Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10584
  • DG7GMGF0F4LS
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
363,90 Kr. * 402,90 Kr. * (9,68% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x
System  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


At købe en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   betyder, at man giver en bestemt enhed adgang til Sharepoint-platformen. Således kan en firma-pc eller endda en notebook bruges af et vilkårligt antal brugere til at dele indhold via Sharepoint eller til at søge og redigere det der. Generelt er Device CALs nyttige, hvis medarbejdere udelukkende arbejder på deres egne pc'er, eller hvis pc'er deles af flere medarbejdere. Tilbuddet her henviser til Standard udgaven. Hvis en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL også skal kunne bruge Enterprise funktioner , kræves der en ekstra Enterprise-CAL .

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL 

Ved at købe en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL får en bestemt enhed adgang til Sharepoint-platformen. En virksomheds-pc eller endda en bærbar computer kan således bruges af et vilkårligt antal brugere til at dele indhold via Sharepoint eller til at søge og redigere det der. Generelt er Enhed CAL'er nyttige, hvis medarbejderne udelukkende arbejder på deres egne pc'er, eller hvis pc'erne deles af flere medarbejdere. Tilbuddet her henviser til udgaven Standard. Hvis en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL også skal kunne bruge Enterprise-funktioner, kræves der en ekstra Enterprise CAL .

Arbejd bedre sammen med den rigtige software

Sharepoint 2019 tilbyder mange og omfattende samarbejdsmuligheder for medarbejderne i en virksomhed. Målet er at styre og arbejde på projekter og opgaver i fællesskab. Med henblik herpå tilbyder Sharepoint mange dokumenthåndtering og søgefunktioner, men også forskellige muligheder for indholdsstyring. Programmet fungerer f.eks. som en intranetportal og fungerer som et socialt netværk for interne diskussionsgrupper i virksomheden. Brugerne kan selv bestemme, hvilket indhold der skal vises på teamwebsteder og blogs , eller hvad der kun skal være synligt for de enkelte afdelinger eller projektgrupper , og hvad der skal være synligt for hele virksomheden. En MicrosoftSharepoint Server 2019 Device  Server 2019 Device CAL er en variant til at forbinde en virksomheds-pc med kommunikation mellem afdelinger. 

Moderniserede menuer og betjeningsmuligheder

2019 versionen af Sharepoint fokuserer bl.a. på en mere overskuelig brugergrænseflade, der fungerer godt på forskellige skærme. Dette tager hensyn til den stadig mere mobile computerbrug. Fællesskabssoftwaren Sharepoint kan betjenes næsten lige så godt fra tablets, smartphones, notebooks og stationære enheder . Brugerne kan få adgang til ofte anvendte apps og vigtigt indhold på en intuitiv måde og hurtigt nå relevante kontakter på. Via Microsoft Sharepoint Sharepoint Server 2019 Device CAL CAL Køb brugere af den licenserede enhed vil få en brugergrænseflade, der ligner Sharepoint Online. Dokumentbiblioteker og Navigationsstrukturer er blevet tilpasset til dem i Office 365. 

Det er nemt at kommunikere og dele dokumenter

Forbedringer i SharePoint 2019 i forhold til den tidligere version omfatter de nye kommunikationssider og Team News-funktionen. Hvis du vil give en anden virksomhedsenhed adgang til disse, kan du købe en Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL direkte fra os. Den aktuelle version af Team Sites i Sharepoint indeholder også lister og biblioteker. Derudover handler det også om avanceret mobil dataforbrug. Den såkaldte Next Generation Sync Client (NGSC) sikrer autoriserede personer pålidelig adgang til virksomhedsdokumenter - når som helst og hvor som helst internettet er tilgængeligt. Dette er især vigtigt, hvis du planlægger at købe Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL til en bærbar computer eller tablet. 

Sharepoint-licenser til ethvert behov

For at kunne arbejde effektivt med Sharepoint i en virksomhed er der brug for flere licenser. F.eks. skal hver -serverinstans have sin egen licens, men også hver instans af -operativsystemet skal have sin egen licens. I et vist omfang er det muligt at blande licenser. Det betyder, at en nyligt købt 2019 adgangslicens kan få adgang til en server, der stadig kører Sharepoint2016. Det giver f.eks. mening, hvis der på lang sigt er planlagt en serveropgradering , men en ny medarbejder eller en ny pc skal forsynes med en ny licens på kort sigt. Desuden kan et vilkårligt antal bruger- og enheds- CAL'er deles inden for en virksomhed. Du kan købe alle disse licenser hos os. 

Yderligere links til "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier