. For at kunne bruge MS Publisher 2019-versionen på din computer eller enhver anden Windows-aktiveret enhed er styresystemet Windows 10 et obligatorisk krav.

I Wiresofts onlineshop kan du købe den nyeste version af Publisher 2019 samt ældre versioner og mange andre programmer på Office til særligt lave priser som enkeltbrugerversion, helt uden softwareabonnement. Alle interessante og vigtige nye funktioner i Publisher 2019 er vist i den følgende detaljerede oversigt.

Funktionerne i Microsoft Publisher 2019

Publisher 2019 indeholder både forbedringer af de allerede gennemprøvede eksisterende funktioner og værktøjer samt nogle nyskabelser, herunder frit anvendelige grafikker og skabeloner, så anvendelsesmulighederne i denne version er endnu bredere end tidligere.

Brug designforslag, når du udformer dokumenter

Lige fra starten af Publisher 2019 vises et omfattende katalog af designskabeloner, som indeholder forslag til en række forskellige udskrivningsdokumenter i typiske formater: fra enkle visitkort over flyers til udsendelse til omfattende kataloger. Hver af skabelonerne kan tilpasses yderligere - farver, skrifttyper og formatering kan erstattes eller suppleres med andre. Filen med den oprindelige skabelon bevares altid, så den kan tilgås igen og igen, fordi den nyligt designede skabelon gemmes som en kopi.

Især nybegyndere og uerfarne brugere vil sætte pris på disse dokumentforindstillinger for at opnå et tiltalende udskriftsresultat hver gang.

Det er naturligvis også muligt at designe dine egne skabeloner og layouts. For at disse også er tilgængelige med det samme næste gang, kan de også gemmes som en skabelon eller masterfil. Det sparer fagfolk for en masse tid og sikrer, at alle dokumenter, der er baseret på det, har samme udseende og er af samme kvalitet.

Brug af moduler til publikationer

For at sikre, at dokumenter har et tilbagevendende, identisk udseende på tværs af forskellige formater og medier, kan der også bruges såkaldte byggeblokke i Publisher 2019. Det drejer sig om typiske elementer som overskrifter, men også rammer, bokse osv. Brugerne kan bruge de indbyggede byggeklodser i Publisher, ligesom med skabeloner, eller oprette deres egne byggeklodser.

Rediger billeder og grafik direkte i Publisher 2019

Grafik og fotos kan indsættes direkte fra pc'en, fra Microsoft ClipArt-biblioteket eller via Bing-billedsøgning eller fra et online fotoalbum. Træk og slip for at bytte og udskifte dem når som helst. Med linealfunktionen kan de placeres millimeterpræcist på den ønskede position efter indsættelse.

Billedfiler, der importeres til et Publisher-dokument, kan endda redigeres efterfølgende; det er muligt at justere farvetonen og farveintensiteten og også at beskære billedstørrelsen til det ønskede format. Ligeledes er det muligt at tilføje forskellige effekter som skygger og refleksioner til billeder og tekster for at få dem til at skille sig ud.

Den skalerbare SVG-vektorgrafik, der er tilgængelig i Publisher 2019, bevarer sin skarphed, selv når der zoomes ind, hvilket altid giver et professionelt udseende, mens 3D-objekterne kan roteres efter behag for at få den ønskede visning.

Brug praktiske tekstbokse

Når lange tekster, der strækker sig over flere sider eller er afbrudt af illustrationer, er der nogle nyttige værktøjer til rådighed til at holde styr på layoutet: Hvis der f.eks. er indsat for meget tekst i et tekstfelt, vises dette i en lille boks nederst til højre i rammen med en ellipse. Det eksisterende tekstfelt kan så enten forstørres ganske enkelt med musen, eller flere sådanne tekstfelter kan sammenkobles, så den resterende tekst automatisk kommer til at stå i det næste felt. Denne funktion er især nyttig, når du foretager efterfølgende ændringer i teksten, f.eks. når du forkorter eller tilføjer noget til den.

Personliggør og del Publisher-dokumenter

Hvis du vil oprette personlige udsendelser, kan du automatisk tilføje navne, fotos eller endda weblinks til alle adressater. Og hvis du vil dele et udkast eller et færdigt layout med andre medarbejdere, kan deres e-mailadresser tilføjes direkte til et dokument, hvilket gør det endnu hurtigere at sende det. Ved at bruge Microsofts OneDrive cloud-tjenester i Publisher er det også muligt at gemme data online og give modtagerne adgang via et link.

Publisher 2019 har udskriftsmuligheder i enhver kvalitet

Afhængigt af det formål, som flyers, brochurer, invitationskort og andre reklamematerialer, men også rent private tryksager skal oprettes til, giver Publisher 2019 omfattende muligheder for udskrivning og naturligvis allerede for design. Dermed kan der udarbejdes tryksager til enhver målgruppe i den ønskede kvalitet. Til digital udskrivning via en onlineudskrivningstjeneste kan Publisher-dokumenter også gemmes i det sædvanlige JPG-format.

Generelle systemkrav til Microsoft Publisher 2019

Softwaren Office Publisher 2019 kan downloades i to versioner: 32-bit og 64-bit. 64-bit versionen er installeret som standard, men kun 32-bit versionen kan installeres på et 32-bit operativsystem med en x86-processor. Afhængigt af den valgte version kan de individuelle hardwarekrav være forskellige - f.eks. med hensyn til RAM- og harddiskplads. Følgende minimumskrav skal overholdes:

  • Operativsystemer - absolut påkrævet: Windows 10 eller Windows Server 2019
  • Processor: min. 1,6 GHz, 2-kerneprocessor
  • Plads på harddisken: mindst 16 GB (32 Bit) eller 20 GB (64 Bit)
  • RAM: min. 2 GB RAM (32 bit) eller 4 GB RAM (64 bit)
  • Grafikkort: min. 1.280 x 768 pixels, DirectX 10 med WDDM 2.0

Køb Microsoft Publisher 2019 billigt som et enkeltstående program hos Wiresoft

MS Publisher er en klassisk del af nogle af Microsofts Office suiter og fås derfor normalt ikke separat, men kun sammen med de andre Office programmer. Hos Wiresoft kan du også købe Publisher Software 2019 som et enkelt program - i modsætning til de mange andre leverandører af Microsoft-softwareprogrammer - og især som en købsversion.

Dine fordele her: Denne enkeltbrugerlicens til Publisher 2019 forpligter dig ikke til et tidsbegrænset abonnement med obligatoriske opdateringer eller mulige begrænsninger i brugen af funktionerne. Det kan derfor betale sig at købe Publisher 2019 fra Wiresoft som et enkelt program, især hvis du ikke har brug for alle programmerne på Office.

Sikker køb af software med Wiresoft: Den Publisher 2019 enkeltbrugerlicens, som du køber her, kommer normalt fra en større volumenlicens i en virksomhed og er derfor en såkaldt brugt software - men med hensyn til funktionalitet er den identisk med den Publisher-programversion, der også er inkluderet i Office Suite 2019. Derfor kan vi tilbyde dig dette til en særlig fordelagtig pris!

Når du køber brugt software, løber du heller ingen juridisk risiko, da handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt ved lov. Desuden er alle Microsoft-programmer, der er tilgængelige hos Wiresoft, uanset om de tidligere er brugt eller ubrugt, først blevet testet for deres faktiske og fejlfrie anvendelighed, så efter dit køb og download til din pc er Publisher-softwaren straks 100% anvendelig i ubegrænset tid.

Som en seriøs og pålidelig softwareforhandler tilbyder Wiresoft kun fulde versioner af programmet, som er identiske med de versioner, der er tilgængelige fra Microsoft, og som ikke kommer fra usikre kilder.

Især freelancere og SMV'er, men også private brugere vil især drage fordel af alle fordelene ved Publisher 2019, når de køber software hos Wiresoft, fordi de sparer penge. I Wiresoft Software Shop kan du få MS Publisher samt mange andre Office-programmer og andre Microsoft-programmer som købeversioner.

Hvis du har spørgsmål om MS Publisher 2019 eller andre Microsoft-programmer, skal du blot kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier