Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2021

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10490
 • 077-03499
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
628,90 Kr. * 697,90 Kr. * (9,89% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Access 2021 er et kraftfuldt databaseadministrationssystem, hvormed komplekse databaser kan oprettes og administreres efter individuelle behov. Det er ikke kun , XML- og dBASE-filer, der kan bruges som datakilder, men også indholdet af PDF-dokumenter og e-mails. Disse importeres via tilsvarende formularer og evalueres derefter af de opgaver, der er defineret ved hjælp af makroer og filtre. MS kan også behandle store talrækker, hvilket er almindeligt i professionelle beregninger. 2021 informerer også brugeren om alle vigtige detaljer med individuelt konfigurerbare rapporter, så brugeren altid er opdateret, uanset om det er til erhvervsmæssige eller private formål. Excel Access Access

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT ACCESS 2021"

MS Access 2021 selvstændigt program

Microsoft Access 2021 er et kraftfuldt databaseadministrationssystem, som gør det muligt at oprette og administrere komplekse databaser efter individuelle behov. Det er ikke kun Excel-, XML- og dBASE-filer, der kan bruges som datakilder, men også indholdet af PDF-dokumenter og e-mails. Disse importeres via tilsvarende formularer og evalueres derefter af de opgaver, der er defineret ved hjælp af makroer og filtre. MS Access kan også behandle store talstrenge, som er almindelige i professionelle beregninger. Access 2021 informerer også brugeren om alle vigtige detaljer med individuelt konfigurerbare rapporter, så brugeren altid er opdateret, uanset om det er til erhvervsmæssige eller private formål.

Til samarbejde om en database tilbyder Access 2021 også omfattende styring af individuelle adgangsrettigheder, både til visningen og dens respektive brug. Det gjorde det muligt at arbejde effektivt med projekterne. Ud over lokal lagring af data er der også mulighed for at lagre dem centralt og samtidig sikkert i skyen for at give adgang via internettet.

Programmet Microsoft Access 2021 er normalt en integreret del af en Office-pakke og kan derfor ikke købes enkeltvis - hos Wiresoft kan du dog købe det som et selvstændigt program til en særlig fordelagtig pris.

Innovationer inden for adgang 2021

Ved køb af Access 2021 får du den aktuelle version af dette omfattende kontorprogram, som har mange forbedringer i detaljerne samt helt nye funktioner ud over de sædvanlige funktioner.

Visualisering af Access-data med nye diagramtyper

Access 2021 er der 11 nye diagramtyper til rådighed til visualisering af data i formularer og rapporter. Individuelle felter kan også nemt tilpasses til et diagrams dimensioner, og ændringerne vises straks i forhåndsvisningen. Det er også muligt at oprette interaktive diagrammer, f.eks. ved at vælge et andet kategorifelt i en formular eller et rapportfilter. Du kan bl.a. vælge følgende diagramtyper i Access 2021 :

 • Linjediagram: Denne type viser alle kategorier jævnt fordelt langs den vandrette x-akse og alle værdier langs den lodrette y-akse.
 • Søjlediagram: Her vises kategorierne langs den vandrette akse (x-aksen eller egenskabsaksen) og værdierne langs den lodrette akse (y-aksen eller egenskabsværdierne).
 • Søjlediagram: Her er kategorierne arrangeret langs y-aksen eller værdierne langs x-aksen med omvendt placering af dimensionerne "axis" og "values".
 • Tærediagram: Denne diagramtype viser kategorierne som individuelle segmenter af en cirkel og dataværdierne som en procentdel af den samlede værdi (hele cirklen).
 • Sammensat diagram: Her kombineres to eller flere diagramtyper for at visualisere sammenhænge mellem forskellige data, f.eks. som et kolonnediagram og et linjediagram.

Understøttelse af datatypen "Big Number" (BIGINT)

Med datatypen BIGINT - "Big Number" - er det nu muligt at beregne store tal. Den gemmer en ikke-monetær numerisk værdi, som tilføjes til en Access-tabelle som et felt eller importeres ved at linke den til en database af den tilsvarende type (f.eks. SQL-server). Datatypen "Big Number" med otte bytes giver et meget større område (-2^63 til 2^63-1) til beregninger end datatypen "Number" med fire bytes (-2^31 til 2^31-1). Det skal bemærkes, at ved at aktivere BIGINT-datatypen er en Access-database ikke længere kompatibel med tidligere versioner af Access.

Enkel sortering af egenskabsark

Tidligere var det ofte et problem at finde en bestemt egenskab blandt mange andre i egenskabsarket, især når de var indeholdt i formularer og rapporter spredt over flere faner. I Access 2021 kan alle ejendomme nu vises alfabetisk ved at klikke på sorteringsfunktionen, hvilket gør søgningen særlig nem og samtidig hurtig. Ved det andet klik vises alle egenskaber igen i standardindstillingen.

Ny egenskab "Betegnelsesnavn" i kontrolelementerne

Egenskaben "Betegnelsesnavn", som er ny i Access 2021, gør det nu meget nemmere at indtaste navnet på en kontrol for at tildele den en betjeningskontrol til en betjeningskontrol. Denne mulighed for at tilknytte et navn til en kontrolelementer forbedrer også tilgængeligheden, da de nu kan genkendes og specificeres af hjælpeteknologier.

Optimeret gentagelse af en ODBC-forbindelse

Forbindelser mellem en Microsoft Access-database og en ekstern datakilde, f.eks. Microsoft SQL Server, som oprettes ved hjælp af Open Database Connectivity-protokollen (ODBC), kunne tidligere kun genetableres, hvis Access-databasen blev afbrudt, da Access i ældre versioner ikke forsøgte at genetablere den slettede forbindelse til den eksterne datakilde.

Access 2021 tilbyder en forbedret løsning her, hvor der først vises en fejlmeddelelse med en beskrivelse af fejlen. Access forsøger derefter automatisk at genoprette forbindelsen til datakilden, så snart der udføres en operation, der genbruger data eller objekter, som kræver en ODBC-forbindelse. Derfor er det ikke længere absolut nødvendigt at lukke og genåbne Access.

Forbedringer af tilgængeligheden i Access 2021

Tilgængeligheden af Access er også blevet væsentligt forbedret i den nye version for at lette adgangen for så mange brugere som muligt. Mange af disse forbedringer blev foretaget ved at optimere enkelte specifikke Access-funktioner i detaljer, men også mere generelle funktioner, for at gøre arbejdet med Access så effektivt som muligt, især gennem forbedringer af taleoutput og optimeret integration af hjælpeteknologi.

Optimering af taleudgangsfunktionerne

Taleudgang genkender nu yderligere kontrolelementer, der kaldes op i formularer, rapporter og datablade:

 • Det er blevet forenklet at læse kolonnenavne i tabeller samt forespørgsels- og formularark ved hjælp af talemateriale.
 • Den udvidede eller reducerede status for opslagsfelter og kombinationsfelter genkendes også og kan således læses.
 • Selv med flere kolonner kan linjerne "opslagsfelt" eller "kombinationsfelt" nu genkendes og læses.
 • I en dialogboks genkendes og læses nu navne på optionsgrupper med status "valgt" eller "deaktiveret".
 • I et datablad kan pilesymbolet for et filter til en kolonne også genkendes og læses.
 • Kommentarfunktionen for kontrolelementer i et bestemt formularafsnit er blevet forbedret.
 • I scanningstilstand er navigationen ved at klikke til venstre eller højre for at komme til en radioknap blevet forbedret; ved at trykke på mellemrumstasten skifter du mellem disse.

Forbedringer ved brug af "Høj kontrast"-tilstand i Access 2021

 • Knappen "Filter" vises i navigationslinjen på en post eller formular.
 • I dialogboksen "Administrer dataopgaver" vises de gemte importerede data under fanen "Eksterne data".
 • Kolonneoverskrifter og kommandoknapper vises nu i dataark.

Andre forbedringer af tilgængeligheden i Access 2021

Brugen af tastaturgenveje, når du arbejder med Access-databaser, hjælper ikke kun med at arbejde mere effektivt. Især for brugere med begrænset syn eller mobilitet er de en stor hjælp og et uundværligt alternativ til musebaseret arbejde. Udførelsen af individuelle handlinger iAccess 2021 er yderligere forbedret ved hjælp af nye tastaturgenveje:

 • Med tastekombinationen alt + H oprettes en tabel.
 • Hvis du klikker på Q, åbnes filteret for en tabelkolonne.
 • Tastekombinationen FD åbner dialogboksen "Søg og erstat".
 • Hvis du klikker på tastekombinationen shift + F6, ruller du gennem alle sektioner i en pop-up-formular.
 • Det er nemmere at redigere et nyt værdilisteelement: For at gøre dette opretter opslagsguiden tre forskellige typer lister, som du kan vælge imellem: et opslagsfelt, et værdilistefelt eller et felt med flere værdier.
 • Med tastekombinationen ctrl + E åbnes dialogboksen "Rediger listeelementer".

dBASE-filer understøttes igen

Access 2021 understøtter igen filer af typen .dbf, og disse kan nu genimporteres, linkes eller eksporteres.

Forbedringer af guiden "Fortæl mig"

Access 2021 giver også mulighed for at få forslag fra Access til bestemte opgaver eller forespørgsler. Ved at indtaste de relevante termer i feltet "Fortæl mig" i det øverste bånd vises de tilsvarende muligheder. Enkle spørgsmål besvares direkte i vinduet; for mere komplekse spørgsmål foreslår "Fortæl mig" de hjælpemidler, der passer bedst til søgeordet.

Systemkrav til Access 2021

Access 2021 findes både i en 32-bit og en 64-bit version. Som følge heraf kan de individuelle hardwarekrav variere.

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 eller Windows Server 2022
 • Processor: min. 1,6 GHz eller hurtigere
 • RAM: mindst 4 GB RAM
 • Harddisk: mindst 4 GB ledig plads
 • Grafik: mindst 1280 x 768, DirectX 9 eller højere med WDDM 2.0 eller højere for Windows 10

Køb Access 2021 som et selvstændigt kontorprogram til en rimelig pris hos Wiresoft

MS Access er normalt en integreret del af de respektive Microsoft Office-suiter og er derfor ikke let tilgængelig som en individuel købsversion. Hos Wiresoft kan du også købe MS Access 2021 som et selvstændigt program - i modsætning til mange andre softwareforhandlere - og det til en særlig lav pris!

En anden stor fordel: Når du køber denne enkeltbrugerlicens, skal du hverken indgå en langvarig og normalt dyr abonnementsforpligtelse eller acceptere en tidsbegrænsning for brugen. Det kan derfor absolut betale sig at købe Access 2021 som et enkelt program fra Wiresoft, da du ikke behøver at downloade eventuelle senere opdateringer, som er gratis.

Den tilbudte Access-licens til en enkelt bruger har samme funktionsudbud som den version, der er inkluderet i Office Suite 2021. Det betyder, at ikke kun mindre virksomheder, men også freelancere kan drage fordel af alle fordelene ved den nye Access 2021 - og samtidig spare penge.

I Wiresoft Software Shop kan du ikke kun købe ældre tidligere versioner af Access 2021, men også mange andre Microsoft softwarelicenser til en særlig pris. Der er altid tale om originale Microsoft-produkter. De var normalt en del af en volumenlicens fra en virksomhed, eller deres brugsrettigheder blev frigivet igen i forbindelse med videresalget. Dette begrænser dog ikke deres anvendelighed, og som køber bevæger du dig heller ikke ind i en juridisk gråzone. Det skyldes, at da Wiresoft købte softwaren, blev den tidligere installerede software, herunder licensen, slettet, så den er fri igen og kan bruges af en ny bruger. Som anerkendt softwareforhandler tilbyder Wiresoft alle Microsoft-produkter udelukkende som rene fuldversioner, som derfor kan bruges i en ubegrænset periode og 100%.

Hvis du har spørgsmål om Access 2021 eller et andet Office-program, skal du blot kontakte os via e-mail, telefon eller chat og få hjælp af vores ekspertrådgivning.

Yderligere links til "MICROSOFT ACCESS 2021"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT ACCESS 2021"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier