Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10493
 • 065-04598
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel er det hidtil uovertrufne regnearksprogram, hvormed komplekse matematiske og kommercielle beregninger kan udføres. Den aktuelle version 2021 til Mac har også en række nye funktioner: Ud over de mange forbedringer er programmet blevet suppleret med et stort antal nye funktioner til at udføre logiske og forretningsmatematiske analyser ud over statistiske analyser, også understøttet af brugen af pivottabeller. Et bredt udvalg af diagramtyper, skalerbar grafik og modeller gør det også muligt at præsentere resultaterne på en meningsfuld og klar måde til udarbejdelse af rapporter. Excel 2021 understøttes af PowerBI, den kraftfulde service til forretningsanalyse fra Microsoft, som også giver mulighed for direkte eksport af data til andre systemmiljøer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"

Microsoft Excel 2021 til Mac som en praktisk enkeltbrugerlicens

Microsoft Excel er det uovertrufne regnearksprogram til at udføre komplekse matematiske og kommercielle beregninger. Den aktuelle version 2021 til Mac har også en række nye funktioner: Ud over de mange forbedringer er programmet blevet suppleret med et stort antal nye funktioner til at udføre logiske og forretningsmatematiske analyser ud over statistiske analyser, også understøttet af brugen af pivottabeller. Et bredt udvalg af diagramtyper, skalerbar grafik og modeller gør det også muligt at præsentere resultaterne på en meningsfuld og klar måde til udarbejdelse af rapporter. Excel 2021 understøttes af PowerBI, Microsofts effektive tjeneste til forretningsanalyse, som også giver mulighed for direkte eksport af data til andre systemmiljøer.

Forskellige nye grafiske værktøjer giver dig mulighed for at fremhæve vigtige data i farver eller for at oprette dine egne formler og diagrammer ad hoc og bruge dem med det samme. Excel 2021 til Mac tilbyder også forbedret touch-understøttelse på tablets, hvilket gør det lettere at bruge på tablets og smartphones. Det gør det nye værktøj til frihåndstegning endnu mere praktisk og nemmere at bruge. Desuden er der forbedrede muligheder for at oprette tilgængelige tabeller og arbejdsbøger.

I Wiresofts onlineshop kan du finde den aktuelle Excel version 2021 til Mac til en særlig lav pris som enkeltbrugerversion, dvs. uden softwareabonnement, samt dens forgænger og alle andre Office-programmer til en særlig lav pris. Nedenfor finder du en oversigt over alle de vigtige nye funktioner i Excel 2021 til Mac.

Oversigt over de vigtigste nye funktioner i Excel 2021 til Mac

Den nye Excel 2021 til Mac indeholder mange forbedringer i forhold til den tidligere version samt mange nye værktøjer og funktioner, hvoraf nogle tidligere kun har været inkluderet i Office-abonnementsmodellen. Der er tale om både typiske Excel-funktioner og generelle MS Office-funktioner.

Specifikke Excel-tabelfunktioner i version 2021

Sammenkædning af tabeller til avancerede forespørgsler er blevet optimeret i Excel 2021 til Mac med følgende praktiske funktioner:

 • IF-funktionen forenkler indtastningen af komplicerede IF-funktioner: De pågældende betingelser afprøves således i en på forhånd fastlagt rækkefølge. Funktionen MAXWENNS angiver det største tal for et defineret område, der opfylder mindst én af de angivne betingelser; for det mindste tal er funktionen MINWENNS tilgængelig på samme måde.
 • I Excel 2021 til Mac er det nu også muligt at udelukke eller deaktivere individuelle celler, rækker eller kolonner fra et valg, som er blevet markeret for meget eller ved en fejltagelse, hvilket ikke var muligt før.
 • Funktionen FIRST VALUE sammenligner en begyndelsesværdi med en række andre værdier i en liste. Så snart der findes et match, returneres det resultat, der er defineret af funktionen; hvis der ikke findes noget match, returneres værdien for "else".
 • Den nye TEXT CHAIN-funktion har den fordel i forhold til den tidligere CHAIN-funktion, at den er kortere og lettere at indtaste. Den understøtter nu også områdehenvisninger, hvor det tidligere kun var muligt at lave enkelt- eller cellehenvisninger, så der nu også kan tages hensyn til en række celler eller hele kolonner.
 • TEKSTKÆDE-funktionen gør det muligt at kombinere tekst fra flere områder, hvor hvert element er adskilt af et separator, der er angivet af brugeren. TEXT CHAINING kan også bruges til at kombinere individuelle ord, der er fordelt i celler, til en sætning.

PivotTable-optimeringer i Excel 2021 til Mac

PivotTable, det effektive Excel-værktøj, hvormed store datamængder kan analyseres og evalueres med bl.a. mål og KPI'er, og resultaterne kan vises tydeligt - er i 2021-versionen blevet suppleret med flere praktiske funktioner og forbedret brugervenlighed:

 • Den forsinkede opdatering gør det nu muligt at foretage flere ændringer på én gang i Power Pivot uden at skulle vente, indtil hver enkelt ændring er blevet fordelt i hele projektmappen. Alle ændringer distribueres på én gang, når du lukker Power Pivot-vinduet.
 • Personlig tilpasning af pivottabeller som standardlayout: Denne praktiske funktion i Excel 2021 til Mac gør det muligt ikke kun at opsætte en pivottabel individuelt efter egne idéer, men også at gemme disse indstillinger som et standardlayout, herunder den foretrukne visning af delresultater eller samlede resultater samt rapportlayoutet, så det er umiddelbart tilgængeligt næste gang det bruges.
 • Automatisk genkendelse af relationer: Baseret på hyppigt anvendte trin under en analyse opretter denne funktion automatisk relationer mellem sådanne tabeller, der tidligere er blevet anvendt i en projektmappe. Excel til Mac genkender og viser også, når mindst to tabeller skal sammenkobles under en analyse. Med et klik er de relevante relationer tilgængelige med det samme.
 • I Excel 2021 til Mac kan brugerdefinerede mål nu oprettes direkte i PivotTable-feltlisten og redigeres med det samme.
 • Hvis OLAP-servere (Online Analytical Processing) bruges til beregninger via PivotTables, er deres forespørgsel nu endnu hurtigere, så disse OLAP PivotTables er endnu hurtigere tilgængelige. Det er ikke kun pivottabeller, der er forbundet med Microsoft SQL Server Analysis Services, der kan bruges, men også data fra OLAP-servere fra tredjeparter.
 • Intelligent omdøbning: Når du omdøber tabeller og kolonner i en datamodel i et regneark, opdaterer Excel 2021 til Mac også automatisk alle tilsvarende tabeller og beregninger, herunder regneark og DAX-formler.

Udvidelse af biblioteket til diagrammer og 3D-modeller

For at gøre analyser og rapporter mere beskrivende tilbyder Excel 2021 til Mac nye diagramtyper samt tredimensionelle modelgrafikker, som brugerne også kan bruge til at illustrere resultater og funktioner på særlige områder.

 • De nye kortdiagrammer i Excel 2021 til Mac er praktiske til at illustrere geografiske værdier på en overskuelig måde. Der findes kort over kontinenter, lande, men også over mindre områder såsom administrative distrikter og postnummerområder til at vise statistiske eller andre værdier og deres fordeling.
 • Tragtdiagrammer er særligt velegnede til at skildre fordelingen af en proces i flere faser, f.eks. i forbindelse med salg eller opkøb.
 • De nye 3D-modeller i Excel 2021 er f.eks. særligt velegnede til at vise komplekse sammenhænge i tre dimensioner, da de kan drejes 360°. Ud over det store udvalg af 3D-repræsentationer, der er umiddelbart tilgængelige, kan brugeren også selv skabe disse. 3D-modeller i Excel 2021 til Mac understøttes fra MacOS 10.12, 10.13.4 og højere.
 • Skalerbare vektorgrafik som SVG-filer (Scalable Vector Graphics) kan også forstørres eller formindskes og roteres - uden tab af billedkvalitet.
 • Gratis brug af billedbiblioteket: Alle ikoner, piktogrammer, symboler samt 3D-billeder og SVG-filer til illustration af præsentationer og regneark i Excel 2021 for Mac-biblioteket kan bruges frit uden at skulle betale licensgebyr.

Flere nye funktioner i Excel og andre Office-programmer

Der findes også en række praktiske funktioner i klassiske Office-programmer som Excel 2021, som ikke kun påvirker designet, men også indsættelse eller redigering af grafik og andre praktiske værktøjer.

Nye visningsmuligheder og skrivebordsfunktioner i Excel til Mac

Excel indeholder også forskellige baggrunds- og programtemaer, som har til formål at gøre arbejdet på Mac-skærmen så behageligt og samtidig så let for øjnene som muligt.

 • Der kan nu vælges mellem hvid, mørkegrå og sort, hvor sidstnævnte giver den stærkeste kontrast.
 • Ny brugergrænseflade med bånd: Den tidligere båndvisning er i Office 2021 blevet kombineret med det Windows-typiske fliseudseende - men det udseende, som du kender fra den tidligere version, kan stadig vælges i visningsindstillingerne.
 • Hyppigt anvendte funktioner er placeret tydeligt i den nye visning, så de kan findes med det samme.

Freehand-værktøj i Excel til Mac til at skrive og skitsere

 Excel 2021 til Mac har nu også nye frihåndsfunktioner, som suppleres af et bredt udvalg af effekter. Med det nye værktøj til frihåndstegning kan brugerne markere udvalgte områder, men frem for alt tegne formler, diagrammer osv. spontant og importere dem straks til en arbejdsbog. Brugerne har følgende muligheder:

 • Digitale kuglepenne fås i forskellige udformninger, tykkelser og farver: der findes en blyant til at tegne med, en pen til at skrive med og en highlighter til at fremhæve tekstpassager.
 • Markante grafiske effekter som regnbue, galakse, lava, hav, guld, sølv, men også drop shadows, glow, 3D-effekter osv. giver iøjnefaldende designs, suppleret af foruddefinerede skabeloner, hvormed billeder kan omdannes til en stregtegning eller f.eks. fyldfarven ændres.
 • Komplekse matematiske formler kan indsættes med det samme i en arbejdsbog ved hjælp af funktionen "Freehand FormulaInsert". Det kan også gøres med musen - begynd at skrive, og Excel konverterer formlen til tekst. Brugere, der bruger Excel til Mac på en touchscreen-enhed, kan også tegne formler med deres finger i stedet for en pen.
 • Lasso valg: Det er ikke nødvendigt at bruge Surface Pen til at vælge et område af en frihåndstegning til yderligere redigering - det kan også gøres med fingerspidsen.

Tilgængelighed nu endnu mere praktisk at bruge

En praktisk funktion, som også findes i Excel 2021 til Mac : Nye og optimerede funktioner understøtter forberedelsen af indholdet af Excel-dokumenter på en sådan måde, at brugere med begrænset forståelse også lettere kan læse og redigere dem. Ved at aktivere den understøttende fejlkorrektion vises forbedringer direkte på de relevante steder i dokumentet; følgende værktøjer er inkluderet:

 • En liste over internationalt gældende standarder for tilgængelighed.
 • Forslagene vises ved at klikke på "Check" under "Check tilgængelighed" og kan implementeres med det samme med et enkelt klik.
 • Hvis du klikker på funktionen "Fortsæt tilgængelighedskontrol", vises tilgængelighedsproblemer i dokumentet også straks under arbejdet.

Andre nyttige funktioner i Excel version 2021 til Mac

De nye funktioner, der er anført nedenfor, er tilgængelige i Excel ud over andre programmer i Office Suite 2021 og gør arbejdet endnu mere effektivt:

 • Translator: Enkelte fremmedord, passager eller hele tekster på et fremmedsprog kan nu oversættes endnu nemmere i Excel. I stedet for som tidligere at skulle indtaste dem på et tilsvarende websted via en browser, er det nu muligt at indtaste dem direkte i Excel. Den nyligt integrerede oversættelsesfunktion med automatisk sproggenkendelse via Microsoft Translator indeholder et ordforråd på mere end 60 sprog.
 • Beskyttelse mod datatab: Integrationen af Microsofts gennemprøvede DLP-funktion i Excel gør det muligt at søge i indhold i henhold til definerede retningslinjer i realtid, f.eks. for at finde fortrolige data som konto- og kreditkortnumre; dette gør det også endnu nemmere at overholde databeskyttelsesreglerne.

Systemkrav til Excel 2021 til macOS

For at brugerne kan installere og køre Excel 2021 for Mac på en Apple-enhed skal den opfylde følgende specifikationer som minimumskrav:

 • Operativsystem: gyldig version af et af de sidste tre aktuelle macOS-operativsystemer
 • Processor: Intel eller Apple Silicon (M1)
 • Hukommelse: mindst 4 GB
 • Harddisk: mindst 10 GB ledig plads
 • Grafikkort: 1.280 x 800 pixels

Køb Excel 2021 til Mac som et selvstændigt kontorprogram fra Wiresoft

MS Excel 2021 til Mac er som standard en del af Microsoft Office-pakken 2021 til macOS, men i modsætning til mange andre leverandører af Microsoft-software kan du købe Excel 2021 til Mac i Wiresofts onlineshop som et selvstændigt program uden de andre komponenter i Office-pakken 2021. Det Excel-program til macOS, som vi tilbyder, er en fuldgyldig købsversion. For dig betyder det, at du ikke er forpligtet til at tegne et abonnement med betalte opdateringer. Det betyder også, at du med denne Mac-version til Excel 2021 ikke behøver at overholde nogen tidsbegrænsninger, hvad angår anvendelsesperioden. Denne enkeltbrugerlicens er identisk med Excel-programmet, der er inkluderet i Office Suite 2021 til Mac.

Ved atkøbe     Excel 2021 til Mac fra Wiresoft kan man derfor spare penge, hvilket ikke kun er en fordel for freelancere, men også for mindre virksomheder med få ansatte, som kun ønsker at bruge dette klassiske regnearksprogram professionelt eller hjemme og ikke har brug for hele kontorpakken.

Uanset om det er Excel, Word eller andre programmer - alle softwarelicenser, der tilbydes i Wiresoft Software Shop, er originale Microsoft-produkter. Som regel er der tale om enkeltbrugerlicenser, der stammer fra en volumenlicens, eller de er købt af en virksomhed og kan bruges frit igen ved at sælge dem til Wiresoft. Det betyder, at det ikke begrænser deres anvendelighed med hensyn til funktioner eller varighed, og det betyder heller ikke, at du som køber bevæger dig ind i en juridisk gråzone. Som seriøs softwareforhandler tilbyder Wiresoft kun fulde versioner af Microsoft-programmer, som er 100% anvendelige for vores kunder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om Excel til Mac eller et andet Office-program til Mac, eller hvis du vil benytte dig af vores ekspertrådgivning, skal du blot kontakte os via e-mail, telefon eller lige her på chatten.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier