Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2013

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10038
 • 543-06057
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
141,90 Kr. * 156,90 Kr. * (9,56% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Den daglige håndtering af e-mails, private og Business-kontakter samt tilrettelæggelse af vigtige aftaler og opgaver - med Outlook 2013, det gennemprøvede Microsoft Office -program, kan alle disse opgaver, som hører til de typiske områder i det moderne forretningsliv, forvaltes effektivt. Den intuitivt betjente og særligt brugervenlige Desktop-visning af Outlook 2013 tilbyder alle forudsætninger for et produktivt arbejde, som suppleres af et væld af praktiske funktioner og støtter både professionelle og uerfarne brugere optimalt i at udføre alle opgaver hurtigt og nemt. F.eks. kan virtuelle mapper konfigureres til at søge efter specifikt indhold og filtrere mere end blot e-mail-trafik.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - den gennemprøvede Office software til omfattende kommunikation på kontoret og i hverdagen - som et selvstændigt program

Den daglige håndtering af e-mails, private og forretningsmæssige kontakter samt tilrettelæggelse af vigtige aftaler og opgaver - med Outlook 2013, det gennemprøvede Microsoft-program Office, kan alle disse opgaver, som hører til de typiske områder i det moderne forretningsliv, forvaltes effektivt.

Den intuitive og særligt brugervenlige skrivebordsvisning i Outlook 2013 giver alle forudsætninger for en produktiv arbejdsoplevelse, som suppleres af en række praktiske funktioner og støtter både professionelle og uerfarne brugere optimalt i at udføre alle opgaver hurtigt og nemt. F.eks. kan virtuelle mapper konfigureres til at søge efter specifikt indhold og filtrere mere end blot e-mailtrafik.

I modsætning til den tidligere version harOutlook 2013 en meget mere overskuelig grænseflade. Særligt bemærkelsesværdigt: Navigationslinjen for e-mails, kontakter og kalendere er flyttet til den nederste kant af vinduet, hvilket giver mere plads til andet indhold. Ikke desto mindre er alle de typiske funktioner til håndtering af e-mail-trafik samt opgaver, kontakter og kalenderposter stadig direkte tilgængelige der.

Takket være optimeringen af touch-funktionerne i Outlook 2013 kan softwaren nu også bruges komfortabelt på forskellige enheder såsom tablets og smartphones.

Outlook 2013 er en fast bestanddel af MS Office-udgaverne og er derfor ikke tilgængelig separat (eller kun via abonnement). Med Wiresofts tilbud om at købe Outlook 2013 som et selvstændigt program har brugere, der ikke har en Office 2013-version installeret, også mulighed for at bruge dette kommunikationsprogram på deres pc.

Outlook 2013-versionen har den fordel, at programmet også kan køre under ældre Microsoft-operativsystemer fra 7Windows og frem. Dette er en stor fordel, især for de brugere, der ikke har det nuværende styresystem eller gerne vil skifte til det.

I Wiresofts onlineshop finder du 2013-versionen af MS Outlook samt de nyeste og andre versioner af softwaren til en rimelig pris til køb som enkeltbrugerlicens samt de andre Office programmer. Du kan finde en oversigt over de vigtigste funktioner og egenskaber i Outlook 2013 nedenfor.

Præsentation af de vigtigste funktioner i Outlook 2013

Den moderne forretningsdag omfatter en række forskellige opgaver, som tilsammen udgør en omfattende og vellykket kommunikation med forretningspartnere: Dette omfatter ikke kun afsendelse og arkivering af e-mails, men også organisering og koordinering af opgaver, projekter og kontakter. Outlook 2013 indeholder alle disse funktioner, som hver især er nødvendige til dette formål.

Adgangslinjen er kommandocentralen i Outlook-grænsefladen og er placeret nederst. Her kan brugerne skifte mellem alle Outlooks vigtigste funktioner med et enkelt klik: fra e-mail til kalender, personer eller opgaver. Adgangslinjen suppleres af standardfanerne, som tilbyder et passende udvalg af værktøjer og muligheder til at udføre opgaven, afhængigt af opgaveområdet. Rækkefølgen og valget samt antallet af knapper (ikoner) i adgangslinjen kan tilpasses efter ønske.

Meddelelseslisten indeholder også en række kommandoer til ofte anvendte handlinger: Med et enkelt klik kan du f.eks. markere meddelelser som vigtige, læste eller ulæste eller endda slette dem.

Desuden er følgende funktioner og værktøjer f.eks. med til at gøre det nemmere at bruge Outlook 2013:

 • E-mails kan forsynes med en digital signatur, som automatisk vises i slutningen af hver e-mail. Der er mange muligheder for dette: Ud over konventionel tekst med adressen og et portræt af afsenderen kan der vises afsenderens elektroniske visitkort, et firmalogo eller endda et billede af den håndskrevne underskrift.
 • Påmindelser vises som pop-up-vinduer, så du aldrig overser en vigtig aftale. Ikke kun kalenderposter, men også kontakter og e-mailbeskeder kan oprettes som påmindelser i Outlook.
 • Håndteringen af opgaver eller to-do-lister i Outlook 2013 gør det muligt at kombinere forskellige lister, vise dem som påmindelser og også spore deres status.
 • Webstedpostkasser giver mulighed for centraliseret styring af e-mails og projekter: Ved at forbinde Outlook, Exchange og SharePoint får alle medlemmer af et team adgang til kalendere, opgaver og projektmapper, som  således kan administreres hvor som helst fra.
 • Det er nu meget nemt at søge efter bestemte poster, f.eks. kontakter, opgaver og andet indhold, i Outlook 2013 ved at oprette en virtuel søgemappe: Når du starter en søgning, søges alle e-mails eller elementer efter et bestemt kriterium, og de filtrerede søgeresultater vises derefter samlet i denne virtuelle mappe. For eksempel er det nu også muligt kun at søge efter alle ulæste e-mails i alle mapper i en Outlook-postkasse.

De følgende intelligente funktioner forenkler også mange ofte forekommende opgaver gennem overskuelige displays og automatiske funktioner:

 • Hurtigere overblik over e-mail-trafikken: Indbakken kan indstilles til at vise de første tre linjer af teksten fra en indgående e-mail i stedet for som tidligere kun de første par ord. Det betyder, at modtagerne ikke behøver at åbne hver eneste e-mail for at finde ud af, hvad den indeholder, men kan få et hurtigt indblik i indholdet.
 • Det er endnu hurtigere at besvare en e-mail med en kommentar indlejret i den. Med et enkelt klik kan svaret indtastes direkte i læseområdet. Via Lync er det også muligt at tale med afsenderen med det samme i en chat i realtid.
 • I den hektiske hverdag på kontoret sker det hurtigt, at du ønsker at sende modtageren en PDF-fil eller en anden vedhæftet fil - som er den egentlige årsag til beskeden - men glemmer at medsende den i e-mailen. Med en pop-up-advarsel minder Outlook dig om, når der er nævnt en i teksten, men ved et uheld ikke er vedhæftet.
 • Funktionen "People Card" (alias: "People"), der allerede er integreret i Windows Phone, er nu også tilgængelig i Outlook 2013. Den indsamler automatisk alle relevante elementer for en bestemt kontakt, f.eks. e-mail-adresse og telefonnumre, men også oplysninger om de relevante virksomheder og meddelelser i sociale netværk som Facebook og Twitter, og samler dem overskueligt. Personkortet kan bruges i Outlook til at koordinere aftaler, sende e-mails eller ringe til en person direkte fra kortet.
 • Kalendervisningen indeholder nu også en lokal vejrudsigt, hvis vejret måske spiller en rolle, når du planlægger visse aftaler, f.eks. i forbindelse med udendørs arrangementer.
 • Outlook 2013 indeholder allerede understøttelse af Exchange ActiveSync, så der er ikke længere brug for en særlig connector add-in for at oprette forbindelse til outlook.com (hotmail.com). Det er også muligt at synkronisere indholdet i Outlook på skrivebordet med indholdet i outlook.com.
 • Den nye funktion MeetingNotes giver også mulighed for straks at oprette en note i OneNote fra en aftale i Outlook-kalenderen. Notatet vil automatisk indeholde dato, klokkeslæt og antal deltagere, ligesom Outlook-kalenderposten.
 • Når du bruger Outlook til iOS eller Outlook til Android, synkroniseres udkast til e-mails også automatisk til den mobile enhed, så disse meddelelser er tilgængelige på farten.

Systemkrav til Microsoft Outlook 2013

Office Programmet Outlook 2013 kan downloades af Microsoft i versionerne 32-bit og 64-bit. 32-bit versionen af Outlook 2013 understøttes af følgende styresystemer Windows-Styresystemer Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1.

Ud over de førnævnte operativsystemer understøttes 64-bit versionen af Outlook 2013 også af Windows Server 2008 R2 og Windows Server 2012.

Afhængigt af bit-versionen er der også yderligere hardwarekrav til arbejdsplads og plads på harddisken. Følgende minimumskrav skal overholdes under installationen:

 • Operativsystemer: min. Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012
 • Processor: min. 1 GHz eller hurtigere - x86- eller x64-bit processor
 • Hukommelse (RAM): mindst 1 GB (32-bit); 2 GB (64-bit)
 • Harddisk: mindst 3 GB
 • Skærm: Mindste opløsning 1.024 x 576 pixels
 • DirectX10-kompatibelt grafikkort
 • Multi-touch-funktionalitet er optimeret til Windows 8

Køb Microsoft Outlook 2013 enkeltvis hos Wiresoft til en lav pris

MS Outlook 2013 er en typisk del af de sædvanlige MS Office udgaver 2013 og er derfor ikke tilgængelig i den sædvanlige handel individuelt, men kun sammen med en Office pakke eller som en betalt abonnementsversion. I Wiresoft online shop Outlook 2013 program er også tilgængelig til køb individuelt - som en køb version, uden nogen forpligtelser til et abonnement med hyppige softwareopdateringer; ved køb via Wiresoft,  kun engangsudgifterne er afholdt. I dette tilfælde køber du den sædvanlige fulde version af programmet, med identisk funktionalitet som softwarekomponenten, der er inkluderet i Office 2013, den eneste forskel er, at denne Outlook 2013 er en enkelt licens, som udelukkende bruges af dig selv.

Sikker software køb med Wiresoft: At købe Outlook 2013 eller et andet Office program fra Wiresoft er billigt, bekvemt og sikkert: fordi denne Outlook 2013 software er en enkeltbrugerlicens, som var en del af en større volumenlicens, der normalt kun købes og bruges af større virksomheder. Enhver virksomhed får ret til at sælge overskydende softwarelicenser - f.eks. til Wiresoft - ved købet. Det er ligegyldigt, om disse er eller ikke er blevet brugt, eller om de er blevet erstattet af en nyere programversion eller ikke længere understøttes som følge af en generel tilpasning af hardwaren eller en opdatering af operativsystemet. Ved salget blev volumenlicensen opløst og omdannet til individuelle licenser - disse kaldes så for brugt software. Opdelingen har dog ingen indflydelse på deres funktionalitet, og softwaren er desuden ikke udsat for slitage. Wiresoft sælger derfor kun komplette programversioner af Outlook 2013 og andre versioner af Microsoft-programmer, som er identiske med de originale versioner, der fås hos Microsoft, og som også kommer fra lovlige kilder.

Når du køber Outlook 2013 som brugt software hos Wiresoft, løber du derfor ikke nogen juridisk risiko, da handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt ved lov.

Denne Outlook 2013-software kan installeres af dig umiddelbart efter den gennemførte købsproces og download til din pc og aktiveres med den medfølgende volumenlicensnøgle -Multi-Activation-Key (MAK) - og bruges straks uden nogen tid eller anden begrænsning.

Softwareindkøb af Microsoft-programmer via Wiresoft er en økonomisk fordelagtig løsning for vores kunder, så de selv kan bruge disse oftest dyre eller individuelt normalt ikke tilgængelige programmer. Ikke kun freelancere og private brugere, men også SMV'er nyder godt af vores billige softwaretilbud, fordi de ikke kun får alle de fordele, der udgør Outlook 2013, men også sparer penge på købet!

Wiresoft Software Shop har mange andre Office-programmer, der kan købes, ud over nuværende og ældre versioner af Outlook 2013 samt andre Microsoft-programmer. Hvis du har spørgsmål om MS Outlook 2013 eller et andet Microsoft-program, kan du bruge vores kompetente rådgivning via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier