Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
18.278,90 Kr. * 20.308,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 16 Core
Enheder 1x
Virtuelle maskiner Ubegrænset
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Serveroperativsystemet Windows Server 2019 Datacenter  tilbyder maksimal virtualisering ved at forbinde lokale miljøer med Azure - med mange hybridfunktioner, høj ydeevne og ekstra sikkerhedslag. Dette gør den ideel til brug i moderne datacentre, da den imødekommer de aktuelle udfordringer i moderne IT, som i stigende grad bevæger sig væk fra lokale datacentre og hen imod Cloud-baserede Services og applikationer. 

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-core

Serveroperativsystemet Windows Server 2019 Datacenter tilbyder maksimal virtualisering ved at kombinere lokale miljøer med Azure - med mange hybridfunktioner, høj ydeevne og ekstra sikkerhedslag. Det gør den ideel til brug i moderne datacentre, da den imødekommer de aktuelle udfordringer i moderne IT, som i stigende grad bevæger sig væk fra lokale datacentre og over til cloud-baserede tjenester og applikationer. Baseret på Windows 10 Windows er denne server-softwareudgave ideelt udstyret til dette: Ud over mange forbedringer af eksisterende funktioner tilbyder den også nye effektive funktioner og tjenester til effektivt netværk samt nemmere administration og omfattende beskyttelse af følsomme data.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct og Storage Replica: En af de vigtigste grunde til at købe Datacenter Edition er understøttelsen af Shielded Virtual Machines til at skabe meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer. Software Defined Networking og storagefunktionerne Storage Spaces Direct og Storage Replica er også medtaget her udelukkende eller i deres helhed. Kun Datacenter Edition understøtter funktioner som f.eks:

 • Virtualisering til et ubegrænset antal virtuelle computere
 • Ubegrænset lagerreplika
 • Hyperkonvergeret infrastruktur
 • Afskærmede virtuelle maskiner (VM'er)
 • Softwaredefinerede netværk
 • Software-defineret lagring

Windows Server 2019 forbinder tæt lokale miljøer med Microsoft Azure Services, hvilket giver virksomheder yderligere sikkerhedslag samt nye hybride funktioner; Storage Migration Service letter ændringen til den aktuelle serverversion samt servermigrationen, herunder data til skyen.

Windows Server 2019 Edition Datacenter-licensering er baseret på kerner i stedet for CPU'er, med et minimum på 16 kerner. Med en pakke med 16 kerner får du derfor alle de nødvendige licenser, som under alle omstændigheder er nødvendige for driften af en tilsvarende server.

Hos Wiresoft kan du finde Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core som brugt software til en væsentlig lavere pris end ny software - med alle de typiske funktioner med hensyn til funktionalitet, ydeevne og sikkerhed. Detaljerede oplysninger om de nye funktioner i Windows Server 2019 Datacenter 16-Core samt de tilsvarende Microsoft-licensbetingelser for denne Windows-server-software findes i den følgende oversigt.

Windows Server 2019 Datacenter - de vigtigste nye funktioner og egenskaber

Sammenlignet med den tidligere version indeholder Windows Server 2019 Datacenter en række forbedringer og tilføjelser til eksisterende funktioner, der løfter mulighederne for virtualisering og sikkerhed til et nyt niveau: HCI- eller hyperkonvergerede infrastrukturplatforme giver mange fordele inden for server- og desktopvirtualisering, de er ikke kun nemme at implementere og administrere, men også at skalere og forenkler dermed kompleksiteten og implementeringen af it-infrastrukturer betydeligt.

Hvad er merværdien af Windows Server 2019 Datacenter Edition?

Først og fremmest tilbyder Windows Server Edition Datacenter 2019 et maksimum af virtualiseringsmuligheder og er derfor særligt interessant for virksomheder, hvor dette samt høje it-arbejdsbelastninger spiller en vigtig rolle. Antallet af virtuelle maskiner og Hyper-V-containere, der kan drives med den, er ubegrænset i denne udgave, og RAM-grænsen er 24 TB. Andre vigtige funktioner, hvoraf nogle kun er tilgængelige i Datacenter Edition med maksimal funktionalitet, er følgende:

Afskærmede virtuelle maskiner

Skjoldede virtuelle maskiner gør det muligt at oprette meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer. Shielded VM forsegler virtuelle servere på en sådan måde, at f.eks. følsomme data, der er gemt i en offentlig sky, er pålideligt beskyttet mod uautoriseret adgang eller brug. Servertjenester og deres data krypteres og afskærmes ved hjælp af Hyper-V VM'er. Det er også muligt at konvertere eksisterende VM'er til afskærmede VM'er. Ud over Windows VM'er kan der også oprettes beskyttede Linux VM'er her. Afskærmede VM'er installeres via Server Manager, Windows Admin Center eller PowerShell.

Softwarebaserede netværk

SDN-funktionen (Software Defined Networking) i Windows Server 2019 giver mulighed for central konfiguration af fysiske netværksenheder som routere og switche samt dynamisk styring af dem - og også af gateways - da netværkslagene ikke længere er bundet til netværksenhederne. Eksisterende SDN-kompatible enheder kan også bruges til at opnå større integration mellem det fysiske og virtuelle netværk. Virtuelle netværkselementer omfatter Hyper-V virtuel switch, Hyper-V netværksvirtualisering og RAS-gateway.

SDN kan f.eks. bruges til at:

 • Dynamisk at oprette, sikre og forbinde netværk
 • Definere politikker til kontrol af fysiske og virtuelle netværk, og
 • Skala netværksstrategier
 • Fremskynde leveringen af arbejdsbyrder
 • Minimering af sikkerhedsrisici på netværket

Windows Server 2019 Datacenter Edition indeholder også en række optimeringer og tilføjelser til Software Defined Networking, herunder overvågning af firewalls og muligheden for at peer og problemfrit forbinde to netværk. Encrypted Networks giver desuden mulighed for sikker kryptering af virtuelle netværk via DTLS (Datagram Transport Layer Security) for at forhindre uautoriseret adgang.

Software-defineret lagring

Softwaredefineret lagring (SDS) i Windows Server 2019 tilbyder en lagringsarkitektur, hvor softwaren er adskilt fra hardwaren gennem virtualisering for at minimere deres afhængighed. SDS giver også mulighed for fleksibel skalering af lagerkapaciteten, hvilket også bidrager til omkostningseffektivitet.

Lagerreplikker

Storage Replica i Windows Server 2019 Datacenter understøtter både synkron og asynkron replikering og forhindrer datatab på filsystemniveau. Synkron replikering spejler data på fysiske lokationer med fejlsikrede volumener, mens asynkron replikering spejler data mellem lokationer ved hjælp af netværksforbindelser med en højere latenstid. Katastrofeberedskab minimerer den potentielle nedetid i processen. Storage Replica er tilgængelig uden begrænsninger i Windows Server 2019 Datacenter Edition.

Storage Spaces Direct

Funktionen Storage Spaces Direct (S2D) kombinerer serveres lokale datalagring i en virtuel klynge. Knuderne i en sådan klynge kan have forskellige fysiske datatransporter eller datatransportsystemer, og kommunikationen mellem dem foregår via SMB-protokollen. Storage Spaces Direct forenkler ikke kun implementeringen og administrationen af SDS-systemer (Software-Defined Storage), men gør det også muligt at oprette skalerbare, meget tilgængelige lagringssystemer. Dette gør det muligt at bruge serverens lagerplads uafhængigt af hardwaren, hvilket øger effektiviteten. S2D giver desuden øget fejlsikkerhed, således at flere klyngenoder med et tilsvarende højere antal kan fejle uden at dette selv bliver påvirket.

Andre funktioner i Windows Server 2019

Ud over disse funktioner er følgende vigtige funktioner også tilgængelige for virksomheder med Windows Server 2019 Datacenter Edition:

Understøttelse af Kubernetes

Windows Server 2019 tilbyder nu endnu bedre understøttelse af Kubernetes. Linux- og Windows-containere, der administreres med Kubernetes, kan også bruges parallelt. Der er nye funktioner som f.eks. containernetværk til rådighed for Kubernetes, og de enkelte images er også blevet forbedret; der findes også et "windows"-containerimage, som har flere funktioner.

Analysefunktioner i System Insights

System Insights for Predictive Analytics i Windows Server 2019, der er drevet af en maskinlæringsmodel, gør det muligt at analysere serversystemdata, f.eks. ydeevne og hændelser, for at lave præcise forudsigelser, hvilket reducerer den indsats, der kræves til reaktiv administration af Windows Server-instanser.

Øget beskyttelse af følsomme data

Det bliver stadig vigtigere for virksomheder at sikre pålidelig beskyttelse af infrastruktur og følsomme arbejdsbelastninger. Windows Server 2019 indeholder forskellige funktioner til dette formål, f.eks. domænecontroller og de allerede nævnte afskærmede VM'er. Desuden er Windows Defender blevet suppleret med nye funktioner såsom Exploit Guard, som er en del af Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), der gør det muligt at overvåge dokumenter og mapper på netværket samt adgangen til dem. Der findes forskellige Azure AD-sikkerhedsfunktioner såsom Azure AD forbudte adgangskoder og Azure AD Password Protection til beskyttelse af lokale Active Directorys.

Andre Azure-tjenester til Windows Server 2019 i et overblik

De hybride funktioner, der er integreret i Windows Server 2019, giver større integration eller lettere brug af Microsoft Azure-tjenester i et lokalt datacenter - herunder tjenester som Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management og Azure Network Adapter. Dette giver den fordel at kunne forbinde en lokal server til et virtuelt Azure-netværk i Azure Cloud. Det tættere samarbejde mellem Windows Server og Microsoft Azure Services gør det nemt at synkronisere data til simpel data backup. Storage Migration Assistant letter ikke kun skiftet til Windows Server 2019, men også servermigrationen, herunder data til skyen. Azure File Sync fungerer som en mulig lagringsplads.

Hardwarekrav til Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 er baseret på Windows 10. For at sikre en sikker drift af Windows Server 2019 Datacenter skal nedenstående minimumskrav være opfyldt. De faktiske krav afhænger også af den respektive systemkonfiguration og de installerede programmer:

 • Hukommelse (RAM): 512 MB, ECC eller lignende anbefales
 • Plads på harddisken: 32 GB
 • Hukommelse til skrivebordsskærm: 2 GB
 • Processorarkitektur: x64
 • Processorhastighed: 1,4 GHz med 64 bit
 • Netværkskort: 1x Ethernet med mindst GBit/s gennemstrømning
 • Grafikkort med understøttelse af Super VGA: 1.024 x 768 pixels

Licensering af Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Licensering af Windows Server Edition 2019 Datacenter sker også for brugt software i overensstemmelse med Microsofts licensregler udelukkende via antallet af kerner. Følgende bestemmelser finder anvendelse:

Generelle Microsoft-licensbetingelser for Windows Server 2019

Licenseringen af Windows Server 2019 Datacenter er baseret på den fysiske hardware: Det krævede minimumsantal licenser pr. server bestemmes ikke kun af antallet af fysiske processorkerner på værten, men også af antallet af virtuelle servere. En licens dækker to fysiske processorkerner. Hvis en virksomhed bruger en eller flere servere med flere processorer, kræves der en licens pr. kernepar. I overensstemmelse med Microsofts licensregler tages der udgangspunkt i et minimum antal på 8 kerner pr. processor - uanset det faktiske, eventuelt lavere antal kerner i den eksisterende hardware. Det følger heraf, at der kræves mindst én Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-pakke for at licensere en server med to processorer.

Yderligere licenskrav til Windows Server 2019 Datacenter

Licensering i Hyper-V licenserer alle logiske processorer, der svarer til fysiske processorkerner. Windows Server Datacenter Edition giver dig ret til at køre et ubegrænset antal Hyper-V-instanser pr. kernelicens. Forudsætningen for dette er, at alle tilsvarende processorkerner på serveren er blevet licenseret.

Der kræves ingen ekstra licens til Linux-instanser.

Ud over serverlicensen skal alle klienter, der får adgang til Windows Server 2019 - brugere og slutenheder - også være udstyret med en klientadgangslicens (CAL). De kan også købes brugt hos Wiresoft.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core som brugt software fra Wiresoft

Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-pakken, der tilbydes som brugt software hos Wiresoft, adskiller sig ikke fra en ny serverlicens med hensyn til brugbarhed - ikke kun fordi software generelt ikke slides op. De hyppigst stillede spørgsmål om brugte Windows Server-licenser besvares nedenfor.

Hvor kommer den brugte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-software fra?

Den brugte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-software, der tilbydes i Wiresoft Shop, kommer fra virksomheder, der tidligere har købt den som ny og solgt den videre til Wiresoft. På grund af videresalget eller tilbuddet i Wiresoft Shop kaldes dette for brugt software, men det kan bruges som en ny licens.

Er en brugt Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-licens omfattet af den sædvanlige køberbeskyttelse?

Ja: Windows Server 2019 Datacenter 16-Core som Wiresofts brugte software giver dig som kunde de samme fordele som ved køb af sammenlignelig ny serversoftware: med købssikkerhed ved øjeblikkelig download efter dit køb og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende gyldige licensnøgle.

Er det lovligt at købe eller bruge den brugte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-software?

Ja: Du kan være sikker på, at kunderne ikke kun køber Wiresofts brugte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-software, men også at den faktiske brug af den ikke overtræder gældende lovgivning, fordi denne software kommer fra virksomhedens licenserede inventar. Der gælder således den gældende retspraksis, som ikke blot tillader handel med sådan Microsoft Used Software, men også brugen heraf; dette er gentagne gange blevet bekræftet af forskellige domstolsafgørelser.

Hvilke andre fordele har brugt software fra Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Brugt software fra Wiresoft giver vores kunder først og fremmest den økonomiske fordel, at de kan opdatere softwarelagre langt billigere end med nye varer, så de altid er opdaterede. Brugt software fra Wiresoft bidrager således ikke kun til at sænke driftsomkostningerne, men giver også revisionssikkerhed gennem en komplet verifikation af alle købere!

Hos Wiresoft finder du ikke kun Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-udgaven som billig brugt software, men også de tilsvarende 2-Core-pakker samt Windows Server Standard-udgaven, desuden også de respektive nødvendige klientadgangslicenser (CAL'er) - samt tidligere versioner af Windows Server 2019. Wiresofts brede portefølje af brugt software indeholder også mange andre Microsoft-programmer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål vedrørende din licensering af Windows Server 2019 Datacenter eller en anden udgave, er du velkommen til at bruge vores kompetente rådgivning via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier