Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2021 er den nyeste version af programmet til Microsoft Apple computere til professionel central organisering af e-mail-trafik, kontakter og opgaver - og dermed næsten uundværlig i den moderne hverdag. er nok stadig uovertruffen i forhold til sammenlignelig e-mail-software - med sine mange funktioner og muligheder kan forretningskommunikation organiseres effektivt på tværs af tids- og landegrænser, og selv komplekse projekter kan styres lettere med programmet. Den intuitive og brugervenlige nye -grænseflade i Business Outlook  Desktop Outlook for Mac 2021 understøtter professionelle såvel som uerfarne brugere i deres daglige kontorarbejde, da programmet gør det muligt at komme hurtigt og nemt i gang med at bruge de tilgængelige funktioner.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook til Mac 2021 som et selvstændigt program - til administration af e-mails, kontakter og aftaler

Outlook for Mac 2021 er den nyeste version af Microsoft-programmet til Apple computere  til professionel central organisering af e-mail-trafik, kontakter og opgaver - og dermed næsten uundværlig i det moderne forretningsliv. Sammenlignet med sammenlignelig e-mail-software er Outlook stadig uovertruffen - med sin brede vifte af funktioner og muligheder kan forretningskommunikation organiseres effektivt på tværs af tids- og landegrænser, og selv komplekse projekter kan lettere styres med programmet.

Den intuitive og brugervenlige nye desktop-grænseflade i Outlook for Mac 2021 understøtter både professionelle og nybegyndere i deres daglige kontorarbejde, da programmet gør det hurtigt og nemt at komme i gang med at bruge de tilgængelige funktioner.

 Outlook for Mac 2021 giver også et bedre overblik over e-mail-trafikken ved at skabe komplekse mappestrukturer for de respektive opgaver eller emner; dette gør det muligt at organisere e-mails og de tilhørende kontaktoplysninger osv. på en fornuftig og overskuelig måde. Intelligente funktioner i indbakken hjælper brugerne i deres daglige kommunikation med at skelne mellem det uvæsentlige og det vigtige og med at sortere dem på en intelligent måde. På den måde har du altid overblik over alle virkelig relevante opgaver og vigtige aftaler.

Andre nyttige funktioner i Outlook til Mac 2021 hjælper også med at spare tid ved at give brugerne mulighed for at koncentrere sig bedre om det væsentlige. Muligheden i Outlook for Mac 2021 for at forbinde og administrere flere e-mail-konti via en enkelt desktopgrænseflade gør det muligt at koordinere kommunikationen bedre. Når der f.eks. arrangeres møder, synkroniseres deltagernes individuelle kalendere, herunder de allerede registrerede aftaler, for at undgå tidsmæssige overlapninger fra starten.

I den overskuelige navigationslinje er alle de funktioner, der er nødvendige for at håndtere e-mails og opgaver samt for at redigere kontakter og kalendere, umiddelbart tilgængelige. Desuden er skrivebordsgrænsefladen til Outlook for Mac 2021 blevet revideret, og den er nu endnu mere behagelig at bruge end i den tidligere version takket være intuitive funktioner og egenskaber.

Ny er også den touch-optimerede brugervenlighed, så Outlook nu også kan bruges bedre på tablets og smartphones. Desuden tilbyder denne version nemmere synkronisering mellem de forskellige enheder, så alle e-mails, kontakter, opgaver og aftaler kan tilgås lokalt og uafhængigt via Outlook for Mac 2021.

MS Outlook for Mac 2021 kan ikke købes som enkeltbrugerlicens i almindelige butikker, men tilbydes kun som en integreret del af Office for Mac-versionen af samme navn - hos Wiresoft kan du dog også købe Microsofts e-mail-software enkeltvis - til en særlig fordelagtig pris!

Ud over denne version af Outlook til Mac kan du også finde ældre versioner samt de andre Office-programmer til macOS som individuelle købsversioner i Wiresofts onlineshop. En detaljeret oversigt over alle interessante nye funktioner i Outlook for Mac 2021-versionen findes nedenfor.

Præsentation af de vigtigste nye funktioner i Outlook til Mac 2021 for e-mail-trafik

Sammenlignet med den tidligere version indeholderOutlook for Mac 2021 en lang række optimerede eksisterende funktioner samt helt nye funktioner, der gør det endnu nemmere at organisere din e-mail-trafik og koordinere aftaler og opgaver. De enkelte mindre forbedringer giver tilsammen en betydelig forøgelse af ydeevnen, fordi de gør det endnu lettere at koncentrere sig om det væsentlige: Det begynder med den intelligente klassificering af indgående e-mailtrafik efter relevans, suppleret med sikker registrering af skadelige links viaMicrosofts   Safe-Link-tjeneste, og slutter ikke med den automatiske konvertering af tidszoner ved tilrettelæggelse af aftaler uden for hjemmet.

Indbakken med relevans for håndtering af den daglige strøm af e-mails

Den daglige e-mail-trafik i en virksomhed indeholder normalt en masse overflødige og spam-beskeder ud over de virkelig vigtige beskeder. Funktionen "Indbakke med relevans" er en nyttig løsning her, fordi den hjælper brugerne med at adskille det vigtige fra det uvigtige ved at sortere dem på forhånd og sortere dem derefter. Til dette formål bruger Indbakke med relevans to faner til indbakken - "Relevant" og "Andet". Meddelelser, der er anerkendt som vigtige, opbevares automatisk under fanen "Relevant", alle andre under fanen "Andet". Men Outlook informerer brugeren om de andre e-mails, som han kan se med det samme ved blot at skifte fanebladet.

Andre funktioner som f.eks. "Fokuseret" supplerer forsorteringen ved at definere, hvilke e-mails der skal sorteres enten én gang eller generelt i det pågældende andet register. Der kræves en Microsoft Exchange-konto for at bruge Indbakke med relevans.

Note af @mention

For at henlede opmærksomheden på en bestemt person i en e-mail eller en invitation til et møde indsætter forfatteren @-symbolet, suppleret med det pågældende navn, i brødteksten. Dette fremhæver navnet i meddelelsesteksten, Outlook for Mac 2021 og tilføjer det derefter også automatisk til emnelinjen, og @ vises også ved siden af meddelelsen i indbakken.

Læsning og leveringsbekræftelser af e-mails

For at sikre sig, at modtageren af en meddelelse ikke blot har modtaget den, men også læst den, bruger Outlook for Mac 2021 på den ene side leveringsbekræftelsen, som viser, at en e-mail faktisk er blevet leveret til modtagerens postkasse, og på den anden side læsebekræftelsen, som afsenderen modtager, når meddelelsen er blevet åbnet.

Brug e-mailskabeloner til lignende meddelelser

I den daglige e-mail-trafik er der ofte regelmæssigt sendte meddelelser, hvis indhold sjældent ændres, f.eks. statusmeddelelser osv. Det kan gøres endnu hurtigere ved at oprette og bruge gemte skabeloner, som er tilgængelige med det samme, når der er brug for dem. Før skabelonen sendes, skal kun de nye oplysninger tilføjes.

Forsinket afsendelse af e-mails

Outlook for Mac 2021 giver mulighed for at bestemme tidspunktet for afsendelse af mails efter definerede regler. Det betyder, at transmissionen af individuelle meddelelser og alle meddelelser kan blive forsinket - både med hele dage og med timer og minutter. Den pågældende e-mail gemmes i mappen Kladder indtil det angivne tidspunkt og sendes, selv om Outlook ikke er åben på computeren.

Yderligere innovationer i Outlook for Mac 2021 for organisationen

Følgende nye eller optimerede funktioner gør det også lettere at tilrettelægge aftaler og giver praktiske lettelser for kommunikationen:

 • Koordinering af forskellige tidszoner: Særligt praktisk, når du planlægger en rejse til en anden tidszone: Outlook til Mac 2021 har her mulighed for at oprette en tilsvarende begivenhed med de lokale start- og sluttider. Den automatiske konvertering af oplysningerne gør det ikke nødvendigt at søge på internettet og foretage din egen konvertering.
 • Oversigtskort for rejser: Denne smartere funktion i Outlook tilføjer ikke kun automatisk bookede rejser til en kalender, men bruger også selvstændigt de samme oversigtskort for alle aftaler og datoer, som den genkender i reservationer - ud over dato og klokkeslæt, steder og vigtige numre samt andre oplysninger, der er nyttige.
 • Fokustilstand forbedrer koncentrationen: Fokustilstand, der er nyligt integreret i Outlook til Mac 2021, forbedrer koncentrationen på arbejdet, uanset om du skriver eller læser e-mails eller koordinerer møder, ved midlertidigt at skjule alle andre aktive programmer samt nye meddelelser.
 • Microsoft Safe-Link-tjenesten giver e-mailsikkerhed: Outlook for Mac 2021 giver øget sikkerhed ved modtagelse af potentielt skadelige e-mails. Microsoft Safe-Link-tjenesten registrerer især malware, der er skjult i links i phishing-e-mails; disse vises i den optimerede forhåndsvisning. Den integrerede realtidsscanner filtrerer pålideligt malware og phishing-links fra.
 • Touch-optimeret betjening af Outlook for Mac 2021: Brugere af Outlook for Mac 2021 på en tablet eller smartphone kan betjene programmet endnu mere intuitivt takket være den forbedrede brug af bevægelser. Handlinger som "Markér som læst", "Markér", "Slet", "Arkivér" og "Ingen" kan defineres individuelt med bevægelserne "Stryg til venstre" og "Stryg til højre".
 • Vis deltagere i et møde: Hvis en anden medarbejder arrangerer et møde, kan de inviterede personers svar på anmodningen i Outlook til Mac 2021 også vises på deres egen Mac.
 • Visuel forbedring af e-mails med SVG-filer: E-mails får ofte et større informationsindhold og større effekt, hvis afsenderen indsætter en passende SVG-fil - Scalable Vector Graphics eller vektorgrafik - i e-mailen. Vektorgrafik har ikke kun den fordel, at den er skalerbar, hvilket betyder, at den kan forstørres, formindskes eller drejes uden tab af billedkvalitet. De kan også behandles yderligere med forskellige filtre. Outlook for Mac 2021 tilbyder et udvalg af egnede SVG-motiver til dette formål.

Systemkrav til brug af Microsoft Outlook 2021 på en Mac

Følgende oplysninger viser minimumskravene for at installere og køre Outlook til Mac 2021 på en Apple-enhed.

 • Operativsystem: Version af et af de tre nyeste macOS-operativsystemer
 • Processor: Intel eller Apple Silicon (M1)
 • Hukommelse: mindst 4 GB
 • Harddisk: mindst 10 GB ledig plads
 • Grafikkort: mindst 1.280 x 800 pixels

Køb Outlook for Mac som et selvstændigt program i Office Suite for Mac 2021 til en lav pris hos Wiresoft

Som typisk software i Microsoft Office-suiterne til Mac er Outlook for Mac 2021 kun tilgængelig hos de fleste forhandlere, når den tilsvarende komplette Office-version er købt. Wiresoft, på den anden side, tilbyder også Outlook for Mac 2021 separat i deres software shop. Når du køber software hos Wiresoft, har du dobbelt fordel: på den ene side alle de fordele, som denne købsversion tilbyder i forhold til abonnementsversionen, som normalt indeholder opdateringer, der er gratis, og på den anden side den særligt fordelagtige pris!

Outlook for Mac 2021, som tilbydes af Wiresoft, adskiller sig på ingen måde fra den software, der er inkluderet i den tilsvarende Office-pakke, og har heller ingen begrænsninger med hensyn til funktionalitet.

Sikker software køb med Wiresoft: Outlook for Mac 2021 er en enkeltbrugerlicens, der stammer fra en større volumenlicens, som ikke længere bruges af den oprindelige køber - normalt en virksomhed. Denne software er kun registreret til dig efter købet. Som seriøs forhandler tilbyder Wiresoft kun brugt Microsoft-software, hvis køb og salg inden for EU er helt lovligt og risikofrit. Det er altid officielle komplette versioner, som er identiske med de programmer, der tilbydes af Microsoft. For din sikkerheds skyld er alle Microsoft-programmer, der tilbydes fra en volumenlicens, blevet testet af os for at sikre perfekt brugbarhed, så du kan bruge dem fuldt ud og uden tidsbegrænsning efter installationen.

Det betyder, at især private brugere og selvstændige samt små virksomheder kan benytte alle fordelene ved Outlook for Mac 2021 som et selvstændigt program ved at købe softwaren hos Wiresoft. Ud over Outlook til Mac kan du også finde andre Office til Mac-programmer og andre Microsoft-programmer til en fordelagtig pris i softwarebutikken.

Hvis du har spørgsmål om Outlook for Mac 2021 eller en anden version eller et andet Office-program til Mac, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning via e-mail, telefon og chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier